VLOG: MAC x The Osbourne Collectie

Wat gaat het hard! We zitten al weer op dag 3 van de #LLGVideoWeek. Vandaag nemen we jullie tijdens een ochtendje collectieshoppen bij MAC. The Osbourne Collectie kwam namelijk uit!

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

Heb jij ook wat gescoord uit deze collectie? Zo ja, wat?

62 reacties

Manon -

Wauw wat een toffe vlog!!
Moeten jullie zeker meer doen, SUPPER gezellig !! 👌

Marnel -

Leuke vlog! Jullie moeten dit vaker filmen, als jullie producten gaan scoren! :)

me -

Leuke vlog al heb ik dan helemaal niet smet MAC en geen idee heb waarover het gaat hahaha, ik ben alzo meer van de verzorging dan van de make up.

Melissa -

Wat zonde dat er van alles maar 2 waren! Ik heb zelf online de Bijou lipgloss gekocht, de rest sprak mij niet aan. Al moet ik zeggen dat die MSF’s er wel erg mooi uit zien. :happy:

Samantha Knaepen -

Ik had pas op 6 augustus de 2 palette gekocht en de kwasten. Er was nog een overvloed in Haarlem (tip!)

Laura -

Leuke vlog! Ik heb alleen de Bijou lipglass gekocht nadat ik er veel mooie swatches van had gezien online (en hem ook nog even in het echt zelf geswatched had). Ik wilde eigenlijk ook nog de Sharon blush, maar die was al uitverkocht.

Amber -

Leuk gedaan zo! Ik wilde eerst heel erg vroeg naar Rotterdam ervoor gaan, maar ik was pas ‘s nachts om 6 uur thuis van mijn werk. Ik twijfelde nog om gelijk door te gaan, maar ik was er helaas toch echt te moe voor. Jullie hebben leuke dingen kunnen scoren!

holly -

Martine, welke kwast gebruik jij voor het opbrengen van de msf?

Demi -

Wat een leuke vlog, het was inderdaad erg gezellig! Hoop dat jullie blij zijn met jullie aankoopjes, ik ben er in ieder gevalheel blij mee! Liefs Demi

Roxy -

Echt misselijk dat Mac zo weinig items heeft bij een LE collectie :no: En ook deze yum yum vind ik, sorry, maar nog steeds foeilelijk. Het mooiste item vond ik de oogschaduw quad maar ook weer niet zoo mooi dat ik m perse moest hebben.

Hester -

Wow wat een beperkte oplage! Wel fijn dat jullie in alle rust konden shoppen en hebben wat jullie wilden! Ziet er mooi uit en het was weer een heel gezellige vlog 😉

Annemarie -

Heel erg leuke vlog! Je kunt bij jullie echt zien dat jullie een passie voor beauty hebben :) De lipstick staat Martine geweldig trouwens.

Pink Rose -

Leuk zo’n Mac vlog! Maar wel van de zotte zo weinig producten, ik begrijp dat niet hoor.
Martine, spotte ik daar nou een Swarovski armband om jouw pols?? Ik heb vorige week de oorbellen gekregen (zag ze bij jou en moest ze hebben) en twijfel nu over de bijpassende ketting.

Martine -

Haha ja dat klopt en ik twijfelde dus over de bijpassende armband…inmiddels twijfel ik niet meer zoals je hebt kunnen zien haha 😉 de ketting is ook erg mooi!

J. / De Spiegelreflex -

Leuk om Esmée van Fashion-Fever eens op video te zien en te horen. Superstoer trouwens dat jullie meteen een First Impressions video hebben gemaakt in de winkel, hihi!

Elsbet | La Vie Pure -

Wat zag het er gezellig uit!

Manon van der Velde -

Leuk gezegd, alleen visten we niet achter het net en zo ‘gewillig’ waren we niet, toch leuk bedacht hoor 😉

Esther -

Leuke vlog weer! Ik ben zelf afgelopen zaterdag naar Antwerpen gereden voor de collectie, was zeker de moeite waard! Ik heb 4 dingen uit de Sharon-collectie; het oogschaduwpalette, de blush, de MSF en highlighter (bloedmooi!) en het bronzen oogpotlood (staat heel mooi en warm onder de onderste wimperrand).
Ik ben blij want heb tot nu toe bijna altijd misgegrepen met LE collecties…

Joy -

Ik heb alleen Jolly Good weten te scoren. Wilde Dodgy Girl en Cheeky Bugger ook nog, maar die waren helaas al weg. :(

Nicole - Lipstickzone -

He meiden! Wat een mooie collectie is het toch ook! Helaas baal ik wel heel erg, want mac had dus onverwacht de collectie eerder online gegooid waardoor ik zelf niks heb kunnen bestellen.. alles is al op :( En ik wilde zo graag een lipstick of een msf! Heb momenteel maar 1 mac lipstick en ik wil de collectie uitbreiden!! grrr mja.. Dat was wel een domper. Ik kijk nu extra uit naar de simpsons collectie, ik moet en zal de blush scoren!!!!! :jummie:

