Mijn favoriete handcrèmes

Dankzij Willemijn heb ik handcrèmes leren kennen. Het boeide me niet zoveel, maar nu kan ik niet meer zonder en vind ik het heerlijk om handcrème mee te nemen in mijn tas. Dit zijn mijn favorieten!

Lush Lemony Flutter

Hoewel Lush Lemony Flutter vooral bedoeld is voor de nagelriemen, gebruik ik ook altijd een klein beetje als handcrème. Hij is zo lekker vet, ideaal als ik hele droge handen heb. Lush verkoopt Lemony Flutter al heel lang en met zo’n potje kun je een hele tijd vooruit. Maar omdat het gemaakt is van natuurlijke producten, moet je wel rekening houden met de houdbaarheidsdatum

Rituals Miracle Balm

Dit is ook al zo’n toppertje, de Rituals Miracle Balm. De roze verpakking vind ik ook geweldig en is makkelijk in gebruik. Hij ruikt heel zacht en is heel verzorgend. Rituals Miracle Balm heeft de geur van Witte L:otus gecombineerd met Ginkgo Biloba. Het is een volle, rijke handcrème die je wel even in moet laten trekken.

L’Occitane Arlésienne

Dit is de nieuwste handcrème van L’Occitane. Deze is nog niet te koop, maar is van de komende wintercollectie. Ik denk dat de Arlésienne lijn rond november verkrijgbaar is. Deze handcrème ruikt naar rozen, normaal hou ik daar niet van maar deze handcrème vind ik heerlijk ruiken. Hij voelt heel zacht aan en ruikt fris en zoet. Lovely!

Rituals Happy Hands

Maar dit is mijn favoriet. Ik had nooit gedacht dat ik deze combinatie aantrekkelijk zou vinden. Mandarijn en mint, het is heerlijk hydraterend en de geur verkwikkend. Ideaal als ik een middagdipje heb, want niet alleen maakt het mijn handen zegt maar mijn geest weer scherp.

Ik heb nu 3 tassen die ik vaak gebruik en ik denk dat ik die maar eens even ga vullen met mijn favoriete handcrèmes, dan heb ik er altijd eentje bij me. Hmm, ik ga weer even smeren!

Wat zijn jouw favoriete handcrèmes?

42 reacties

Michelle Kaiser -

Lemony Flutter heb ik ook… topper. En ik noemde het al even in de unboxing van de cadeaubox van Lush deze kerst, maar de handcreme die ik heb van Lush, Helping Hands, die vind ik wat tegenvallen, vooral qua geur.

Nadja -

Nivea met amandel olie, snel ingewerkt, heerlijke geur maar niet heel overheersend. Handen worden lekker zacht en voelen verzorgd. Aanrader (:

Joyce -

Ik heb nu een fles handcreme (met pompje) van riverdale op mijn nachtkastje staan.
Ziet er mooi uit en voordat ik ga slapen smeer ik mijn handen goed in en kan het goed intrekken.

Joyce -

Ik heb nu een fles handgrepen (met pompje) van riverdale op mijn nachtkastje staan.
Ziet er mooi uit en voordat ik ga slapen smeer ik mijn handen goed in en kan het goed intrekken.

Joyce -

Handcreme dus

Eilish -

Ik gebruik echt te weinig handcreme!

Silke -

Ikzelf gebruik nooit handcrème omdat ik simpelweg gewoon nooit echt droge handen heb (best handig, haha, snap je m?) Maar mijn moeder gebruikt wel de handcrèmes van Rituals en is hier ook zeer positief over.

Margriet -

L’occitane shea butter hand créme! OOH die is zo lekker, echt mijn favoriet. Net weer een nieuwe tube gekocht!
Leuk om jullie favorieten te zien, ik hoor ook veel positieve verhalen over de handcrémes van Rituals!

melissa093 -

Het nadeel aan de meeste handcreme vind ik dat het heel lang duurt voor ze ingetrokken zijn. Ik heb altijd het gevoel dat alles wat ik na het smeren aanraak vies maak. Dus ik doe het nooit haha.

Paola -

Ik vind Lemony flutter ook heel prettig en gebruik het ook regelmatig voor mijn voetjes. Helaas is mijne over datum, dus tijd voor een nieuwe!

Amelie -

Handcremes, ik ben er dol op in de winter! Lemony flutter is zo fijn! Ik vind hem niet zo lekker ruiken, maar hij werkt wel echt goed!!

Cheyenne -

Lemony Flutter is echt mijn ultieme must-have, maar Happy Hands vind ik ook erg fijn!

Nicole -

Wat een lekkere crèmes. Ze zien er goed uit.

nenacecilia -

Lemony Flutter blijft the best!

MySimplySpecial -

Bij mij zijn Rituals en Trind favoriet!

lucindainwonderland -

Vooral in de winter is handcrème voor mij echt onmisbaar. Die van de Rituals, owh wat zijn die fijn zeg! Op dit moment gebruik ik die van The Body Shop, ook enorm prettig. xxx Lucinda

Manon -

wat een heerlijke handcremes !

