Top 10: Herfst nagellakjes

Toen we besloten om fulltime te bloggen, beloofde ik plechtig dat ik eens meer mijn nagellak laatje in zou duiken. Vaker mijn nagels lakken, dat ging ik doen. Toch is het me nog niet gelukt.

Maar ik geef niet op. Ik moest mijn beautykamer weer eens opruimen en stuitte op mijn nagellak laatje. Goh, wat heb ik toch een aantal leuke nagellakjes, zeker voor de herfst. Ik zocht een paar mooie uit en wilde mijn top 10 voor dit najaar met jullie delen.

Als eerste grijp ik vaak naar mijn OPI lakjes, omdat ik de kleuren bijzonder vind en de nagellak op mijn nagels goed blijft zitten. Hoewel je niet zoveel meer hoort over de liquid sand trend, blijf ik het wel prachtig vinden. Daarom hoort OPI Stay the Night in dit rijtje thuis.

De twee andere nagellakken OPI Black Cherry Chutney en Every Month is Oktoberfest heb ik alweer een hele tijd. Ik moet me schamen dat ik die zo weinig draag.

Als ik deze drie zo op een rij zie, gaat mijn bordeaux hart sneller kloppen. Hoewel Chanel Taboo me wat tegenviel, vind ik dat ik deze eens moet proberen met als basis een zwarte nagellak. Hij blijft er namelijk zo mooi uit zien in het flesje.

Twee nieuwe aanwinsten zijn de mooie, matte Pupa Velvet Matt Rouge Noir en deze limited edition nagellak MAC Sunset Sky uit de MAC A Novel Romance collectie die veel mooier is op de nagels dan in het flesje.

Dit zijn twee ouwe gouwe van Illamasqua. Niet alleen de kleur is mooi, maar de rubberen finish doet het hem. Die voelt namelijk zacht aan en ziet er bijzonder uit op de nagels. De donkergroene kleur Kink vind ik chic maar toch stoer net als Vice. Zie hier de review.

Budgettoppers die in mijn herfst top 10 horen had je nog niet voorbij zien komen. Maar deze twee blijven mooi. Ik geloof alleen dat die van Catrice helaas niet meer te koop is, een oud pareltje: The Devil Wears Red. We hebben er zelfs nooit een review over geschreven.

Time for Romance van Essence is nog wel steeds te koop en is een prachtige glitter topcoat die heel mooi staat bij bordeauxkleurige nagellakjes.

Op deze foto heb ik de combinatie MAC Sunset Sky op met Essence Time for Romance als topcoat. Ik vind dit een gouden combinatie, het staat prachtig bij elkaar en de glitters van Essence lijken zelfs wat rosé. En als er twee kleuren zijn waar ik gek op ben, dan is het wel bordeaux en rosé!

Heb jij ook een top 10?

37 reacties

Esmee -

Hey,
jullie zijn geweldig!
Mooie kleurtjes voor de herfst.
Ik zat al op Internet te zoeken naar herfst nagellak dus Thnx!

Marie -

Leuke kleurtjes !

lot -

Nog een tip. Als lezer is het ook fijn als de swatches van de kleuren al in het artikel zelf erbij zitten.

saarenzo -

Wat een prachtige lakjes!

nel -

hye ik kijk echt al een paar jaar naar jullie video’s en volg jullie nu ook sinds een tijdje op jullie site.
Die mooie nagellak van catrice is opnieuw te koop heb hem vorige week gekocht in het kruidvat wel in België maar bon.
Voor alle meiden die hem toch nog willen bemachtiggen in België is hij er zeker.

BeautyReviewsNL -

Hele mooie nagellakjes!

Roos -

Die van Chanel vind ik er erg mooi uitzien, jammer dat hij niet zo fijn is. De drie kleurtjes van OPI vind ik ook mooi, ik hou van donkere kleuren voor in de winter en herfst!

Marion -

Erg mooie kleuren!

Ina -

Mooie herstkleurtjes!

Beau -

Mooie kleurtjes zeg! Ik heb Time for Romance ook, word weer eens tijd dat ik die ga gebruiken.

