The Secret Life of a YouTuber Tag

Het leven van een YouTuber is glamorous, geweldig en een tikje geheim natuurlijk. *Kuch* Vandaag beantwoorden wij The Secret Life of a YouTuber Tag. Veel plezier bij het kijken!

Vragen

Hoe lang ben jij al bezig op youtube?
Op welk moment denk je dat jij gaat stoppen?
Wat vind je het beste aan youtuber zijn?
Wat vind ik het vervelendste van youtube?
Hoeveel opties voor thumbnails maak je?
Wat is je youtube crush?
Wie staat er op mijn collab wishlist?
Wat draag ik op het moment op mijn onderste helft?
Hoe lang doe je er over voor je op record drukt?
Wat is jouw gevoel over de youtube community en het gevoel er bij?
Wat is jouw geheim voor een succesvol youtube kanaal?

25 reacties

Annelize -

Die negatieve berichten, tja dat zegt meer over hoe die persoon zelf in het leven staat.
En over stoppen, ik ben 30 moeder van 3 kids maar anders voelen dan 5 jaar geleden? Nee hoor! Ik kan enorm genieten van LLG en neem regelmatig een kijkje op 2WMN. Ga zo door!!

Marnel -

Ik geloofde het bij de vraag “Wanneer stoppen jullie met Youtube?”….gelukkig was het een grapje, ik kreeg het al benauwd! πŸ˜‰

Floor Daasvand -

Deze tag is zo leuk! En ik ben het met jullie eens, mensen kunnen echt zo gemeen doen op youtube! Er zijn soms in de comments van video’s hele discussies gaande, echt verschrikkelijk! Enne ik kom ook weer naar de DYTG dus dan zie ik jullie voor de 2e keer! :) Dan moeten we wel even op de foto, want dat is er de vorige keer door de beauty challenge niet meer van gekomen

Ina -

Leuke video!

Demi -

Wat een leuke tag! Jullie zijn echt al lang bezig zeg, en de filmpjes zijn eigenlijk nooit minder geworden!

Natascha -

Het leukste aan Youtube en bloggen als baan lijkt we idd dat het nieuw is en je niet weet naar waar het kan evolueren :) Want je publiek evolueert natuurlijk samen met je kanaal of blog mee. Ik weet dat ik jullie volg van in mijn studententijd dus dat groeit mooi mee πŸ˜€

Veerle -

Ik ben meteen op onderzoek gegaan en Ian Haste is Nic haar man….. die mag er wel wezen! πŸ˜€

husnapolat -

Ik wil echt dat jullie nooit stoppen met YT. Oh jullie zijn enorm gezellig.

Trijntje -

De knappe man van Nic v Pixywoo is Ian Haste.. inderdaad een knappe kerel :)

Anita te Gussinklo -

Tuurlijk kijk ik deze tag af, leuke antwoorden en ik zeg doen:
Springen van de Martinitoren met Rutger

Alexandra -

Hoi allemaal! Wij zijn twee scholieren die met een profielwerkstuk bezig zijn. Zouden jullie deze korte, leuke enquete over beautyblogs kunnen invullen? Het duurt ongeveer 4 minuten en je zal ons super erg helpen.

Alvast bedankt!

Dit is de link:
http://www.survio.com/survey/d/F6O9D7T7Y4I5D5N5F

Kiss & Make-up -

Leuk beantwoord, girls! Waauw, al zes jaar op Youtube zeg, indrukwekkend. En inderdaad, leeftijd maakt volgens mij niet zozeer uit, maar wel of je er al dan nog plezier in hebt. Een samenwerking met Vera zou echt leuk zijn, doen doen doen! Het lijkt me inderdaad ook wel leuk als mensen op straat spontaan iets komen zeggen. Leuk en raar tegelijk πŸ˜‰

Sax and the Pretty -

Nou inderdaad, om heel eerlijk te zijn, veel reacties op YouTube zijn totaal zwakbegaafd! Ik denk altijd maar zo: zit ik daar ook mee in het verkeer enzo? Triest dat veel mensen wel hun giechel durven open te trekken wanneer ze veilig achter hun schermpje zitten. Maar ik vind jullie wel heel leuk hoor! πŸ˜‰ x

Margot -

Jullie video’s zijn de perfecte studiepauze!
Ian Haste heet de man van Nick, die mag er inderdaad wezen! πŸ˜‰ Net als jullie ‘kijkcijferkanon’, haha!

Janine -

Allereerst: jullie looks in deze video is echt prachtig!!
Opbouwende kritiek geven is inderdaad het belangrijkst. En als je dat niet kunt geven, reageer dan gewoon niet. Je hoeft niet altijd overal je mening over te geven, ook al leven we in een vrij land.
Ik vind het vooral zo ontzettend leuk om jullie samen te zien. Jullie zijn zo lekker gezellig samen. Ik vind het altijd leuk om jullie video’s te kijken. Daarom was ik blij te lezen dat jullie weer gaan vloggen deze week! Veel plezier alvast!

Caro -

Leuk om jullie antwoorden te horen! Ik schrok wel even hoor toen jullie het hadden over stoppen!! Gelukkig was het een grapje haha! Leuk ook om te zien hoe jullie thumbnails maken! :-)

Rosa -

Gezellige video weer! Leuk gedaan met die vragen zo in beeld :) Een van de ergste comments vind ik altijd; ‘zoek een leven.’ Je zou toch denken dat diegene dat zelf moet gaan doen als je zo een comment achterlaat! Gelukkig zijn er ook heel leuke comments bij! Zoals jullie wel eens zeggen; soms voelt het alsof je heel veel vriendinnen hebt :)

PatriciaKleijn -

Leuk filmpje zeg, ik vind jullie video`s erg leuk vooral de vlogs en achter de schermen filmpjes!

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Ik ben echt een YouTube virgin.
Twee weken geleden heb ik mij geabonneerd op kanalen van bloggers maar ik ga er niet vaak heen helaas.

Leuke tag jullie hebben dit weer gezellig en leuk gedaan.

Marieke -

leuke om te zien! Ging jullie bijna geloven dat jullie dan gingen stoppen hahaha, lekker goedgelovig πŸ˜€
Een samenwerking met rutger lijkt mij ook tof, doen! :)

Demi -

Wow, al 6 jaar op YT, dat is lang! Nu tegenwoordig de bloggers en Youtubers als paddestoelen uit de grond schieten zijn er mar weinig die voor de long haul blijven, en dat doen jullie toch maar mooi!

Margot -

Leuk dat jullie al zo lang met YT bezig zijn. Ik snap ook niet zo goed dat mensen het nodig vinden om alles maar gewoon te zeggen. Niemand schiet daar iets mee op.

Eline -

Leuke tag! Helemaal niet saai om deze vaker te zien met jullie enthousiaste antwoorden!

Liselot -

Hahaha, als jullie nog iemand zoeken om mee te collab’en, ik stel me graag kandidaat πŸ˜‰
Leuke video dames, ik moest hardop lachen om ‘het kijkcijferkanon’

lucindainwonderland -

Weer gezellig aan het kletsen, leuke video. Over de comments, daar kan ik mij ook wel eens over verbazern, maar op YouTube kan je met je reacties eigenlijk behoorlijk anoniem zijn en tjah, dan reageren mensen wel eens wat erger dan ze normaal gesproken zouden doen. Neemt niet weg dat die voorbeelden die je opnoemde niet vreselijk zijn. xxx Lucinda

Reageer ook