FOTD: Princess

Vroeger ging ik vaak voor intense smokey eyes, matte kleuren, rood, oranje en bruin tinten. Maar het laatste jaar ben ik doller geworden op de lieflijke look. Roze, glans, glitter. Ook begin ik dingen met haar doen steeds leuker te vinden. Vandaag een FOTD met mijn nieuwe Dior lipglossje en mijn extensions!

Ik koos vandaag voor een look met het Sleek The Original Palette. Martine maakte er laatst ook al een look mee en we hebben het palet helemaal ontdekt! Wat een prachtig palet is het. Hij combineert ook prachtig met andere paletten uit onze stash, waaronder het MAC 15x Warm palette.

Basis: MAC Paintery Paint Pot
Ooglid: Sleek The Original Palette – roze kleur
Crease: MAC 15x Warm Palette – Ginersnap
Buitenste ooghoek: MAC 15x Warm Palette – Dark Brew
Onderste wimperrand: MAC 15x Warm Palette – Ginersnap + Dark Brew
Binnenste ooghoek: Sleek The Original Palette – witgouden kleur
Wenkbrauwbot: MAC 15x Warm Palette – Warm Breeze

Eyeliner: MAC 15x Warm Palette – Dance in the Dark
Mascara: Chanel Le Volume De Chanel

De basis van mijn gezicht is zelfde liedje als altijd. NARS Sheer Glow Foundation, MAC Pro Long Wear Concealer en mijn Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation.

Op de wangen draag ik een mengeling van Illamasqua Tremble en het Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar. De kleuren passen perfect bij elkaar en de glans van het Shimmer Brick is prachtig!

Dan de lippen. De lipstick die ik op heb is nummertje 103 van Rimmel, uit de Kate lijn. Wat een mooi kleurtje is dit toch! Daar overheen bracht ik een beetje van mijn nieuwe Dior lipglossje aan, in de kleur Princess.

En dan het haar. Zucht. Mijn haar. Wauw! Ik draag mijn clip in extensions van Maggie’s Hair. Dit is een prachtig merk met extensions van echt haar. Ik heb de kleur ‘Bleech Blonde’ en deze kleur past perfect bij mijn eigen haarkleur. Ik heb ze dus niet geverfd. Ik heb een set van 120 gram. Martine heeft mijn haar gekruld met de dikke krultang van Remington die ik een paar jaar geleden kocht (32mm). Ik kon er nooit wat mee, omdat hij mijn kortere haar bijna niet krulde. Maar met deze extensions… Wauw! Ik voelde me net een Vicotoria’s Secret model! Over de extensions komt over een tijdje een uitgebreide video online, eerst nog even een poosje testen!

maggie's hair extensions

miss dior

En dan als laatste, mijn parfum van de dag. Naast mijn lipgloss is ook dit product van Dior. Miss Dior is mijn eerste echte dure geurtje die ik ooit kreeg (van Djurre) en heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Mijn mijn mooie Princess lipglossje van Dior en mijn prachtige golvende lokken, voel ik me net een prinsesje vandaag!

54 reacties

Hester -

Wauw, wat een mooie look! Heel prinsesachtig inderdaad. Ik vind dat je de extensions niet nodig hebt, maar ze staan je wel mooi!

Lisanne -

Prachtige foto’s! Hele mooie look, zo met die bril en romantische haren :)

Valérie -

Een leuke Look en het lange haar staat je erg goed! Miss Dior was voor mij ook het duurste parfum wat ik ooit kreeg en het is al 3 jaar mijn favorite geur. Ik vind het ruikt heerlijk leeker naar popcorn en caramel hoewel er nieks van inzit 😉

Natasja -

Wat een schattige, lieve look. Echt perfect voor Valentijn!

Petra -

Het eerste wat me opviel was je bril. Die staat je echt heel leuk!!

Marnel -

Wat een prachtige foto, maar dat kan ook niet anders met zo’n mooie vrouw dr op! Wauw ik blijf het zeggen, je haar!!!!! :0

Esther -

Ik snap wel dat jij je een prinsesje voelde! Je zag er prachtig uit. En alhoewel ik je korte haar echt goed vind staan, zijn deze extensions al helemaal geweldig. Wauw!

Paola -

Wat een mooie look en wat staat dit haar je geweldig! Wauw!

lucindainwonderland -

Roze is niet de meest gemakkelijke kleur voor op de ogen, maar ook ik ben er helemaal gek van de laatste tijd. Staat je prachtig en je haar trouwens ook! xxx Lucinda

Renate -

Ten eerste: wauw! Wat een prachtige oog look!! Als tweede moet ik zeggen dat de extensions erg mooi zijn, ze mengen zich prachtig met jou haar. Alleen vind ik het niet bij je passen, het staat wat ‘slomer’ en denk doordat je zelf niet heel lang bent dat het dan snel wat kinderlijk lijkt. Ondanks dat zie je er wederom prachtig uit en ik vind het leuk dat jullie wat meer met haar gaan doen!! Liefs

Evelien -

Wauw wat een mooie krullen heb je! Door de Carmen True Curls gemaakt? Je look is ook erg mooi gemaakt, en die parfum is zo lekker…

Kris -

In het artikel staat dat het een tang van remington is :)

Beau -

Oh die lange lokken van jou zien er prachtig uit :)

Dana -

Gorgeous! Looks like a real princess!

Izabelle -

Tjieeeeeeesss Willemijn knapperd! Dat haar staat je écht geweldig! 😮 Make up is overigens ook prachtig het viel inderdaad op dat je de laatste tijd wat gewaagdere make up droeg!

