FOTD: NYX

Een leven zonder NYX Taupe? Dat kan ik me niet voorstellen. Ik was dus blij verrast om nog een aantal NYX producten te mogen testen. Ik maakte een FOTD met als hoofdbestanddeel NYX!

Zo, dat zijn nog eens wat NYX producten. Ik besloot alles te gebruiken in een FOTD en een kleine review er aan vast te koppelen. Van de NYX Matte Finish Spray krijgen jullie nog een aparte review omdat ik die uitgebreid aan het testen ben onder verschillende foundations. Dit zijn de producten die aan bod komen:

  • NYX Liquid Illuminator
  • NYX Baked Shadow – Belle
  • NYX Love in Paris Palette – A La Mode (Lip01)
  • NYX Butter Lipstick – Snow Cap
  • NYX Soft Matte Lipcream – Ibiza
  • NYX Two Timer Dual Ended Eyeliner

1) Naturel
2) NYX Liquid Illuminator
3) NYX Illuminator + NARS Sheer Glow Foundation

NYX Liquid Illuminator

De NYX Liquid Illuminator is een vloeibare highlighter. Je kunt hem gebruiken als basis, maar ook over je foundation heen om extra glans te creëren waar nodig. Ik gebruikte hem over mijn hele gezicht onder mijn foundation. De NYX Liquid Illuminator is roze met veel grove zilveren glitters.

Als basis zou ik hem niet snel gebruiken omdat ik wel het gevoel van een discobal had. Als highlighter op de jukbeenderen is het wel een mooi product, maar persoonlijk vind ik de highlighter niet heel bijzonder.

De NYX Liquid Illuminator kost €8,49.

NYX Baked Shadow Bella en NYX Wonderpencil 01 Light

NYX Baked Shadow Bella

Dit is een gebakken oogschaduw in een neutrale/taupe kleur. Het pigment is goed en geeft een mooie glans. Je kunt het gebruiken als oogschaduw maar eventueel ook als topping op een matte oogschaduw, zodat deze glanzend wordt.

De NYX Baked Shadow kost ongeveer €6.

NYX Wonderpencil 01 Light

Dit is een concealer potlood wat je kunt gebruiken om onzuiverheden te bedekken. Ik vind dat zelf nogal onhandig en zo’n potlood veel te hard voor mijn gevoelige huid, daarnaast blendt het niet makkelijk. Ik gebruik hem daarom op de waterlijn om mijn ogen een frisse/grote uitstraling te geven. Het pigment is goed en hij blijft redelijk lang op de waterlijn zitten.

De NYX Wonderpencil kost €5,99.

NYX Love in Paris Palette: A La Mode

NYX Love in Paris Palette: A La Mode

Dit is het A La Mode palet van NYX. Het pigment is prima, wel vind ik dat de kleuren allemaal erg dicht bij elkaar liggen en een beetje tam zijn. In die zin is het wel een mooi, koel nude palet. Het palet bevat 9 kleuren variërend in grijs, bruin en zwart. Als je het geld niet wilt uitgeven aan Urban Decay Naked 2 is dit ook wel een mooie vervanger.

Het NYX Love in Paris Palette kost €11,99.

Dit is de look die ik gemaakt hebt met het Love in Paris Palette A La Mode en de Baked Shadow Bella op mijn ooglid. Ik heb verschillende bruin/grijs tinten gebruikt en een zwarte tint in de ‘outer V’ om mijn ogen extra te accentueren. Ik heb hier verder de NYX Two Timer Dual Ended Eyeliner gebruikt.

NYX Two Timer Dual Ended Eyeliner

Dit is een oogpotlood en eyeliner in een. Heel erg handig vind ik dat, ik ben gek op multifunctionele producten en het is makkelijk om mee te nemen als je weg moet. Zowel het oogpotlood en eyeliner zijn goed gepigmenteerd.

De eyeliner is een vloeibare stift eyeliner, dus ik ben benieuwd hoe lang dat mee gaat of dat hij snel uitdroogt. Ik vind het wel een heel fijn pencil en ik zou het ook handig vinden als ze deze in meerdere kleuren gingen maken, zoals bruin/burgundy/donkergroen/donkerblauw enzovoort.

