Look met Dior Nude Pink Design

In mei 2011 kochten Martine en ons aller eerste Dior palet. Na al die jaren zijn we er nog steeds mee in onze nopjes. En onlangs kocht ik – na maanden weerstaan – kocht ik mijn derde Dior palet. Het palet dat Martines eerste was!

Nude Pink Design is de naam van dit palet. Hij zit in de vaste collectie. De oogschaduws zijn geweldig! Goed gepigmenteerd, prachtig van kleur, mooi afgestemd op elkaar… Ja, wauw…

Links boven zie je een taupe/bruine kleur met een rozige glans. Dit is de donkerste oogschaduw uit het palet.

Rechtsboven zie je een prachtige glitteroogschaduw. De glitters zijn wit/zilver/paars van kleur. Echt prrrachtig, de topper uit dit palet.

In het midden vind je een perzikkleurige oogschaduw met een gouden/roze glans.

Links onder vind je een witte highlighter met roze glans.

Rechts onder vind je een matte creme eyeliner. Deze is echt wat minder van kwaliteit, hij is vrij hard waardoor hij maar moeilijk aanbrengt. Hij werkt niet lekker. Nee, deze had Dior er beter uit kunnen laten.

Van licht naar donker geswatched & de eyeliner

Sinds ik het palet heb, heb ik hem al meerdere malen gebruikt. Ik gebruik het palet graag met de MAC Paint Pots als basis, bijvoorbeeld Soft Ochre, Painterly of Let’s Skate. (Lees hier hoe je Paint Pots moet gebruiken.)

Bij deze ooglook heb ik de perzikkleur op mijn ooglid gebruikt. De donkerste kleur heb ik in mijn crease gebruikt en aan de bovenkant heb ik de donkere kleur geblend met de perzikkleur. Op de onderste wimperrand heb ik ook de donkere kleur aangebracht.

Op mijn wenkbrauwbot bracht ik de witte highlighter aan. Op de bovenste wimperrand heb ik met een heel dun schuin afgesneden kwastje de eyeliner aangebracht.

In de binnenste ooghoek heb ik eerst Let’s Skate aangebracht, als plakkerige basis voor de glitters. Daarna heb ik flink wat van de glitters er op gedept. Het is ZO jammer dat je de glitters niet in het echt ziet, want het schittert alle kanten op.

Mijn favoriete lipsticks om bij dit palet te gebruiken zijn: MAC Please Me, MAC Pink Plaid, Estee Lauder Lip Laquer Vinyl Rose, MAC Lipglass in Baby Sparks, Essence Wish Me A Rose Lippotlood, Sleek Matte Me Petal, Chanel La Raffinee en Catrice Hey Nude!.

Qua blushes gebruik ik het liefst NARS Luster, MAC Stereo Rose en Illamasqua Naked Rose.

Ik gebruik hem nu al een aantal dagen achter elkaar en ben er ontzettend blij mee. Mocht je hem nog niet hebben – net als ik tot een week terug -, ga dan zeker weten eens bij dit palet kijken. Hij zit in de vaste collectie (5 Couleurs Designer) en kost – schrik niet – €58,50.

Heb jij een palet van Dior? Zo ja, welke?

47 reacties

Melike -

Nog eentje die ik mooi vind.. Dames niet goed beziiigggg… Jullie zijn slecht voor mijn portemonnee. Leuk artikel! XO

Nora -

Resultaat is mooi naturel geworden!

Nora

Samantha -

Wauw mooi hoor! Maar wel erg prijzig. Zonde van die liner, er had van mij een mooie matte donkere bruin tint in gemogen in plaats van die.

Hester -

Dior is ook echt een van de weinige merken die super shimmery/glittery oogschaduws kan maken zonder dat het ooit too much of goedkoop wordt. Awesome!

Marnel -

Echt heel erg mooi!

Amelie -

Echt een hele mooie look!!

Manon -

wat een mooie kleuren zitten er in die palette , ziet er subtiel uit maar erg leuk met zo een kleine glitter

Pink Rose -

Chic (duur) palet, maar als ik kijk naar al mijn mooie kleuren van Mac, Lorac, Urban Decay, IT Cosmetics en budgetmerken voel ik niet dat dit nog heel veel gaat toevoegen. Je look is wel heel mooi!

Quinta -

Ik vind het een erg mooie look, maar voor mij te glimmerig. Het staat je wel prachtig moet ik bekennen!

Erin Noëlle -

Wauw, heel erg mooi! Ook mooi natuurlijk 😀

femketje -

gorgeous palette!

De Spiegelreflex -

Mooie kleurtjes, wel erg glitterig :p Ik heb zelf (jammer genoeg) geen enkel product van Dior.

Silke -

Prachtig!

Margot -

Wat een mooie, bruikbare kleuren!

Vanessa -

Mooie palette! Ik heb nog niets van Dior.

Miranda -

Wat een mooie look en een prachtige palette.Ik vind de paletten van Dior prachtig, maar de prijs houdt me altijd nog tegen.

BeautyReviewsNL -

Echt een prachtig palette!

