Mijn favoriete high end blushes

In mijn lijstje van top 3 favoriete make-upproducten staat zonder twijfel blush. Ik ben er dol op. Het frist je huid ontzettend op en geeft je een mooie glow of juist meer definitie.  Vandaag deel ik mijn favoriete high end blushes.

De eerste twee favorieten zijn eigenlijk vooral mijn favoriet vanwege hun prachtige uiterlijk. Want ik moet bekennen, puur qua product zijn ze niet mijn favoriet.

De eerste is deze blush van La Duree. Dit is de kleur Dragée. Wat een schoonheid om te zien! Martine zal het met me eens zijn wanneer ik zeg dat de verpakking een plaatje is, maar het product niet zo bijzonder. Toch moet dit product in mijn lijstje, omdat iedere keer als ik hem zie ik denk ‘Ohh, wat een mooierd! En wat was het leuk om hem te kopen!’

De tweede is ons allereerste dure product dat we ontvingen van een PR bureau. Het is de Sisley l’Orchidée Blush. Deze blush kost ruim €70. Belachelijk veel. Maar het motief van de blush is dan ook wel heel erg mooi. Zo mooi dat ik hem liever niet gebruik omdat ik het motiefje niet kapot wil maken!

La Duree (Dragée) – Sisley l’Orchidée Blush

Dan door naar mijn favoriete high end blushes om hun kleur en effect! Want eerlijk is eerlijk, de verpakking kan nog zo mooi zijn, maar daar draait het uiteindelijk om…

Zucht, Luster van NARS. Het was mijn eerst NARS blush. Ik ben er nog altijd zo ontzettend blij mee. Hij geeft een prachtige bronzen glow aan mij huid. Je zou denken dat hij te donker is voor de lichte huid, maar niets is minder waar! Hij past juist perfect! Door de gouden glans geeft het ook een highlighter effect. Jep, ik ben verliefd op dit schatje.

De tweede is nog zo’n glanzend toppertje, de Bobbi Brown Shimmer Brick in de kleur Nectar. Ik vind hem vooral heel mooi om hem over andere (matte) blushes te gebruiken want dan zie je de prachtige glans van dit product. Zo is hij heel mooi onder Essence Sweetheart of de creamblush Dixie van Illamasqua.

Bobbi Brown Shimmer Brick (Nectar) – NARS Luster

En dan, de kampioen onder de blushes wat mij betreft: MAC. De blushes van MAC beslaan zo’n 75% van mijn totale blush stash. MAC maakt wat mij betreft de mooiste blushes. Vooral de Mineralize Skin Finishes en Mineralized Blushes zijn geweldig!

Links bovenaan zie je de MSF Light Year uit de Heavenly Creature collectie. Light Year is een zachte beige blush met gouden glans. Ik ben er dol op en vrees de dag dat ‘ie op gaat.

Nummer twee is de MSF in de kleur Stereo Rose. Hoe we deze enorm gewilde blush bemachtigd hebben lees je hier, want dat was een leuk verhaaltje. Waar ik voor Light Year de dag vrees dat ‘ie op gaat, zou ik wegkwijnen als ik Stereo Rose niet meer heb. Want wauw, dit is toch wel mijn nummer 1 blush allertijden. LOVE!!!

De derde en tevens laaste uit deze hele lijst is de Mineralize Blush in de kleur Dainty. Deze warme, zachtroze blush heeft een lichte gouden glans in zich. Het is een mooie blush voor lichte tot medium getinte huidjes. Voor ik Stereo Rose had gebruikte ik Dainty eigenlijk continu. Ook gebruikte ik hem, samen met een klein beetje NARS Luster, op mijn bruiloft.

Light Year – Stereo Rose – Dainty

Nu ik dit artikel zo schrijf besef ik me dat ik nog vele andere mooie blushes heb. Ik zit te denken, misschien moeten we eens een 30 Dagen Blush Challenge doen? Iedere dag een andere blush gebruiken! Hmmm.. dat klinkt wel als een leuke uitdaging. Wat vinden jullie?

Wat zijn jouw favoriete high end blushes?

55 reacties

Lindsay | MakeupbyLindsay.nl -

Wat een prachtige blushes!
Ik heb Warm Soul als favoriet!

Kimmetje -

Mijn favoriet is Sisley L’Orchidee! Ik heb die gewonnen en ben er super blij mee!!!

Kimberly -

Nectar heb ik sinds kort en ik ben er echt helemaal verliefd op!! Echt een prachtig kleurtje is het <3 En light year gebruik ik ook nog altijd met heel veel liefde! En klinkt trouwens heel leuk zo'n challenge!

