MAC A Novel Romance Collection

Het weer de afgelopen dagen geeft mij nogal een najaarsgevoel. Daardoor krijg ik wel zin in mooie herfstproducten. Die producten vind je in de MAC A Novel Romance Collection!

Fall in lust with A Novel Romance, a colour collection teeming with luscious shades that will have you feeling overwhelmed with desire. Eyes tantalize in Electric Cool Eye Shadow, Fluidline Eye Liner and Mineralize Eye Shadow quads, as lips provoke in seductive shades of Lipstick. Cheeks flush in shimmering Powder Blush, and Nail Lacquers tempt you to take the plunge in intriguing nocturnal hues. Like fiction brought life, the surging passions of this after-dark adventure seem almost too good to be true…

De collectie bestaat -naast de afbeeldingen van deze heerlijke man- uit lipsticks, lipglasses, blushes, oogschaduwpaletten, nagellakjes, oogpotloden en mono oogschaduwkleuren. Een grote collectie dus, met prachtige kleuren voor het najaar.

De MAC A Novel Romance Collection doet me denken aan die Bouquet boekjes van Harlequin die je weleens in de Bruna ziet liggen. Hilarisch, romantisch en gezapig tegelijk! Het is wel echt iets van vroeger, want als wij iets “romantisch” willen lezen, pakken we gewoon Vijftig Tinten Grijs… 😉

Ik kreeg de eer om alvast twee producten van de MAC A Novel Romance Collection uit te proberen. Een lipstick (woehoe!) en een prachtige nagellak.

In deze collectie vind je zes lipsticks, waarvan één een online exclusive is. Ik heb de mooie, roze Good Kisser. Deze wordt door MAC omschreven als mid-tone fuchsia (matte). Ik ben het helemaal eens met de beschrijving.

MAC A Novel Romance: Good Kisser

MAC A Novel Romance: Good Kisser

Wat moet je er nog meer over zeggen? Prachtig toch? Inderdaad niet zo fel als een echte fuchsia kleur maar het ligt wel in diezelfde range: mid-tone fuchsia dus! De matte finish vind ik geweldig.

MAC A Novel Romance: Good Kisser

MAC A Novel Romance: Good Kisser

MAC Good Kisser dupe

1: MAC Good Kisser vs MAC Pleasure Bomb, 2: MAC Good Kisser vs YSL #11 Rose Culte, 3: MAC Good Kisser vs YSL #34 Pink Asarina

Dat zie je ook goed terug als ik MAC Good Kisser vergelijk met andere lipsticks. MAC x Rihanna Pleasure Bomb (LE) en YSL Rose Cult zijn meer fuchsia van kleur, hardroze. YSL Pink Asarina is dan wel een stuk warmer en meer koraalroze. MAC Good Kisser lijkt dus wat op MAC Pleasure Bomb, maar dan lichter.

MAC Matte Lipstick Good Kisser kost €19,50.

De MAC A Novel Romance Collection bevat 6 kleuren nagellak. De nagellak MAC Sunset Sky heeft me blij verrast. Zo in het flesje lijkt het een wat saaie, paarse kleur met een roze glans. Ik wist niet wat ik zag toen ik de nagellak uitprobeerde. Wat. Een. Ge-wel-di-ge. Kleur.

MAC Sunset Sky Nail Lacquer

MAC omschrijft Sunset Sky als mid-tone crimson. Crimson? De vertaling hiervan is karmijnrood/karmozijnrood/donkerrood. Het is inderdaad een hele donkere bruin/rode kleur die soms zelfs een tikje plum/paars lijkt in bepaald licht. Het is nu al mijn favoriete, nagellak voor de herfst en dan hebben we nog lang niet alle beauty herfst collecties gehad! MAC Sunset Sky is dus veel mooier dan in het flesje!

MAC Sunset Sky Nail Lacquer

MAC Sunset Sky

De nagellak van MAC lakt prettig maar vrij dik. Je moet daarom wel wat voorzichtig zijn. Het kwastje vind ik oké, ik zou het fijner vinden als deze iets ronder afgesneden was. Op de swatches draag ik twee laagjes en dat is meer dan genoeg, een laagje zou ook al volstaan.

MAC Sunset Sky Nail Lacquer kost €16. Voor deze kleur zou dat ik zeker over hebben.

