Look of the Day: Bubbly Blue #1

De outfit van dag 1 van het BFF Event kon je afgelopen dinsdag al zien. Maar er was nog een dag. En dat betekent ook: nóg een outfit. Deze dag stond in het teken van de blauwe ballonrok.  Kijk mee!

Outfit

Ik had de ballonrokken al een week voor ons shoptripje gespot. Ik had er zelfs eentje gekocht! (Die van Martine, die jullie morgen kunnen zien) Maar ik kreeg hem maar niet leuk gecombineerd en voelde me er onzeker over, dus ik bracht hem terug.

Toen Martine en ik een week later terug kwamen en ons lieten stylen door de lieve meiden van Vanilia Groningen, trokken ze deze rok bij me aan. Weer werd ik verliefd. Dit keer hielpen ze me bij de styling. Ze vertelde dat ik er het beste stoere zwarte laarsjes onder kon trekken, zodat het het ‘tuttige’ gehalte van de rok in balans zou brengen. De meiden hadden gelijk!

Nu heb ik van de laarsjes (Invito) helaas geen close up foto vanaf de zijkant (vergeten!). Dat is balen, want zo van voren zien ze er nog al lomp uit. En dat terwijl ze heel veel pit aan de outfit geven. Deze foto heb ik dan ook achteraf nog even gemaakt voor jullie. Dan heb je toch een beetje een idee! Door de blokhak en het printje krijgt het laarsje een beetje een stoere look. Omdat de schacht wat wijder is (zie je niet op de outfitfoto), flatteert het mijn benen.

Verder draag ik een witte top van Vanilia met een relief er in en een net-niet-zwarte panty van Kunert. De bril die ik droeg is van Replay. Deze past qua kleuren mooi bij het blauw en zwart en is ook weer wat stoerder wat in contrast staat met het lieflijke van het haar en de zoete lipstick.

Dan de sieraden! Ik draag een gouden ketting met glazen tand van My Unique Style. Stoer en toch ook vrouwelijk door het fijne kettinkje.

Om mijn linker pols draag ik een horloge van Komono en mijn Monica Vinader armbandje. Aan mijn rechter pols draag ik niets, behalve mijn trouwring.

Make-up

Dan de make-up! Martine en ik hadden van te voren afgesproken om een koele/paarsige tint lipstick te dragen. Als je mij inmiddels een beetje kent, dan weet je dat dat er dan maar eentje kan zijn: YSL Rouge Volupte in Fetish Pink. Dit is een prachtige koele roze, felle kleur.

De basis die ik droeg bestond uit:

Ik deed Stereo Rose van MAC op mijn wangen.

Dan de ogen. Op mijn wenkbrauwen deed ik de MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde. Het beste product voor de wenkbrauwen wat mij betreft!

Naast Painterly van MAC gebruikte ik het Urban Decay Naked 3 palet.

Wenkbrauwbot: MAC Blanc Type
Crease: UD 3 Nooner + Burnout
Buitenste ooghoek: UD 3 Factory
Ooglid: UD 3 Limit
Onderste wimperrand: UD 3 Limit + Factory
Binnenste ooghoek: MAC Blanc Type + Dior Golden Flower Palet (witgouden higlighter)

En last but not least, het haar. Ik droeg mijn clip in extensions van Maggie’s Hair. (Ik spotte trouwens een winactie op hun IG account, die loopt tot 6 maart! KLIK) Deze zijn gekruld met mijn 32mm krultang van Remington en vervolgens heeft Martine mijn haar in een half up half down updo gestoken met wat schuifspeldjes. Simple, but classy.

Stiekem vond ik deze outfit en look het leukste van de 2 dagen! Net wat vrolijker en uitbundiger. En nu hopen dat het snel lente wordt, zodat ik de blauwe rok ook met blote benen en wedges kan gaan dragen!

63 reacties

Babette -

Wauw, supermooi!

Ruth -

Wauwie mooi koppie heb je toch, de look staat je goed!

Margriet -

Ohhh dames, ik ben verliefd geworden op deze rok! Jammer dat ik van mezelf als student niet zoveel geld aan een rok mag uitgeven, maar anders…

Jasmijn -

In de vlog zag ik je rok al. Ik dacht meteen: wauw! Wat een ontzettend mooie! Ik ben er echt verliefd op geworden, Willemijn. Prachtig! Ik vind deze outfit geweldig. Niet alleen je rok, maar ook je schoenen, armbanden, ketting, truitje, makeup en niet te vergeten: je haar!

