Dislikes (december 2014)

Soms heb je van die producten die je tegenvallen. Die je geld niet waard waren. Of producten die gewoon ronduit slecht zijn. Omdat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is, delen we vandaag onze ‘dislikes’.

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

Welke producten vielen jou tegen de afgelopen tijd?

38 reacties

Alexandra -

Okeee beetjelaat van mij. Ben alles van de maand december aan het terugkijken haha. Maar ik heb een lipstick van marc jacobs seduce me en die is geweldig! Echt geef het nog een kans!

Laura -

Zo’n filmpje vind ik ook wel eens handig om te zien. Wel jammer als producten uiteindelijk toch niet zo goed bevallen… Als je trouwens toch nog graag een mintgroen potloodje wilt, kan ik je de kohl kajal in de kleur Too Cool For Pool van Catrice aanraden!

Danielle -

Idd, die Stila potloodjes! Ik heb een oogschaduwpallet waar zoon heeeeel mooi paars potloodje in zit. Maar na misschien 3x gebruiken krijg ik ‘m ook niet meer omhoog gedraaid. ZOOO zonde!

Fje -

Aahh!! Die oogpotloden van Stila vind ik echt sneu, MAAR…het merk Saffron heeft wel goede oogpotloden in die kleuren (en meer) voor niet eens 3 euro! Ik heb een paar neon potloden besteld via mixmatchmakeup.com en ik vind ze geweldig <3. Wellicht heb ik jullie pijn hiermee een beetje verzacht.

Irene -

Leuk filmpje weer girls! Die stilapotloodjes, wat een gigantische misser… Ook erg dat ze daar zonder blikken of blozen €20,00 voor vragen, bummer. Mij valt de Clinique superbalanced fluid foundation ontzettend tegen. Zelfs de lichtste kleur is te donker, maar daarbij komt ook nog dat alle kleuren gewoon oranje zijn. Je kunt er niks mee. Oh ja, en dan wordt je T-zone nog vettig ook, blijft ie maar ‘n paar uur mooi zitten en is er geen doseersysteem (zodat je er supersnel doorheen bent). Zo jammer, en dat voor zo’n €30,00…
Xxx

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik heb eigenlijk maar 1 dislike voor dit jaar en dat is de Benefit They Are Real Push-up Liner. Ik was helemaal overtuigd in de winkel, maar als je er mee probeert te werken dan is het de inkt al uitgedroogd voordat het je ooglid raakt. Ik heb het eigenlijk ook niet meer gebruikt omdat het super onhandig is.

Miranda -

Wat een leuke video, erg leuk om ook eens jullie dislikes te zien.

Syl -

Dit soort filmpjes behoed ons voor een hoop miskopen.

Suzanne -

Ik wou in het algemeen even zeggen dat ik jullie video’s altijd super leuk vind! Jullie zijn altijd zo enthousiast en de kwaliteit vind ik ook erg goed! Echt top!

Roos -

Hoe leuk zo’n dislike video! Echt fijn om te zien dat jullie gewoon een eerlijke mening/review geven. XX

saarenzo -

Zo leuk deze video! Mogen jullie vaker doen :) Weet iedereen ook gelijk welke producten ze niet moeten kopen. Wat stom van die verpakkingen van de Stila potloodjes. Zo duur en dan zulke slechte verpakkingen. Echt slecht!

Marnel -

Goed dat jullie ons behoeden voor eventuele miskoopjes!

Nicole -

Erg leuk dat jullie dislikes laten zien. Het is ook goed om te weten wat je beter kunt laten liggen! Wat jammer trouwens zeg van die Stilla potloodjes, dat had ik echt niet verwacht.

Sarah -

Leuk om te zien! Mijn dislike is toch wel de MAC fix+…sommige mensen zweren erbij maar ik zie geen verschil. En zones mijn kin wordt vaak wat cakey door concealer (tsja, probleemzone he, daar moet nu eenmaal wat concealer op) en dat lost ‘ie ook niet op. Ben er geen fan van.

Demi -

Ik vind dit eigenlijk wel een fijne video, zo weet ik ook weer wat ik niet moet kopen. Vind het echt slecht van sommige merken, vooral de duurdere want daar mag je wel wat van verwachten! Verder vind ik jullie nog niet eens zo heel negatief, gewoon eerlijk. :)

JJ -

Hey lieve meiden! Wat een lekker filmpje weer :)
Zou je de vulling van de oogpotloodjes niet helemaal kunnen verwijderen en ergens in kunnen doen (plastic pillenpotje van de action bijvoorbeeld?) en dan als je het wilt gebruiken, een klein beetje verwarmen en met een kwastje aanbrengen? I know.. heel veel gedoe, maar als de kleurtjes zo uniek zijn misschien de moeite waard? x

Marit van Wijk -

Meehhh, die groene primer van catrice. VERSCHRIKKELIJK.

Im -

Mee eens!! Er zitten zelfs groene glitters in!

