De herfst in mijn stash

Een aantal producten tover ik graag weer tevoorschijn uit mijn stash als de herfst aanbreekt. Donkerpaars, bordeaux, rood. I <3 it!

Dit zijn drie van mijn favoriete lipsticks. Nu het steeds vroeger donker begint te worden, verandert mijn gevoel ten aanzien van make-up ook. Zo ben ik de laatste tijd weer helemaal fan van Chanel Raffinée, MAC x Rihanna Talk that Talk en YSL Pourpre Interdit alias Forbidden Burgundy.

Chanel Raffinée, MAC x RiRi Talk That Talk, YSL Pourpre Interdit

Drie lipsticks met ieder hun eigen bijzondere kleur! Vooral Chanel Raffinée draag ik vaak, omdat hij niet te donker is en daardoor ook mooi voor overdag.

Zucht, en waarom gebruik ik in hemelsnaam Illamasqua Resolute zo weinig? Die glimmende bordeaux basis is toch te mooi om te laten liggen eigenlijk! Net als MAC Simmer (rechts), die gebruik ik ook niet zo heel veel. Dat komt denk ik omdat hij iets weg heeft van NARS Orgasm.

Twee producten die ik wel met enige regelmaat gebruik zijn MAC Smoked Ruby (de perfecte smokey eyes in een handomdraai) en MAC Stratus. Dat is zo’n ontzettend mooie blush, soms gebruik ik de paarse kleur ook weleens in ooglooks.

Illamasqua Resolute, MAC Stratus, MAC Simmer, MAC Smoked Ruby

Soms heb je van die limited producten waarbij je een gat in de lucht springt dat je ze hebt kunnen bemachtigen! Ik heb al een paar jaar plezier van deze twee mooierds!

Natuurlijk heb ik ook een aantal potloden en eyeliners die me heel blij maken. Een mooie budgetvariant -die trouwens perfect past onder MAC x Rihanna Talk That Talk- is Catrice LongLasting Lip Pencil in de kleur Sweet Auberginia. Een geweldige budgetkleur voor de herfst!

Catrice Sweet Auberginia, Revlon Standout Remarquable, Illamasqua Havoc

Maar als ik de rode kant op wil gaan, pak ik graag deze verzorgende en tintelende Revlon Colorburst in de kleur Standout Remarquable er bij. Een zwoele rode kleur!

Urban Decay Naked 3 + Illamasqua Havoc Eyeliner

Mijn favoriet? Deze geweldig mooie eyeliner van Illamasqua: Havoc. Deze zou iedereen in zijn stash moeten hebben. De diepe bordeaux kleur is prachtig en het kwastje fantastisch. Hier zet ik de strakste lijntjes mee!

Op de foto draag ik de lipstick Chanel Raffinée, MAC Stratus op de wangen en een look met Urban Decay Naked 3 ‘afgetopt’ met Illamasqua Havoc Eyeliner. Het is net een toetje!

Welke herfst items pak jij uit je stash?

48 reacties

Melissa Charlotte -

Mooi om te zien! Ik ben nu helemaal fan van mijn KIKO Coral Burgundy palette.

Bo -

Mooi je haar!

Jana -

Prachtige producten gebruik je allemaal en wat een mooie look :-) x

saarenzo -

Prachtige producten! Die YSL lipstick <3

Nicole -

Wauwie, die MAC en Illumasqua (als ik het goed schrijf) producten zijn zo mooi! Paars is echt een prachtige kleur in de makeup vind ik.

marjolein -

Je haaaarrr

Marnel -

Oooh jou haar kleurt ook zo mooi bij al die producten!!

Manon -

Mooie frisse look

BeautyReviewsNL -

Prachtige producten!

Hester -

Die lipstick staat je prachtig! Mooie herfstkleuren inderdaad :)

Kiss & Make-up -

Mooie producten, ze schreeuwen inderdaad echt herfst! Dit doet me eraan denken om misschien Standout toch maar weer eens boven te halen.

Miranda -

Wat een mooie producten.

Tessa -

Mooie look! En mooie producten allemaal

Silke -

Prachtig! Ik krijg het echt warm van alle herfstkleuren, bordeaux is mijn favoriete kleur!

Lysanne -

Mooie ooglook met de Naked 3 Martine! Mag ik vragen welke kleuren uit het palette je precies gebruikt hebt voor deze look? Heb Naked 3 ook en wilde deze combinatie graag namaken!

suus -

Die chanel lipstick is werkelijk prachtig! Ikgebruik de laatste tijd veel de matte beyu lipstick in 250, zo mooi!

femketje -

gorgeous producten allemaal 😀

Cheyenne -

Fijne producten en erg mooie look, staat je goed!

manonmiaow -

Damn wat een prachtige producten ik vind Illamasqua Resolute echt heeeeel mooi! <3

Ashley -

Die chanel lipstick heb ik ook maar op de foto vind ik het een stuk donkerder dan in het echt! Mooie producten heb je!