Ik kon de prijs helaas niet vinden, maar in Amerika is hij $10, dus hij zal in Nederland denk ik ongeveer €8 zijn.

NYX Ibiza en NYX Snow Cap

NYX Butter Lipstick – Snow Cap

Wij zijn gek op lipsticks en iedere keer als ik er weer een mag testen, word ik blij. Ik testte deze NYX Butter Lipstick. De Butter Lipsticks zijn zacht, glanzend en verzorgend. Ze zijn niet sheer maar ook niet heel dekkend en hebben een satijnen finish. Door deze structuur blijven ze ongeveer 2 uur op de lippen zitten en dan is de mooiste glans er af.

Ik kon ook hiervan helaas de Nederlandse prijs niet vinden, in Amerika kost het $6, waarschijnlijk zal hij hier dan €5 of €6 kosten.

NYX Soft Matte Lipcream – Ibiza

Ik ben gek op lipgloss producten die mat opdrogen, de zogeheten liplacquers. Ze zijn wat dikker qua structuur en de Soft Matte Lipcream van NYX droogt heel mooi mat op. Ik kreeg ook heel veel vragen wat ik op mijn lippen droeg in deze video. Nou, NYX Soft Matte Lipcream in de rood/roze kleur Ibiza. I <3 it!

De NYX Soft Matte Lipcream kost in Amerika $6, dus in Nederland denk ik ook zo rond de €5 á €6. Hoewel NYX -sinds het niet meer online verkocht mag worden- toch wel een enorm in prijs gestegen is bij de Douglas. Erg jammer!

Op deze foto heb ik alle bovenstaande NYX producten gebruikt in combinatie met de NYX Butter Lipstick in de kleur Snow Cap. Dit is een beige kleur met een roze ondertoon.

Maar dit vind ik toch wel de mooiste kleur, Ibiza. Hij frist de boel meteen een stuk meer op. Ja, NYX heeft me zeker weer een aantal mooie producten doen ontdekken, zoals de Two Timer Dual Ended Eyeliner en de Soft Matte Lipcream. Daar wil ik er wel meer van!

Welk NYX product spreekt jou aan?

38 reacties

BeautyReviewsNL -

Hele mooie look!

Lou -

Martine wat heb je toch prachtige ogen!!!

Amelie -

Mooie ook!! NYX is een leuk merk!!

Tessa -

Mooie look! De lip producten vind ik het mooist!

Eilish -

Ik heb nog nooit producten van NYX gebruikt, wil ik zeker eens proberen!

Lisa -

Mooie producten! Snel maar eens langs gaan… en hopelijk gaan ze de NYX assortimenten uitbreiden bij meerdere V&D filialen! Je zou trouwens dat wonderpencil wel kunnen gebruiken om je lipstick goed strak te krijgen bij de randjes, ik heb meerdere YouTubers gezien die hem daarvoor ook gebruiken :)

Miranda -

Wat een mooie look is het geworden. Ik ben dol op NYX.

marjolein -

Oohhhh butterlipsticks.. die wil ik ZOOO graag!! In eigenlijk alle 22 kleuren.. maar daar is best moeilijk aan te komen vooralsnog dus hopen dat v&d de nyx collecties naar de rest van nederland gaat uitbreiden! I neeeeeed them!

Sarah -

Mooie look! Ik vind NYX een heel mooi merk. Helaas verkopen ze de Soft matte lipcreams en de butter lipsticks niet online bij Douglas, en er zit geen Douglas of V&D in de buurt dus ik kan er niet zo makkelijk aankomen. Jammer want dat zijn juist de producten die ik graag wil. Dus ik kom dan uit op ebay, maar dan moet ik er weer belachelijk lang op wachten….tsja. De butterglosses en mega shine lipglosses zijn trouwens aanraders en die kan je wel gewoon online kopen.

Esmée -

Wauw, die liplaquer is echt mooi! Die lijn spreekt me erg aan, net als de butter glosses! Daar hoor ik zo ongelofelijk veel positieve verhalen over van Internationale bloggers! Wat stom zeg, dat het niet meer online verkocht mag worden… X

marjolein -

Die butterglossjes moet je echt proberen! Ik heb er 3 en ben er zo blij mee!

