Reacties op onze eerste video’s

Speciaal voor de laatste video van de #LLGVideoWeek kijken we onze eerste video’s terug. En dat was lachen, gieren en brullen!

Willemijns 1e video: https://www.youtube.com/watch?v=DWP8x2X1EGg

Martines 1e video: https://www.youtube.com/watch?v=WDNugZtGRkg

Onze 1e video samen: https://www.youtube.com/watch?v=rgOQOGEyyTc

Make-up and You tag: https://www.youtube.com/watch?v=flb7Ojgtgow

31 reacties

Ashley -

hahaha, oh je haar willemijn:P hahah. aghja iedereen heeft zo’n fase (gehad). Verder niks raar ofzo zeker niet voor een eerste video!

Maar jullie zijn super:)!

Manon -

hahahahaa wauw wat leuk om te zien

Manon -

Zit ik de video te bekijken (superleuk trouwens haha!) wordt ik afgeleid door -hoogstwaarschijnlijk- de thee damp die je links onderin het beeld ziet bij Willemijn’s arm :’) Haha

saarenzo -

Hahaha wat ontzettend leuk om te zien! Jullie zijn echt zo goed vooruit gegaan. Ik ga na mijn studie even aan de slag met mijn eerste video, dus ben heel benieuwd hoe dat gaat worden.

femketje -

haha echt geweldig om te zien XD

Lisa -

Haha wat een geweldig filmpje! Ik volg jullie al wel een aantal jaar, maar niet sinds het begin dus erg leuk om te zien. Ik vind dit kapsel en je bril je inderdaad ook veel beter staan Willemijn, maar goed volgens mij gruwelen we bijna allemaal wel eens van wat we vroeger gedragen hebben, haha.

Ik -

Ik heb jullie leren kennen via kkvv
:)
Wanneer zetten jullie daar weer eens wat op???

Ina -

AH, dit is zo grappig haha

Sanne -

Wat grappig! Dat betekent dat ik jullie dus al 5 jaar volg! Ik heb geloof ik 3 comments achtergelaten in al die tijd;)

xx_Patries_xx -

wat leuk om terug te zien zeg ๐Ÿ˜€ ik vind jullie dagje achter de schermen de eerste ook erg leuk

Shaz -

Ooooh dit was echt leuk om te zien. Ik herinner me nog dat eerste filmpje van jullie samen. Zelfs als ik nu alles terugkijk, hebben jullie toch hele goede filmpjes gemaakt.

Elma -

hahaha ahw zo leuk, <3

Marnel -

Hahaha!! Heel grappig!!

Kiss & Make-up -

Aaaah wat leuk :-) Terugkijken op vroeger is altijd een beetje teenkrullend eh :-)

De Spiegelreflex -

Allebei van brunette naar blondine gegaan ๐Ÿ˜‰ Leuk idee deze video, hopelijk nemen andere grote beautybloggers dit ook over, lijkt me leuk als het een soort tag wordt!

MySimplySpecial -

Wat leuk om te zien! En jullie zijn wel veranderd!

Ilona -

Ik weet nog dat ik op een of andere manier de filmpjes van willemijn tegen kwam toen ze nog alleen was. Ik vond haar echt niet leuk vergeleken met de rest die ik toen keek. Waarom weet ik niet meer. Ik heb toen heel lang ook niet meer gekeken totdat ik denk een jaar terug. Op jullie site kwam. Wat filmpjes gekeken met een beetje een bijsmaak. Zo van oja dat was zij. Maar gelukkig vind ik je nu niet meer zo erg als toen ๐Ÿ˜‰ Nu kijk ik echt me plezier naar jullie filmpjes. Best gek eigenlijk.

Laura -

Haha wat super leuk om te zien dit!

Idhuna -

Wauw, wat is er veel veranderd! Super leuk om terug te zien!

Sophie -

Ik vind dit echt wel heel grappig om terug te zien. Wat zijn jullie veranderd! Helemaal niet beschamend om naar terug te kijken hoor! Juist heel leuk om te zien hoe jullie nu veranderd zijn qua filmen, maar ook qua stijl :-)

Manon -

HAHA, oh mijn god ik vind het NU al erg om video’s van mezelf van 3kwart jaar geleden terug te zien… En jullie hebben gewoon video’s van jaaaaaaaren geleden. Prachtig :’)

Paola -

Super leuk om te zien en jullie reacties erop.. Het lijkt me best raar om jezelf op deze manier terug te zien.

Marie -

Haha ! Ik vond het zelf ook heel erg leuk om terug te zien ! ik volg llg dan ook al vanaf het begin en toen was ik zo onder de indruk van haar make-upskills! xx

Miranda -

haha wat een heerlijke video:) zo leuk om te zien:)

Svenja -

Ge-wel-dig om te zien! Erg grappig, maar ook heel bijzonder om jullie fantastische groei te zien. Jullie doen het echt super!

Anna -

Watleuk! Ik heb echt zitten lachen! Leuk leuk leuk!

Dita -

Altijd leuk om oude beelden terug te kijken. Jullie zijn best veranderd ๐Ÿ˜‰

Liselot -

‘In potto’ ik lach me helemaal kapot! Heel erg leuk om te bekijken.
Xx

Anniek -

Haha, supergrappig dat jullie dit doen! Ik weet nog wel dat ik vroeger als allereerste jullie video’s ontdekte, en dat ik toen echt een paar avonden achter elkaar al jullie video’s heb zitten kijken. Dit is inmiddels alweer een hele poos terug, maar ik weet het nog heel erg goed! Dat filmpje dat jullie samen jullie eerste Diorpalette kochten is ook zo leuk :)

lucindainwonderland -

Wat grappig om jullie oude video’s zo terug te zien en ook jullie reactie. Leuk dat jullie ook zo naar jezelf kan kijken zeg, dat maakt het ook nog een stuk leuker. Niks geen schaamte of wat dan ook, dat vind ik echt heel tof. xxx Lucinda

Akosua -

Oh, dit is echt zo grappig. Ik kende die hele oude beelden nog niet. Leuk om te zien hoe jullie veranderd zijn en hoe jullie je ontwikkeld hebben.

Reageer ook