Musthave Paletten

In onze blogcarrière hebben we veel paletten getest. Sommigen kwamen in onze stash terecht en andere niet. Ondanks dat, lieten we er toch altijd een aantal links liggen in onze stash. Behalve deze!

Je kunt toch wel zeggen dat dit onze meest favoriete paletten zijn. Van twee had ik het wel verwacht, maar van een niet. Je kunt het trouwens ook goed zien aan de gebruikerssporen dat we deze paletten met veel liefde gebruiken.

MAC x15 Warm Neutral Palette

In New York kochten we het MAC x15 Warm Neutral Palette. En ik kan je zeggen dat het nog steeds een hele goede aankoop was. Ik had nooit veel oogschaduws van MAC, maar ineens 15 er bij is toch wel heel leuk!

Mijn favoriete rij is zeker de hele bovenste rij. Hier gebruik ik zowat alle kleuren van. Ik ben gewoon gek op bordeaux en roze! Maar de gouden rij gebruik ik ook wel, vooral de highlighters en de bruine kleur. Willemijn heeft het andersom, zij gebruikt voornamelijk de gouden rij maar is ook wel heel verliefd op de bovenste rij.

De rij die ik het minst gebruik, is de olijfgroene maar ik ben wel blij dat deze rij er in zit, want olijfgroen en -goud kom je niet heel vaak tegen en er zitten wel prachtige, bijzondere kleuren tussen.

Urban Decay Naked 3

Wauw, wauw en nog eens wauw. Ik was zo blij toen ik deze in Londen bemachtigde. Ik vind dit het allermooiste palet van Urban Decay. Vooral de kleur Limit is een favoriet van mij en ik kan ook nooit afblijven van de kleuren Dust en Burnout. Dust is zo mooi als ‘sparkle‘ in de binnenste ooghoek! En vanzelfsprekend ben ik erg blij met Blackheart, doordat deze donkere kleur zo mooi past bij iedere look met een roze ondertoon.

Ik weet nog goed dat Willemijn niet helemaal overtuigd was, totdat ik haar Urban Decay Naked 3 liet zien. Daarna was ze ook al heel snel in het bezit van deze mooierd! Zij is net als ik ook fan van Limit maar ook van Nooner en de mooie grove gouden Trick.

Ik zou Urban Decay Naked 3 aan iedereen aanraden. Ik vond het nog weleens moeilijk als iemand aan me vroeg of je beter voor 1 of 2 kon gaan, maar nu zeg ik volmondig 3!

The Balm Meet Matt(e) Nude

Van MAC x15 Warm Neutral en het Urban Decay Naked 3 wist ik wel dat het favorieten zouden worden die ik vaker zou gaan gebruiken. Maar bij Meet Matt(e) Nude van The Balm had ik dat idee niet.

Willemijn nam er twee voor ons mee, om uit te testen. We mochten namelijk ieder twee paletten van The Balm uitkiezen als kerstcadeau van ons LLG spaargeld. Ik was er niet bij in de winkel, maar stond stand-by aan de telefoon.

Willemijn: ‘Maar er is ook zo’n palet met alleen maar matte kleuren van The Balm en die is ook heel mooi hoor Tien!’
Martine: ‘Mat?! Tja, ik weet niet hoor…’ Willemijn: ‘Ja, maar dat is echt heel handig…echt waar Tien!’
Martine: ‘Nou oké, neem maar mee dan!’

En wat was ik blij dat ze me overhaalde. Het is inderdaad ontzettend makkelijk om een aantal matte kleuren oogschaduw in je stash te hebben. Daarnaast kun je een aantal kleuren van het Meet Matt(e) Nude palet heel mooi met elkaar combineren. Zo lijkt de combinatie van Matt Malloy en Matt Lombardi op de oogschaduw MAC Blanc Type. En Matt Malloy in combinatie met Matt Singh heeft iets weg van een oogschaduwvariant van de MAC Paint Pot Painterly. Wij zijn er gek op!

Onze favoriete kleuren zijn: Matt Singh, Matt Rosen, Matt Wood, Matt Hung en Willemijn is ook gek op Matt Lombardi. Dat zijn eigenlijk praktisch bijna alle kleuren!

Dus mocht je een oogschaduwfreak zijn of als beginner willen en kunnen investeren in een paar mooie paletten, dan is dit onze top 3!

P.S. Vandaag vloggen we weer een dagje op 2WMN. Je kunt de vlog HIER bekijken.

49 reacties

Didem -

Ik vind het palette van the Balm eecht super mooi ik denk dat ik heem wel ga kopen

Selian -

Heey! Waar hebben jullie in Londen het naked 3 palet gekocht? Liefs Selian

stacey -

leuke favorieten. Ik heb de Meet Matt(e) Nude palette palette en ik moet zeggen dat ik hem bijna niet gebruik, toch maar eens een keer weer in mijn everyday bakje doen :)

Lotje -

Mooie paletten! Meet Matte nude van the balm staat heel hoog op mn lijstje!

