Tutorial Testing: Heatless Waves

Ik vind het altijd leuk als anderen profijt hebben van mijn tutorials. Zo krijg ik dagelijks nog wel mailtjes en tweets over de krulstaartjestechniek. Ik probeerde daarom eens deze heatless waves tutorial uit. Is het wat?

24 reacties

Kerstin -

Ik heb het gelijk ook geprobeerd, maar ik vind het resultaat niet mooi. Net een schaap. Ik heb lang, maar fijn haar (wel redelijk veel, gelukkig), dus een redelijk dunne vlecht en dus wordt de krul ook een fijnere krul. Het haar gaat heel wijd staan, alsof het getoupeerd is. En inderdaad achter begint de krul heel laag. Een grovere krul bereik ik eigenlijk alleen met een krultang, maar dat is veel werk (veel plukken en lang vasthouden, anders pakt het niet) en heel slecht, dus doe ik het eigenlijk nooit.

Lara -

Ik pas dit trucje al jaren toen! Ik heb lang, grof krullend/beachy haar. Echter, na een paar dagen in verschillende kapsels krijg ik er toch wat rare bochten en plukken in. Dan gebruik ik dit indraaien graag, maar wel een beetje anders: ik verdeel mijn haar in vier plukken, dus twee voor en twee achter. Vier ipv twee knotjes dus! Bij mij komt het er dan altijd prima uit. Wat helpt als je meer een stevige krul wilt: je haar licht vochtig maken en een klein beetje gel (krullen houden van het natte van gel!) voor je de knotjes maakt. ‘s Ochtends op zijn kop gaan hangen, doorschudden en tadaa!

Marnel -

Het is een leuke techniek, maar idd jammer van de achterkant. Ik heb best lang haar, dus ik zal het eens gaan proberen! Jaaa ik wil de “afro-tutorial” wel zien! 😀

Demi -

Wat een leuke techniek, het resultaat is alleen nog niet zo, misschien moet ‘ie nog een beetje geperfectioneerd worden. Het is wel een stuk beter voor je haar dan echt krullen in elk geval!

Fientje -

Het zag er zeker niet verkeerd uit, maar zoals je al aangaf ziet het er een beetje raar uit aan de achterkant. Ik heb wel wat langer, maar fijn haar, dus ik weet niet goed welk resultaat dat gaat geven. Even uittesten toch! :)

Sax and the Pretty -

Beetje 80’s!! X

Erika -

Het resultaat valt me tegen, wat ik doe is als mijn haar half droog is, het in een visgraasvlecht doen. De volgende dag heb ik daardoor krullen.

Marion -

Wat een leuk artikel! Zou dit soort artikelen heel erg leuk vinden om meer van dit soort filmpjes te zien!

Kiss & Make-up -

Ik doe dit quasi altijd, maar dan heel snel snel, gewoom om een klein beetje wave in mijn haar te geven, geen echte krullenbos. Werkt prima EN het is niet schadelijk voor je haar dus ik vind ‘t super.

xAmber -

Ik vind het resultaat gewoon echt niet mooi, alsof je zo uit je bed bent komen rollen.
Ik denk dat je beter je haar in 4 stroken had kunnen delen, dan krijg je dat probleem niet dat de achterkant stijl blijft. Ik heb dit niet nodig, want ik ben gezegend met een bos krullen

Iris -

Ik denk dat je het het beste aan de achterkant ook kan laten invlechten door bijvoorbeeld een vriendin of moeder. Wel een leuk idee!

Caro -

Ik vind het resultaat inderdaad ook niet zo heel erg mooi, zoals je zelf al zegt is het aan de achterkant ook meer stijl en dat ziet er een beetje gek uit. Maar misschien is het met lang haar wel mooi, misschien dat ik het eens probeer! :-)

daantje loves to read -

Dank voor de leuke tutorial. Het resultaat valt wel wat tegen. Ik heb zelf stijl haar en maak ook krullen maar ik heb geen tijd om de krultang te gebruiken. Dus gebruik ik de enige simpele, 2 seconden techniek, die er bestaat en dat is….. Gewoon je haar in een hele rommelige strakke knot. Serieus! Werkt als een gek. Wel moet je er voor zorgen dat je haar handdoekdroog is. Je doet er dan wat mouse in dan een rommelige knot en wachten. Ik doe het altijd morgens vroeg (zit mijn haar ook gelijk uit mijn gezicht) of s’avonds want het moet er echt wel 8 uur in zitten. Je haalt de volgende dag je elastiek eruit en voilà. Een kop vol krullen die ook nog eens vele dagen blijven zitten. Super simpel.

Laura -

Ik moest toch douchen dus heb het even snel uitgetest. Ipv ermee slapen heb ik er een bus haarlak ingespoten en de fohn erop gezet. Maar met mijn lange haar wil het ook niet echt… Sommige plukken zijn mooi maar de achterkant is een beetje matig. Snel douchen nu! Toch bedankt voor het delen :)

Marieke -

Ik vind het wel tof, maar wellicht wel de vraag of het al de moeite waard is haha. Misschien ga ik het wel proberen! Thanx iig voor het delen, leuk om te zien!

Demi -

Ik krul mijn haar gewoon altijd met mijn stijltang, en dat werkt super fijn. Duurt maar 10 minuten en ik hoef niet te slapen met gekke knotjes in.

Margot -

Jammer dat het niet werkt! Ik heb het ook wel eens geprobeerd en bij mij was het ook niet voor herhaling vatbaar.

Danielle -

Van voor ziet het er wel mooi uit inderdaad! Maar de achterkant word natuurlijk ook een beetje “strak” getrokken door de manier waarop dit heatless krullen gaat.. wel jammer! Mijn haar ziet er dagelijks ongeveer uit zoals het eindresultaat haha half krullen half stijl :’)

Paola -

Mijn haar is net weer wat langer dan dat van jou en ik ben benieuwd hoe het bij mij zal uitpakken! Ik ga het binnenkort eens proberen, maar wel als ik de volgende dag vrij ben, want ik wil niet voor ‘gek’ lopen 😉 Ook weet ik niet of het wel mooi staat in combinatie met mijn pony.. Ik ben benieuwd!

Tessa -

Had deze zelf ook al een keer geprobeerd. Heb toen echt niet kunnen slapen met die knotjes aan de zijkant haha. De krullen waren opzich wel mooi maar hetzelfde probleem idd, de achterkant is minder gekruld. Vaker van deze tutorials zou ik erg leuk vinden :)
Liefs Tessa

Elise Joanne -

Leuk! Apart, maar leuk :). De voorkant ziet er inderdaad wat beter uit dan de achterkant, maar dat heb ik zelf ook altijd met krullen/waves. Leuk hoe anders het eruit ziet als je een andere lengte haar hebt! Ik heb een beetje dezelfde lengte (wat korter), ben benieuwd hoe het dan bij mij er uit ziet!

Liset - Beautydagboek -

Het effect is leuk, maar bij echt lang haar zal het vast een stuk beter werken! Je krijgt nu wel wat meer slag en structuur en dat vind ik ook zeker leuk staan :).

Ceetje -

Van voren is het wel aardig, maar de achterkant is inderdaad een beetje krulloos. En het opgedraaide is haar is wel een grappig kapsel :)

Svenja -

Van voor vind ik het resultaat heel mooi en volumineus, wel jammer dat het van achter niet heel erg gekruld zit. Zelf heb ik wel behoorlijk lang haar, dus ik ben wel benieuwd hoe dit bij mijn haar uitpakt, ik ga het zeker een keertje proberen!

Reageer ook