De Fluidline Eye Pencils lijken ons ook prachtige producten, net als het An Amorous Adventure Quad. Wil je meer zien? Kijk dan zeker even naar Temptalia!

De MAC A Novel Romance Collection is vanaf 6 september te koop bij de MAC counters. Online is er nog geen datum bekend. Het kan een week eerder zijn rond 28/29 augustus of net een paar dagen voor de release op 4/5 september. Hou het daarom goed in de gaten als je iets online wilt scoren!

57 reacties

Angelique -

Tip; Hoewel de collectie nog niet op de Macsite staat is Yield of love al online te koop. Verstopt tussen de gewone lipsticks☺

Rosan -

Er zitten leuke lipsticks in deze collectie! Lijkt Good kisser op girl about town??

Shaz -

Ik moest ff keihard lachen om al die ‘romantische covers’. Doet me meteen denken aan Fabio.

Ik vind die lipstick zoooo prachtig.

Emmy -

Staat je goed die roze lipstick maar ik denk dat ik voor Hearts Aflame ga!

Janniek -

Prachtige lipstick!

AN -

De swatch van de nagellak komt nogal slordig over. Ben het met anderen eens dat dit inderdaad een puntje is waar aan kan gewerkt worden.

Calijn -

Mooie review, maar er moet me iets van het hart: de swatch van de nagellak… En dan de randjes… Nu jullie fulltime gaan bloggen is daar nog een verbeterpuntje. Simpel op te lossen met een kwastje + acetone of zo’n nail corrector pen. Ik zie hoeveel perfectionisme jullie in je blog steken, dus… neem deze ook nog even mee?

Roos -

Wauw, wat zijn je wimpers mooi lang en gescheiden van elkaar, Chanel?
De review gaat dan wel niet over je oogmake-up maar die is erg mooi!!! Tutorial?? :)

Amanda -

Mooie kleur lipstick Martine, staat je leuk. Al zou je zwarte lipstick op doen dan zou het je zelfs mooi staan! :-))

Celia -

De lipstick staat je erg goed! Mooi kleurtje.

J. / De Spiegelreflex -

Haha ‘heerlijke man’, hij deed me eerlijk gezegd denken aan Conchita Wurst, zo op het eerste zicht 😀 Wat een prachtige lipstick, overigens!

Nynke -

De lipstick vind ik echt erg mooi!

Nicole - Lipstickzone -

Ik vind de lipstick echt prachtig :) Wauw!

saarenzo -

Prachtige lipstick!

Janice -

Ben echt gek op MAC lipsticks, hier wordt ik helemaal hebberig van 😉

Manon -

Wow die lipstick knalt er wel vanaf zeg

Suzanne -

Ziet er mooi uit! De lipstick heeft een prachtige kleur

nenacecilia -

Mooie lipstick! Leuke, felle kleur!

Julia -

Prachtig! Die lipstick staat je super XO

Mariska -

De lipstick is heel erg mooi!

femketje -

gorgeous lipstick!

Xan -

Mooie lipstick.
Love,

Sanne -

Het oogschaduw palette staat op mijn lijstje, maar nu ik de Swatch van de lipstick zie vind ik die ook geweldig

Kiss & Make-up -

De lipstick is best leuk van kleur! Vind de collectie er over ‘t algemeen ook heel goed uitzien.

Elise -

Haha, wat een ontzettend grappig thema voor een collectie! Die nagellak is trouwens een prachtige kleur voor het najaar zeg.

Beau -

Ik dacht eerst dat die man op de eerste foto’s Conchita Wurst was :-) Ik vind de lipstick erg mooi!

Syl -

Die lipstick is geweldig! Hopelijk komt hij niet opeens eerder uit zodat ik het weer misloop.

Vera -

*Lipstick :)

Vera -

Prachtige lipsticks! Sowieso een hele mooie collectie!

