Romantic Autumn Make-up Tutorial

Ik werd geïnspireerd dankzij mijn nieuwe truitje van Vanilia om een romantische herfstlook te maken en ik sprak voor het eerst een voice-over in voor deze Romantic Autumn video. Kijk mee!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube Kanaal

49 reacties

Annabel -

Hele leuke video, tof gedaan en mooie look!

Jhemyla -

Echt een prachtige look die wel wat tijd kost maar dan heb je ook wat.

Lotte -

De voice-over is prachtig. Alleen je gezicht is wat oranje of licht het aan mij?

Lotte -

en nog een vraag. Bij de outro staat altijd de vorige video, maar welke video is dat ik kan hem namelijk niet vinden op Livelifegorgeous?

Michelle Kaiser -

Mooie look
Alleen zag ik iets waar ik mij, als visagist (ja ja echt waar NHA Visagie Branchediploma getuigschrift heb ik, dus ik lieg niet) aan stoor: Je foundation is of te donker, of te oranje, want ik zie dat bij je haargrens het niet mooi overloopt en de kleur daardoor wat vies oranje wordt. Ik vind het verschrikkelijk om tegen je te zeggen, want je gebruikt je liefde (NARS), dus liever had ik het niet gezegd, maar wellicht kan je zelf de video hiermee terugkijken en zien wat ik bedoel. Sorry leuke Martine, ik had het echt liever anders gehad. Maar ik zeg het liever.
De ooglook vind ik super tof en de lipstick past er heel gaaf bij.

permanente make up Rotterdam -

mooie look, precies wat ik mooi vind

Kelsey -

Ik vind een voice-over fijn! Het luistert op de een of andere manier wat rustiger :)

Valerie -

Mooie look en mooi truitje! :) en je haarkleur staat je zo goed!

Amelie -

Hele mooie look! Ik vind je zilveren haar zo ontzettend gaaf!

Henne -

een hele mooie look,
Ik comment nooit maar ik was toevallig de filmpje op mijn werk aan het kijken en mijn Italiaanse collega keek over mijn schouder mee. Zijn reactie was: Oh she is beautiful, who is she?
Ik vond het zo leuke reactie dat ik dat wel moest delen:)

Martine -

Ah wat een leuk compliment, dankjewel (en je collega) ! 😀

femketje -

fijne video 😀 mooie look!

Nynke -

Erg mooie look!

De Spiegelreflex -

Leuke look en ook goed gedaan met de voice over! Wel vind ik je foundation wel erg oranje lijken, maar dat kan ook aan mijn eigen beeldscherm liggen?

Manon -

Hele mooie sprekende en natuurlijke ooglook. Ik ben niet zo’n oogschaduw meisje maar toch heeft deze look wel iets :)

Misschien ligt het aan mij (of de camera misschien) maar je foundation lijkt heel donker en lijkt een duidelijke lijn te volgen bij je haarlijn. of die niet helemaal de juiste kleur is?

Syl -

Mooie ooglook! en ook dat topje vind ik erg gaaf!

wies -

Hele mooie ooglook! <3

Beau -

Wat heb je een mooie look gemaakt :)

saarenzo -

Hele mooie look! De voice-over is ook goed gelukt :)

Kiss & Make-up -

Schitterende look, staat je echt heel mooi.

Hanne -

Heel mooie look!

Manon -

Wat een mooie look!

nenacecilia -

Heel mooi! Staat je geweldig :)

beautyforgirls -

Heel mooi.
Liefs, xxx

Pien -

Heel mooi! Hier hou ik precies van :)
Ook fijn hoor met die voice-over, maakt het heel professioneel.

Marnel -

Wauw!! Jouw ogen knallen van het scherm! Heel erg leuk in gesproken! 😉

Linda -

Wat een super mooie look en je laat het ook heel duidelijk zien allemaal. Dit staat je heel erg mooi.

Mjay -

Hele mooi look, right up my alley! Je legt ook alles zo fijn uit, leuke video! :-)

Martine -

Goed om te horen, dankjewel!

Minka -

Mooie look en wat een mooi topje! Ik heb de zwarte variant maar alleen in de rok en overweeg de top ook te kopen. Ben alleen bang dat hij wat aan de korte kant is en heb best al een kort bovenlijf… Maar wellicht moet ik deze toch een passen want qua bouw lijken we op elkaar en hij staat jou super! :)

Martine -

Kopen!!! Ik heb ook een kort bovenlijf maar met een high waisted jeans of een taillerok kan het heel goed!

Anouk -

De kleuren die hebt gebruikt zijn echt super mooi, dat palette lijkt me echt prachtig!

alena -

Mooie look!
Je hebt 24uur smashbox primer gebruikt. Hoe bevalt je die? Want hij schijnt heel mooi te zijn ivm dat hij oogschaduw kleuren nog iets meer intens maakt. Klopt het?
Fijne dag nog.

Martine -

Hij bevalt heel goed en houdt de oogschaduw prima op zijn plek gedurende de dag. Hij maakt de kleuren niet intenser, het is gewoon een transparante basis en geen witte. Ik weet niet of er ook een witte basis te koop is, want dan kan ik me voorstellen dat de kleuren intenser worden. :)

alena -

Dank je voor jouw antwoord! Weet je misschien tips welke basis dan wel kleuren wat intenser maakt? Of welke ook goed is voor W7 pallet want die vind ik dat kleuren niet echt mooi uitkomen.

Martine -

Hi Alena, ik zou dan een basis aanbrengen (gewoon transparant) en daarna het NYX Jumbo Eyepencil in de kleur Milk er overheen smeren/deppen. Dat is een witte basis.

Je zou eventueel ook de MAC Paintpot Painterly kunnen gebruiken. Die heeft meer een huidskleur basis. Bij de paletten van W7 moet je inderdaad de kleuren ook wat meer opbouwen voor je een goed resultaat hebt.

alena -

Bedankt voor jouw antwoord!
Fijne dag.

Dita -

Wat een prachtige look.

saskia -

Hele mooie look! mooi palette is dat!

Svenja -

Wat een lieve look, heel leuk dat het zo mooi bij je shirtje matcht! Vind die wat zachtere kleuren erg mooi bij je staan Martine!

Desmain -

Prachtige look! Goed ingesproken!

lucindainwonderland -

Dit zijn de looks waar ik van houd. Een beetje donker, maar nog steeds niet overdreven… tjah, romantisch dus. Erg mooie look en dat palette…. die staat nog altijd op mijn wishlist. xxx Lucinda

MySimplySpecial -

Leuk zo met de voice-over. En een hele mooie look weer!

Anniek -

Het is echt een toffe look geworden! Lekker romantisch en niet te zwaar, daar houdt ik wel van. Hij past ook goed bij je truitje inderdaad! Ik vind de voice over goed gelukt, maar uiteindelijk vind ik ‘live’ vaak toch wat gezelliger :)

Ceetje -

Super goed ingesproken! En ook leuk met je gezichtsuitdrukkingen gespeeld:) en prachtige look natuurlijk.

Akosua -

Wat een mooie look! Er komen wel echt veel meer oogschaduws aan te pas dan ik van tevoren had gedacht. De voice over is goed gelukt, maar op de een of andere manier vind ik ‘live’ praten toch leuker. Voelt toch wat persoonlijker en gezelliger. Maar dit zal vast ook wennen.

Martine -

Gezellig dat je weer reageert! 😀 En live praten is inderdaad altijd wat gezelliger, een voice-over komt dan wel weer iets professioneler over. En tussen ons gezegd is een voice-over eerlijk gezegd een stuk makkelijker bij tutorials!

Reageer ook