FOTD: YSL #31 Fuchsia Tourbillon

Vorige week lieten we al onze YSL lipsticks zien. Ik plaatste linkjes van alle lipsticks, zodat jullie de reviews aan konden klikken. Het viel me op dat ik nog nooit nummertje 31 Fuchsia Tourbillon had gebruikt. Bij deze dan maar!

Dat komt denk ik omdat ik hem op het laatste nippertje nog aanschafte en toen waarschijnlijk iets gedacht heb van: ‘Ach, dan heeft een review niet meer zo veel zien.’ Maar verder had ik hem ook nog nooit gebruikt in een FOTD, beschamend! Omdat YSL #31 Fuchsia Tourbillon daar te mooi voor is, moet ik hem van mezelf nu echt vaker gebruiken. Wat geen straf is!

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb om deze look te maken, klik op de naam om een uitgebreide review te lezen:

Hieronder beschrijf ik in korte stappen hoe ik de look gemaakt heb.

De lichte taupe kleur van Inglot depte ik op het ooglid. In de arcadeboog gebruikte ik eerst de kleur MAC Gingersnap en ik mixte dit met de Inglot cranberrykleur. Om het geheel wat donkerder te maken bracht ik de donkerste kleur uit het MAC x RiRi Phresh Out Palette. Deze bracht ik ook aan onder het oog en blendde ik zachtjes met MAC Gingersnap.

Ik liet de onderste lijn trouwens tot iets onder de binnenste ooghoek doorlopen om extra aandacht te geven aan de binnenste ooghoek.

De gouden highlighter uit het MAC Phresh Out Palette gebruikte ik onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Om het af te maken zette ik de waterlijn aan met MAC Dark Diversion en gebruikte ik natuurlijk Le Volume de Chanel mascara.

Op de wangen gebruikte ik de bronzer MAC Bronzing Powder Matte Bronze uit de MAC x Prabal Gurung collectie. Ik ben geloof ik een beetje verliefd geworden op dit product. Hij geeft warmte, diepte maar blijft wel subtiel.

En waar het allemaal om draait: YSL Fuchsia Tourbillon. Deze bracht ik aan op de lippen. Het is een hele heldere, koele roze kleur. In het echt iets koeler dan dat je op de foto ziet. Het is een prachtige lipstick, zowel bij uitgebreide looks als bij hele lichte looks.

Ja het is een feit: YSL Fuchsia Tourbillon moet ik toch echt vaker gebruiken…

Hoe combineer jij zo’n kleur lipstick?

35 reacties

Froukje -

Jullie hebben me al zo veel mooie dingen aangeraden, spullen die me echt goed bevallen. Maar één ding snap ik niet; de liefde voor de YSL-lipsticks. Ik heb er 3; 2 rouge voluptés en één shineversie. Ik weet het niet; het blijft niet zitten, het dekt niet. Ik heb dezelfde kleur nummer 31 en deze ziet er gewoon anders uit dan op de foto. Het dekt bij mij veel minder en blijft ook niet zitten. Misschien ligt het aan mijn lipppen.. Geen idee

Martine -

Nee?? De shine vinden wij zelf ook niets, maar de rouge voluptés blijven bij ons echt heel lang zitten. Helpt het als je een klein beetje (matterende) foundation op je lippen doet als basis?

Froukje -

Jeeh 😀 Denk dat dit de ‘gouden tip’ is geweest want met matterende foundation eronder blijft het echt langer zitten 😀 Dankjewel Martine voor de tip :) Helemaal blij weer 😀

bianca -

Geen doorlink ontvangen naar kleur 31? De link werkt ook niet, vandaar!

Silke -

Prachtige look! Die groene trui staat trouwens ook super mooi bij je ogen!

Natasja -

Wat een prachtige lipkleur! De ooglook vind ik wel wat saai, maar de lipkleur spat er zo destemeer vanaf!

anna -

Wat een prachtige look, echt heel mooi!

Miranda -

Wauw wat een geweldige look.

Amelie -

Wat een practige lipstick!!

Eline -

Prachtige look, echt super!

Yvonne -

Mooie look! Ik vind de kleur wel iets meer voor de zomer, maar het staat je erg goed en fris! Ik herontdek ook wel eens producten waarbij ik denk: hé, waarom draag ik die zo weinig? Dan bekijk ik een product opeens met andere perspectieven. :-)

lucindainwonderland -

Onderhand heb ik al 6 YSL lipsticks…. omdat ik ze gewoon zo vreselijk gaaf vind, maar nummer 31 heb ik niet, wel 32 33 en 34 hahaha. Deze staat je trouwens echt geweldig en die verpakking alleen al… heerlijkheid. xxx Lucinda

Marnel -

Wauw zo mooi roze!

Lenneke -

Heel mooi! Zeker in combinatie met je trui ook :-)

Cheyenne -

Mooi kleurtje; hij staat je heel goed! Ik vind hem ook heel leuk met je trui gecombineerd!

femketje -

geweldige lipkleur 😀

Beautyjuf -

De felle kleur lipstick staat je fantastisch! Ik vind dat je een mooie look hebt gemaakt.

Margot -

Geweldige lipstick!

Maaike -

Ziet er heel mooi uit!

Demi -

Erg mooie look ik ben echt fan van roodtinten bij in ooglooks. De lipstick is ook super!

Melanie -

wanneer doen jullie weer eens een tutorial opnemen?? Ik vind dat namelijk altijd zo leuk en het is alweer een tijdje geleden. xxx

Nicole -

Wat een toffe look zeg! Die lipstick is echt prachtig.

Daniëlle Springer -

Wat een mooie look! Ik vind dat je die lipkleur heel erg goed kan hebben!

Nesrin -

Staat je erg mooi, mooie look op het totaalplaatje.

Denk dat dit kleurtje mij flets staat en niet tot z’n recht komt.

Marieke -

Hele mooie look Martine! Vind de kleur lippenstift ook heel goed staan! Zou voor mij alleen wat te koel zijn, aangezien ik een warm kleur type ben :)
Vind je lippen zo trouwens ook heel mooi matchen bij je truitje!

Diana Carlton -

Wauw, wat een knaller! Staat je heel erg goed.

Marion -

Erg mooi, vind dit soort kleurtjes altijd erg mooi.

beautifulday4makeup -

Wauw dat staat je prachtig. Zeker in combinatie met die kleur trui!

Esmée -

Wow, wat een kleur! Zo gaaf, echt helemaal mijn ding 😀 Hij staat je super, en past ook zo leuk bij de look :) x

Dionne -

Wat een prachtige kleur!

Lotje -

Mooie look! De lipstick staat je heel goed xxx

saarenzo -

Mooie lipstick zeg! Ik vind de ooglook ook heel mooi.

lot -

Staat mooi!
Weet je ook nog een dupe voor de mac bronzer?

Maaike -

Hele mooie knalkleur! Ik hou van dit soort kleurtjes.

Marloes | Budgetproof.nl -

Zeker vaker gaan gebruiken! Bij dat groen staat hij ook prachtig. Lijkt me wel lastig hoor om met zo’n grote collectie alles regelmatig te gebruiken :).

Reageer ook