Yves Rocher Fruits Collection

Een bad vol glitters, kersengeur in je badkamer en zwarte vruchten scrub voor je rug. Je vindt het allemaal in de Yves Rocher Kerstcollectie. Geniet mee van deze limited edition Kerstitems!

Yves Rocher kan ontzettend leuk geschenkverpakkingen samenstellen. Ideaal als leuk cadeau voor de vrouwelijke familieleden…en zelfs voor mannen als die houden van bad- en doucheproducten! Op hun website kun je alvast even kijken. Ik vind zelf de handcrème geschenkset erg leuk.

Er zijn drie geuren waar de collectie zich op richt: zwarte vruchten, rode vruchten en sinaasappel + cacao. Vooral die laatste lijkt me lekker winters.

Dit is peelende douchegel met zwarte vruchnten. Er zitten kleine kiwizaadjes in waarmee je kunt mild kunt scrubben. Het ziet er leuk uit, maar de geur vind ik zelf niet lekker. Het ruikt net wat te chemisch zoet naar mijn smaak. Wel maakt het de huid zacht, maar door de geur wilde ik het het liefst zo snel mogelijk afspoelen. Het is niet mijn ding, maar misschien de jouwe wel!

De peelende douchegel met zwarte vruchten kost €3,95 voor 200 ml.

Hier zie je de douchegel met rode vruchten. Deze vond ik een stuk lekkerder. Het ruikt wat meer naar echte rode vruchten in plaats van een ‘gemaakte’ geur. De substantie is zacht en vrij vloeibaar. Een fijne douchegel, niet perse heel bijzonder maar gewoon prima. Stiekem ben ik nog steeds verknocht aan mijn Lush Rose Jam douchegel. Die ruik je namelijk langer en deze geur ruik je alleen onder de douche. Zodra je hem afspoelt ruik je de rode vruchten niet meer. Dat vind ik jammer.

De douchegel met rode vruchten kost €1,95. Wat een mooie prijs! De prijzen vind ik wel laag, lager dan verwacht!

De zwarte vruchten glitter douchegel ziet er echt heel leuk uit. De glitters fonkelen je tegemoet. Ik krijg helemaal zin in de feestdagen door dit goedje! Je kunt ze in bad gebruiken maar ook onder de douche dus dat is fijn als je geen bad hebt. Yves Rocher heeft dit potje trouwens ook in een transparante versie met zilveren glitters wat een lichaamsolie is. Een musthave als je van glitters houdt!

De glitter douchegel met zwarte vruchten geeft een subtiele glans maar de glitters spoel je makkelijk af van het lichaam. Ik vind het heel praktisch dat het geen hardnekkige glitters zijn die je niet meer van je lijf of uit de douchebak/bad krijgt. Leuk om te geven en om neer te zetten op de badkamerplank. En de zwarte vruchten vind ik hier beter tot zijn recht komen qua geur, een stuk beter dan de peeling

De glitter douchegel kost €4,95 voor 200 ml. Ook al zo’n leuk cadeau!

Ik vind de producten uit de Kerstcollectie van Yves Rocher leuk. Vooral de glitterdouchegels en de leuke geschenksets zijn zeker producten die ik aan zou raden. Ik ben zelf nog benieuwd naar de producten met sinaasappel + cacao dus ik ga binnenkort eens even snuffelen.

Kom jij al in de stemming?

41 reacties

manon -

Voor onwijs fruitige/zoetige doucheproducten voor een paar euries bestel ik altijd bij Yves Rocher. Ze hebben – als je lid bent – altijd van die leuke acties waar je er gelijk wat meer krijgt voor het zelfde geld. Kan je lekker vooruit!

Vanessa -

Die glitter douchegel wil ik!

Esther -

Oeh lekker! waar kun je die kopen? xx

Miriam -

Oeh, dat is nog eens leuk! Ga ik zeker eens naar kijken, leuk artikel!

Mirella -

Leuke review Martine! De cacao/sinaasappel lijn is inderdaad heerlijk. Heb zelf de douche gel en de hand crème. Het is net of je je handen insmeert met sinassnippers. Ken je die chocolaatjes? Zalig! Dus nog maar een keer shoppen. 😉

Marnel -

Idd niet zo duur!! Ze zien er leuk uit!

me -

Vanmiddag de handcremegeschenkset voor mezelf gekocht, lekkere geurtjes, lekker fris…echt een aanradertje voor wie van frisse fruitgeurtjes houdt.

Karin -

Ik vind het wel fijne geuren en mooie elegante uitstraling qua verpakking. Dat ben ik niet gewend van Yves Rocher. Leuk (en lekker)!

Kirsty -

Wat een leuke producten! Ik moet zelf ook echt eens een keer bij Yves Rocher gaan bestellen!

saarenzo -

Leuke producten!

