Shoplog: Catrice & Vanilia

Vorige week zaterdag hebben Martine en ik gezellig gewinkeld. De dagen ervoor winkelden we ook allebei nog in ons uppie. Vandaag een shoplog met onder andere items van Catrice en Vanilia.

43 reacties

Eva -

Leuke shoplog dames!
Wil jullie wel nog even wijzen op het feit dat Vanilia in de verste verte niet een ‘goed’ merk is als je het hebt om de ‘Slag om de Klerewereld’ dus die link begrijp ik nog niet helemaal :)

Tessa -

Heel leuk! MIsschien kunnen jullie een keer een artikel maken (of op 2wmn) over vanilia? Waarom jullie het zo leuk vinden? :)

Johanneke -

wat hebben jullie weer mooie kleding gekocht, ook supermooi vest Martine! Ik vind jullie haarkleur jullie ook beide erg goed staan!!

Marnel -

Ik ben benieuwd naar de beauty blender van Catrice! En…naar de andere outfits van Vanilia! 😉
Je nieuwe bril staat je echt goed Willemijn!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik ben heel benieuwd naar de uitkomst van de rietjeskrullen! Want dat is wel wat zeg.

Ook grappig dat je naar de winkel gaat omdat er een mooie blauwe collectie is en je komt terug met allerlei kleuren behalve blauw :-) Okay, behalve de spijkerbroek dan.

femketje -

die plattere speldjes gebruik ik altijd als ik mijn haren krul, works like a dream en krullen blijven echt beter en langer zitten!

Kiss & Make-up -

Waauw, wat een mooie blousjes heb je gekocht, Willemijn!

Ivette -

Leuk! Even een vraagje: welke lippenstift heb je op Willemijn? Staat je goed!

Willemijn -

Nars Heatwave! :) Bedankt!

Syl -

Heerlijk shoplogs kijken.
Ik ben trouwens benieuwd hoe dat grijze vest staat.

Marieke -

leuke dingen hebben jullie gekocht 😀 Vind je donkere spijkerbroek ook erg mooi! Wil zelf ook nog wel eens zo’n donkere broek :)

iris -

Hele mooie dingen hebben jullie gekocht! Ik denk dat ik ook vanilia fan wordt. Alleen Willemijn, ga je niet zweten in die shirtjes? Ik heb namelijk heel vaak in dat soort shirtjes dat je zweetvlekken zo goed ziet. Of heb je hier de gouden tip voor?

jessica -

Wauw wat een geweldige items weer! Martine’s vest, heeeeel erg hebberig moment hier…
Zouden jullie eens een artikel willen schijven over de verschillende kleurtypes? Lijkt mij heel handig en leuk.

Lenneke -

Ohhh wat leuk dat jullie de krullen met rietjes gaan proberen! Weten jullie al wanneer de tutorial online komt? Ik heb die ene die jullie geplaatst hadden zitten bekijken maar ben benieuwd hoe het bij jullie zal gaan. Bij jullie heb ik meer het idee dat ik er wel vanuit kan gaan dat het zo in werkelijkheid (bij mij) ook gaat 😉

Sax and the Pretty -

Vanilia is zo’n fijne winkel! Ja, je moet iets meer betalen, maar dan heb je er ook wel echt lang plezier van. Die basics zijn prachtig en blijven ook heel mooi! x

Myrna -

Wat hebben jullie mooie spullen gekocht. Mooie kleding van Vanilia, vooral het vest vind ik prachtig. Vind het merk sowieso heel goed bij jullie passen. Oh en dat sponsje van Catrice is bij mij gelijk de prullenbak in gegaan, wat een hard ding is dat zeg valt totaal niet mee te blenden. Ik vond het meer de foundation op de huid stempelen want vervagen ging voor geen meter. Zo jammer!

Daisy -

Wat zijn jullie toch leuk! Ik ben heel benieuwd naar de Catrice spons en lash glue review. Had laatst een glue gekocht die de eerste 2x goed werkte en daarna maar niet kleverig wilde worden. Shit! Heb je deze producten trouwens gekocht bij een Kruidvat waar ze een uitgebreid Catrice schap hebben? Die hebben ze hier in de buurt namelijk niet (balen!) xo Daisy

Willemijn -

Dit was inderdaad een extra groot schap :)

Lisa -

Ik heb zelf ook afgelopen week mn slag geslagen bij vanilia. Ik ben o.a. gevallen voor het jurkje waar Martine haar vest van heeft, maar dan in de blauwe kleur met het bruine randje. Erg mooi!

