Lush Valentijnsdag Collectie 2015

Woehoe, vandaag ligt de Lush Valentijnsdag Collectie in de winkels! Hartjes, eenhoorns, die prins op het witte paard en de kleuren rood en roze staan centraal. Ruik mee!

Nou ja, ruik mee?! Helaas kan dat (nog) niet! Dat zou toch wel ontzettend leuk zijn als dat nog eens uitgevonden wordt. Maar hopelijk beschrijf ik de geuren van de Lush Valentijnsdag Collectie zo goed, dat je het bij wijze van ruikt.

Prince Charming Shower Gel

 

Als je een echte Lush fan bent, dan ken je Prince Charming vast wel. Deze heerlijke douchegel komt altijd wel weer terug in de limited collecties. Willemijn schreef er al eerder deze review over.

Prince Charming ruikt heerlijk naar onder andere marshmellows, vanillestokjes, amandel en granaatappelsap. Maar dit jaar is Prince Charming extra mysterieus door de toevoeging van sandelhout en oliën van geranium en grapefruit.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo houd van grapefruit en die ruik ik wel terug in deze douchegel. Van mij hadden ze dat ingrediënt achterwege mogen laten. Geef mij maar vooral veel zoetheid. Maar daarentegen maakt deze prins mijn huid wel heerlijk zacht. Prince Charming douchegel kost €7,95 voor 100g.

Cupid’s Love Soap

 

Een zeep kan natuurlijk niet ontbreken om jezelf lekker helemaal van top tot teen te wassen met de kleur van de liefde. Cupid’s Love Soap ruikt echt lekker zoet en fris tegelijk. De zeep bestaat uit verse vijgen, sojayoghurt en passiefruit, bergamot en rozenhout.

Het is een baksteenrode zeep met zachte roze glitters. Zelf vind ik het altijd een gedoe om met een zeep onder de douche te staan. Daarom vind ik het fijner om te gebruiken als handzeep en ligt hij bij mij in de keuken!

Cupid’s Love Soap kost €6,50 per 100g. Ik vind het een aanrader!

Unicorn Horn Bubble Bar

 

Dit is zo’n leuke Bubble Bar, het is bijna zonde om hem te gebruiken omdat hij er zo mooi en kleurrijk uit ziet! Met recht een Unicorn Horn. Ik ben zo gek op Bubble Bars. Je bad krijgt een leuke kleur, het schuimt geweldig en ruikt ook nog eens heerlijk.

Je ruikt heel goed de neroli en lavendel, ik word er stil van! Ik heb hem nog niet gebruikt maar volgens Lush staat me een droomachtig bad te wachten met prachtige roze bubbels, compleet met fonkelende glanspoeder en kleurrijke snoepsterretjes. Ik kan niet wachten, ik vind dit product denk ik het leukste uit de collectie!

De Unicorn Horn Bubble Bar kost €5,25 per stuk.

Heart Throb Bubbleroon

 

Deze ziet er ook al zo mooi uit. Een fel rood/roze hart met een gouden glittervulling! Maar ik weet al wel dat ik mijn bad flink mag poetsen als ik deze gebruikt heb. De glitters in dit soort Lush producten blijven altijd plakken in bad en dat is wel een nadeel. Gebruik deze vooral als je de dag er na de badkamer moet poetsen, tip van een huisvrouw.

Ik ruik meteen de zachte sheabutter, heerlijk. Ideaal voor een droog, gevoelig huidje zoals die van mij. De geur van Heart Throb Bubbleroon is hetzelfde als de Lush African Paradise body conditioner. Hoewel ik moet zeggen dat ik Heart Throb toch net wat lekkerder vind ruiken, omdat de sheabutter meer aanwezig lijkt te zijn.

Een Bubbleroon werkt trouwens hetzelfde als een Bubble Bar, je moet een stuk verkruimelen onder stromend water. De Heart Throb Bubbleroon kost €5,95 per stuk.

The Kiss Lip Scrub

 

De lippen spelen een grote rol tijdens Valentijnsdag, want je moet immers prachtige lippen hebben voor die langverwachte kus van Prince Charming. Daarom kan een lipscrub niet ontbreken.

The Kiss Lip Scrub is een knalroze scrub met kleine roze en groene hagelslagjes er in. En tot mijn verbazing ontdekte ik ook hele kleine rode hartjes in de scrub.

Je maakt je lippen vochtig en spoelt de scrub af. Je kunt natuurlijke lipscrubs vaak zelf op likken, maar ik vond dat geen succes. De scrub smaakt bijzonder: zoet en zout tegelijk maar de rode hartjes kun je niet echt opeten. Daarom raad ik het af om het zelf op te likken, je kunt het beter afspoelen.

The Kiss Lip Scrub kost €9,95 per stuk en eerlijk gezegd zou ik het er niet voor over hebben. Het is niet helemaal mijn ding. Dan vind ik de lipscrub van Sara Happ veel lekkerder, maar goed daar betaal je dan ook het dubbele voor. Hoe The Kiss Lip Scrub er uit ziet vind ik wel superleuk.

Floating Flower Bath Bomb

 

Op dit soort momenten ben ik zo blij met een bad. Ik kan genieten van die heerlijke Lush badproducten, zoals deze Bath Bomb. Dit is een frisse geur met onder andere jasmijn, ylang ylang en cypres olie. Het doet me ook wat denken aan de sauna.

