Favorieten van 2014

31 december 2014, de allerlaatste dag van dit jaar. Elke maand zie je onze beautyfavorieten in de This Months Favorites. Maar pas aan het eind van het jaar kun je écht zeggen wat nou de toppers van dit jaar waren. Dit zijn dé favorieten van 2014!

Wil je meer weten over een product? De productnamen waar geen sterretje achter staat zijn klikbaar! Veel leesplezier!

Gezamenlijk

Haar

Huidverzorging

Foundation/Concealer/Poeder/Primer

Blush/Bronzer

Lipstick

Lipgloss

Oogschaduw

Oogpotlood/Eyeliner/Mascara

Wenkbrauwen

Nagels

Tools

Lichaamsverzorging

 

Willemijn

Haar

  • Remington Föhn *
  • Toni & Guy Glamour Firm Hold Hairspray *

Huidverzorging

Foundation/Concealer/Poeder/Primer

Blush/Bronzer

Highlighter

Lipstick

  • Givenchy Lipstick – Rose Teffata’s *

Lipgloss

  • Dior Addict Lipgloss – Dormeuse (wel te zien in deze FOTD) *

Oogschaduw

Tools

Lichaamsverzorging

Parfum

  • Givenchy Ange ou Demon Eau de Parfum *

Martine

Haar

Huidverzorging

Foundation/Concealer/Poeder/Primer

Blush/Bronzer

Highlighter

Lipstick

Oogschaduw

Oogpotlood/Eyeliner/Mascara

Nagels

Tools

Lichaamsverzorging

  • Lush Rose Jam *

Parfum

Wat zijn jouw ultieme favorieten van afgelopen jaar?

35 reacties

Janneke -

Hee Dames!

Is de mason echt zó goed? Ik twijfel al langer om er 1 aan te schaffen. Ik gebruik nu al een tijdje de tangle teezer maar die bevalt me eigenlijk niet zo goed omdat die mijn haar niet echt uitborstelt op mijn hoofdhuid zoals een gewone borstel doet.
(Ik heb heel fijn/stijl haar) Vind het wel een dure aankoop maar als het zijn geld waard is…:)
Alvast bedankt, hoop wat van jullie te horen!

Liefs

Willemijn -

Ja wij zijn echt mega fan! Maar ik vind het altijd moeilijk om te zeggen ‘Je gaat er geen spijt van krijgen’, omdat het vaak zo persoonlijk is. :) Wij willen in elk geval nooit meer een andere borstel.

Janneke -

Dat is ook zo, bedankt voor je reactie! :)
Sowieso eerst bedenken hoe ik zn aankoop thuis ga uitleggen! Haha

Willemijn -

Gewoon naar binnen smokkelen in de hoop dat je man/vriend het niet zal merken 😉 Hihi!

Margot -

Leuk leuk leuk!
Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar een review over die dagcrème met spf van Paula’s choice! Nog steeds op zoek naar de perfecte huidroutine en dagcrèmes blijken heel moeilijk te zijn!

Tanja -

Leuke video!
Toch kan ik alleen maar kijken naar de lipstick van Martine.. Wow! Mac brave of niet?

PinkFairy -

Leuke video weer! Vanille en Lemongrass van Rainpharma heb ik hier staan, die is heerlijk!
Happy 2015!!!!!!

Joika -

Leuk filmpje!! Jullie zijn altijd zo happy en spontaan!

Manon -

Jaa hier hebben we wat aan heerlijk zulke video’s! :)

Ina -

Fijne favorieten!

Carmen -

Super jullie enthousiasme! Ik word er telkens weer vrolijk van! Een Gentse volgster van jullie blog :-)

lucindainwonderland -

Gigantisch wat een leuke video! En ook super mooie favorieten. Ik zit er nog steeds over te twijfelen of ik zelf ook niet Please Me van MAC zal kopen, hij is echt prachtig. Alvast de beste wensen voor 2015! xxx Lucinda

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Maak me gek!!! Nou you guys did it. Wat een pareltjes zijn het. Ik vind het heel leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn over deze producten.

Fijne jaarwisseling galls!

Sandra -

Je kan zien dat er veel werk in dit filmpje zit. Mooi gedaan, leuk en uitgebreid, fijn om naar te kijken!

Fijne jaarwisseling!

Nicole -

Echt een geweldige video. Jullie jaarlijkse favorieten video is zonder meer mijn fave!

Sofie -

Dit is altijd mijn meest favoriete video van het jaar. :) Die chanel mascara moet ik toch maar is proberen, hopelijk is er snel een kortingsactie!

