Zusss Bad & Thee

Ontspannen in bad met een bakje thee, dat doen we allemaal weleens. Toen ik voor mijn verjaardag dit leuke cadeautje van mijn schoonmoeder kreeg, was ik dan ook helemaal happy. Maar het bleek iets anders te zijn dan ik dacht!

Het waren namelijk geen zakjes thee voor in een kopje maar voor in het bad! Toen kreeg Zusss Bad & Thee opeens een andere betekenis. Dat had ik nog nooit gezien! Het merk Zusss kende ik al wel, maar dit product niet. Dit is wat zij er zelf over zeggen:

Lekker een avondje in bad? Of eerst een kopje thee? Waarom niet samen? Met deze badthee creëer je een ultiem momentje voor jezelf, waarbij je twee van onze favorieten kunt combineren. Dompel je onder in weldaad en heerlijk geurende aroma met de badthee van Zusss.

Er zijn drie soorten badthee waar je uit kunt kiezen: rozig, fruitig en dromerig. Ik heb de variant rozig gekregen.

Het zijn in totaal 5 zakjes en de verkoopprijs is €9,95. Dan betaal je bijna €2 per keer dat je in bad gaat met een zakje badthee. Dat vind ik niet duur, voor een Lush bruisbal ben je het dubbele kwijt.

In principe hou ik niet zo veel van rozen. Toen ik ook aan het zakje rook, leek het me niet zo’n hele lekkere geur. Het ruikt namelijk heel erg sterk. Logisch, want je moet er natuurlijk een bad mee vullen, dus zitten er waarschijnlijk extra krachtig theebladeren in en ook veel. Het theezakje is ongeveer net zo groot als mijn hand.

Ik vulde het bad en liet het zakje wat ronddrijven. Noa vond het erg interessant, ze wilde vooral het zakje er weer met haar poot uit vissen!

Gelukkig eenmaal in bad ruik je de geur lang zo sterk niet maar juist heel mild en meer licht aromatisch. Ook de sterke roosgeur valt veel minder op. Het ruikt dan een stuk lekkerder. Het doet me wat denken aan geconcentreerde oliedruppels die je ook in bad kunt druppelen. Je wordt er heel zen van en ik waan me een beetje in een wellness centre. Het bad kleurt heel licht een beetje groen. Ik zag op een foto van Zusss dat het zakje opengeknipt was en zo in bad gestrooid, maar dat lijkt mij niet zo lekker zitten met van die bladeren overal. 😉

Ik merk niet dat het perse iets voor mijn huid doet, maar voor mijn geest wel. Het is vooral een ontspannend badmoment. Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik naderhand geen troep hoef op te ruimen zoals glitters of iets dergelijks. Zo blijft mijn bad lekker schoon.

Ik vind het een heel leuk, origineel en ontspannend cadeautje. De verpakking is simpel maar erg leuk vormgegeven door de tekst en heel klein in het deksel staat bijvoorbeeld: ‘Geniet er van!’ Dat vind ik zo leuk van die details! Ik ben nu ook erg benieuwd geworden naar de andere twee varianten! Vooral de variant ‘dromerig’, want die is uitverkocht en dat belooft meestal veel goeds. Zusss heeft een webshop (klik op verzorging als je bij de badthee wilt kijken) en hier kun je de verkooppunten vinden.

21 reacties

Claudia -

Ik bestel liever direct bij ZUSSS> Je krijgt je bestelling namelijk één voor één mooi verpakt, dus elke keer feest.

beautifulday4makeup -

Wat een leuk idee!

vera -

Heel lekker!! Je had zoiets ook een tijdje van blond amsterdam.
Heel leuk!

Marloes -

Het klinkt wel erg leuk en fijn! Ik ben benieuwd!

lucindainwonderland -

Lekker potje weken in een bad vol thee, best geinig om er zo over na te denken. Jammergenoeg heb ik geen bad, maar een leuk idee is het zeker. xxx Lucinda

Sax and the Pretty -

Twee vliegen in een klap; in bad zitten en af en toe een slokje nemen 😛 x

Marloes/GLAMOURMOES -

Grappig zeg! Ik heb zelf geen bad, maar het klinkt goed

eline vliegenberg -

Wauw! Zowel het merk als het consept zijn voor mij onbekend. Wat lijkt me het heerlijk, zeker met de koude dagen.

Liefs,
Eline ♡

Beautyjuf -

Zo’n jaartje of 15 geleden verkocht Etos ook theezakjes voor in bad. De geuren waren heerlijk! Leuk om als cadeautje te geven óf te krijgen 😉

Demi -

Dit is echt leuk verzonnen zeg! Lijkt me heel erg leuk om cadeau te geven of te doen. x

an -

leuk in zwolle verkopen ze veel zusss!

Shanna -

Welke winkel? :)

Marnel -

Wat grappig!!

Margot -

Leuk concept en wat een mooi doosje.

Nicole -

Wat een leuk concept. Het lijkt me erg lekkere thee.

Elise Joanne -

Wat een ontzettend origineel idee! Leuk om cadeau te geven. De prijs valt inderdaad mee, Lush is inderdaad echt duurder. Duurde het ook lang voordat heel je bad die kleur had en je er echt in kon gaan? Want het is een relatief klein zakje voor een heel bad namelijk!

Eline -

Wat een leuk idee :)

Kirsten -

Wat leuk een theezakje voor mee in bad!

Akosua -

Wat een origineel concept, thee in bad. Ik dacht even door en dacht gelijk: als je bad dan het kopje is, ben jij dan het lepeltje?

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Thee voor in bad? Wat briljant zeg! Nee, al die losse friemels lijkt me ook niet lekker, houd ‘t maar gewoon in het zakje ;).

Gaby -

Ik kende dit merk nog niet maar ben er nu wel benieuwd naar! Ik ben dol op thee en badderen. Best of both worlds!

Reageer ook