Iris -

Onwijs mooie kleurtjes! Ik bedenk me nu dat ik nieteens een bordeaux rode lak in mijn bezit heb, oke die moet ik maar snel gaan aanschaffen!
Wat me trouwens opviel: je hebt onwijs mooie lange slanke nagels! Heel zonde dat je dan zo weinig mooie kleurtjes op je nagels draagt!

Miss Mags -

Hele mooie herfst lakjes ! mooie kleuren !

Donna Luisa -

Mooie herfstkleurtjes inderdaad!

Shaz -

Mooie collectie! Eerlijk gezegd heb ik weinig nagellakjes in mijn bezit. Ik laat altijd mijn nagels lakken bij Koh: ik raak snel uitgekeken op kleurtjes en ik vind het zonde om dan zo’n lakje te kopen.

Linda / Oh My Beauty -

Wat een leuke lakjes!

Nicole -

Wat een mooie lakjes. Vooral die van Catrice en OPI

Mariska -

Heel mooi! Helaas heb ik een allergie voor sommige nagellak, helaas weet ik niet voor welke stof. :-( Essie kan ik wel hebben gelukkig. Laatst een prachtige bruine lak gekocht van Collistar en dag erna jeuk en ellende. Zo jammer. OPI heb ik nog nooit geprobeerd, ga ik eens doen.

lucindainwonderland -

Ook ik ben volledig mijn nagellak stash aan het verwaarlozen. Sinds ik weer fanatiek aan het nagelbijten ben, neem ik niet meer de moeite om er een lakje op te gooien. Super zonde natuurlijk. Toch maar weer eens mijn best te doen om niet te bijten en een leuke lakje erop te mikken. xxx Lucinda

Evelien -

Wat een prachtige lakjes. Ik vind bordeaux kleuren echt prachtig voor in de herfst en winter.

Beautyjuf -

Wat een prachtige herfstlakjes! Vrijwel bijna allemaal bordeaux kleuren. Nice!

Emma -

In het najaar vind ik nagellak ineens veel leuker dan in de lente en zomer :) gek is dat, maar ik vind de warme kleurtjes zo gezellig staan op je nagels haha!
Heel mooie combinatie op je swatch aan het eind. Ik heb zelf die lak van essence, met 2 laagjes vind ik die op zichzelf ook erg mooi! Net als de donkere liquid sand-lakjes die ik van essence heb.
Hmm heb nu niks op mijn nagels, toch maar gaan doen weer binnenkort 😉 word nu wel enthousiast namelijk!

Dita -

Mooie kleurtjes! :)

Mirne -

Ik vind de groene ook wel erg mooi, eens iets anders!

femketje -

mooie paarse tinten allemaal 😀

Manon -

Wat een mooie kleuren zitten er tussen

Dionne -

Ik vind die van OPI erg mooi!

Amelie -

Mooie lakjes! Het is wel duidelijk wat jij het liefst op je nagels draagt!

Marnel -

Ga het dragen Martine…ze zijn zo mooi!!

Manouk -

Paarse kleuren zijn ook mijn lievelings voor de koude maanden. In de warme maanden ga ik voor lila. My life is purple.

Vanessa -

Mooie nagellakjes. Die laatste combinatie is prachtig!

Margot -

Wat een mooie combinatie op die laatste foto!

Miranda -

De nagellak van Chanel & pupa zien er prachtig uit. :)

Merle -

De lakjes zien er mooi uit, prachtige herfstkleurtjes! Wel had ik het fijn gevonden om de swatches meteen in het artikel erbij te kunnen zien in plaats van door te moeten klikken naar de review.

Aatje -

Ik bedoel het niet verkeerd ofzo, maar denk echt dat je veeleer meer uit dit artikel had kunnen halen. Het is namelijk een super leuk idee, maar het komt nu een beetje over alsof je snel een artikeltje in elkaar hebt geflanst. Sowieso swatches van alle nagellakjes waren er leuk bij geweest :) X

Aatje -

veeel*

Maaike -

Time for Romance heb ik ook. En ook Every Month is October Fest. Had hem laatst weer eens op en werd meteen weer verliefd. Die zit ook in mijn favoriete herfstlakjes lijstje.

Iris Visser -

Time for Romance heb ik ook gehad, hij zelfs helemaal op gegaan! Liefs’ Iris

Reageer ook