Janine -

In één woord WAUW. O, Willemijn wat ben je mooi!!! Je ooglook is prachtig (ik zou willen dat ik dat zo goed kon, dan blenden enzo….) en dan je haar!!! Echt fantastisch mooi! Je zou zo in de Vogue kunnen!

Nicole -

Oh wauw Willemijn wat prachtig die lange lokken!

Suzanne -

Je haar is echt geweldig zo! Staat je super goed. Ook de make-up is erg mooi, de zachte kleuren staan je erg goed.

Jhemyla -

Wauw je haar is echt ge-wel-dig!

Esther -

Ik vind de look en je haar mooi hoor, maar vind de bril toch echt het tofst, staat goed! Leuk dat ‘ie een beetje mat is.

Yvonne -

Ik zag al een foto op Instagram voorbijkomen. Mooie look en beeldige lokken!

Romy -

Wauw, wat zie je er mooi uit zo!

Lisa -

Die extentions staan je echt prachtig, wauw! Mooie ooglook ook, ik vind roze kleurtjes tegenwoordig ook leuker en leuker :-)

Sarah -

Wauw je haar is zó mooi met die krullen! En de make-up is ook geweldig, staat je heel goed.

Kimberly -

Wauw, je ziet er echt prachtig uit zeg!! En jaa Miss Dior is zo’n lekker geurtje, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Demi -

Super mooi! Ik vind dit lange haar je echt mooi staan, en de extensions zien er goed uit!

Stephanie -

Erg mooie look :) mooi je haar ook zo!

Nikki -

Mooi look zeg en dat haar van je!!! <3

Nienke -

zo bizar om je met zulk lang haar te zien! Om een of andere reden vind ik je korte haar beter bij je kleding passen, geen idee waarom… Op zich is het haar wel prachtig natuurlijk! Mooie look heb je gemaakt ook

Kelly -

Ik vind het echt prachtig bij je staan! :)

Margot -

Mooie look en wat staat dat haar je gaaf zo met die krullen!

beautifulday4makeup -

Je ziet er mooi uit zeg

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

De naam van deze post past inderdaad heel erg goed. Ik had niet verwacht dat de clip in extensions zo mooi zouden zijn zeg <3. En wat lief dat je dat luchtje van Djurre hebt gekregen.

Dita -

Wauw, wat zie je er mooi uit!

Wendy -

Wat ben je toch ook een beauty! Erg mooi!

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Purrfection, jij kan dit soort kleuren perfect hebben. Staat je heel mooi.

Iris | Todayslipstick -

Wat een prachtige ooglook! Je extensions zijn echt prachtig, je ziet er echt als een prinses uit!
Liefs, Iris

Bente -

Wauw je haar! Staat echt super! :)

Diana Carlton -

Je haar is prachtig! Wat een volume!

Miranda -

Wat staat lang haar jou onwijs goed! Ik zit zelf ook al een hele tijd te twijfelen om eens clip in aan te schaffen. Alleen de prijs vind ik toch wel een beetje wat en dan moet het nog maar de juiste kleur zijn. ( want Sneek ligt zeker niet bij mij om de hoek ^^ ) Toch ziet dit er zo ontzettend mooi en vooral natuurlijk uit , ik moet er toch nog maar eens goed over nadenken. Daarnaast vind ik de look wat je hebt gemaakt ook prachtig.

Annagreet -

Wauw! Je haar! Echt prachtig! :)

Manon -

Mooie look, je haren zijn ook mooi!

Kirsten -

Wat een mooie look Willemijn! (: Super gaaf. Vooral je haar is geweldig.

Anouk -

Wat een mooie zachte look!

Yudeska -

Staat je geweldig, en je lange haar staat je ook zo mooi! Geweldig artikel weer willemijn :)

Akosua -

Het haar is prachtig en ook erg goed gekruld, maar toch vind ik je eigen kapsel meer Willemijn. Waarschijnlijk is het ook een kwestie van wennen. De look is erg mooi, roze all over zonder dat het truttig wordt.

De Blogster -

Wauw, ik wil nu ook extensions! Nee serieus, ze zijn zo mooi. Altijd al wat langer haar willen hebben. Mooie look ook trouwens!

Sanne -

Voor extensions vind ik deze echt heel mooi, maar vooralsnog vind ik je ‘normale’ haar je beter staan, dit vind ik geen Willemijn-kapsel :)

(Vind ik overigens bij vrijwel iedereen die extensions gebruikt)

Syl -

Mooie look! En ik herken dat met oogschaduw. Ik ga de laatste tijd ook vaker voor warm roze en lichtbruin en glansjes en subtiele glitters! Like a Princess! En wat is dat parfum toch lekker. Ik heb een aantal testers gekregen bij aankoop van foundation/lipgloss maar ik wil hem in een grote flacon.

Anniek -

O wauw, je haar, echt gewéldig Willemijn! Onwijs glamourous en diva-achtig, maar wel redelijn natuurlijk. De kleur past inderdaad ook erg goed bij je natuurlijke haarkleur. Leuk joh! En de look is voor de rest ook helemaal mijn ding!

saskia -

Je ooglook is ontzettend mooi. En je extensions: wauw!!

Bianca -

Mooie look, heel draagbaar en past perfect bij het voorjaar :) Ik vind je haarkleur ook erg leuk en krullen staan je prachtig

Svenja -

Ik ben ook dol op roze, glitter en glans <3 Deze look maakt mij dan ook helemaal gelukkig. Je ziet er echt ontzettend mooi uit, inderdaad just like a princess! Je prachtige losse en romantische krullen vind ik je ook onwijs mooi staan!

Reageer ook