Milou -

Echt zoooo classy en mooi! Echt je spettert de foto’s af! & van de vlogs weet ik dat Martine ook een hemels/pastel blauwe rok aanhad; ik wil ook een look of the day van Martine! (Hoezo lezers zijn veeleisend? Haha)

linda -

uhm mooie look, maar dit heet toch geen ballonrok? meer een A-lijn plooirok, ballonrokken zijn strak aan de onderkant om een “ballon”-effect te creëren correct me if i’m wrong

Cindy | Life meets Beauty -

Zo leuk en girly! Had ik ook maar zo’n prachtig figuur, dan had ik ook zeker zo’n rok aangetrokken. Staat je prachtig!

Martine -

Ik weet niet wat voor maat je hebt, maar ik trek ‘m ook gewoon aan hoor 😉

Manon -

Mooie outfit! Maarre, draag jij je trouwring om je pols ;)?

Demi -

Leuke outfit! Vind het blauw je goed staan, ook mooi bij je haarkleur.

Lisa -

Prachtige rok! Ik zou hem zelf combineren met een gestreepte top en eventueel een leren jasje, nog net wat stoerder!

Sarah -

Heel mooie outfit!! Van waar komen de zwarte laarsjes, ik vind dit nergens terug in het artikel… Bedankt!

Willemijn -

Verrek, ik zie het! Ze zijn van Invito! :)

Marnel -

Dat die rok babyblauw is, is al geweldig en dan staat hij je ook nog zo goed! Heel erg mooie make-up look!

Tessa -

Hoi! Heel erg mooie look, en mooie ‘achtergrond’.
Wat ik persoonlijk wel vind is dat er vaak een look of the day is.
Sommigen vinden dat leuk (begrijp ik volkomen), maar ik vind het persoonlijk iets te veel.
Hopelijk hebben jullie iets aan de feedback :)

Willemijn -

Bedankt voor je comment! Het is inderdaad lastig afwegen, met zo veel mensen (en wensen 😉 ). Maar fijn dat je het even laat weten, we nemen het mee!

Jennifer -

Leuk!! Super mooie foto’s ook!

Kiss & Make-up -

Schitterend! Ik vind jou echt zo een geweldige stijl hebben eh. Super on trend, maar wel heel classy.

Willemijn -

Wat lief, bedankt! :)

Anna -

Hele mooie kleur blauw!

Willemijn -

Ja mooi he!

Suus -

Ik krijg een melding dat ik een dubbele reactie heb geplaatst, maar ik zie hem niet staan…

Willemijn -

Hoi, ik zie hem hier boven staan? Of bedoel je dat niet?

Suus -

Hele leuke rok! Ik vind het echt leuk dat jullie nieuwe dingen uitproberen met kleding. Maar ik denk persoonlijk dat je hem nog leuker kunt combineren. Nu ben je aan de bovenkant heel licht (wit en lichtblauw) en aan de onderkant heel donker (grijs en zwart). Dat vind ik niet zo mooi. Ik snap dat je de look stoerder wilde maken, maar dan had er bijv. ook nog een leren biker jasje nog bij gedaan, dan is het meer in balans (ook iets donkers aan de bovenkant). Verder denk ik dat deze look ook heel mooi had geweest met je schoenen van de andere dag ipv deze laarsjes. Maargoed kleding is natuurlijk persoonlijk (misschien juist daarom niet teveel aantrekken van stylister bij vanilia maar meer jullie eigen smaak volgen??).

Jhemyla -

Ik vind dit echt een prachtige outfit! Zo ontzettend vrouwelijk, prachtig. Het meisje in de trein had helemaal gelijk; wij Nederlandse dames zouden ons nog veel ‘opvallender’ moeten kleden.

Marijke - easydailyfood -

Origineel is mijn reactie niet maar waaaaaaaauw! Je ziet er waanzinnig uit!

Willemijn -

Hihi, dank je!

femketje -

de accessoires maken het echt af!

beautifulday4makeup -

Ik vind de kleur van het rokje heel mooi

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

I’m in schock! Ik vind het een prachtige rok. Waarom terug? Gewoon laten hangen in je kast er komt vast een geweldige outfit idee op poppen.

Ik heb een ballonrok in Barbie roze en ik ga hier Parisienne kant mee op, gewoon een gestreept truitje er bovenop!

Cheyenne -

Wat een geweldige outfit, hij staat je prachtig!

Maaike -

Ik hou van die lichtblauwe kleur! <3

Marit -

Ik vind de outfit leuk, op de schoenen na. Naar mijn mening brengt het de outfit uit balans.

Anouk -

Wat een leuke outfit! Zo mooi die rok!

Silke -

Ik vind dit echt een superleuke outfit! Het is wat gedurfd, en door de kleurtjes word ik helemaal happy!