Sylvia -

Superrr leuk filmpje
Ik heb gelukkig alle 4 de lipsticks kunnen scoren
Ben er superrr blij mee en ik was bang dat doddy girl my niet stond maar hij is echt prachtig
Ik zelf ben ook nieuwschierig naar dat 15 pallet ik heb wel het 15 warm pallet en is superrr mooi

Esmee -

Super leuke vlog, het was leuk jullie te ontmoeten!

fil -

Uit de collectie had ik dodgy girl, kelly yum yum en cheeky buggers gekocht. Ik wou ze eerst online kopen maar dat ging te snel(kelly yum yum werd uit mij mandje gehaald… Dus zaterdag naar amsterdam was er genoeg voorraad en rustig :yay:

Anna30 -

Superleuk! :) wat raar dat ze maar zo weinig producten van alles hebben. vind jullie er meer ontspannen uitzien nu jullie alleen nog jullie blog doen 😉 .

Gayana Laura Emilia -

ahhh leuk dat jullie nog wat hebben kunnen scoren :yay:

Melissa -

Ik heb niks uit de collectie gescoord, maar vanmorgen wel een highlighter van MAC besteld namelijk Mineralize
Highlighter!! Ik ben zo benieuwd hoe die is.. Ik hoor en goede dingen over en ik dacht vanmorgen nu wil ik hem hebben haha!

beautyforgirls -

Super leuke vlog. Alles was inderdaad snel uitverkocht. Ik heb de dingen die ik wilde gelukkig op tijd weten te scoren.
Liefs, xxx

Idhuna -

Super leuke vlog! Zoiets moeten jullie echt vaker doen! Heel leuk dat jullie ook gelijk de producten lieten zien :)

Fleur -

Ik heb online de 2 blushes en de kelly msf kunnen scoren. Ik ben er zooo blij mee! Leuke vlog! De voorpret voor zo’n collectie vind ik al helemaal geweldig. En dan al helemaal als je eenmaal in de winkels staat.

Sanne -

Oo dit vind ik een geweldig filmpje! Ik voel een traditie aankomen!

Kiss & Make-up -

Wat een toewijding, zo vroeg al paraat staan! :-) Zelf heb ik nog niks uit de collectie.

Liza -

Ik was pas om 2 uur smiddags bij mac in de bijenkorf, gelukkig hadden ze daar nog wat ik wilde. :yay:

Nynke -

Wat leuk om Esmeé een keer ‘echt’ te zien! Die lippenstift staat heel erg mooi, leuke vlog weer :)

Ellen -

Ik had in Engeland ( daar werd de collectie al eerder gelanceerd ) als het oogschaduw quad van Sharon en Kelly Yum-Yum kunnen scoren. Nu heb ik de msf van sharon erbij en daar ben ik ook heel blij mee :)

Dionne -

Leuke vlog!

Syl -

Ik had heel graag de Kelly Yum Yum willen kopen, maar hij was al uitverkocht.

Denise -

Super leuke vlog & mooie producten.. Wel jammer dat ze zo weinig op voorraad hebben.
Willemijn, welke lipstick draag jij in deze vlog.. Vind hem onwijs mooi..
Vind jullie trouwens erg leuke, spontane meiden.. Leuk om te volgen :)

Willemijn -

Dit is La Raffinee van Chanel :)

Eline -

Ik ben dol op jullie vlogs :)

Miranda -

Wat een leuke vlog. Wat stom dat de LE wel héél limited is. Ietsje meer producten had wel gemogen MAC!:)

Prachtige producten hebben jullie gescoord, leuk om zo mee te kijken:)

Anna -

Wat een leuke vlog! En veel mooie producten, wauw! X

eline -

Hey Martine en Willemijn, ik was in arnhem helaas was ik te laat had me verslapen. Toen ik 10min naar openingstijd kwam waren de gewilde producten allemaal weg. Maar hoorde sowieso dat er van alles maar 1 of 2 was. Maar heb alsnog.de kelly msf kunnen kopen en riot house en patentpink. En vooralle msf en patentpink.vind ik erg mooi.:) patentpink is lila roze dus heb ik toch nog iets lila’s want dupe voor.dogy girl vinden is erg lastig. Staat je trouwens super martine. Helaas wist ik niks van de vervroegde datum af dus heb online niks kunnen score :( helaas volgende keer beter. Hopelijk doet mac.iets aan zijn polici. Groetjes Eline

Lotte -

Wat een heerlijke vlog! Dat zorgt toch altijd voor zo’n saamhorigheidsgevoel hè, als je zo met een groepje voor de winkel staat te wachten. Ik ben wel benieuwd naar de MSF’s, die zien er prachtig uit! En de lipstick staat Martine inderdaad super goed. Ik heb zelf de lipglass van Sharon, vind het echt een hele mooie!

