Best of Basics: Smokey Eyes

Ik ben dol op smokey eyes en je ziet me regelmatig met deze smoldering look. Ik laat je vandaag zien hoe ik smokey eyes maak, zo basic maar mooi mogelijk. Bekijk hier de Best of Basics tutorial!

22 reacties

Floor Daasvand -

Ik vind smokey eyes echt supermooi! Handige video! :)

Emma -

Super handig en duidelijk filmpje, nu krijg ik ook zin om een smokey look te maken!

Lenneke -

Ik heb diep respect voor mensen die dit kunnen, haha.

José @ ENJOY! The Good Life -

Leuk om te zien. Je laat goed zien hoe je mooie smokey eyes kunt maken. Bij mezelf vind ik het vaak te heftig :)

Demi -

Heel mooi gelukt en fijn uitgelegd! Ik houd echt van smokey eyes.

Liza -

Heel mooi gedaan en beschreven in de video.

Ssst.. stiekem blaas ik ook altijd om mijn kwasten.
Ik heb ook altijd het idee dat aftikken niet echt werkt..

Liefs, Liza

saskia -

Leuk filmpje, leuk dat je deze mooie basic look zo stap voor stap uitlegt!

anna -

Wauw, wat ziet het er prachtig uit! Het is even een werkje, maar het is het meer dan waard.

Marnel -

Wauw mooi!! Goede uitleg! 😀

Nicole -

Echt een super fijne en duidelijke video!

Anna -

Super leuk filmpje!

Margot -

Wat staat deze look je toch mooi! Bij mezelf moet ik erg altijd heel erg aan wennen.

Paperblooming Prints -

Je ogen komen echt heel mooi uit met deze look! Stunning!

Anouk -

Fijne video met die uitleg, zelf maak deze look bijna nooit. Heel af en toe met een feestje. De smokey eye is wel erg mooi gelukt!

Iris | Todayslipstick -

Je ogen vallen extra op door deze make-uplook, het staat je geweldig. Jouw techniek gebruik ik ook meestal, maar het ziet er bij jou vele malen mooier uit!
Liefs, Iris

Johanneke -

ik ben gek op smokey eyes, vroeger maakte ik ze wel veel vaker…toen ik nog jong was en vaak op stap ging haha. Maar het blijft erg mooi en intens. Duidelijke uitleg!

Suzanne -

Goed om te zien. Je laat echt duidelijk zien hoe het in zijn werk gaat!

Akosua -

Wat een leuke video. Hele duidelijke uitleg en je laat ook duidelijk zien dat je heel veel moet blenden. Dit wordt uit de meeste video’s vaak eruit geknipt inderdaad en dan krijg je als beginner totaal geen goed beeld van hoeveel werk er in zit.

Svenja -

Aaaah een smokey eye heb ik al zo lang niet meer gemaakt! Als ik er een maak doe ik het ook aan de hand van dezelfde techniek als in het filmpje! Het resultaat vind ik trouwens echt heel mooi staan bij jou, laat je heldere ogen extra mooi uitkomen! Daarnaast heeft een smokey eye ook echt een hele classy uistraling!

Liset - Beautydagboek -

Op deze manier heb ik het ook geleerd, het werkt heel goed om te beginnen met oogpotlood. Je hebt het goed uitgelegd, zeker handig als je (nog) niet weet je hoe je moet beginnen met smokey eyes. Het vergt ook wel wat techniek :). Zelf gebruik ik het liefste paarse of bruine kleuren om een smokey eye mee te maken, zwart maakt mij wat grauw ;).

Marjolein -

Wat handig zeg! Een tijd geleden heb je ook een soort fototutorial gemaakt voor een (gekleurde?) Smokey eye, deze techniek gebruik ik nog steeds vaak :)
Deze look staat je ook fantastisch, ik vergeet steeds dat je zulke mooie ogen hebt :) en nee, dat was geen slechte versiertruc haha

Anniek -

Haha, leuk om in het begin van de video je opgemaakte oog naast je onopgemaakte oog te zien, dan zie je hoeveel make-up voor je gezicht kan doen! Nu maak ik zelf niet zo vaak smokey eyes, maar zo’n best of basics video is altijd handig, misschien wel juist omdat ik het niet zo vaak doe. Je legt het fijn uit! X

Reageer ook