Eerste Indruk: Catrice Make-up Sponge

Onlangs kwam ik in het Catrice schap een vrolijke make-upspons tegen. Ik ben dol op de Beautyblender en Real Technique Miracle Spons dus kon niet wachten deze uit te proberen. Vandaag een eerste indruk van de Catrice Make-up Sponge.

De Catrice Make-up Sponge is voor €4,59 verkrijgbaar bij de grote Catrice schappen bij Kruidvat.

27 reacties

Jana -

Handige video! Ik wil nog altijd graag de spons van RT dus daar moet ik blijkbaar bij blijven!

Julie -

Ik gebruik nooit een sponsje voor mijn foundation maar ik heb wel een The Make-up Bullet, en die vind ik erg fijn! :-) Ik gebruik die voor concealer aan te brengen en daar is die erg goed voor! :-)

Sharon -

De beautyblender van de DM (roze) is idd echt heel fijn! Jammer dat deze winkel niet in Nederland zit.

Anouk -

Leuk filmpje en een super duidelijke eerste indruk. Ik ben niet zo’n sponsjes fan. Meestal gebruik ik mijn vingers of een kwast

Laura -

Jammer dat deze niet goed werkt.
Een goedkope aanrader: DM drogist in duitsland, het ei van hun huismerk. 2,50 en werkt net zo goed als de beautyblender!
Draag je hier de Mac dirty blond?

Luna -

Een weekje gebruikt, toen ging deze sponge mee met de vuilnisman. Niets boven mijn eigen vingers of een goeie kwast.

Demi -

Jammer! Een fijne spons die gewoon in de winkel te krijgen is zou fijn zijn. Ik gebruik zelf de RT spons heel graag, die is echt super!

Elise Joanne -

Duidelijke en handige video! Niet kopen dus!

Wojis -

Geinig filmpje, maar ik houd het liever bij de BeautyBlender, dat is gewoon een heel fijn product. Spaar je centen en koop een goede spons. Blenden en de finish mooi glad maken gaat niet met elke spons.

Marnel -

Jammer, ik had heb ook al een keer in de winkel gevoeld en toen viel het me inderdaad op dat hij erg hard was. Leuk dat stukje met Saar! 😉

Lifesabout -

Ik weet niet wat het is maar ik heb nog nooit een sponge gebruikt bij het aanbrengen van mijn make-up. Het trekt mij gewoon niet zo, terwijl het effect denk ik heel mooi kan zijn.

Suzanne -

Ik heb zelf de roze spons, niet te echte beautyblender maar ook een namaak en daar ben ik zelf wel heel erg over te spreken. Misschien als deze net iets langer in gebruik is, dat hij iets soepeler wordt en ook meer op zwelt van het water en wat minder hard wordt. Jammer, maar wel een goede poging van Catrice!

Nicole -

Wat een leuke video. Wat jammer dat zoveel budgetproof sponsjes zo hard zijn. Ik heb er zelf eentje van Ebay die ik wel oke vind, maar ik vind makeup aanbrengen met een sponsje gewoon niks.

Eline -

De sponsjes van beautyessentials zijn wel goed (ook in het kruidvat te verkrijgen), en die worden ook echt 2x zo groot! Misschien kunnen jullie die eens probere:)
Ik weet dat er een roze is, met dezelfde vorm als die van catrice en een blauwe met een gekke vorm (doet me een beetje denken aan een msn mannetje).
en die kosten iets van 3-4 euro denk ik? of zelfs minder… Die kunnen wel eens de moeite waard zijn om te proberen!:)

Ina -

Jammer maar voor een euro extra koop ik liever een andere dan.

Margot -

Volgens mij heb ik ook een keer zo’n soort spons geprobeerd en was ik niet heel erg enthousiast.

Akosua -

Ik heb zelf de Real Techniques Miracle Complexion Sponge, maar die heb ik nog nooit uitgeprobeerd. Leuk om van iemand die de originele beautyblender en de RT-sponge heeft om te horen hoe die van Catrice bevalt. Hoef ik die in ieder geval niet meer zelf uit te proberen.

femketje -

duidelijke review 😀

Romy -

Helaas maar de 1.- extra heb ik er dan wel voor over x.

Carien - BlondieBeautyFashion -

Hele heldere review! Jammer dat hij niet fijn is.. Die van Real techniques wil ik nog steeds een keer proberen :)

Iris | Todayslipstick -

Fijn dat je deze spons heb gereviewd nu kunnen we deze in het schap laten liggen! Zelf vind ik de echte beautyblender wel fijn, maar ik probeerde een keer een spons van Essence en na 1 keer wassen had deze al scheurtjes..
Liefs, Iris

Lisa -

Ik heb hele tijd geleden ook eens een ‘fake’ beauty blender geprobeerd. Die zag er net hetzelfde uit als deze van Catrice, alleen roze, en kon me toen ook niet erg bekoren. Bovendien slorpte die ook nogeens super veel foundation op in de spons zelf!

Yvonne -

Ik had al eens opgezocht hoe dit sponsje is, maar toen heb ik dus voor die van RT gekozen. :-) Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk eerder mijn bufferkwast van Zoeva gebruik of gewoon mijn vingers.

Maaike -

Ik ben niet zo dol op de tools van Catrice. Die sla ik eigenlijk altijd over. De make up daarentegen… en ook in de nieuwe collectie zitten weer leuke nieuwe producten. Ik stond deze week in Kruidvat en toen was er al vanalles!

Marianne -

Maar goed dat ik deze heb laten liggen donderdag.
ik heb nog nooit met zo’n sponsje gewerkt en had al mijn twijfels of dit niet mega hard aan zou voelen.

Svenja -

Aaaah dit filmpje doet mij er meteen aan denken dat ik ook nog een make-up sponge heb liggen van Make-up studio. Heb die van mij tot nu toe nog nooit gebruikt, omdat ik nooit zo goed weet wat ik er mee aan moet. Maar dankzij jouw filmpje ben ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar die van mij, snel proberen! Jammer dat deze van Catrice niet zo fijn is, deze kunnen wij dus mooi laten liggen in de schappen.

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ik heb echt die hele beautyblender-trend overgeslagen. Als ik de spons natmaak voordat ik aan de slag ga met m’n bbcreme dan wordt hij wit, haha niet zo’n goed idee. Hahaha ik heb zo hard om je ‘blauwe plekken’ stompen moeten lachen! Niets voor mij.

Reageer ook