Paola -

Hele mooie look en die roze lipstick is gaaf!

femketje -

pretty look!

Nikki -

Je hebt een mooie look gemaakt met de NYX producten!

Cheyenne -

Erg mooie look! Ik ben benieuwd naar het palette!

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Gaaf je look! Ik ken NYX niet :-/
Prettig geschreven.

Nicole -

Echt een super mooie look! Ik vind de fellere lippen je zo mooi staan. Echt een heel mooi kleurtje.

Lotje -

Wat een mooie producten! De lipstick is erg mooi XOXO

Mjay -

Heel fijn artikel! Je ooglook is echt mooi. De kleuren vond ik idd dicht bij elkaar liggen maar je look maakt het veel aantrekkelijker!

Jana -

Wat een mooie look heb je met de producten van NYC gemaakt :-) x

Mariëlle -

ooh ik vind NYX zo’n leuk merk! Ik had er van de week bijna besteld, maar ik moet toch maar even wachten tot mijn salaris weer komt haha… Ik wil de pigments erg graag bestellen, die hebben we hier niet… En uiteraard moet ik taupe ook nog een keer kopen!

Manon -

Mooie producten! De wonderpencil lijkt me erg fijn

Manon -

Wat een mooie look!

Beau -

Wauw, het palette en de roze lipstick spreken me erg aan :)

Mara -

Ik gebruik slechts één product van NYX, maar die vindt ik dan ook echt heel fijn, namelijk het eyebrow kitje. NYX is eigenlijk het enige budgetmerk met wenkbrauwproducten voor roodharigen. Jammer genoeg is er bij andere merken niks in deze kleur te vinden, als je het al vindt is het bij een merk als MAC, en dat ligt nou niet bepaald binnen het studentenbudget haha.

Die laatste lipkleur is wel onwijs tof trouwens!

lucindainwonderland -

NYX is echt een van mijn favoriete budget merken. De prijzen zijn vaak allemaal onder de 10 euro (behalve palletjes). Ik ben zelf gek op de blushes en butter glosses. Een hele mooie look heb je gemaakt met een merk waar ik helemaal weg van ben. xxx Lucinda

MySimplySpecial -

Wat heb je je ogen mooi opgemaakt!

Martina -

De lipproducten spreken mij het meeste aan!

Marnel -

Leuk die laatste lipkleur!!! Wat een hoop producten! Ben benieuwd naar de spray :)

Dita -

Wauw mooie look, vooral die lipstick Ibiza is gaaf!

Ceetje -

Mijn hartje gaat sneller kloppen van de Ibiza lipstick ♡♥♡

Kelly -

Wat een mooie look!

Sharona -

Sinds NYX bij Douglas te bestellen is heb ik het ook ontdekt. Vind vooral de lipsticks en de butter glosses heel fijn. De lipstick Tea Rose is echt een aanrader!

Marion -

Ziet er mooi uit, vindt je haarkleur trouwens ook erg mooi!

Myrna -

Ik vind NYX echt een heel leuk merk, ken het ook al jaren en heb er redelijk wat producten van. Al de producten in dit artikel heb ik nog nooit gebruikt maar ben wel groot fan van de Butter Glosses en de Slide On Eye Liners, daar heb ik ook aardig wat van en vind ze geweldig! Vind het ook leuk dat ze NYX nu in Nederland verkopen!

Mooie look heb je ervan gemaakt Martine!

Eline -

Ik hou van NYX het is een van mn favoriete merken! wel erg overpriced hier in de winkels idd daarom bestel ik het op ebay vanuit amerika dat scheelt echt de helft!

Anniek -

Wauw, het is echt een prachtige look geworden, en de foto’s zijn ook goed gelukt! Op het eerste gezicht ziet het oogschaduwpalet er inderdaad niet heel spannend uit, maar de ooglook die je ermee gemaakt hebt vind ik echt een van de besten tot nu toe. Heel classy. Fijn artikel!

Hi -

Erg mooi!

Reageer ook