MAC The Simpsons Collection

Als ik thuis kom, hoor ik geregeld de stemmen van Homer en Marge. En nee, dat zijn niet mijn buren! Mijn vriend is gek op Comedy Central, vooral op The Simpsons. Het is jammer dat hij geen vrouw is. MAC The Simpsons Collection komt namelijk vandaag online uit!

Vandaag start de online verkoop via maccosmetics.nl van MAC The Simpsons Collection. En als je iets wilt scoren, is het handig om dit online te doen, want de collectie komt verder alleen uit in de MAC Pro Stores Amsterdam en Den Haag op zaterdag 4 september.

MAC werkt samen met The Simpsons/Matt Groening ter ere van het feit dat de tekenfilmserie alweer 25 jaar bestaat! Ik laat je een lipglass en een oogschaduw quad zien.

MAC Red Blazer

MAC The Simpsons Collection: Red Blazer

MAC Red Blazer

MAC The Simpsons Collection: Red Blazer

Dit is de lipglass Red Blazer. MAC Omschrijft deze als bright fuchsia. De lipglass lijkt in de verpakking heel fel fuchsia, op de lippen vind ik hem echter iets minder heftig qua kleur. Daar lijkt hij wat lichter. Een mooie lipgloss, maar niet heel bijzonder als je het mij vraagt. Dan zijn de oranje kleur Grand Pumpkin en de maffe kleur Nacho Cheese Explosion toch origineler.

MAC palet marge

MAC The Simpsons Collection: Marge’s Extra Ingredients Quad

De verpakkingen vind ik zelf heel erg leuk. Ik kijk ook weleens naar The Simpsons en de tekeningen zijn leuk aangepast aan de MAC verpakkingen. De originele doosjes zaten helaas niet om deze samples heen, maar zijn echt supercool.

MAC palet marge

MAC The Simpsons Collection: Marge’s Extra Ingredients Quad

Er zijn twee paletten: Marge’s Extra Ingredients Quad en het That Trillion Dollar Look quad die hele gave groene kleuren heeft. Stiekem vind ik die zelf nog veel leuker omdat ik de kleuren niet zo alledaags vind. Paars en blauw vind ik dan zelf iets minder origineel, maar past natuurlijk wel helemaal bij Marge Simpson.

MAC palet marge

Harpooned Heart, Sexy PB & J, Beehive Blue, Vivacious Vacuum Cleaner Bag

  • Harpooned Heart: light baby pink with lustre finish
  • Sexy PB & J: mid-tone bright violet with a veluxe pearl finish
  • Beehive Blue: mid-tone bright blue with a veluxe pearl finish
  • Vivacious Vacuum Cleaner Bag: deep navy with frost finish

De pigmentatie is geweldig, slechts een veeg en klaar! De kleuren zijn prachtig en vooral heel mooi bij groene en blauwe ogen, die knallen er uit. Zeker als je de donkere Vivacious Vacuum Cleaner Bag. De namen vind ik ook heel erg leuk verzonnen.

Vivacious Vacuum Cleaner Bag, Beehive Blue, Sexy PB & J, Harpooned Heart

Mijn favoriete kleur is de donkere Vivacious Vacuum Cleaner Bag. Deze geeft lichte ogen een enorme boost en helderheid!

MAC palet marge

Ooglid: Vivacious Vacuum Cleaner Bag
Arcadeboog: Sexy PB & J
Wenkbrauwbot/binnenste ooghoek: Harpooned Heart
Onder het oog/waterlijn: Beehive Blue

MAC palet marge

MAC The Simpsons Collection: Marge’s Extra Ingredients Quad en Red Blazer

Als je nog geen vergelijkbare oogschaduwkleuren in je stash hebt zoals blauw en paars, is dit wel een heel leuk palet. Maar ik kan me voorstellen dat velen deze kleuren niet op het oog dragen, want het is lekker opvallend! Zelf zou ik liever voor het groene palet gaan, die kleuren vind ik allemaal ontzettend gaaf.

Het palet Marge’s Extra Ingredients Quad kost rond de €33 en de lipglass Red Blazer €19,50.

Ga jij iets scoren van MAC The Simpsons Collection (online)?

