Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara

Een award winning mascara die de wimpers dikker, voller en een dramatisch effect  geeft wat perfect is voor smokey eyes? I’m in! Dat moet uitvoerig getest worden. Ik heb het over de Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara.

Wij zijn groot fan van de Le Volume de Chanel mascara, dus Bobbi moet behoorlijk haar best doen als zij onze alltime favorite wil overtreffen. Ik zal Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara individueel beoordelen maar ook in vergelijking met onze favo van Chanel.

De verpakking ziet er prima uit, niet heel bijzonder maar strak en simpel zodat het logo goed naar voren komt. Het viel me op dat de huls van de mascara niet zo lang is als een gemiddelde mascara, maar iets korter.

Wat belooft de Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara?

Creëer dikkere, vollere en donkere wimpers in een handomdraai. Het geheim? De met kohl-gepigmenteerde mascara creëert een hoog drama effect. De mascara heeft het vermogen om wimper voor wimper volume te creëren. Een dikkere basisborstel kamt gelijkmatig de wimpers van aanzet tot punt, terwijl de kegelvormige top er voor zorgt dat de smalle, moeilijk bereikbare wimpers bereikt worden. Het resultaat is dramatisch donkere en verlengde wimpers. Perfect voor een smokey eye look.

Ik merk dat de mascara intens zwart is, waardoor het na een laagje al mooi er uit ziet. Bij een tweede laagje wordt het al snel té en gaan de wimpers wat aan elkaar plakken: een laagje is dus meer dan voldoende.

De Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara pakt inderdaad de kleine en moeilijk bereikbare haartjes mee en zorgt er voor dat de wimpers vanaf de wortel worden bedekt met mascara. Het verlengt mijn wimpers aanzienlijk en maakt ze voller. Wat ik ook fijn vind, is dat de mascara makkelijk te verwijderen is zonder dat je veel moet boenen.

Op de voor en na foto’s gebruikte ik twee laagjes, maar ik adviseer een laagje!

Het is zeker een hele mooie mascara, maar ik zou het wel fijn vinden als hij nog iets meer zou separeren en niet te snel de wimpers aan elkaar laat plakken. De mascara droogt namelijk snel op, dus voor je het weet breng je al snel wat teveel aan omdat je dan -zonder dat je het door hebt- al bezig bent met een tweede laagje. Op zich is het een voordeel als een mascara snel opdroogt, aan de andere kant ben ik nogal een pietlut en neem ik graag de tijd voor mascara. In mijn geval heb ik dan liever dat de mascara iets langer ‘nat’ blijft.

Hij stoot voor mij Le Volume de Chanel nog niet van de troon omdat die nog meer een wauw-effect geeft op mijn wimpers, maar de Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara past zeker in mijn fijne mascara rijtje samen met MAC.

Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara is te koop bij de Douglas en de Bijenkorf en kost €28. Dat is een hoge prijs, dus houdt de aanbiedingen in de gaten als je deze wilt kopen!

31 reacties

saarenzo -

Ik heb hem zelf ook, maar moet hem nog gebruiken. Fijn om te lezen dat hij zo goed bevalt, al vind ik het effect niet echt denderend.

Sax and the Pretty -

Mooi maar, hij valt in het niet bij Benefit’s They’re Real! mascara! x

Lien -

Welke lippenstift draag je hier, Martine? Erg mooi! Staat je heel goed!

Martine -

Thnx! Dat is het lippotlood Essence Soft Berry!

Beautytalk -

Ik kreeg deze cadeau voor kerst en ik ben er zeer tevreden over.. één van mijn beste mascara’s!
Liefs,
Eefje

Demi -

Hm best een mooie mascara maar voor het effect vind ik hem toch wel te duur, je kunt met een goedkopere mascara hetzelfde of een vergelijkbaar effect krijgen. Wel een fijne review :)

Marnel -

28 euro heb ik er niet voor over, al geeft het wel een mooi effect!

Catelijne -

Ik vind 28 euro voor dit effect inderdaad veel geld…

EasyDailyFood -

ik vind het er mooi uitzien!

simone -

Ik vind het eerlijk gezegd een beetje een slordig lijkend effect geven. Erg jammer.

