Yves Rocher 4 Colours & Volume Elixer

Als je aan vrouwen vraagt wat ze het mooist aan zichzelf vinden is dat vaak de ogen. Hoe mooier je ze kunt laten lijken, hoe beter. Yves Rocher komt met nieuwe producten voor een intense oogopslag. Blink blink!

Yves Rocher 4 Colours: Bleu Éclatant

In totaal zijn er zes paletten verkrijgbaar bestaande uit vier kleuren en twee sponsapplicators per palet. Over de applicators zeg ik maar niets, je kunt er mee werken maar kwasten geven een mooier effect.

Er zitten verschillende finishes in het palet: mat, glanzend, metallic. Zo kun je mooi afwisselen in een look of juist over elkaar gebruiken voor weer een ander effect.

Linksboven, rechtsboven, linksonder, rechtsonder

De pigmentatie vind ik vrij tam als je kijkt naar de kleuren in het doosje en vergelijkt met de swatches. Op zich fijn als je niet houdt van een te intense oogopslag, maar dat is het hem nu juist: dit palet wordt juist aangeprezen vanwege het feit dat je er een intense oogopslag mee kunt creëren.

Deze kwast kreeg ik toegestuurd, maar nog in het persbericht of in hun online webshop kan ik deze kwast vinden. Hij is speciaal voor smokey eyes. Op zich vind ik de sponsapplicator in dit geval handig om bijvoorbeeld een oogpotlood (wat je kunt gebruiken als basis) uit te vegen. De platte kant is handig voor het opzetten van de oogschaduw, niet perse voor het blenden.

Ik gebruikte voor mijn look ook de nieuwe Yves Rocher Volume Elixer mascara. Deze is verrijkt met Hibiscuspeptides om de wimpers te herstellen en te versterken. Daar heb ik zelf nog niets van gemerkt na een week, sowieso vallen mijn wimpers niet snel uit.

De mascara werkt door de kegelvorm nauwkeurig, separeert en geeft een subtiele oogopslag. Ik hou zelf meer van volume, helaas past het effect van de mascara niet bij de naam. Althans, niet op mijn wimpers!

Yves Rocher 4 Colours: Bleu Éclatant + Yves Rocher Volume Elixer Mascara

Dit is de uiteindelijke look, ik vind het oké maar absoluut niet bijzonder of intens. De kleuren zijn dan ook niet echt mijn ding. Uit de overige vijf paletten leek de groene variant en de perzik/paarse variant me veel mooier.

Een Yves Rocher 4 Colours palet kost €29,90 maar met een korting van 33% kost het €19,90. Vaak zijn deze kortingen altijd actief bij Yves Rocher wat een pluspunt is. Toch zou ik dat er niet voor over hebben.

De Yves Rocher Volume Elixer mascara kost €22,90 maar met een korting van 39% kost het €13,95. Zelf zou ik liever wachten tot een kortingsactie bij ICI Paris en voor Le Volume de Chanel gaan.

Koop jij weleens iets van Yves Rocher? Zo ja, wat?

35 reacties

Silke -

Hoge prijzen voor een heel subtiel resultaat, that’s a no go!

Diana -

Ben zo dol op Yves Rocher!
De felroze huls mascara werkt echt zoooo goed. Mensen vragen of ik wimperextensions heb xd
Verder zijn ze zo goed voor het milieu, echt fijn. Ook hebben ze lekkere parfum, en super fijne lipsticks. Ja ik ben positief xD

Jhemyla -

Wat een hoge prijzen nog zeg! Dat heb ik er ook niet voor over. Koop ik liever een MAC mascara.

Marnel -

Mmm jammer en toch nog best prijzig voor het resultaat wat je krijgt. :(

Syl -

Niet om het een of ander, maar voor een Yves Rocher make-upje vind ik dit echt belachelijk duur. Dit zijn prijzen die ik voor Bobbi Brown zou neerleggen voor een klein palette, of voor twee sleek paletten.
Ik kocht vroeger wel eens make-up van Yves Rocher, maar zelfs op een donkere coole plek droogt het snel uit en gaat het stinken. (een op zich fijne liquid eyeliner van dit merk had ik een voorraadje van, allemaal nog in dat gesealde plastic, maar ze zijn na een jaar ongeopend, alsnog helemaal uitgedroogd. )

De Spiegelreflex -

Hmm, best prijzig!

Anna30 -

Ik ben groot fan van Yves Rocher, ook vanwege de gratis cadeau’s die je altijd bij een bestelling krijgt, en je hoeft pas na een paar maanden te betalen. Ik wilde wel zo’n palletje kopen, vind wat subtieler ook juist wel mooi. In de webshop zijn ze nu 15,95 met bijna 50% korting. Ik heb de grijze op het oog.

Manon -

Ziet er chique uit, maar niet super bijzonder!

Mirjam -

Mm jammer, Yves Rocher is toch wel mijn favoriete winkel voor make up. Hebben jullie dit artikel trouwens door iemand anders laten schrijven? Dit is echt slecht nederlands. Bijvoorbeeld, is dat kwastje nou wel of niet te koop bij de webwinkel?

Shaz -

Nee, ik koop nooit producten bij Yves Rocher. Om een of andere reden trekt het mij gewoon niet aan.