Ik ben benieuwd naar de mooie kleuren die het in bad geeft, maar ik gok vooral roze. Dat is meestal zo valt me op, haha! Helaas heb ik hier geen prijs van omdat dit product niet vermeld werd in het persbericht. Maar een andere Bath Bomb uit de collectie (Love Locket) is even groot en kost €10,75. Ik gok daarom dat Floating Flower in dezelfde prijsklasse ligt. Zelf vind ik dat wel veel geld voor dit product. Daar koop ik liever twee Unicorn Horns voor.

Bijzonder vind ik dat een aantal van deze producten uit de Lush Valentijns Collectie niet heel zoet zijn, maar eerder fris. Verrassend en lekker! Ik had eerder allemaal producten verwacht die wat zouden lijken qua geur op Snow Fairy, juist heel zoet maar het is ook weleens leuk voor de verandering dat dit meer fris/zoete geuren zijn.

Mocht je nog extra foto’s en video’s willen zien van de Lush Valentijnsdag Collectie, volg me dan op Instagram @martiniii10.

Als je vanmiddag vrij bent, ga dan zeker even langs Lush om je ogen en oren (maar vooral je neus) eens goed de kost te geven.

25 reacties

Bo stuffbybo -

Mmm deze collectie ziet er heerlijk uit !

Floor Daasvand -

Lekker kleurrijke collectie en de producten lijken me ook heerlijk in gebruik!

Eveline -

Ik vind ze er allemaal ontzettend schattig uit zien. Denk dat ik volgend weekend langs de Lush ga om voor mezelf een valentijnscadeau te kopen. Waarschijnlijk wordt het de Unicorn. :-)

♥Belgian Teen♥ -

De Unicorn Horn Bubble Bar…I think i’m in love!♥

Demi -

Ik vind deze collectie er zo leuk uit zien elke keer dat ik er posts over lees haha! De producten zijn ook heel fotogeniek haha. Mij lijkt vooral de Heart Throw bubbleroon erg fijn. :)

Nicole -

Erg leuke producten. Ik vind die lipscrub zo geweldig. Hij lijkt me enorm fijn en leuk!

Rosalie (4beautyandlife) -

Het ziet er allemaal aanlokkelijk uit! Ik heb zelf ook een lipscrub van Lush en ik had er ook wat meer van verwacht. Eerlijk is eerlijk, ik heb erg droge lippen. Maar ik vind dat het niet zo goed velletjes verwijderd. Met mijn vinger over mijn lippen gaan werkt beter.

Marnel -

Die Unicorn Horn!!! Super leuk bedachte producten vind ik het! Alleen jammer genoeg heb ik geen Lush in de buurt…

babette -

De hartjes in de scrub zijn wel eetbaar. De floating flower kost 5,50. Verder leuke review:)

Tania -

Ik ga voor de lipscrub en de Prince Charming

Nesrin -

Serieus ik snap nog steeds niet dat ik een Lush Virgin ben….

Dit ziet er geweldig uit!

Selina -

Zo jammer dat ik geen bad heb en ook geen Lush dichtbij… :(

Kiss & Make-up -

Geef mij de Prince Charming maar weer opnieuw, vind die echt heel lekker ruiken!

beautifulday4makeup -

Ik ben heel benieuwd naar deze producten

Aaanhetlijntje -

Oh god wat mis ik toch een bad! Tijd om nog eens een weekendje weg te boeken :)

Dita -

Het lijkt me zo’n fijne collectie!

Yudeska -

Die flower bath bomb lijkt me wel nice! Ben erg benieuwd hoe de geuren mij bevallen

Margot -

Wat ziet alles er toch leuk uit!

Beautydagboek -

Ik kreeg gisteren ook persbericht onder ogen en ik ben al helemaal enthousiast! Ik zou graag de lipscrub en Prince Charming willen proberen.

elize -

Ik krijg meteen zin om in bad te gaan:) hihi!
Leuk artikel en mooie foto’s!!
Liefs!

Ceetje -

Ik werk tegenover de Lush en ga vandaag maar eens snel kijken (en ruiken)!

Demi -

Bij elke blogpost over Lush, op welke site dan ook lees ik dat diegene die het schrijft graag een ruikcomputer wil haha! Ik ben heel benieuwd naar de lipscrub!

Lauriëtte -

Wat een prachtige producten hebben ze weer! Ik zou zo graag Lush producten willen kopen, maar vind het gewoon zo enorm duur! :(

Anniek -

O man, ik word altijd zo hebberig van dit soort artikels… Ik heb laatst nog een lekkere bruisbal uit de sale van de kerstcollectie gehaald, en nu komt de volgende collectie alweer uit, wat een heerlijkheden allemaal :) Vooral die unicorn vind ik tof! (Het lijkt me trouwens ook best fijn om in de Lush te werken, hóe lekker ruiken je kleren dan na je werk :o)

lucindainwonderland -

Doe mij die Prince Charming maar…. in het echt ook als het even kan… hahaha. Ben gek op douchegels en deze lijkt mij toch wel erg lekker, zijn wel mijn geurtjes. Ik blijf al die collecties van Lush leuk vinden, maar baal wel elke keer dat ik geen bad heb. xxx Lucinda

Reageer ook