Izabelle -

Hoihoi,

Ik ben 14 en heb vorige week voor het eerst een mac lipstick gekocht in Parijs: Jaja het werd Please Me, omdat jullie hem zo mooi vonden! Mijn moeder verklaart me voor gek maar ik ben er ontzettend blij mee en gahem zeker gebruiken voor mooie gelegenheden.
Verder ben ik van plan om ook binnenkort mijn eerste MSF te kopen van mac. Raden jullie Stereo rose aan? Ik bedoel is hij goed voor alle huid typen? Ik heb een lichte huid met blond haar.

Jullie zijn super, ik ben echt dol op jullie werk!
Fijne jaar wisseling!

x

Kirsty -

Wat een heerlijke en uitgebreide favorieten video! Ik vind stiekem de favorieten video’s van een heel jaar het leukst, omdat je daar alleen de allerbeste en mooiste producten laat zien :) Wat een geweldig einde trouwens! Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en alvast een heel gezond en gelukkig nieuwjaar! 😀

Lauriëtte -

Wat leuk om jullie favoriete producten te zien van het afgelopen jaar! Waarom is de Mason Pearson zo bijzonder? Ik heb zelf een borstel van Moroccanoil tegen statisch haar en ik vraag me af of de Mason Pearson misschien niet beter is. Fijn 2015 gewenst en een fijne jaarwisseling!

Miranda -

Oh, ik ben zo benieuwd naar Dior Golden Flower Palette. Door jullie ben ik echt verslaafd geraakt aan the balm. haha het einde is echt hilarisch 😛

Savita -

Wat een leuke video! Een van de hoogtepunten voor mij was om jullie te ontmoeten in Maart :) Wens jullie een succesvol 2015 toe voor beide blogs, een knallend uiteinde en een gelukkig nieuw jaar!
Groeten uit Rotterdam!
xx

Fleur -

Hahaha, wat een geweldig eind zeg! En natuurlijk superleuk om al die favorieten op een rijtje te zien :)

TypischKim -

Mooie producten die terecht favorieten van het jaar mogen zijn! NARS Albatross is inderdaad echt prachtig!

Ilona -

Altijd leuk die favo’s van het jaar.
En tipje de invisaboble kan je ook kopen bij action 6 voor 60cent.
Wel de neppe maar ze bevallen prima.

Margot -

Wat een hoop mooie producten! De Invisibobble elastieken bevallen mij ook erg goed!

carlijn -

Lieve Martine en Willemijn,
Ik wil even zeggen dat ik jullie geweldig vindt! Met twee kanalen werken jullie altijd keihard en daar heb ik zo’n bewondering voor! Ook zien jullie er fantastisch uit in deze video en ik vind het zo mooi om te zien hoe sterk de band is tussen jullie! Ik hoop dat ik nog lang van jullie video’s kan genieten.

XXX
Happy New Year!

Marnel -

Heel erg leuke video!! Geweldig einde!!!! 😀 Fijne jaarwisseling!!

Florence -

Super leuke video meiden! Maar ik vraag me al een tijdje af wat een MSF is…
En ik wens iedereen een prettig eindejaar!

Lenneke Veraart -

Msf staat voor mineralized skin finish (En zijn van MAC dus)

Eliza -

In 1 woord geweldig!!! Dames jullie ook weer heel erg bedankt voor een jaar vol leuke en mooie blogs en vlogs. Bij deze wens ik jullie ook alvast een spetterend en knallend 2015!! Veel liefs

Svenja -

Wat een hoop onwijs mooie producten laten jullie zien <3 En wat een geweldig en knallend einde van jullie video! Een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

suus -

Hahaha wat een geweldig einde! En wat zien jullie er mooi uit! Die koele kleuren staan je heel mooi martine.

ITGIRLKYM -

Zo’n fijne favorieten, ik heb er enkele op mijn wishlist gezet! Ik ga zelf strenger zijn voor mezelf dit jaar en mag maar 14 producten uitkiezen en steek die dit weekend online in een filmpje! Het kiezen wordt nog moeilijk! Oh en jullie einde = PERFECT! Zo leuk! :) fijn eindejaar! x

Tessa -

Meiden wat een leuke video! Jullie bedankt voor een jaar vol leuke blogs en video’s. Jullie zijn een vernieuwing en een aanwinst op beauty blog gebied!
Een geweldig 2015 gewenst!

Akosua -

Ik houd van favorieten video’s en dan is zo’n mega favorieten video helemaal geweldig. Ik had het einde al op 2wmn gezien, maar jullie reactie blijft leuk. Grappig dat jullie dat ook als still hebben gebruikt. De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Reageer ook