Nicole -

Ik vind het echt een prachtig palette, echt mooie kleurtjes ook. Die tinten zijn echt prachtig.

Maartje -

Wauw! Echt prachtig die kleuren…
Stiekem ben ik wel benieuwd hoe mooi die topper zal fonkelen bij kaarslicht (nu we toch de donkere maanden naderen).

Mariska -

Heel mooi palette! Fijn ook dat je erbij hebt genoemd met welke blushes en lipsticks je het combineert. Handig! Ik zit al een tijdje te kijken naar een Dior palette. Maar net afgelopen zondag het Naked 2 Palette gekregen van mijn vader die naar NY was geweest. Daar ben ik wel even zoet mee voorlopig. :-)

Syl -

Volgens mij vond ik dit Palette laatst op een andere blog totaal niet boeiend. Maar nu ik hem weer zie, kom ik daar van terug! Wat een mooie kleuren, en die glitter whoah!
Zeker iets om te onthouden voor de kerst.

Kiss & Make-up -

Niet meteen mijn kleuren, maar jou staan deze tinten echt waanzinnig goed! <3

Shaz -

Echt prachtig, maar ik denk dat de kleuren voor mij aan de lichte kant zijn. Erg jammer.

marion -

Ziet er erg leuk uit!

Mirne -

Look die echt goed bij je past!

Ans -

Ik heb pas het palette van Dior 646 30 montaigne gekocht. Een heel basic palette en echt alle kleuren zijn pure perfectie (wat ook wel mag voor de prijs natuurlijk haha). Ik heb hem sinds ik hem heb serieus bijna iedere dag gebruikt, echt een pareltje!

Simone -

Wat een supermooie look heb je er mee gemaakt. Heel subtiel maar toch feestelijk, super mooi die shimmers. Wel een beeeetje prijzig voor een studentje als ik, helaas.

Desiree -

Prachtig palet, maar voor mij als student zijnde echt een rib uit mn lijf. Toch maar even wachten en andere beauty’s in de gaten houden! 😉

Mariska -

Oh die is echt prachtig en wat een mooie look ook :) heel mooi!

Beau -

Wat een mooi palette!

Daniëlle Springer -

Wat een mooie look heb je gemaakt!

Maaike -

Ik vind de kleuren en de kleurcontrasten net wat te licht voor mijn smaak. Maar Dior heeft een aantal beauties van oogschaduwpaletten. Zelf heb ik er een stuk of 4 geloof ik. Een paarse, een roze, een blauwe en de herfstknaller van dit jaar met goud, roodbruin en een interessante rood tint. Net wat meer gewaagd die laatste. Ik wil nog een mooi bruin oogschaduw paletje om er wat basics in the gooien maar die vind ik dan nooit echt spannend genoeg.

Ans -

Dior 646 30 Montaigne! Echt eens stunning basic palletje! En je hebt ook Cuir Cannage als je donkerdere bruin tinten wilt, die staat echt op mijn lijstje!

Anne Solveig -

Die wil ik hebben, wauw!

Stef -

Prachtig! En ja ik heb ook een pallet van Dior, een soort reisset met 2×3 kleuren en die bevalt ook enorm goed. Zo goed dat ‘ie op raakt… Mooie look heb je gemaakt!

Esmée -

De oogschaduwkleuren uit het palette zijn prachtig, echt mijn kleuren! Jammer van de eyeliner, voor bijna 60€ verwacht je wel wat meer! Maar dat doet geen afbreuk aan het feit dat het gewoon een plaatje is :) x

An-Sofie -

Wat een mooi palette!

Svenja -

Mooie romantische en zachte look met een prachtige glans <3

Beautydagboek -

Ik vind het palette prachtig! De ooglook die je ermee gemaakt hebt, sprankelt aan alle kanten. Erg mooi!

Noa -

Heeel erg mooi, maarja de prijs oeii….. Ben wel naar de sephora gegaan daar vind ik de prijzen meer tot zijn recht komen

Paola -

Prachtig palette! Ooit koop ik een van Dior, maar op dit moment heb ik het geld er niet voor over!

Diana -

Heel erg mooi! Mooie look heb je ermee gemaakt. Toch zou ik eerder voor dat geld een palet kopen van Urban Decay of Too Faced.

Desmain -

Wat een mooie look hebben jullie met dit palette gemaakt! Zelf heb ik geen Dior palet, maar ik gebruik ook geen oogschaduw!

Anniek -

Wauw, mooitje hoor! Die glans is echt prachtig, daar doe je het hem vooral om. Ik vind het palet wel erg prijzig, maar mooi, dat is ‘ie zeker!

Akosua -

Het palet ziet er prachtig uit, en de kleuren zijn heel mooi. Jammer alleen van de gel eyeliner en uiteraard de prijs. Maar je krijgt er natuurlijk wel Dior voor terug.

lucindainwonderland -

De glans is werkelijk fantastisch, heel feestelijk vind ik. De prijs heeft mij altijd tegengehouden om er zelf ook eentje te kopen, maar misschien een keertje als bijvoorbeeld ICI paris weer met kortingen aan het gooien is dat ik het dan toch ga doen. xxx Lucinda

Reageer ook