Eerste Indruk: The Brushegg by Boozycosmetics

Kwasten schoonmaken is nooit een leuk klusje. Dus alle tools die het een beetje makkelijker maken zijn welkom. Vandaag testen we The Brushegg by Boozycosmetics.

Klik hier voor de review van de Sigma Spa Brush Cleansing Glove.

Nog even de instructies zoals die gegeven worden door Boozyshop:

The Brushegg by Boozycosmetics is dé tool om je cosmetica brushes snel en grondig schoon te maken. The Brushegg helpt je bij het diep reinigen van je brushes. Hij is compact, snel, makkelijk en bovenal zeer effectief!

  • STAP 1: De te reinigen brush even onder de kraan met lauw water
  • STAP 2: Breng een brushcleanser of shampoo aan op de Brushegg. De grote van een erwt is voldoende om je brush grondig te reinigen.
  • STAP 3:  Wrijf je te reinigen brush over the Brushegg.
  • STAP 4:  Zet de kraan terug aan en wrijf je brush verder schoon onder de kraan over de Brushegg
  • STAP 5:  Zorg dat je brushes zo droog mogelijk zijn en breng de Boozyguard over de brush heen. Door de verschillende maten zit er altijd een guard bij welke over de gewenste brush past.
  • STAP 6: Zet de brushes op zijn kop in een bakje en laat zo een nachtje drogen.

Gebruik jij een tool om je kwasten te reinigen?

28 reacties

Amelie -

Wat een handig ding!! Ik vind het zelf altijd een rotklus om bufferkwasten schoon te krijgen bij de basis, werkt deze daar goed voor?

Nicole -

Het lijkt me best een handige tool. Ik heb echt een hekel aan kwasten wassen, en aan mijn hand die daarna altijd helemaal droog aanvoelt.

Marjoleinee -

Voor zo’n klein prijsje zou ik hem wel willen kopen!

Nicky -

Ik gebruik altijd babyshampoo van Zwitsal en een oud washandje om mijn kwasten schoon te maken en dat werkt echt top! Ik doe wat shampoo op het washandje en draai de kwast erin rond. Daarna uitspoelen en ze zien er weer schoon en fris uit!

Marnel -

Voor zo’n prijsje wil ik hem wel aanschaffen!!

BeautyReviewsNL -

Ziet er best fijn uit

Hanna -

Ik moet eens de Ikea binnenspringen denk ik.

Laura -

Grappig ding, maar niets voor mij. Ik maak mijn kwasten met babyshampoo en mijn hand schoon en dat gaat prima. Jullie nieuwe kapsels zien er trouwens echt goed uit, bij allebei!

Manon -

Lijkt me echt een super handige tool.

Kiss & Make-up -

Lijkt me eerlijk gezegd nogal gimmicky. Met de hand gaat volgens mij even goed.

Kayleigh -

Hmm, ik denk dat het aan me telefoon ligt, ieder geval ik zie alleen maar tekst in deze blogpost. Ik denk dat ik maar even op YouTube ga kijken naar jullie eerste indruk.

Btw, de ‘radio’ reclame met muziek/geluid is super irritant, dat je zulke advertentie reclames tegenkomt als je de blog op een pc leest dat snap ik nog, maar niet op me mobiel.

FabulousHeidi -

Wat een grappig ding! Niet duur, wel leuk om eens uit te testen. Leuk filmpje!

Shaz -

Op zich is het wel een handig product, maar ik gebruik nu gewoon mijn hand en dat gaat gewoon prima.

Margot -

Wat een handig ding! En een goede reminder dat ik mijn kwasten weer even moet wassen 😉

Manon -

Ik doe het altijd met de hand met de reiniger van de hema. Voor mij heeft de brushegg denk ik geen meerwaarde. Daarnaast heb ik juist meer grote kwasten, die gebruik ik ook het meeste.

katootje -

Willemijn,

Heb jij ook last van condens onder je brillenglazen als het wat warmer weer is? Ik heb niet dezelfde als jij, de mijne is iets hoekiger maar ik heb dat dus wel….

Vanessa -

Klinkt fijn, maar ik doe het toch liever met de hand denk ik.

Marion -

Erg leuke video, lijkt me wel een fijn product. Wel jammer dat hij niet net een slag groter is.

Maaike -

4.99 en wat zijn de verzendkosten dan? Volgens mij kom je dus al snel of een euro of 7/8 uit als je alleen dit koopt in de webshop. 5 euro is idd niet veel geld, maar als ik dan de helft van die prijs (of misschien nog wel meer) er bij moet betalen voor verzendkosten vind ik het niet echt meer de moeite waard.

Syl -

Met de hand schoonmaken gaat net zo snel vind ik… Ik gebruik de Dove facewash en daarmee wordt het schoner dan met shampoo. De haren worden echt superzacht en schoon, zonder dat het een gek laagje achterlaat.
Ik vind dit echt zo’n product, dat je eigenlijk niet nodig hebt. Op de manier van…het is uitgevonden, zodat iemand nog geld kan verdienen, en die persoon geeft jou het idee dat je het echt nodig hebt.

Diana -

Leuk deze review uitgewerkt in een video. Maakt het gelijk een stuk duidelijker!

saskia -

Het lijken mij hele fijne producten!

daantje loves to read -

goeie review. 50 euro voor een sigma handschoen is wel erg veel dan is dit inderdaad een prima alternatief. Al doe ik het meestal in mijn handpalm.

Paola -

Leuke review. Ik doe het altijd gewoon met de hand. De brush egg lijkt me best wel fijn, maar ik denk niet dat ik hem er bij zal pakken.

Anniek -

Leuke reviewvideo, aparte producten zeg! Ik had nog nooit van deze producten gehoord, maar als ik eerlijk ben zou ik er het geld toch niet voor over hebben. Niet dat ze nou zo duur zijn, maar ik denk dat ik ze niet zo vaak zal gebruiken, in mijn hand gaat op zich ook prima.

Akosua -

Ik gebruik op dit moment gewoon mijn hand om kwasten te wassen. Ik zou eerder een glove dan een egg kopen om mijn kwasten te wassen. Want het enige ‘vervelende’ van met je hand kwasten wassen is dat mijn handen er van uit drogen. Met een glove voorkom je dat, met een egg niet.

Svenja -

Klinkt als een handige extra tool om de kwasten te reinigen. Fijn prijsje ook!

lucindainwonderland -

Ik gebruik zelf altijd mijn hand en dat gaat goed, dus een brush egg heeft voor mij persoonlijk geen toegevoegde waarde. Het is natuurlijk geen geld, maar ik denk dat ik het te vaak laat liggen, omdat de grote kwasten dan alsnog met de hand moeten. xxx Lucinda

Reageer ook