Herontdekt: Krullen met de stijltang!

Krullerdekrul! Onze eerste poging tot krullen met de stijltang maken lukte niet geweldig. Maar deze keer deden we een tweede poging. Wat vinden jullie… Geslaagd?

HELP ONS AAN 50,000 ABONNEES!

42 reacties

Imke -

Dit geeft weer hoop dat het misschien toch ooit gaat lukken, als leftie. Ga het vandaag gelijk proberen!

Nynke -

Hahahaha! Andere rechts!

Merel -

Haha yes, nog iemand die hier last van heeft! Go lefties!

natascha -

je moet je stijl tang volledig over draaien zodat je de boven zijde van je stijltang terug aan boven kant is.
en nog een kleine tip als je de krullen wat steviger wil moet je de beweging wat langzamer doen
๐Ÿ˜‰ voor de rest hele leuke video

Emma -

Leuk filmpje! Ik loop ook altijd te klooien met die stijltang.. Heb toevallig laatste dezelfde Remington gekocht! Omdat ik best veel en dik haar heb moet ik de temperatuur van de stijltang op 220 graden zetten. Toen ik met de stijltang mijn haar ging krullen vervaagde het logo van Remington gewoon! Heel bizar, het smolt een soort weg. Toch vind ik het een fijne stijltang, hij werkt goed met mijn soms onmogelijke haar haha!

Ingeborg -

Hallo dames,
Mij lukte het ook nooit om mijn haren te krullen, want ik heb heel dik haar. Na veel geklooi heb ik nu de techniek van BeautyLab overgenomen, want die werkt voor mij echt perfect en het is daar veel makkelijker mee om de krullen ook daadwerkelijk te laten lukken.
Dus mijn tip is: kijk het filmpje ‘Eindelijk gelukt! Krullen maken met de stijltang’ van BeautyLab een keer, dat heeft mij ook geholpen.
Liefs!

Demi -

Misschien moet ik ook maar weer eens krullen met een stijltang gaan maken vind het eigenlijk toch wel hele mooie krullen! Heel leuk filmpje, ook leuk dat jullie het stukje met Willemijn hebben laten zitten!

ais -

hilarisch dat jullie die hele episode met Willemijn erin gelaten hebben! En echt heel handig denk ik voor de lefties. Heerlijk fimpje weer!

Miranda -

Wat een leuke video. Oh ik herken dat zo dat je naast een pluk haar zit, omdat je dan in de spiegel kijkt. Wel onwijs leuk dat jullie het stukje van Willemijn erin laten, ook om anderen te helpen. Het resultaat vind ik zo mooi, ik moet het eigenlijk ook weer eens doen. Ik heb het toen een keer gedaan, ontzettend lang mee bezig geweest( Ik pakte extra kleine plukjes ) en naar een uurtje was het er weer uit. Maar ik ga het wel weer een keer proberen , ik vind het resultaat prachtig.

Manon -

Mij lukte het totaal niet, krullen maken met de stijltang hahaha

Ashley -

ik had vroeger de oudere versie van die stijltang, vond hem snel achteruitgaan en zeker voor dat geld. heb nu sinds dik 1,5/2 jaar een Chi waar ik nog steeds blij mee ben (ik wil stiekem een nieuwe als extraatje). Vandaag mij Chi arc binnengekregen!! (krultang) om heel eerlijk te zijn merk ik echt het verschil tussen merken van de tools, zo heb ik een stijltang van remington en dat blijft zo slecht zitten. No, for me Chi all the way!

Carolien -

Ik denk dat ik me dankzij deze video nog eens aan krullen maken ga wagen. Het is me tot nu toe nog niet gelukt, met de stijltang noch de krultang!

Martine, waarom vind je hittebeschermende producten onzin? Ik gebruikt dit namelijk altijd dus ben wel benieuwd naar je mening :)

Karin | laviedeKarin -

Ik vind het goed geslaagd! Het is altijd weer lastig om bij jezelf de krullen te maken maar als ze eenmaal zitten zijn ze geweldig!

daphne -

welke styletang gebruiken jullie hier van remington want ik ben nog opzoek naar een goede style tang die niet al te duur is net zoals die van chi enzo

Natasja -

Nog een leftie hier!
Ik hou de stijltang geloof ik altijd ‘onderste boven’ , net zo als de pearl wand zeg maar, werkt bij mij beter!

Marieke -

Hahaha! Wat een leuke video en ontzettend herkenbaar! Ik krul mijn haar niet vaak, maar als ik het wel doe, snap ik ook nooit welke kant ik op moet draaien wanneer ik aan de andere kant begin, haha! Wat fijn dat ook jullie hier mee klungelen :’)

Liefs

S1em -

Ge-wel-dig! ๐Ÿ˜€
Welke Remmington gebruiken jullie? Ik vind het resultaat goed en hoop dat ‘t niet zo’n dure tang is. Het gaat toch vnl om het feit dat de tang ‘afgerond’ is? Ik heb ook zo’n Action ding, maar die is te hoeking, waardoor hij niet kan krullen. (de tang niet, maar ikzelf ook niet: heb hetzelfde probleem als Willemijn, terwijl ik rechtshandig ben).