Eline -

Dat vest van Martine is echt super mooi! Wat bedoelden jullie met ‘de slag om kleding’? Ik kan het artikel niet vinden op 2wmn..

Kirsten -

Wat een leuke shoplog weer! (: Wel dure kleding hoor dames haha!

Fashion meets Beauty -

Vanilia heeft echt prachtige kleding, maar die prijzen aiaiaiii…

daantje loves to read -

Woww…. Martine, wat heb jij een ongelofelijke mooie ooglook. Zou je daar eens een turorial van willen maken? Echt prachtig! Ben heel benieuwd welke make up en merken je hebt gebruikt. Staat je super.

Daisy -

Ja viel me ook op, staat je heel goed Martine! Ik heb zelf ook blauw/grijze ogen, dus ben ook wel benieuwd naar de how-to! :)

Aanhetlijntje -

Weer een leuke shoplog! Je moet ook eens kijken op de website van Bluebay, lijkt me ook echt een collectie voor Willemijn, heel clean qua kleuren en vormen.

Demi -

Ik vind de shirtjes van Willemijn echt heel erg gaaf! En ik ben heel benieuwd naar de rok, dus die ga ik nu even opzoeken op 2WMN!

Ina -

Heel leuke video!

Helena -

Leuke video dames! Jullie zijn zo leuk :) Leuk om te zien dat jullie zo fan zijn van Vanilia.
Heel tof trouwens dat jullie iets gaan doen met ‘De slag om de klerewereld’!
Liefs, Helena

Svenja -

Wat hebben jullie er weer een hoop prachtige items bij! Vooral jullie items van Vanilia die jullie kopen vind ik altijd zo ontzettend mooi! Ik moet ook echt eens die winkel bezoeken <3

Paola -

Wat een leuke aankopen! Er komt weer zoveel leuks aan!

Danielle -

Jullie hebben weer leuke dingen geshopt! Ik vind de vanila items die jullie hebben gekocht weer erg mooi!

Margot -

Dat lange grijze vest vind ik wel erg mooi!

Liset - Beautydagboek -

Het vest van Martine vind ik echt heel erg leuk! Toch maar eens de Vanilia binnenstappen :). De broek van Willemijn is ook echt prachtig, vooral omdat hij skinny en highwaisted is!

saskia -

Hele leuke shoplog! De spijkerbroek vind ik erg mooi!

Nicole -

Wat een leuke gezellige video!

Simone -

Leuke items hebben jullie gekocht! Vooral bij Vanilia. Kwalitatief mooi én tijdloos!

Lauriëtte -

Hele mooie items van Vanilia! :) Ben benieuwd naar het sponsje, ik heb nu van die kleine sponsjes van de Douglas, maar misschien dat deze van Catrice wel fijner is! :)

Martina -

Ik heb zelf 1 broek van vanilia, ook echt een hele leuke, anders dan anders! Het enige wat mij tegenhoud om daar lekker te shoppen zijn de prijzen….. Jullie hebben beide mooie items gekocht, vooral er vest van Martine vind ik prachtig!

Iris | Todayslipstick -

Ik vind jullie Vanilia kleding erg mooi, ik zou er zelf ook een keer naartoe willen, maar er zit geen winkel bij mij in de buurt..
Liefs, Iris

Anniek -

Zo leuk om te zien dat jullie telkens weer terugkomen bij Vanilia, het is echt een beetje jullie winkel geworden! Dat nude truitje van Willemijn vind ik echt onwijs mooi. De kleur zou ik zelf niet moeten proberen, maar ik denk dat hij jou heel tof staat, en dat model is zo mooi! Leuke video weer!

Elja -

leuke shoplog!
Ik had een vraagje: als je naar een mac counter in de douglas gaat kan je dan je producten zelf pakken of moet je die laten pakken? Alvast bedankt!

Willemijn -

Die kun je vragen aan de artist en dan pakken zij het voor je :)

lucindainwonderland -

Jullie hebben weer een boel leuke dingetjes geshopt. Ik ben de laatste tijd wel een beetje Catrice af, dus hoop dat de nieuwe collecties weer en beetje een frisse wind laten waaien. Het is ook echt leuk om te zien hoe gek jullie op Vanilia zijn, het is totaal niet mijn stijl, maar het is gewoon leuk om te zien hoe vrolijk jullie er van worden. xxx Lucinda

Reageer ook