Look of the Day: Fluffy Pink

Het is guur en koud buiten, maar toch heb ik niet altijd zin in die ‘lompe’ truien. Daarbij komt dat ik ook gewoon mijn roze chino wil blijven dragen.  Comfy maar met stijl!

Niet iedereen vindt een chino goed passen bij een vol/curvy klein figuur maar daar heb ik eerlijk gezegd een beetje maling aan. Ik vind zelf dat het met platte schoenen minder mooi staat, maar het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Dit is een chino van Vanilia in de kleur Rose Dust. Ik combineerde hem met een roze, harig riempje van Vanilia die ik alweer een hele tijd geleden kocht.

Onder de broek zit trouwens een panty, want jemig: het is zo koud! Te koud om deze broek te dragen zonder iets er onder.

Ik vond mijn rosé kleurige truitje er ook mooi bij staan. Ik ben gek op de combinatie van goud/koper en oudroze (rosegold). Dit truitje is van Club Monaco en kocht ik in New York. Ik ben hier heel blij mee en draag hem erg vaak. Als hij in de was zit, mis ik hem ook echt!

Over het truitje heen draag ik dit heerlijke, warme fluffy vest van het merk Costes. Willemijn heeft hem ook, we kochten deze bij de Sting. Het is een heel fijn kledingstuk, het houdt je rug ook zo lekker warm!

Ik maakte er een hele simpele, clean look bij met wat producten uit de MAC Prabal Gurung collectie. Tot mijn verbazing gebruik ik het oogschaduwpaletje de laatste tijd vrij vaak (MAC Terre) en de bronzer al helemaal. Ik gebruik de highlighter kleur over mijn hele oog en met de lichtbruine, matte kleur zet ik de arcadeboog aan en ook de onderkant van mijn oog.

De donkerbruine kleur (Dior Versailles) gebruikte ik in de outer V en de gouden highlighter van Dior in mijn binnenste ooghoek. De Fluidline MAC Dark Diversion bracht ik aan op de waterlijn voor extra intentie. Ik maakte het af met Le Volume de Chanel mascara.

Ik gebruikte bronzer en de MAC MSF Stereo Rose. Mijn lippen kleurde ik in met het roze potlood Essence Wish Me A Rose. Dit is een hele mooie basis voor onder MAC Velvet Teddy.

Mijn haar krulde ik trouwens met een tang van Remington, deze ga je zaterdag uitgebreid in een video zien!

Waar ik op dit moment ook heel blij mee ben, zijn mijn nieuwe oorbellen van Swarovski. Het zijn rosé gouden oorbellen in de vorm van een hart. Ze lijken wat op een medaillon alleen kun je ze niet open doen. Niet alleen de oorbellen hebben een hartvorm maar ook in de oorbel zie je nog wat ‘open’ hartjes met en zonder kristallen. Ik wilde ze sowieso kopen maar dat ze ook nog eens in de sale waren deed mijn hart sneller kloppen, €44 in plaats van €88!

Ik vond het wel passend om er laarsjes bij aan te trekken in een bruine kleur. Dit zijn de enige in het bruin die ik heb, haha! Ik draag ze vaak en ben gek op het printje aan de achterkant! Ze zijn van Invito van vorig jaar.

Ik ben weer blij dat ik een leuke maar toch comfy outfit heb kunnen vinden in mijn kast!

Wat heb jij aan met koude dagen?

45 reacties

Wendy de la Rambelje -

Meid, je bent prachtig. En inderdaad lekker maling hebben aan mensen die een chino niet vinden passen bij een curvy figuur. Iedereen vindt wel ‘iets’. Curves = good en bovendien zit je lekker zacht in plaats van op je botten 😉 Leuke combi zo en wat een heerlijk vest! Ik ga ook even kijken bij de Sting; misschien hebben ze ’em nog?!

Laura -

De broek past prima bij je figuur, maar ik vind de combinatie echt drie keer niks… Met een strakke top in een neutrale kleur zou veel beter passen. Zeker in combinatie met het giletje! En onder de lichte, wat lossere broek staan die bruine laarsjes een beetje lomp, terwijl ze eigenlijk helemaal niet lomp zijn.
Kortom: alles is stuk voor stuk mooi, maar bij elkaar: nee, sorry.

Silke -

Ik vind het leuk dat je trui de prachtige glow op je wangen zo benadrukt!