Nadège -

Hahaha, wat een geweldig concept! Fantastische lippenstift, de voordelen van een knallende fushia, maar net dat tikkeltje subtieler. En heerlijk mat.
Niet zo’n fan van de nagellak wel… Past bij de collectie, maar gewoon net niet mijn ding. (En mij lijkt het integendeel leuker in het flesje :p)

Eline -

Oh die lippenstift is zo mooi! <3

Lotje -

Wauwie! Ik vind het lakje erg mooi xoxo

Anneleen-Teasistars -

Dit lijkt me een geweldig mooie collectie! En ja inderdaad bij het zien van de affiche-foto’s moest ik ook direct terugdenken aan die treinromannetjes! Haha! Ik als oogschaduwjunkie ben benieuwd naar de palettes! Ik kijk er dus naar uit! Dit gaat dan waarschijnlijk mijn eerste MAC aankoop worden! 😀

Anna -

Die lipstick is super mooi <3

Vicky -

Mooie kleuren! Ik heb nog nooit een lak van MAC gekocht, ben benieuwd of deze lang mooi blijven op de nagels?

Marnel -

Die lipstick staat je heel goed!! En de nagellak lijkt me inderdaad speciaal.

Anneloes -

Wauw, Good Kisser is mooi zeg! In eerste instantie wilde ik alleen een of twee oogschaduwpalettes, maar er komt steeds meer en meer op mijn verlanglijstje. Whoops!

Beautydagboek -

Ik had de lipstick Good Kisser op het oog na het zien van het persbericht, maar ik vind hem toch iets te fel geloof ik. Fijn dat er dus beautybloggers bestaan die hem reviewen :). Ik ga denk ik voor de Yield of Love (geloof dat ie zo heet, haha) lipstick.

Sanne -

Wauw, die lipstick! GEWELDIG! Als ik het geld ervoor had, had ik hem besteld. Maar helaas moet ik mijn salaris voor belangrijkere dingen gebruiken op dit moment. Die nagellak swatch is wel een beetje slordig. De randjes bij de nagelriemen zijn niet schoongemaakt. Zonde van de foto!

xx

Laura -

Wat een prachtige collectie zeg en je hebt twee mooie producten getest! Die lipstick vind ik erg gaaf, staat je goed, en het lakje ook! 😉

Miranda -

Oh ik moest ook gelijk aan die boekjes denken haha! Die plaatjes kunnen zo op de voorkant!

Mooie lipstick, staat je prachtig. Leuk detail ook dat je m op je arm swatchte ik vergelijking met andere kleuren lipstick:)

De nagellak vind ik niet zo mooi, dit is niet mijn kleur. Maar ik zag er al een paar mooie kleurtjes tussen zitten zoals die hele mooie donkerblauwe!

Idhuna -

Wauw, mooie kleur nagellak! Leuk ook dat jullie de lipstick met andere lipsticks vergeleken!

Eline -

Die nagellak! Wat een enorm mooie kleur!!

Kayleigh -

Erg mooi die kleur lipstick en wat lijkt ie toch wel op Pleasure Bomb. Misschien dat ik wel een poging waag om die te bemachtigen.

Off-topic: ik heb gisteren online de MSF van Sharon Osbourne kunnen scoren, collectie bleek deels weer online te staan. @Martine welke kwast gebruikte je in jullie vlog om deze aan te brengen.

Charile -

Mooie lipstick!

Ceetje -

De Goodkisser is inderdaad een super gaaf kleurtje :)

lucindainwonderland -

Erg mooie lipstick en ik snap ook direct waarom ik deze kleur mooi vind, want de twee YSL kleuren waar je hem mee vergelijkt… die heb ik dus ook allebei. Goed, ik houd dus van die roze tint, dat mag wel duidelijk zijn. xxx Lucinda

MySimplySpecial -

Mooie producten allebei!

Sofie -

Wat een gekke campagnebeelden… Ik weet niet goed of ik die kerel wel serieus kan nemen 😀
De lipstick is dan weer wel serieus prachtig :)

Anniek -

Wauw, Good Kisser staat je echt geweldig, de kleur laat je gezicht echt stralen! De nagellak is ook mooi, maar die confronteert me wel heel erg met de herfst… Het liefst zou ik nog eventjes wat lekker zomerweer krijgen, maar ach… Hopelijk wordt het volgende week wat beter!

Kelly caresse -

Wat is good kisser een mooie lipstick! De naam alleen al haha maar vooral het geweldige snoeperige roze

Lenneke -

Die Good Kisser móet ik wel kopen!

Sophie -

Wat een mooie nagellak kleur, en die lipstick staat je echt heel mooi Martine

Sophie -

Die lipstick, wat prachtig! Ik kijk echt uit naar deze collectie :-)

Martina -

Mooie lipstick! Leuk die vergelijkingen met andere lipsticks erbij :)

Reageer ook