82 reacties

Zoe -

weten jullie misschien wanneer de collectie in de Douglas winkels ligt ????
want ik hou van Mac make-up en ik hou van The Simpsons dus dat is echt perfect :)
super leuke blog trouwens :)

J. / De Spiegelreflex -

Wat passen je oorbellen prachtig bij je ooglook, matchy matchy!

Cheyenne -

Wat een mooie look heb je gemaakt, en je oorbellen matchen perfect!

Sam -

Ik kijk nog steeds :(

Deborah -

aahh zit steeds te kijken op de website maar het staat er nog niet op helaas :(

Danielle -

Ik zit echt iedere dag obsessief de site te checken van Mac, posten ze vandaag op FB dat hij pas 9 september online komt. Daaaaamn.

Cassie -

Dit vindt ik nou echt een toffe collectie! Alleen staat hij nog steeds niet online :(
Ik wilde graag voor een blush gaan en de lipglass, maar wanneer komt hij nu online?

Britt -

Op de Facebook site van MAC staat dat deze collectie pas 9 september online komt.. beetje jammer dat ze zulke verschillende data verspreiden over de release datum. Ik blijf voor de zekerheid toch maar elke dag een paar keer kijken op de site, je weet het nooit met MAC! Super gave look heb je met het palette gemaakt Martine! Misschien leuk voor een tutorial?

Eline -

De lipglass staat je mooi :)

Bianca -

Ik vind deze collectie erg leuk hopelijk kan ik er wat van scoren :-) x

Jocelyn -

prachtige ooglook heb je gemaakt met dit palette. ik wil hem graag bestellen!

Tess -

Yayy ik wacht al een tijdje ik ga hem in de store proberen te kopen in adam, het is voor mij niet ver duss yaya 😀

Natasja -

Wat een prachtige look heb je met het palette gemaakt, ik geloof dat ik nu toch overstag ga. Als de collectie tenminste online komt op een moment dat ik er op tijd bij kan zijn. Als ze het maar niet vannacht online zetten, hihihi!

Jamie -

Heeft iemand al een idee wanneer de collectie online te vinden is?
zit al sinds 6uur s’ochtends te wachten :(

Lotje -

Ik ga hier niks van scoren, spreekt me niet echt aan. De lipglass is wel mooi!

Anna30 -

Mooie look! ik vind je trui zo mooi; waar is die van?

Martine -

Dankje, van de Primark!

Take-a-bow -

Ik vind het oogschaduwpalette heel mooi! De lipglass is niet zo bijzonder maar wel leuk!

Femke Steketee -

Grappig dat het wel mooie producten zijn, maar ik ze door de verpakking in eerste instantie niet serieus neem; die zijn een beetje kinderachtig naar mijn smaak, maar love the lipgloss!

femketje -

mooie oogschaduws ;D

lientjuhxxx -

Mooie look!! Videotje? :-)

Amanda -

Ik ben vandaag langs mac gegaan en hun zeggen dat die bij hun de 14e komt en online ook nog niet.. Dus vandaag komt die niet uit

Martine -

Dat is vreemd, vanuit de PR hoor ik weer andere informatie! Jammer dat er niet zo goed wordt gecommuniceerd!

Rosan -

Het is intussen 20:30 uur en helaas nog steeds niks op de site :(

Amanda -

Is typische mac haha houd het spannend :) komt goed elke dag even kijken misschien is pr damen in de war met amerika en hier :)

Laura -

Maar zaterdag 4 september zoals genoemd in het artikel komt dit jaar niet voor, want 4-9 is volgende week donderdag! Verder vind ik de cartoonverpakkingen wel grappig, maar ik laat de collectie links liggen.

Marnel -

Ik blijf deze collectie leuk vinden! Mooie look heb je gemaakt!

Rosan -

Ik ben de website al de hele dag aan het refreshen en de collectie staat er nog steeds niet op! De Amerikaanse en de engelse websites staat de collectie nu al wel op!

Martine -

Ik heb het nog een keer nagevraagd bij de PR, maar het hoort vandaag echt online te komen maar waarschijnlijk wat later vanwege het feit dat het vandaag ook online in Amerika werd gelanceerd.