Marnel -

Zulke mooie kleuren! Staat je goed!!

katrien -

Mooie laarsjes!

aicha -

Ik zou zelf de trui niet onder de broek stoppen, en laarzen onder die broek vind ik ook meer ongepast. Ik zou eerder voor een paar hakken gaan.
Maar je make-up is prachtig.

Syl -

Aangezien ik ook wat voller ben, heb ik hetzelfde probleem met chino’s. Maar ach, ik draag ze toch.

Demi -

Mooie zachte kleuren, wel zou ik de broek in de winter niet dragen want ik vind hem echt zomers. Voor de rest heel leuk! :) Je make-up is ook mooi, ben jaloers op al die mooie producten haha!

Lenneke -

Looking good! Ik houd wel van die zachte kleuren.

Marion -

Erg mooi, draag deze kleuren zelf nooit maar het staat jou prachtig!

Fatna -

Martine, prachtig!!!! Helemaal mijn kleuren en btw wat staan warme kleuren jou prachtig.

Beautyjuf -

Pink, pink, pink! :-) Wat een geweldige outfit! Staat je onwijs leuk. Ik vind je look ook erg mooi!

Anne -

Even heel eerlijk en echt goedbedoeld want ik vind jullie allebei echt superleuk! In deze outfit lijk je dikker dan je in werkelijkheid bent. Of tenminste zoals ik je geregeld op andere foto’s/filmpjes zie.
De chino zet inderdaad aan op plaatsten waar vollere dames dat minder goed kunnen hebben. Zeker omdat je zo’n broek over je top draagt en ook nog eens in een lichte kleur. Verder ben je prachtig!

thirza -

dit is echt niet als haat bedoeld, maar er is een oorzaak van het probleem van Martine’s iets ”molligheid”, op hun andere blog 2WMN heeft ze er een artikel over gemaakt en het is voor haar een heel moeilijk iets. echt niet als haat bedoeld maar mischien moet je een dat artikel lezen. groetjes thirza

Manon -

Wat een leuek outfit

Miriam -

Ik zou het zelf nooit zo gecombineerd hebben, maar wat is het leuk! Love de oorbellen trouwens =)
Ik draag het liefst (minstens) 3 lagen als het zo koud is, heb het namelijk áltijd koud. Dus: het liefst een dikke trui of vest 😀

meike -

Die broek staat je heel mooi. Wie zegt dat curvy types een chino niet kunnen rokken? Ik vind de laarsjes er ook leuk onder. Ik vind de kleurencombinatie vam de trui en de broek iets minder mooi. Smaken verschillen;)

Danique -

Oh die laarsjes, geweldig! Jammer dat ze van vorig jaar zijn, ik zou het liefst nu naar de winkel rennen en ze meenemen :)

Sax and the Pretty -

Goeie outfit en leuke kleurencombinatie! Hey dat is trouwens een goed idee om een panty onder je broek te dragen, scheelt misschien ook wat qua schuurpapier-benen deze winter.

Bianca -

Vind deze outfit je juist heel erg mooi staan <3

Nicole -

Wat heb je toch een mooie haarkleur, heel erg classy! De outfit is trouwens ook heel leuk hoor!

Kiss & Make-up -

De kleuren staan je heel goed, heel harmonieus.

Yvonne -

Leuke outfit! Zo’n broek heb ik ook en eveneens in een oudroze tint, maar die draag ik alleen tijdens de zomer/voorjaar. Ik heb een fluffy oudroze vest (met mouwen) van Primark en die droeg ik laatst boven een zwarte lederlook-broek. Dat stond zacht en toch een beetje stoer/vlot, al zeg ik het zelf. :-)

Maaike -

Ik vind de kleuren superleuk. Toch had ik voor een wat aansluitender model trui gekozen. En anders het fluffy vest weggelaten. De bovenkant oogt nu wat rommelig naar mijn mening. Maar het staat je verder prima hoor zo’n broek.

B -

Ik vind de broek niet zo passen bij de rest van de outfit. De trui + het vest en de laarsjes ogen winters, maar de broek zomers.