Jill -

Heb de blush Light Year van MAC, ik gebruik ‘m niet meer als je wil kan ik je een foto doorsturen als je ‘m wilt overkopen? Dan heb je een back up voor als de blush ooit op gaat! x

Britt -

Als Willemijn hem niet hoeft , ben ik ook wel erg geïnteresseerd! Hihi

Willemijn -

Hee Jill! Bedankt voor het aanbod maar niet nodig hoor! :) Dus misschien Britt hieronder?

Yasmine -

Leuk artikel! Vroeg me trouwens af wanneer de nieuwe msf-verpakkingen zijn uitgekomen? Ik kocht onlangs Lightscapade en ben er dol op maar wat haat ik die nieuwe verpakking! Vreselijk gewoon, de oude kraakten niet zo en waren ook nog eens mooier vind ik.. Jammer!

Amelie -

Wat een plaatjes!!

Paola -

Wat een prachtige blushes! Ik heb slechts een high end blush en dat is Love thing van Mac. Die vind ik heel mooi, maar ik heb ook budget blushes die ik net zo mooi vind en misschien soms wel mooier.

Nicole -

Wauwwww. Wat een prachtige producten. Ik krijg spontaan zin om ze allemaal te kopen. Helaas zitten er LE’s tussen haha.

Esmée -

Wauw, Stereo Rose is echt een prachtige aparte kleur! Echt bijzonder mooi. Zo’n 30 dagen blush challenge lijkt me erg leuk! Origineel en ook nog eens handig voor de blushfanaten onder ons 😉 x

Marnel -

Heerlijk artikel…ik hou ook van blush!! Jaa doe die challenge!!

Charlotte -

Jaaaa doe de 30 dagen blush challenge, leuheuk!

Kelly -

Zonder twijfel bij mij ook de Stereo Rose van MAC. Deze is gewoonweg de beste ooit! Daarnaast vind ik de blushes van Clinique zo goed! En de prijs valt ook nog goed mee… En een derde favoriet zijn misschien toch ook de blushes van Estee Lauder. De glitters zijn zo mooi subtiel.

Margot -

Wat een geweldige producten! Ik heb zo’n zelfde Shimmer Brick en ben daar erg blij mee!

De Spiegelreflex -

Wat een beauties! Ik zeg JA op de blush challenge 😉

Marieke -

Ja! 30 dagen blush challenge! Ik denk dat ik Stereo Rose het mooiste vind qua kleur, verder vind ik de blush van La Duree de mooiste verpakking hebben!

selda -

Margin van Mac is mijn favoriete blush!!! Een Bobbi Brown shimmerbrick moet echt iedereen in haar stash hebben! Ik heb hem in beige…hij is echt prachtig!xx

Moniek -

I love blush <3 mijn favoriete make-up items! Stereo Rose is m'n favoriet. Zeker doen die challenge 😀

Cheyenne -

Wat een mooie blushes (en foto’s)! Ik heb geen enkele MAC blush, erg eigenlijk! Lijkt me een leuke challenge!

Vanessa -

Wat een mooie blushes! Momenteel gebruik ik er eentje van Catrice, heel simpel maar mooi.

Miranda -

Wat een mooie blushes, ik ben dol op blush.

Lytje -

Wat een prachtige blushes *kwijl*
Die blushchallenge lijkt me heel erg leuk, de lipstickchallenge vond ik ook echt leuk!

Paulien -

Ja Dainty blijft favoriet ook hier!!

Lente -

JAAA
Doen die challenge

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Pareltjes!! Heel gaaf om te zien.

Zelf gebruik ik sinds kort Bobbi Brown Shimmer Bronze… I so loveeeeeee her….

Manon -

Ik snap wel dat dit je favo blushes zijn, ze zien er prachtig uit

Melissa -

Ik had zondag van mac de highlighter in cheeky bronze besteld en die is ook blush achtig en zo iets zocht ik al heel lang en ik raad hem iedereen aan hij is zoo mooi :)

Erika -

Ik heb niet zoveel high end blushes, maar mijn favoriet is toch wel star wonder.

Marie Vanormelingen -

Ja!! 30 dagen blush challenge lijkt me super!

Stereorose van MAC is ook echt een van mijn favorieten, was zo blij dat ik hem heb kunnen bemachtigen!

Leuk artikel!

Manon - Visiblelass -

Wauw, al die blushes zien er heel erg mooi uit! mooie collectie

Kiss & Make-up -

De Sisley L’Orchidee Rose Highlighter Blush behoort ook tot mijn favorieten! Da’s de roze versie van die jullie hebben.