Kiss & Make-up -

Aw, zonde :-( Vind de blauwe look nochtans mooi.

Denise -

Wat een duur palette voor deze kwaliteit! Fijne review!

Danique -

Yves Rocher is het voor mij net niet. Op zich is het een leuk merk, maar het heeft nooit echt iets bijzonders. Jammer, want de verpakkingen vind ik wel altijd heel mooi!

Femke Steketee -

Ha, om eerlijk te zijn heb ik nog nooit make-up van Yves Rocher geprobeerd en als ik dit lees word ik er ook niet heel warm van. Ik vind de kleurtjes van de oogschaduw ouderwets! Doet me denken aan ‘bloesje+dezelfde kleur oogschaduw, want-dat-matcht-in-ieder-geval.’ Chanel daarentegen..!

Femke Steketee -

Trouwens, Yves Rocher heeft wel een heerlijke chocolade-douchegel. Geen ordinair geurtje, maar heel subtiel!

Miss Mags -

Ik vind de producten van Yves Rocher, meestal niet zo heel erg fijn.

MySimplySpecial -

Jammer dat de producten tegenvallen! Ik ben eigenlijk al een hel tijd niet bij Yves Rocher geweest.

nenacecilia -

Mooie kleuren op zich, maar blauw is niet zo mijn ding :(

Saartje -

De verpakking van de YR mak-up vind ik altijd prachtig, alleen de prijs kwaliteit staat mij enorm tegen. Ik vind YR belachelijk duur! Vroeger was het echt een bugdet webshop. Voor die prijs betaal ik liever iets meer en ga ik voor Chanel of Dior.

Cheyenne -

Jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt! Ik ben sowieso niet van de blauwe kleuren, dus ik zou deze overslagen. Als ik nog eens in Yves Rocher ben ga ik wel de andere kleuren even swatchen!

Dineke -

Mwoah, dit oogschaduw palet vind ik niet zo bijzonder.. Maar dat vind ik eigenlijk van de meeste make-up van Yves Rocher. Ik ga meestal voor de huidverzorgingslijn van ze, en vooral de hydraterende lijn vind ik superfijn. En cheap, want ze hebben meerdere keren per jaar zo’n 50% korting actie dat de hele winkel afgeprijsd is, en dan sla ik alles weer een keer in 😉

Elise Joanne -

Mmmm.. Ik ben het met je eens! Dan maar met korting de Chanel le Volume inslaan, die werkt echt zó fijn en geeft ook gewoon een heel mooi resultaat. Duur rakkertje die mascara van YR, poeh..

Svenja -

Jammer dat de producten wat tegenvallen. Zelf draag ik eigenlijk ook nooit blauw tinten, dus ik zal het palette ook niet zo snel aanschaffen.

saskia -

De producten zien er super uit qua verpakking maar ik vind de pigmentatie enorm tegenvallen!
jammer!

Suzanne -

Wat een luxe, de verpakking ziet er heel chic uit. Blauw vind ik alleen niet zo mooi bij mezelf.

lucindainwonderland -

De verpakking vind ik wel super leuk, maar blauwe kleuren staan niet zo goed bij mijn blauwe ogen. Maar ik neem aan dat er ook andere kleuren paletten zijn. Ik ga zeker even kijken bij Yves Rocher. Ik heb er ook nog niks van in mijn collectie. xxx Lucinda

Ceetje -

De blauwe kleuren spreken me niet echt aan. Vroeger (als in heel lang geleden;) kocht ik nog wel eens wat bij ze. Maar toen ik laatst in een winkel was had het voor mij niet meer de X factor. Jammer..

Idhuna -

Ik vind het niet echt de wauw factor hebben, maar de look vind ik erg mooi!

Desmain -

Jammer dat het tegenvalt, zelf zou ik het ook laten liggen!

Beautydagboek -

Jammer dat het zo tegenvalt, de kleuren zijn ook niet echt mijn ding. Ik ben wel benieuwd naar de andere kleurstelling, want de verpakking ziet er luxe uit! De mascara ziet er goed uit, maar inderdaad ook niet heel bijzonder ;).

Anniek -

Ik vind de uiteindelijke look die je er mee hebt gemaakt je wel erg mooi staan, maar super bijzonder zijn de producten inderdaad niet. Daarnaast is blauw niet echt mijn kleur, en ik heb al zoveel blauwe paletjes liggen waar ik niets mee doe, haha! Wel een goede review!

Akosua -

Ik vind allebei de producten best duur voor Yves Rocher en als ze dan ook nog eens tegenvallen… Ondanks de matige pigmentatie heb je wel een mooie ooglook gemaakt, maar desondanks laat ik deze producten aan me voorbijgaan.

Eline -

Als het palette nou €5,- was geweest dan was het wel oké, maar de prijs is echt best hoog in vergelijking met de kwaliteit! Wel een hele fijne review :)

Laura -

Wat jammer dat de producten wat tegenvallen en zo goedkoop zijn ze niet eens..

Martina -

Ik vind het resultaat ook niet heel erg bijzonder… Het palette zou ik ook laten liggen want ik heb al zoveel van dit soort kleurtjes :)

Reageer ook