Emmelie -

Rituals zijn wel altijd dikke handcrèmes.. wel heerlijk om ‘s avonds voor het slapen gaan op te doen en dan lekker de hele nacht in laten trekken ^^
overdag heb ik daar nooit het geduld voor, hoewel mijn handen door m’n bijbaantje bij de AH nu wel echt gortdroog zijn.. Ze lijken handcrèmes gewoon op te slurpen hahaha.
Normaal is Herome daily protection favoriet, redelijk neutraal geurtje, spf, bacteriewerend en trekt razendsnel in :)

Esther -

Zou die tube van l’occitane alleen al aanschaffen voor de verpakking, haha!

saarenzo -

Lijken me fijne producten! Mijn favoriete handcrème is een aloë vera handcrème van de Op = Op. Momenteel de enige handcrème die mijn droge, kapotte handen weer mooi en zacht hebben kunnen maken. Alleen mijn nagelriemen zien er niet uit, dus ik ga Lemony Flutter zeker een keer halen.

Shaz -

Om eerlijk te zijn gebruik ik amper handcrème, want het trekt niet zo snel in en ik hou niet van dat vettig gevoel op mijn handen. Het liefst was ik alles zo snel mogelijk eraf.

SanneWierda - LoveIsTheNewBlack -

Oh, heerlijk! Ik gebruik ook heel graag handcrème! De amandel handcrème van The Body Shop is ook geweldig. Ik gebruik ook graag de Hand Therapy crème van Kruidvat (de paarse tube), die ruikt zo lekker en trekt lekker snel in.

Marloes -

Mijn favoriet van dit moment is de Moringa van TBS! Lemony flutter is ook zo lekker <3

Esmée -

Van mijn zusje leen ik wel eens een handcrème van de Body Shop, eentje met mango. Hij ruikt heerlijk en mijn handen worden zo zacht! De crèmes van Rituals lijken me ook erg lekker :) x

Kiss & Make-up -

Oh ja, Happy Hands ruikt inderdaad heerlijk 😀 Maar de geur van Lemony Flutter vind ik toch ook wel geweldig.

Valerie -

Van die laatste handcréme had ik ook de scrub, die geur is inderdaad heerlijk! Hoe snel trekt die handcréme in? Is ‘ie geschikt voor even tussendoor of niet?

Deborah -

Ik heb altijd overal handcreme rondslingeren. Niet zo gek ook, als nagelblogger ;-). Mijn favorieten zijn o.a. de Almond variant van The Body Shop, en de Hemp versie voor ‘s nachts met handschoentjes aan. Essence heeft vaak lekkere zoete handcreme’s, en dan heb ik nog een heerlijke dunnere lotion van Ciaté (orange blossom & manuka honey) die super is voor tussendoor, want hij trekt snel in.

Marnel -

Hmm ze klinken als heel fijne handcrèmes! :)

Beautydagboek -

De roze van Rituals heb ik ook, hij is zeker erg fijn! Lemony Flutter wil ik ook nog eens proberen, maar aangezien Lush nog steeds niet in het noorden zit, moet ik het nog even zonder doen.

Natascha -

De handcremes van Rituals zijn ook mijn favoriet, vooral de groene variant. Inderdaad wel een beetje vettig maar mijn handen worden er heel zacht van!

Akosua -

De enige hiervan die ik gebruikt heb is Lemony Flutter. Die ruikt zo lekker fris. Ik had hem helaas niet voor de houdbaarheidsdatum op. Op dit moment gebruik ik een handcrème van Soap & Glory.

Beautyjuf -

Oeh la la, wat een heerlijke handcrèmes! Ik gebruik ook graag handcrèmes van Rituals. Maar, ook van het merk Sabon. Die zijn rijkelijk qua substantie en geschikt voor zéér droge handen. Waar ik in de winter behoorlijk veel last van heb.

Svenja -

Lemony flutter heb ik ook, echt super fijn en die geur is zoooo lekker! Verder heb ik op het moment nog eentje van Sabon in de geur Lavendel/appel, die is ook erg fijn!

Dita -

Die van Rituals zijn mijn favoriet. Ze hebben trouwens ook een heerlijke handscrub, deze zou ik zeker eens proberen. Deze is erg fijn.

Idhuna -

Leuk om te elzen! Ze lijken me erg fijn!

Anna -

Lemony flutter! Die ga ik uittesten! Kan wel wat vets gebruiken voor mijn droge handen!

Emma -

Wat een mooie producten!
Zelf ben ik niet zo van de handcreme, ik haat dat plakkerige/vettige gevoel op mijn handen

Diana -

Ik gebruik veel te weinig handcreme, terwijl het zo fijn is om geen droge handen te hebben. Leuk om jullie toppers te zien!

Eveline -

Gebruik zelf altijd nivea soft. En s’avonds gewoon die blauwe pot van nivea ook op mijn nagelriemen

ingrid -

Glyca van dr. Swaab! Die werkt voor mij het beste, helaas is de geur niet om over naar huis te schrijven..

elize -

Wat een mooie producten!! Ik vind helping hands van Lush ook erg fijn! Maar lemony flutter blijft de beste voor mij!

Laura -

Ze lijken me allemaal erg fijn. Zelf heb ik Lemony Flutter gehad en helemaal opgemaakt vóór de houdbaarheidsdatum. Nu gebruik ik een The Body Shop handcrème, ook heerlijk.

Reageer ook