Kimberley -

I love me some blush! Blush is denk ik wel het product waarvan ik het meeste heb liggen in mijn kast. En dan met name koraal tinten. Mijn favorieten zijn de blushes van Hourglass en Charlotte Tilbury. De texturen zijn heel mild en hebben geweldige pigmentatie!

Evelien -

Wat een prachtige blushes, ik ben ook gek op blush. Dainty draag ik het meezt, maar ik wil zeker nog meer blushes van MAC. Ze zijn zo mooi.

Evelien -

*meest, natuurlijk, hihi

Emmy -

Ik ben gek van de gewone blushes van MAC, nog nooit een mineralized gehad. Light year is prachtig, zou wel eens mijn eerste kunnen zijn

Mariska -

Hele mooie blushes! Eerst was MAC Dainty mijn favoriet en ook wel Azalea in the Afternoon, hoewel die laatste meer een highlighter is. Ik heb mij wel een beetje laten meeslepen in alle hypes rond de Shimmer Brick en Nars blushes, maar pak nu toch vaker budget blushes zoals die van NYX en Essence. Mijn favoriete wat duurdere is momenteel van Rituals Cheek & Eye glow in pink. Zo mooi! En alles zit erin, ook highlighter. Al veel complimenten gehad.

Bo -

Zitten mooie blushes bij!

Ashley -

Ja doen! Blushes zien er altijd verschillend uit en op de huid valt het meestal mee. Dus daarom lijkt de challenge me zo leuk!

Ilse -

Dainty is ook mijn favoriet, het is ook mijn enige dure blush. Gebruik hem bijna iedere dag. Heb nog steeds spijt dat ik stereo rose niet heb gekocht, ik had hem in mijn handen in de winkel maar dacht dat hij te warm voor me zou zijn.. Als hij nog eens uit komt twijfel ik geen seconde meer!

Anouk -

Prachtige blushes, vooral Dainty en Luster vind ik erg mooi. Mijn eigen favorieten zijn toch de Shimmer Bricks en MAC blushes!

Shaz -

Ik ben echt gek op blushes! Het zou erg leuk zijn als jullie de 30 dagen challenge zouden doen.

Jana -

Blushes zijn zeker en vast ook een van mijn favoriete producten. Nars Luster heb ik ook (ik werd er verliefd op dankzij jullie!) en die is inderdaad prachtig. Mijn volgende blush wordt er eentje van MAC!

Ceetje -

Die van La Duree blijft een prachtig plaatje zeg. Bijna zonde om te gebruiken.

saskia -

Wat is het toch gevaarlijk als een product uit een limited edition favoriet word… oeh als ie opgaat is dat nightmare number 1! wat een prachtige blushes en 30 days blush challange… goed idee!!

Diana -

Wat een mooie items. Ik zou nog heel graag een blush van NARS aan mijn collectie willen toevoegen, zeker gezien de positieve reviews.

Desiree -

Ik ben net zoals met oogschaduw helemaal gek op blush. Wel apart aangezien ik het een jaar of twee geleden nooit gebruikte.haha

Svenja -

Wauw wat zitten er een mooie exemplaren tussen! Stereo Rose is mijn favoriet!

Eline -

Ik ben ook gek op de blush van Ladurée, hij is zo mooi, gebruik hem bijna dagelijks. Blushes zijn ook iets wat ik bijna standaard high-end koop, omdat het er dan zo mooi uitziet, haha!

Charile -

Mooie blushes, Light Year is van mijn ook een grote favoriet!

elize -

Leuk artikel! Ik ben echt dol op blush! Je laat ook mooie blushes zien!
Liefs!

Maaike -

Mooie blushes! Ik hou ook van blush, maar ik probeer de hoeveelheid die ik heb wel in te perken. Zoveel verschillende kleuren zijn er niet of staan me niet, dus ik probeer inmiddels wel op te letten dat ik een kleur koop die ik bijzonder genoeg vind en zal gaan dragen.

Melissa Charlotte -

Wat een prachtige blushes! Ik wil Dainty ook nog eens aanschaffen.

Frederieke -

Oh blushes! Ik kan er ook niet genoeg van krijgen/hebben. Mijn favoriet is nars deep throat! Leuk idee die 30 dagen Challenge, vrees alleen dan wel voor m’n portemonnee

lucindainwonderland -

Blushes, daar ben ik ook zo gigantisch gek op. Mijn favoriete high-end blush is toch wel Rockateur van Benefit, die vind ik fantastisch. De blush van La Duree, wat ziet die er mooi uit zeg, dat is echt geweldig! xxx Lucinda

Reageer ook