Gerdine -

Wauw, zo gaaf! Ik vind jullie kledingstijl echt inspirerend.

dita -

Wauw prachtig! En die lipstick er bij staat echt heel gaaf :)

Nienke -

o echt prachtige rok! Perfecte kleur en model staat je prachtig. Niet echt voor mij denk ik, ik vind mijn kuiten te dik voor zo een midi model :)

Samantha -

Je ziet er echt prachtig uit! Ik vind de rok echt heel mooi, doet me ook helemaal denken aan de lente. Ik word er vrolijk van :)

Nynke -

Ik krijg spontaan zin in het voorjaar!

Desirée -

Love it! Supermooie rok, laat je figuur heel goed uitkomen en lekker stoer met die laarsjes eronder. Zou een zwart aansluitend bikerjack ook wel tof bij staan nog :)

Margot -

Wat een mooie rok si dat zeg! Al zou ik ook even moeten zoeken naar hoe je zoiets kan combineren.

Nynke-Boudien -

Prachtige outfit, blauw staat je echt heel erg goed!

Esther -

Ik vind de ballon rok je echt super goed staan! Super leuk :)

Saskia -

Ik vind Julie kledingstijl echt geweldig! Ook deze rok en combinatie is weer erg mooi!

Nienke -

Hey ladies! Even off topic: jullie zijn toch zo gek op die YSL Rouge Volupte lippenstiften? Bij Douglas hebben ze tot eind deze week 25% korting op alles van YSL :-) En bij besteding vanaf 69 euro krijg je ook nog een kleine goodiebag cadeau. Ik denk: ik geef t even door :-) Ik heb door die actie dan toch eindelijk mijn eerste Rouge Volupte gekocht en mannnn, jullie hebben gelijk! Prachtige dekkende kleuren die heerlijk smeren. Wie weet hebben jullie wat aan mijn tip 😉

Willemijn -

Oehhh goede tip Nienke! Thanks! 😀

B -

De 40% korting bij ICI is beter. :)

Carina -

Ici paris heeft 40% korting op alle lipsticks :)

Ik vind die rok echt heel gaaf bij jou staan! Maar denk niet dat ik m persoonlijk zou dragen, niet mijn stijl.

Nienke -

Woooowww! Dat is inderdaad een nog veel betere actie 😀 Ik heb nog een shoptripje voor de boeg aanstaande zondag. Dus dan ga ik zeker even langs :-O

Deb -

Wat een prachtige outfit en look! De rok staat je fantastisch! Ik had dit type rok van de week ook gespot in de Marie Claire en vroeg me af of het iets voor mij zou zijn. Maar nu ik jou ook in zo’n rok zie, wil ik het zeker gaan proberen!

Nicole -

Wat zie je er prachtig uit zeg! Hele mooie outfit.

Paola -

Ik vind de outfit heel erg mooi en het staat je heel leuk! Wel kwam ik een klein foutje tegen in de tekst over de laarsjes. Er staat schat ipv schacht.

Willemijn -

Hihi ik vind jullie schatten 😉 Thanks!

Denise -

Wat zie je er prachtig uit! Ik vind je schoenen heel gaaf! <3

Svenja -

Super dat je de rok alsnog weer hebt gekocht, want hij staat je echt fantastisch <3 Je zag er weer ontzettend mooi uit!

Anneloes -

Wat zag je er mooi uit! Ik vind de babyblauwe kleur ook echt to die for, die staat je fantastisch!

Liset - Beautydagboek -

Zo’n rok heb ik ook op het oog, maar dan in het pastelroze. Ik vind hem zo leuk! De stijl is heel romantisch die je de laatste tijd hebt, lekker veel pastel- en poederkleuren. Mooi! Je ooglook is ook zo mooi, die oogschaduwkleur pakt me echt :). En oh, je laarsjes zijn ook te gek!

Lenneke -

Ik blijf het zeggen: je zag er prachtig uit!

Farah -

Wat zag je er mooi uit! Ik vind de rok echt super mooi Xx

Karlijn -

Echt een mooie outfit! Ik vind de rok echt super. Ik zou zelf nooit zoiets uitkiezen, omdat ik zou denken dat het niet staat/niet te combineren is, maar hij is echt heel mooi en ook heel mooi gecombineerd zo!

Iris | Todayslipstick -

Je zag er beide dagen prachtig uit, de rok van de eerste dag was ge-wel-dig maar ik denk stiekem dat ik deze rok nog mooier vind! Hij is appart (in een goede manier!) en heeft een prachtige kleur. Hij staat je erg goed.
Liefs, Iris

Reageer ook