Loavies Shoplog (Herfstcollectie)

Shopperdeshop! We mochten wat items uitzoeken bij Loavies. De herfstcollectie is super leuk dus daar wisten we wel raad mee. Kijk mee naar onze aankopen.

Klik hier om naar de webshop van Loavies te gaan.

33 reacties

roos -

echt super leuk dat jullie ook laten zien hoe het staat

Nicky -

Leuke kleren zeg ! Die witte blouse staat je echt goed Martine. Echt heel mooi. En ik vind de groene parka van Willemijn ook echt tof !

Lou -

Lekker wezen shoppen dames! Ik heb mazzel dat ik een neutraal type ben, dus ik had al een geruite blouse in het rood en er is een groen met blauwe onderweg! Door jullie krijg ik er helemaal zin in om ze te dragen haha!

Martine -

Super leuke kleding! Ik ben zelf ontzettend gek van Loavies en bestel regelmatig wat doordat ik shoplogs bekijk. Het enige nadeel van Loavies vind ik dat de kleding kleiner uitvalt. Naar mijn idee scheelt het wel een maat. Nou heb ik zelf een grotere maat en moet maat XL, maar ik merk dat de kleding van Loavies als een L valt. Meestal pas ik het dan wel, maar dan zit het niet super lekker, maar ik vind de kleding te leuk om het te laten liggen haha.

Martine -

Klopt hoor! Ik heb normaal maat M maar hier heb ik zeker L van veel dingen. Alleen mijn schoenmaat is goed haha! Maar wel jammer voor dames die grotere maten nodig hebben.

melissa -

Leuk meiden! Ik ken het probleem met die fluffy vesten, maken me zo groot!! Martine, misschien een tip voor je blouse als die een beetje open staan bij de borsten, ik naai er vaak nog een knoopje tussen, niemand die het opvalt en het houdt alles wat beter bij elkaar :)

S -

Wauw Martine, je haarkleur is echt prachtig!
Jullie hebben echt onwijs leuke items gekocht

Carien -

Leuke items! Ik heb ook zo’n roze oversized jas en het hangt er echt vanaf hoe je hem draagt vind ik! Mijn vriend vindt hem gelukkig wel heel leuk dat helpt misschien ook wel een beetje:)

Manon -

Wat een leuke aankopen ik heb een wishlist voor loavies gemaakt, hopelijk kan ik binnenkort ookw at bestellen!

sarah -

allebei in een houthakkers bloes haha

Lotje -

Loavies is echt een geweldige webshop! Leuke items hebben jullie geshopt. Ik vind het fluffy vest super leuk!

Miss Mags -

Hele leuke items , maar die loavies niet echt mijn cup of tea.

Nelly -

Leuke shoplog. Ik moest wel een beetje lachen op het laatst toen Martine aan haar blouse trok. De blouse week een beetje bij haar borsten. Zoooooo herkenbaar. Ik naai vaak een stukje dicht zodat het niet open kan gaan staan.

Willemijn -

Wat slim!! Haha! Maar kom je er dan nog wel goed in?

Ina -

Leuke shoplog!

Marieke -

Leuke dingen meiden! Die panterschoenen vind ik leuk, heb ook zulk soort schoenen en vind ze zo lekker lopen! :) En inderdaad dat je ze zo makkelijk aan trekt is echt ideaal 😀

Margot -

Ik krijg steeds meer de neiging om ook een bestelling te plaatsen!

Kiss & Make-up -

Loafers zijn niet echt mijn ding, maar ik vind die van jullie nog wel best leuk eigenlijk :-) Het leukste item vind ik denk ik Martines witte top.

Joyce -

Haha jullie matchen enorm, heel mooi! En Martine wat zit je haar mooi! En Willemijns vest vind ik denk het leukst, heeeeerlijk warm haha!

Maaike -

Ik heb nog nooit iets besteld bij Loavies. Veel items zijn snel uitverkocht of het is allemaal net niet mijn ding. En ik twijfel heel erg over hoe de stukken vallen. Bij de H&M en ASOS kan ik bijna blindelings wat bestellen omdat ik gewoon weet hoe iets valt, afgaande op de samenstelling en beschrijving die erbij zit. Bij Loavies en bijvoorbeeld ook Boohoo en MissGuided wil ik al tijden een keer wat bestellen, maar ben ik toch bang dat het het allemaal net niet is.

Lauriëtte -

Leuke spulletjes! Ik heb nog nooit iets besteld bij Loavies, hoewel ze wel hele leuke spulletjes hebben!

femketje -

super leuke aankopen 😀

Demi -

War zien jullie er allebei leuk uit!

Marnel -

Echt heel erg leuke items!! 😀 Ik moet maar eens gaan kijken op die loavies- site…

Dionne -

Wat een leuke items zeg!

Anna -

Wat een leuke shoplog! Loavies is echt een leuke webshop! Ik word er altijd zo hebberig van! Haha, Liefs

Beautydagboek -

Loavies shoplogs zijn zo leuk om kijken :). Ik vind vooral het furry vest en de groene, geruite blouse erg mooi. Hopelijk zijn ze gauw weer op voorraad in mijn maat!

Svenja -

Wat een hoop prachtige items hebben jullie er bij. Ik word altijd ontzettend hebberig van de shoplogs van Loavies, alles is zo leuk <3 Het witte fluffy vest ziet er echt heerlijk warm uit, love it!

Diana Carlton -

Wat een leuke items hebben jullie geshopt! Ik vind de parka erg mooi, maar jammer dat hij niet warm genoeg is voor de extreem koude dagen. Dus, ik zoek gewoon nog even verder naar de perfecte winterjas.

Akosua -

Mooie items meiden. Ik vind met name de slip ons geweldig, maar ik zou ze denk ik toch eerder in het zwart kopen.

Anniek -

Haha, wat zijn jullie leuk matching met jullie blousejes naast elkaar! Leuke video is het geworden, ik vind het altijd leuk om fashion shoplogs te bekijken, ik krijg er meteen inspiratie van voor mijn eigen outfits en items. Dat witte blouseje van Martine vind ik ook echt onwijs mooi!

lucindainwonderland -

Ik vind het een vreselijk leuke webshop, heb er laatst ook wat tassen besteld. De kleding vind ik niet echt mijn stijl. Ook de ‘loavers’, ik vind ze leuk, maar niks voor mij. Smaak natuurlijk en ik vind het ook leuk dat jullie direct laten zien hoe het staat. xxx Lucinda

Marloes | Budgetproof.nl -

Ahhh lief allebei in ruitjesblouse 😀 hihi. Die slipons vind ik ook heel erg leuk. Ik weet nooit hoe ik ze moet combineren dus ik heb ze vaak aangehad maar nooit gekocht :(

Reageer ook