Willemijn -

Wij gebruiken de Remington Shine Therapy Stijltang en Remington Keratin Therapy Stijltang. Die werken super! :)

Willemijn -

Ten minste, als je de slag te pakken hebt dan ๐Ÿ˜‰

Kiss & Make-up -

Bij mij lukt het somt en dan weer totaal niet, heel bizar!

Tania -

Leuke video. Moet dit ook eens proberen.

BeautyReviewsNL -

Hele fijne video!

Joyce -

Haha, superleuk gedaan dames ! Zo zit ik er dus ook altijd mee .. links,rechts,onderdoor,bovenlangs. Ik ga het ook maar weer een kans geven om mijn haar met de stijltang te krullen. ‘x

Danielle -

Ik had laatst een heat-protect spray van L’Oreal (Hot straight) elke keer als ik het in mijn haar had gedaan, kon ik mijn badkamervloer dweilen. Daar zit blijkbaar nogal veel siliconen in en tijdens het sprayen dwarrelt er altijd een beetje product op de grond, resultaat: een super gladde vloer, niet een beetje, maar echt gevaarlijk. Dat heb ik een tijdje “opgelost” door de vloer om me heen te bedekken met handdoeken, of in de zomer naar buiten te gaan. Inmiddels heb ik hem wel weggegooid, teveel gedoe. Ik gebruik nu haar-olie als bescherming. Maar ik ben nog steeds op zoek naar een fijne spray, ik vind sprayen gewoon leuker ๐Ÿ˜€

Marion -

Leuke video, lang geleden dan dat ik dit heb geprobeerd. de techniek lukt bij mij wel maar als ik de helft heb gedaan lukt het mij nooit meer doordat ik dan niet meer weet welke plukjes ik moet doen en in de knoop raak. Wel fijn om te zien dat ik niet als enige hier moeite mee heb, haha!

Suzanne -

Erg handige manier is dit! Ik vind het zelf ook altijd prachtig als het met een stijltang gedaan is, het ziet er dan altijd fabulous uit!

Margot -

Volgens mij moet ik dit maar weer eens proberen!

Kim -

Alsook extreem linkshandige is dit een feest der herkenning, leuke video, en fijn dat jullie gewoon laten zien dat het allemaal niet zo makkelijk is

Willemijn -

Haha leuk om te horen! Box leftie ๐Ÿ˜‰

melissa -

Hey meiden,
Vroeger krulde ik mijn haar elke dag met de stijltang. Een tip om het nog mooier te krijgen: draai de stijltang vaker, niet twee keer maar de hele pluk moet je de stijltang blijven draaien. Worden ze nog mooier van!

Ik -

Bijna alle beautybloggers als die zoiets filmen lijkt het zooo makkelijk. Maar het fijne aan jullie is dat jullie nog een beetje realistisch laten zien

Miss Mags -

Mij zou het totaal niet lukken, nooit krullen gemaakt bij mezelf, en nu te kort haar voor. Maar inderdaad wat een verschil tussen links en rechtshandigen.

Marnel -

Haha leuke video!! Ik begrijp de problemen, maar idd oefenen, oefenen, oefenen….het resultaat is namelijk prachtig!! Ik moest ook echt lachen bij Willemijn dat ze in de spiegel keek en dan zeg maar: “naast de pluk pakte”, door het spiegelbeeld…dat heb ik ook! Ik heb zeker wat gehad aan deze video! ๐Ÿ˜€

Willemijn -

Hahaha ja inderdaad!

De Spiegelreflex -

Grappig filmpje, ik zou het ook niet perfect kunnen ๐Ÿ˜‰ Maar het eindresultaat is wel erg mooi!

Dionne -

Ziet er heel mooi uit!

Diana -

Martine, waarom staat elke look jou fantastisch? Over het krullen, ik kan het niet. Vaak geprobeerd, maar ik kom in de knoei met mijn handen of mijn haar komt in de knoop met de stijltang met verbrand haar als gevolg. Geen succes hier..

Merel -

Wat fijn dat er ook eens beautybloggers zijn met dit probleem! Veel leerzamer zo en ik zal de komende tijd weer eens gaan vechten! Haha

Beautydagboek -

Leuk om te zien! Zo deed ik het vroeger ook toen ik nog een krultang had, ideaal!

Marloes | Budgetproof.nl -

Of het nou komt omdat ik een cheap ass stijltang heb of omdat ik gewoon echt meeega onhandig ben … dit lukt me nou nooit :(.

Akosua -

Volgens mij heeft iedereen een goede en slechte kant, zowel bij het haar stijl maken als krullen. Ik vind het altijd veel leerzamer om dit soort tutorials te zien bij mensen die het nog niet supergoed kunnen. Want als meiden zo vlug, vlug er krullen in draaien is het veel lastiger om te zien wat ze nou precies doen. Dus erg nuttig en ditmaal met vlag en wimpel geslaagd!

lucindainwonderland -

Zelf gebruik ik rollers voor mijn krullen en de stijltang ligt echt te verstoffen in een hoekje omdat ik stijl haar niet meer leuk vind bij mijzelf, maar iets in mij zegt nog altijd dat tegen mijn principes in gaat om eens stijltang voor krullen te gebruiken. Dat is natuurlijk onzin en kan gewoon, maar je begrijpt het idee. Ik vind het leuk dat het kan, maar wel wat moeilijk doen in mijn idee, ook is het dus oefenen. Nope, dan maar de rollers of gewoon de krultang. xxx Lucinda

Reageer ook