Petra -

zelf heb ik er ook een aantal producten van en ik vind ze echt geweldig prettig in gebruik!

lucindainwonderland -

Hoe langer hoe meer begin ik Yves Rocher echt super leuk te vinden, hun producten zijn echt super en ik heb ook al eens andere douchegels gekocht en die waren ook super. Hier moet ik zeker even bij kijken. xxx Lucinda

Astrid V -

Die zwarte vruchten lijn is zó lekker, ruikt naar cassis 😀

Jana -

De glitterdouchegel is een ontzettend leuk om cadeau te geven 😀

anna -

Wat een leuke en lekkere producten! Ik ben echt gek op Yves Rocher dus dit is zeker wat voor mij <3

Beautyjuf -

Wat een mooie verpakkingen! Ik vind de glitters een heel leuk en feestelijk effect geven.

Demi -

Wat een leuke producten! Grappig dat ze er juist als kerstcollectie voor fruitgeuren hebben gekozen, vaak heb je dan toch juist meer warme geuren. Mij lijkt vooral de glitterdouchegel leuk!

Lifetimes -

Oh… die glitter douchegel is echt geweldig! Ik ga hem zeker kopen. X

Maaike -

Die douche producten lijken me heeeerlijk!

Manon -

Oh dit lijkt me echt een heerlijke collectie

Manon -

Mooie producten, tegen een leuke prijs. Daar houden we van hihi 😉 Leuke review!

Fabienne -

Hele leuke producten! Gelukkig kun je de glitters weer van je afspoelen, want daar word ik altijd helemaal kriegel van, haha.

Marieke -

Wat een leuke producten! En die prijsjes! Alleen dat de geuren zo zoet zijn, niet meer zo mijn ding tegenwoordig.

Iris -

Ik heb laatst al de douchegel en body lotion van de zwarte vruchten gekocht en ik vind het heerlijk. hou wel van die zoete geur:)

Donna Luisa -

Oh wat leuk met die glittertjes! (Voor even dan, haha)

Daniëlle Springer -

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur! Vind de prijs ook enorm meevallen

Esmée -

Ah, die verpakking is echt leuk! Het ziet er veel leuker uit dan wat je zou verwachten voor die prijs :) Leuke giftset lijkt het, voor zowel de feestdagen als gewoon voor een verjaardag! X

femketje -

Klinkt super lekker allemaal! ♡

Kelly -

Hele leuke verpakkingen inderdaad! Lijken me lekkere geurtjes. :)

Marloes -

Lijkt me een erg leuke collectie. Ik ben benieuwd naar de geuren!

beautifulday4makeup -

Was die sinas choco geur er vorig jaar niet ook al?

JJ -

Ja, klopt! Vorig jaar hadden ze allerlei geuren + cacao (o.a. pistache, sinaasappel en framboos). Dit jaar hebben ze volgens mij poire caramel. Daar ben ik zelf erg benieuwd naar!

Marieke -

ooh die glitter douchegel ziet er echt vet tof uit! 😀 Zoiezo hou ik heel erg van dit soort geuren dus wordt hier blij van (ook van de prijs trouwens, ha!)

Margot -

Hier wordt ik wel blij van!

Rosa -

Sinaasappel en cacao lijkt me een lekkere combi!

Akosua -

Glitters en zoete geuren maak je me tegenwoordig niet meer zo blij mee. Ik hou meer van neutrale geuren en hydraterende ingrediënten, maar ik denk dat jongere meiden dit geweldig zullen vinden.

me -

Nee hoor, zelfs “oudjes” vinden dit heerlijk. 😉

Anniek -

Ik vind de collectie er echt leuk uit zien, lekker feestelijk! Ook tof van Yves Rocher dat ze de producten zo betaalbaar maken en dat ze voor veel meiden prima te kopen zijn. Vroeger was ik trouwens helemaal verzot op van die ultrazoete geuren, maar nu niet echt meer. Ik denk dat het niet echt een collectie voor mij is, ondanks de leuke verpakkingen 😉

Beautydagboek -

Ik vind ze er stuk voor stuk erg leuk uitzien! Toch word ik het meeste aangetrokken naar de glitterdouchegel. Wat een plaatje om te zien en het staat nog leuk in de douche ook :).

Marloes | Budgetproof.nl -

Gelukkig spoel je die glitters er wel weer af. Niets zo vervelend als ongewenste glitters overal ;). Lijkt me trouwens wel wat. Zou er wel vrolijk van worden om elke ochtend met een ochtendhumeur onder de douche te stappen en er dankzij glitters weer vrolijk uit te komen :D.

Diana Carlton -

haha Marloes! Nee, dat moet je niet willen glitters overal en nergens 😉

Reageer ook