Rosan -

Oeh daar hoop ik dan maar op! Bedankt voor je reactie :)

Linda -

Ik hou de site goed in de gaten, vind deze collectie zo tof! :)

Rosan -

Het is helaas al vrijdag de 29ste intussen en de collectie staat nog steeds niet op de mac website :(

Amber -

Nog steeds niks.. Ik had naar de MAC counter van Rotterdam Douglas gebeld, maar ze zeiden dat er wat problemen waren en hij kon niet zeggen wanneer het dan wel online komt helaas. Zal je net zien dat het online komt en ik te laat ben met bestellen. :(

Donna Luisa -

Dat palette is zó geweldig mooi! x

Vera -

Leuk! Vooral de oogschaduw, wat een pigment! Ik vind de lipglass niet heel bijzonder, maar wel mooi!

Amber -

Aah ik zit nog steeds te wachten tot dat hij online komt. Ik wil heel graag de blush die alleen online verkrijgbaar is, hihi. Ik had niet verwacht dat je zo een mooie look met dat palette kon maken zeg, wauw!

Manon -

Wat een super leuke collectie!

saarenzo -

Martine, je bent de droomblogger voor ieder bedrijf. Ik dacht bij elk product “meh, niet echt kleuren die ik ga dragen”, maar dan zie ik jouw super mooie eindlook en wil ik ze alsnog stiekem hebben, haha.

Martine -

Dat is toch wel het grootste compliment wat een blogger kan krijgen, heel erg bedankt! 😀

Mariëlle -

Ik heb me nooit in deze collectie verdiept, maar het zijn eigenlijk wel mooie producten! Wat een pigment komt er van die oogschaduws af zeg, wow!

Kiss & Make-up -

Meh, het thema spreekt me echt niet aan… en dat houdt me tegen om er iets van te kopen. Al zijn de producten wel oke, en de look is echt heel mooi.

Kimberley -

Wat een mooie look heb je gemaakt! Staat je prachtig.
Deze collectie vind ik stiekem wel heel geinig :)

Ingrid -

Wat een mooie look heb je ervan gemaakt!
Ik hou wel van dat opvallende :-)

Anna -

Wat een geweldige pigmentatie van de oogschaduws!

Kim -

Vandaag komt het online uit? Ik zie nog niks staan online hoor. Mooie producten zijn dit!

Martine -

De tijden online zijn nooit bekend, vaak is het in de middag.

Kim -

ik zie nog steeds niks helaas. :(

Martine -

Ik ook niet, boehoe! :(

nenacecilia -

De kleuren zijn niet zo mijn ding, vooral de verpakking is geweldig vind ik :)

Anouk -

Hoewel ik de producten er leuk uit vind zien en trouwens ook een prachtig resultaat geven sla ik deze collectie over.

Naomi -

Ik kan niet wachten!
Overigens is het donderdag 4 september 😛

Eline -

Ik heb niks met het programma dus ik sla dit over 😛 Wel een hele mooie ooglook heb je gemaakt!

Mariska -

Vind de oogschaduw wel heel erg mooi! :)

Deborah -

Wat een mooie producten! Dat palette zou ik wel in mijn stash willen hebben!

Anneloes -

Gave producten! Vooral de Sexy PB & J uit het palette vind ik erg mooi. Ik ga zelf niks van de collectie kopen, omdat ik ze kleuren denk ik niet zo vaak zou gebruiken.

Nicole - Lipstickzone -

Aaah ik zie online nog niks staan? :(Wil de blush heeel graag hebben!

Martine -

Blijven vernieuwen haha! Vaak komt het ‘s middags online te staan…helaas zijn de verkooptijden online nooit echt bekend.

Nicole - Lipstickzone -

Ik zie het nog steeds niet! Stommm :( Ben zo benieuwd haha! Maar ik blijf kijken

Kirsten -

Originele collectie! Grappige verpakkingen ook ^^
Je hebt een mooie look gemaakt met het palette!

Eva | Realitijd -

Ik ben echt gék op The Simpsons maar de kleurtjes zeggen me niet veel :( vind het zo jammer!

Denise -

Prachtige make-up maar ik vind ze helaas wel iets te kinderlijk!

saskia -

Hele mooie producten van MAC weer maar we zijn niet anders gewend!