Emmy -

Urban Decay Naked 3 is echt heel fijn, net als Naked 2. Eigenlijk zijn alle Naked palettes goed, misschien wel beter dan die van MAC.

Marjoleinee -

Wat een prachtige paletten! Ik heb geen enkel duur palette, maar daar komt verandering in!

Esther -

Ik zit al heel lang te twijfelen of ik het MAC neutral palette ga aanschaffen, maar ik heb onlangs bijna alle oogschaduws aangeschaft van Make Up Geek en ik gebruik deze iedere dag.
Zodra ik dan weer MAC oogschaduws gebruik denk ik, huh…wat weinig pigment!
Ook heb ik een aantal Anastasia Beverly Hills eyeshadows besteld, man wat een prachtige kleuren!

Marnel -

Alle drie even mooi :) Wat staan jullie goed op die foto’s!

PinkFairy -

Persoonlijk vind ik Naked 1 veel mooier en praktischer dan Naked 3… zou willen dat ik er zoveel van zou houden als jullie.

Lenneke -

Ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat ik ze echt niet alle drie tegelijk hoef aan te schaffen… :’)

marieke -

Leuke paletten! Vooral naked 3 zou ik zooo graag willen hebben, vind m alleen zo ongelofelijk duur! Ik ga eerst maar eens voor de dupes van W7!

elke -

Valt wel mee. Het palet kost ongeveer 50 euro. Dat is iets meer dan 4 euro per oogschaduw met zalige kwaliteit. Valt mee, toch?

Beautyjuf -

Oeh la la, wat een prachtige paletten! Ik kan geen keuze maken 😉 Leuk dat er tussendoor ooglooks bij staan.

Demi -

Het Naked 3 palette is ook echt mijn favoriet. Het is zo mooi en staat prachtig bij blauwe ogen! Verder ben ik heel blij met mijn zelf gevulde M.A.C X15 palette, maar de warm neutral staat ook nog steeds op mijn wishlist, alleen hij is zo duur..

Nicole -

Wat een mooie paletten! Ik ben echt dol op oogschaduw paletten, het is zo handig dat je alle kleurtjes bij elkaar hebt en het is in verhouding een stuk goedkoper!

Shaz -

Ja, ik begrijp wel waarom jullie deze paletten hebben gekozen. Mijn favoriete paletten zijn Naked 1 en 2. Laatst zag ik Welcome to the Pleasuredome van Make-Up Revolution op diverse blogs en die wil ik zooo graag toevoegen aan mijn stash.

Nathalie Eline -

Wat een mooie palettes allemaal, de Naked blijft toch wel mijn favoriet. :)

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik ken eigenlijk alleen Balm niet. Ik heb zelf UD3 ook. Gebruik het best veel. Alleen jullie favoriete kleur zit er onaangetast in. Ben een cool type en die staat mij dus niet. Ik heb van MAC het koele palette in Engeland gekocht. Het is daar vele malen goedkoper dan hier. Mijn favoriete palette van 2014 is een palette van Benefit met Nude kleuren. Weet even niet meer zo snel hoe die heet, maar ik heb er ook een artikel over geschreven. Daar zitten ook erg mooie liquid oogschaduws in.

Caro -

Mooie paletten! Ik hou echt van oogschaduw! Ik wil nog steeds zo’n Meet Matt palette!

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Lachkick “stand-by aan de telefoon” geweldig!

Ik heb de 1, 2 en 3 niet! Ook geen dupes. Voel mij net een alien hier 😉

Manouk -

ik ben ook nog niet helemaal overtuigd van Naked 3.. Ik heb ‘m wel maar gebruik hem nooit.

Marion -

oh wat een prachtige palletten

Kiss & Make-up -

Het Naked 3 palet heb ik nu sinds een paar weken ook en ugh, I am in love! Inderdaad een must have dus. Al moet ik zeggen dat het MAC x15 palette er ook wel AMAZING uit ziet.

Wies -

Ik ben ook gek op mijn Naked 3, en de Vice palettes zijn ook geweldig van Urban Decay. Ook ben ik verslaafd aan mijn Chocolate bar palette van Too Faced, en mijn samengestelde mac palette. En dat was nog maar het begin… Palette verslaving much?

Miranda -

wat een mooierds zijn dit toch:) ik heb een palette van inglot waar ik heel veel gebruik van maak!

Miranda -

Ik heb van The Balm het Balm Jovi palette, ik wil denk ik nog wel Meet Matt(e) Nude. Omdat ik eigenlijk niet echt de perfecte matte tinten heb.

Maaike -

Wauw, dit zijn erg goede tips! En die looks die erbij horen zijn ook prachtig!

Kirsten -

Wauw dit zijn inderdaad nog palettes die ik ook graag zou willen hebben in mijn stash!