Shaz -

Ik draag meer donkere kleuren zoals paars maar ook veel rood.

Mariëlle -

Allemaal prachtige producten en hele mooie kleuren!

Beau -

De Chanel lipstick is echt prachtig :)

Amelie -

Wat een mooie producten!! Vooral de blushes, waauw, wat heb jij mooie!

Emmy -

Bij mij komen MAC Diva en Dubonnet altijd weer bovendrijven rond deze periode, net als Essie Wicked!

Sanne -

Ooo die illamasqua producten zijn zo mooi!

Paola -

Wauw resolute is echt prachtig! Zelf merk ik dat ik na het kleuren van mijn haar (van lichtblond naar paars/rood) andere producten ben gaan gebruiken en dan ook vooral de paars/rode tinten!

Idhuna -

Hele leuke producten!

Syl -

Ik ben zelf ook gek op bordeaux kleuren. Vroeger vond ik het wat ouwelijk, maar ik vind nu dat het heel sexy en elegant staat.
Aangezien ik die mooie Mulberry tas niet kan betalen, zoek ik nog naar een mooie (neppe) budgetvariant.

Maaike -

Bij mij komen de donkere en paarsige lipsticks weer te voorschijn. En ik maak meer smokey eyes. Heerlijk!

Iris Visser -

Die mineralized blushes van MAC zijn zo mooi, jammer dat ze limited waren… Liefs’ Iris

desiree -

producten! Ik snap wel waarom je deze er nu met het omslaande weer er weer bij pakt!

Mirne -

De bordeaux eyeliner is echt tof!

Simone -

Hele mooie producten, ik vind je ooglook ook heel mooi kleuren bij je haar en huidskleur!

Tineke -

Die lipsticks zijn zo mooi!
Liefs

Karin -

Hele mooie kleuren voor de herfst! En een heke orginele post, leuk!

Karin -

Wat een mooie kleuren voor de herfst! Orginele post trouwens zijn, leuk!

Beautyjuf -

De eyeliner Illamasqua Havoc vind ik prachtig! Sowieso vind ik de producten erg mooi die je laat zien. Met oprecht ‘herfstkleuren’.

Anne Solveig -

Wauw, wat is dit mooi om bij elkaar te zien! Je kunt de kleuren ook echt heel erg mooi hebben, wauw!

Diana -

Wat een mooie producten heb je! Afgelopen week kocht ik de MAC Diva, welke ik erg geschikt vind voor de herfst/winter.

Margot -

Wat een mooie producten heb je toch! Ik pak vooral wat donkerdere nagellakjes in de herfst.

Beautydagboek -

De lipstick die je draagt van Chanel vind ik heel geslaagd voor de herfst! Zelf ben ik helemaal into de bruine, matte lipsticks zoals MAC Taupe en een matte lipcolor van ELF :). De Stratus blush van MAC heb ik ook en die zal ik er ook weer eens bij pakken :). Ik heb weer mooie ideeën opgedaan :)

Svenja -

Wat een prachtige producten en inderdaad helemaal herfst proof! YSL Pourpre Interdit vind ik echt een prachtige lipstick! Ik ga in de herfst sneller voor mijn Naked 2, de kleuren uit het palette vind ik echt perfect bij de herfst passen!

Anniek -

Prachtige producten Martine! Ik ben ook steeds meer van donkere lipsticks gaan houden, ik vind die van jou ook erg mooi. Laatst heb ik trouwens zelfs een bruine (!) lipstick gedragen! Was wel even wennen, maar ik vond het stiekem toch wel tof… :)

Vicky -

Leuke herfstkleuren gebruik je. Ik vind je nieuwe haarkleur heel erg leuk!

lucindainwonderland -

De wat meer donkere lipstick, dat is voor mij het beauty item van dit najaar. Ik houd van de wijnkleuren en ga die zeker vaak dragen. Deze look staat je trouwens hartstikke goed en is gewoon prachtig. xxx Lucinda

Vanessa -

Mooie make-up! Die Chanel lipstick lijkt me inderdaad heel mooi voor dit najaar, ook niet te donker voor overdag. In mijn stash verandert er eigenlijk niet zoveel. Ik draag het hele jaar door zachte nude tinten op mijn ogen. Wel ga ik terug naar foundation ipv BB Cream en draag ik ook liever een mooi kleurtje op mijn lippen.

Akosua -

MAC Diva lipstick draag ik nu wel vaker. En Essie bordeaux nagellak. Allebei donkere herfstkleuren en ik ben er echt dol op.

Reageer ook