Anna -

Fijne video!! Jullie zouden voor de eyeliner van Sleek ook een ander eyeliner kwastje kunnen gebruiken die je wel fijn vindt

Mariska -

Leuke video! Weer een aantal miskopen bespaard. Mijn dislikes van afgelopen jaar: de groene anti redness primer van Catrice en de Maybelline Megawatt lipsticks. In de primer zaten grove glitters! Hoe verzinnen ze het. Toen ik dit op mijn gezicht smeerde, leek ik net een discobal. Linea recta in de prullenbak gegooid. Evenals de Maybelline Megawatt lipstick. Prachtige kleuren, maar het bleef met geen mogelijkheid op mijn lippen zitten. Het pakte niet goed ofzo. Bizar, want bij Veracamilla stonden ze prachtig en leek het op de foto’s wel goed. Gelukkig had ik niet gelijk twee kleuren aangeschaft! Deed toch wel pijn om hem weg te doen, omdat de verwachtingen hoog waren en het niet een goedkope lipstick was.

Demi -

Wat zonde van de Marc Jacobs lipsticks! Zou toch denken dat zo’n high-end merk beter weet.

Marieke -

Jeetje dat zijn behoorlijke dislikes! Vind vooral zonde van die Marc jacobs lippenstiften! Had daar ook wel veel van verwacht :)

manon -

Ìk vind het altijd fijn dat er ook dislikes gedeeld word

Lifesabout -

Altijd fijn om ook de dislikes te bekijken!Ik had al meer negatieve recensies gelezen van de Catrice foundation. Mij viel tegen de douchefoam van Kneipp, deze komt heel dun uit de spuitbus en lekt zo van je handen af, terwijl het geurtje zo heerlijk is! Bummer.

Jolien Bee -

Leuke video!

Marjoleinee -

Zo leuk dat jullie ook een dislikes video maken, dan horen wij tenminste ook wat we niet moeten kopen! Wel heel erg zonde van die potloodjes en eyeliners :(

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Ik kan dit juist wel waarderen. Super leuk gedaan weer samen. Scheelt ons hopelijk weer een paar miskopen en op z’n minst zijn we voorbereid :-) op de handicap van de beautystuff die jullie hebben gedeeld.

Kiss & Make-up -

Groot gelijk, ook de minder goeie dingen mogen gedeeld worden. En natuurlijk is dit gewoon jullie persoonlijke mening, dat begrijpt denk ik iedereen wel. Wat vreselijk van die Stila potloden zeg, schandalig dat ze zo snel kapot gingen. 20 euro weg gegooid :-( En inderdaad, die Catrice foundations stellen echt heel erg teleur.

femketje -

wat zonde van die oogpotloden :( de kleuren zijn juist zo kek!

Ina -

Fijn dat er zo een eerlijke video’s zijn! Ik vind het altijd heel jammer als beautybloggers heel positief over een product praten terwijl het eigenlijk helemaal niets is.

Yvonne -

Ik had die Max Factor-foundation al eens getest in de winkel en toen twijfelde ik al. Maar goed ook, blijkbaar. Jammer, want Max Factor heeft vaak fijne foundations (3 in 1 Finity, Miracle touch etc) die ik zelf met veel plezier gebruik.

Yvonne -

Ik vind het niet negatief, maar gewoon eerlijk! Daar ben ik juist blij mee want dat voorkomt miskopen. :-)

Jackie -

Ik ben zo blij met deze soort video’s want ik was zo boos met een andere blogger die vertelde hoe fijn en goed was de lactacid product terwijl iedereen weet dat gewoon niet goed is, maar ja dat deed ze voor het geld en deed ze meeli aan de misleiding . Niet goed natuurlijk

Lauriëtte -

Wat fijn om een iets minder positieve video over producten te zien! Gewoon de waarheid! 😉

Anniek -

Superfijn, zo’n soort video, zo wordt ik nog eens behoed voor slechte aankoopjes! Wat ik nog altijd het meest slechte product óóit vind is de scrub van Essence die in een roze tube zit, wat een ONDING! Hij laat mijn huid enorm branden en rood worden, en verricht niets goeds…

Akosua -

Ik vind dislike video’s altijd zo leuk. Daardoor bespaar ik weer geld die ik aan mooie producten kan uitgeven. Yep vrouwenlogica. Een product waar ik zelf niet zo blij mee ben en die ook best prijzig is, is de Benefit Porefessional primer. Niet geschikt voor de droge huid, maar erger nog mijn poriën lijken er ook niet kleiner door.

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik vind dit heel logisch 😉 maar ben dan ook inderdaad een vrouw. Behoed je van miskopen waardoor je weer meer moneys overhebt voor mooie producten die wél werken!

lucindainwonderland -

Leuk om gewoon jullie ongezouten mening te horen, ik kan dat altijd wel waarderen. Natuurlijk is het altijd een eigen mening, ik heb hier ook wel een aantal dingen liggen waar ik andere mensen helemaal wild over zag worden, maar ik begrijp er helemaal niks van hahaha. xxx Lucinda

Reageer ook