Julie -

Het had leuk geweest mocht er ook één budgettopper tussen gestaan hebben… Van deze drie zou ik ofwel het The Balm palette ofwel het UD palette kopen… :-)

Margot -

Naked 3 staat zeker op mijn wishlist! Met 1 en 2 ben ik namelijk al erg blij.

Lifesabout -

Mac en Urban Decay zijn ook mijn favorieten. De kleuren die jullie dragen staan prachtig bij de kleur van de ogen!

beautifulday4makeup -

Wat een leuke paletten heb je gekozen. Alleen zijn ze jammer genoeg allemaal vrij aan de prijs, waardoor ik nog geen een in mijn bezit heb. Misschien wordt het the balm palette het volgende dat ik aankoop. Ik heb hun bon voyage palette en daar ben ik heel tevreden over :)

Mariska -

Hier ook een Limit en Nooner fan! Als ik snel wil zijn gebruik ik alleen die 2 kleuren, haha!

Natasja -

Waren mooie paletten! De eerste twee ken ik. Maar die van The balm niet. Toch lijkt me deze laatste het mooist!

Svenja -

Wat een pareltjes! Het naked 3 palette gebruik ik ook wekelijks met veel liefde, ben zo gek op die mooie zachte en romantische kleuren. Het MAC palette lijkt mij echt een droom palette om te hebben, zwijmel <3

Sharona -

Van UD3 ben ik juist niet zo onder de indruk. Hoe ik de kleuren ook combineer en uit blend; ik lijk er iedere keer zo ziek door. Ik ben er echt te koel voor denk ik. Jammer want op veel sites wordt gezegd dat ie zowel voor koele als warme types kan. Anyway! Mijn favorieten op dit moment zijn de UD Naked basics 2 en de Make up Revolution 32-pan palettes Flawless en Eyes like angels. Voor £8 per stuk gekocht in Londen en wat een mooierds zijn het! Googlen op eigen risico want je wil ze meteen hebben!

Anouk -

Alleen die van The Balm heb ik nog niet in mijn bezit, die vind ik toch ook wel erg mooi!

Sarahdise -

Meet Matt(e) Nude is inderdaad erg leuk en handig! UD3 vind ik ook prachtig maar ik gebruik hem zelf niet heel veel. Mijn go-to-palette is momenteel de Chocolate Bar van Too Faced!

ceetje -

Oeh dat matte palette van Balm zou ik ook nog zo graag willen!

Diana Carlton -

Ik ben groot fan van het palette van UD2. Bij enkele kleuren heb ik inmiddels de pan geraakt. Maar nu ik nummer 3 bij jullie zie denk ik “hmm, ook een musthave”.

Anniek -

O man, dit zijn gewoon állemaal zulke toffe paletten, jullie maken me een beetje jaloers! Ik had voor Sinterklaas (wij hebben het al gevierd) Urban Decay Naked 2 gevraagd, maar die heb ik uiteindelijk niet gekregen. Ik denk dat ik binnenkort maar eens een uitstapje maar naar de stad, om hem daar nog even te scoren… 😉

amber -

Urban Decay is niet in Nederland te koop. Het W7 pallet is wel een goede dupe

Esther -

Je kunt de UD paletten op http://www.beautybay.com bestellen zonder verzendkosten als je boven de 13,- besteld!

Beautydagboek -

Wauw, Meet Matte staat bij mij ook nog steeds op mijn ‘nog te kopen’ lijst, maar het MAC palette is ook om van te smullen :). Eerst maar die van The Balm en daarna zien we wel weer verder, hihi.

Lotte -

Ik heb Naked 3 ook, echt een bijzonder palette, anders dan anders! Van The Balm wil ik ook nog graag eens iets uitproberen. Mijn favo palettes blijven toch die van Too Faced, die gebruik ik dagelijks!

Maaike -

Ik zou zo niet weten wat mijn favoriete palette is. Bij mij staat Inglot toch ook wel hoog op het lijstje.

Akosua -

Ik heb gemerkt dat ik grote oogschaduwpaletten eigenlijk niet zo veel gebruik, want meestal vind ik toch maar 3 of 4 kleuren echt mooi. Ik ben nu weer veel meer van de quatro’s zelf samengesteld van MAC of Inglot.

lucindainwonderland -

Het Naked 3 palette wil ik ook nog heen graag hebben, maar heeft nu ik de dupe van W7 heb niet meer zo’n haast, maar hij gaat er zeker nog een keertje komen. Ook wil ik zelf nog heel graag het chocolate bar palette hebben. Ondanks dat heb ik al een belachelijke collectie aan paletten…. maar het is nooit genoeg lijkt het, woeps. xxx Lucinda

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Goede tips :) ik heb alleen zo’n cheap ass palette van eBay met 8 miljoen kleurtjes. Ga proberen een Naked palette te bemachtigen.

Reageer ook