Lucinda -

Ontzettend leuke vlog. Zelf zou ik heel graag Kelly Yum Yum willen hebben, maar om dan zo te horen dat er maar weinig zijn dan wil ik al haast die moeite niet meer doen hahaha. Maar gelukkig kan ik via jullie mee genieten van deze collectie. xxx Lucinda

Kim -

Wat een ontzettend leuke vlog en wat hebben jullie mooie producten gekocht. Ik vond het wel onwijs grappig om mijn moeder en mezelf terug te zien in jullie vlog! :shopping:

Wij zijn ook erg blij met de producten die wij hebben kunnen scoren. Ik vind Kelly Yum Yum een erg gave kleur en het oogschaduwpalette is ook erg tof, bedankt nog Willemijn voor het advies. Mijn moeder is ook erg blij met haar producten maar ze hadden bij haar het oogpotlood meegegeven ipv de lipliner dus die moet ik morgen nog even ophalen haha. :yay:

Kirsten -

Wat een leuke vlog, ik wil binnenkort ook weer naar de MAC om wat spulletjes te kopen! (:

nenacecilia -

Het is echt schandalig hoe MAC dit aanpakt. Ik had retechance dat MAC in België bereid is om iets aan de kant te leggen als je belt, doen ze dat in Nederland ook? En zo heb ik Kelly Yum Yum te pakken gekregen. Riot House kwam bij ons niet eens binnen… Dan maar via Ebay.

Dodgy Girl staat je PRACHTIG Martine!

Kim -

Ik vind het eigenlijk wel heel erg dat ze er maar zo weinig van hebben.. Ik had ook nog wel iets willen halen. :(

Yudeska -

Wieh deze collectie lijkt me zo gaaf,leuk dat jullie als diehard Mac fans zo vroeg opstonden en voor de winkel staan! :heart: Ben verliefd op jullie aankoopjes

Emma -

Super leuke vlog! Ik heb zelf alles kunnen scoren wat ik wilde, behalve Kelly YumYum. Heb dodgy girl, beide blushes en het oogshaduwpalletje van Kelly. Ben er zo blij mee!

Sharon -

Wat een leuke vlog! Ik heb online nog de twee blushes, Strip poker lipstick en de Bijou lipglass kunnen scoren. (:

Kirsty -

Wat fijn dat jullie goed geslaagd zijn! Er waren inderdaad maar dramatisch weinig exemplaren van alles beschikbaar! Ook bij de counter waar ik kwam, daar was maar één Cheeky bugger en er was nét één iemand voor mij dus helaas kon ik die niet scoren, wel heb ik het Bloody Brilliant quad meegenomen, daar ben ik wel heel blij mee :)

Annemarie -

Wauw Martine die lipstick. Staat je heeel tof!

Jennifer -

Leuk dat jullie weer eens LE gingen scoren bij MAC. Ik vond deze collectie niet heel interessant, ik ben meer van de RiRi collectie, wat klassieker dan deze. Leuk ook dat het zo netjes ging eigenlijk, terwijl ik juist vaak de ervaring heb tussen een stel hongerige make-up wolven te staan. 😛

Svenja -

Super fijn dat jullie nog wat mooie items hebben kunnen scoren. Zelf heb ik helaas niet kunnen scoren, online was ik te laat en de dichtstbijzijnde MAC store is voor mij ook Groningen, maar ben uiteindelijk niet gegaan. Hopelijk scoor ik met de volgende LE iets moois <3

Liza -

Wat een super leuke vlog!! Zelf heb ik de blush van Kelly, en het oogschaduw pallete van Sharon. Waar ik allebei onwijs blij mee ben

Hoi -

Die lipstick staat Martine echt heel tof!

Ceetje -

Wat fijn dat jullie toch wat hebben kunnen scoren, want ik heb echt gehoord dat er meiden niets hebben kunnen halen ook al waren ze vroeg. Leuk dat jullie Esmée tegen kwamen :)

MySimplySpecial -

Leuk om te zien! Ik heb nog niks uit deze collectie. Mag even niks kopen van mezelf.

Beautydagboek -

Superleuk filmpje, ik ben ook helemaal dol op deze collectie! Ik heb zelf wat items online kunnen scoren :). Ik heb zelf Dodgy Girl, die jou Martine trouwens geweldig staat en ik heb het Bloody Brilliant palette. Daar ben ik zo blij mee! Helaas heb ik Kelly Yum Yum en de Cheeky Bugger blush nie kunnen kopen. Willemijn; de kleur lipstick die je in de video ophebt, welke is dat? Ik vind hem namelijk geweldig!

Kelly Caresse -

Wat een gezellige vlog zeg! Die msf die Martine kocht is echt heel mooi! Echt een eyecandy collectie

Reageer ook