Martine -

Ik denk dat het ook een kwestie van wennen is, want lichte kleuren kleding zoals crème en pastelroze blijf je wel zien deze winter :)

Fatna -

Wat mij betreft kunnen lichte en pastel kleuren ALTIJD, onzin dat het alleen in de warmere maanden zou mogen. Ik haaaaaat zwart en draag dus altijd lichtere kleuren en op zijn donkerst iets in chocoladebruin en krijg vaak complimenten dat ik er altijd zo goed gekleed bijloop, kwestie van goed combineren en durven en vooral niet teveel houden aan wat zogenaamd “hoort” op dat gebied.

Marieke -

Leuke outfit! En herkenbaar hoor, er toch leuk uit willen zien en warm blijven vind ik ook maar lastig nu! Dat fluffy vest vind ik trouwens echt heel tof :)

Fleur -

Hele mooie look! Ik zou alleen de trui er niet bij kiezen, ik vind de combinatie van dat fluffy vest met een dikke trui niet zo mooi. Maar dat is smaken verschillen 😉 Wel hele mooie kleuren en die broek staat je heel goed hoor!

Chantal -

Hele mooie kleurcombinatie! De kleuren staan je ook erg goed! Ik vind alleen de broek meer een lentebroek en ‘m ook bij je kruis niet mooi zitten.

Maud -

Ik kan LLG en 2wmn niet meer op mijn mobiel bekijken sinds de nieuwe lay out.

Rowan -

Hele gave outfit! Je laat zien dat een curvy vrouw ook ontzettend stijlvol en mooi gekleed kan gaan!

Natasja -

Nee, niet mijn smaak qua combinatie, al vind ik de kledingstukken afzonderlijk wel leuk. De kleuren kun je goed hebben en passen bij je teint en haarkleur. En je make-up look heerlijk op alles aangepast.
Heerlijk eigenwijs om toch je chino te dragen. Love it :)

beautifulday4makeup -

Pff het is bijtend koud. Vind dat eigenlijk niet zo leuk. Je ziet er trouwens prachtig uit. Wie zegt dat je rekening moet houden met het oordeel van anderen? Je moet gewoon dragen wat je zelf wilt en waar je je goed in voelt!

anoniem -

Ik zal eerlijk zeggen dat ik het shirt dat je draagt niet zo geweldig vind. Maar verder vind ik het heel leuk! Wat ben je toch een geweldige vrouw! (en dan gaat het natuurlijk niet alleen over deze outfit ;))

Margot -

Wat een mooie kleurencombinatie zo! Staat je goed!

Svenja -

Hele mooie outfit. Ik word altijd happy van pastel tinten, en wat staan ze je goed. Vooral het furry vestje lijkt mij heerlijk tijdens de koude winterdagen!

Esmée -

Oudroze en koper/goud is inderdaad een hele mooie kleurcombinatie! In kleding draag ik het dan net niet, maar op mijn ogen wel vaak (W7 In The Nude/UD Naked 3!) :) Die chino staat je prima hoor! Mijn benen zijn helaas ook wat steviger dus ik weet niet of ik het zou dragen, maar je laat zien dat het wel erg goed kan! X

Beautydagboek -

Het fluffy giletje is erg leuk! Heerlijk om over een blouse heen te dragen nu het kouder is. Je make-uplook staat er prachtig bij; zacht en fris!

Desmain -

Je ziet er heel mooi uit! Leuke outfit!

Diana Carlton -

Wat een mooie look heb je toch altijd! Ik moet nog even wennen aan de broek, maar dat is meer mijn persoonlijke smaak. Je kan het prima hebben en je hebt je outfit echt afgemaakt met het fluffy vest.

Anniek -

Wat zijn de foto’s mooi, vooral die van je make-up look! Ik vind je make-up look je echt tof staan, heel winters en romantisch, gaaf. Zelf ga ik in de kerstvakantie maar weer eens lekker shoppen, ik zie de laatste tijd zoveel inspiratievolle outfits op straat en op internet! X

Akosua -

Ik draag al niet veel kleur in mijn outfits, maar in de winter wordt dat nog een tikkeltje erger. Leuk om te zien dat jij nog wel volop voor kleur gaat.

Lotte -

Wat een leuke outfit! Ik draag dit soort (oud)roze tinten niet zo vaak, maar jij kan het écht goed hebben, staat ook mooi bij je haar en je teint.

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Je ziet er geweldig uit! Een 10 wat mij betreft 😀 super combinatie, niet te veilig en fluffy is geweldig. Als je voor fluffy kiest dan kan het wat mij betreft al niet meer kapot ;). Love it! Mooie kleurencombi ook.

Reageer ook