Beau -

De look die je gemaakt hebt is echt prachtig! Springt er lekker uit :)

OnlineBeautyMagazine -

Wat een gaaf oogschaduw palette!

pamela -

de lipgloss vind ik echt heel erg mooi!!

Kayleigh -

Wat een prachtige look heb je ermee gemaakt! Staat echt heel mooi, ik zelf zou het niet snel gebruiken.

Daniëlle -

Jaaaa ik zit al de hele tijd te wachten tot de collectie online staat!

Elise Joanne -

Mooie look heb je gemaakt zeg! Een leuke collectie, zeker voor de fan en liefhebber maar ik ga er niks van kopen, ik bewaar mijn centjes voor een collectie die ik über graag zou willen hebben! Ik vind jullie nieuwe site echt fantastisch dames, ontzettend mooi! Maar de regelruimte tussen de zinnen is bijna storend.. Ontzettend lastig met lezen! Mocht ik de enige zijn die dat zegt moet je mij maar negeren natuurlijk maar wellicht is het iets om over na te denken om aan te passen?

Suzanne -

Wat een leuke collectie. De kleuren oogschaduw zijn wel niet heel gangbaar en dus niet voor iedereen geschikt. Zelf duik ik niet weg voor een smokey eye of alle kleuren van de regenboog. De lipgloss heeft een mooi kleurtje. Uitgebreide review, heel erg leuk.

Laura -

Ik heb niet zo veel met The Simpsons, maar de collectie ziet er wel erg leuk uit! Mooie look ook! :)

Benay Vaneese -

Mooie oogschaduw en de pigmentatie is echt super! Jammer dat de kleuren niet mijn ding zijn. Net te koel op een donkere huid.

MySimplySpecial -

Wat een gave look heb je gemaakt!

Idhuna -

Ik heb niet veel met de Simpsons maar wat een vrolijke collectie! Mooie look ook! :)

Akosua -

Supermooie ooglook, Martine. Ik gebruik regelmatig paars en blauw op mijn ogen, staat helemaal niet zo fel bij mijn donkere huid. Daarvoor gebruik ik het Spoiled Rich Eyeshadow Palette van de LE collectie van Archie’s Girls, ook van MAC die jullie Dus ik zit erg te twijfelen of ik dit oogschaduwpalet oog moet aanschaffen. Ik ben bang dat dit palette er te veel op lijkt. Wat vinden jullie?

Martine -

Leuk dat je dat zegt, dat palet heb ik namelijk ook en ik moest meteen aan het Spoiled Rich Palette denken. Ik denk zelf dat Marge’s Extra Ingredients Quad niet echt een toevoeging is als je Spoiled Rich al hebt. Ik vind zelf Spoiled Rich ook net wat meer bijzondere paars/blauwe kleuren hebben! Die van Marge is t.o.v. Spoiled Rich wel een stuk feller!

Akosua -

Bedankt voor je reactie, Martine. Dan laat ik dit palette denk ik maar aan mij voorbij gaan.

lucindainwonderland -

Kijk die mooie kleuren dan! Ja zo’n paletjes, daar gaat mijn hart wel sneller van kloppen. Toch denk ik dat ik mijn portemonnee ga verstoppen want alsnog zijn het kleuren die ik niet vaak zal pakken en dan kan ik beter mijzelf in bescherming nemen. xxx Lucinda

Eline -

De look die je met het quad hebt gemaakt is echt helemaal top! Heel erg mooi!

Anniek -

De producten zien er mooi uit, en leuk ook dat ze ze helemaal in de Simpsons stijl hebben gemaakt! Ik vind de oogschaduwkleuren best mooi, maar inderdaad, ik zal dit zelf niet zo snel dragen denk ik. Dan vind ik mooie natureltinten toch leuker. Die lipglass vind ik wel heel tof, lekker fel!

Ceetje -

Je hebt er nog een mooie look mee gemaakt. Toch word ik niet zo warm van deze LE. Liever ga ik toch voor wat meer glamour achtige make up qua verpakking ofzo 😉

Anne -

Ik ga proberen de blushes te kopen online want ik vind ze zo mooi :)

Kelly caresse -

Wat een super grappige limited editie! Leuke verpakkingen maar ook gangbare kleuren. Ik zou gaan voor de lipglass, wat een mooie roze kleur

Reageer ook