Glamourista -

Ik had voor dat geld eigenlijk best meer verwacht… dan liever mijn eigen favoriete drugstore mascara’s 😀

Daantje loves to read -

Oeff… ik had goede hoop toen ik je intro las maar helaas stelt hij me toch teleur. Net als jullie is mijn favoriet ook Le volume maar ook de ‘they’re real’ van Benefit. Twee ongelofelijke goede mascara’s. Ze doen wat ze moeten doen, separeren, gitzwart, volume en lengte zonder klonten. Beide zijn niet goedkoop maar ik heb het ervoor over. Daar in tegen vind ik de 28 euro voor deze mascara echt veel te veel. Howly cow wat een bedrag zeg!

Liskalife -

Handige review. Ik zou hem niet zo snel kopen denk ik. Heel irritant als de wimpers aan elkaar gaan plakken als je perongeluk even een laagje te veel op smeert. Thanks!:)

Kiss & Make-up -

Ziet er oke uit, maar niet om van omver te vallen. Ik zou dan ook nooit zoveel geld betalen voor een mascara met maar een oke effect.

Nesrin -

De verpakking vind ik erg mooi. Had zelf ook wel iets meer power verwacht want BB knalt met haar andere producten wel altijd lekker.

Akosua -

Nee, dit geeft voor mij toch teveel een spinnenpoot effect. Zonde vooral voor een redelijk highend mascara.

Kirsten -

Ik had wel iets meer verwacht eigenlijk!

Yvette -

Ik vind het niet echt een wauw-effect eerlijk gezegd, vooral als je je bedenkt dat deze mascara 28 euro kost. Ik had er veel meer van verwacht.. Het geeft wel een ‘oke’ volume maar ook niet geweldig. Het zou ook mooier zijn als de mascara inderdaad wat meer separeert en wat meer lengte zou geven. Ik gebruik momenteel de nieuwste mascara van Essence na jarenlang Max Factor te hebben gebruikt waarmee ik wel een wauw-effect krijg (vind ik dan:P) voor minder dan 4 euro.

Shaz -

Ik had eigenlijk iets meer en beter verwacht van Bobbi Brown.

Beau -

Hmm… als je wimpers iets meer gesepareert waren, was het resultaat denk ik toch wat mooier.

Margot -

Niet verkeerd, maar ik wordt er ook nog niet heel enthousiast van.

Demi -

Voor 28 euro vind ik het een beetje een slap effect geven. Ook ik blijf bij Le Volume!

Elise Joanne -

Je lipstick! WAUW! Daar gaat het artikel helemaal niet over maar toch, haha! Het effect ziet er goed uit, de huls is saai maar het gaat om het resultaat natuurlijk en dat is niet verkeerd. Ik ga dan zelf ook, bij die prijsklasse, dan voor de Chanel Le Volume. Maar wel in een aanbieding ;).

Nicole -

Ik vind het zo een mooi effect geven!

Liset - Beautydagboek -

Ik ben altijd enorm te spreken over Bobbi Brown, maar toch vind ik deze iets te weinig separeren. Wel ben ik heel benieuwd naar de mascara van Chanel :).

Milou -

Ik had wel wat meer verwacht! Vind het resultaat niet echt super, in ieder geval niet voor die prijs! Dan werk ik nog liever met mijn Essence mascara van 3 euro, haha!

Sophie -

Het “af-plaatje” vind ik wel echt mooi. Hele mooie look!

Anniek -

Hm, op zich best oké maar nou niet echt awardwinning wat mij betreft. Hij zou voor mijn wimpers wat te weinig separeren, dan vind ik le volume inderdaad ook echt mooier. Maar wel een fijne review, mooie look heb je er ook mee gemaakt!

lucindainwonderland -

Voor 28 euro had ik eerlijk gezegd wel wat meer verwacht. Op de foto zie je heel erg dat je wimpers aan elkaar geplakt zijn en het lijken echt spinnenpootjes. Nee dan heb ik zelf al wel betere mascara’s die een stuk goedkoper zijn. Dit is het dus niet voor mij. xxx Lucinda

Natasja -

Wat een onwijs mooi effect!!

Reageer ook