De Testbox Look Editie #2 (Willemijn)

Martine trapte onlangs af met de eerste Testbox Look Editie. Vandaag heb ik voor jullie de tweede! Wederom met producten van Rimmel en Miss Sporty. Dit keer met prachtige bruin- en bronskleurtjes en een lekkere knallende lip.

Dit zijn de producten die ik in deze Testbox ga behandelen. Een lipgloss, mascara, cremeoogschaduw, oogpotlood en een oogpotloodje. Het zijn allemaal producten die je bij de drogist kunt komen en zijn budget of gemiddeld qua prijs.

Oogpotlood, oogschaduwstick, oogschaduwpalet (lb, rb, lo, ro)

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Liner (Rich Brown) – €7,49
Dit is een heel donkerbruin oogpotlood die je omhoog kunt draaien. Op de achterkant zit een smudger. Het potlood is niet super romig, waardoor je wel wat harder moet drukken om een mooi dekkend, vol lijntje te zetten. Eenmaal aangebracht blijft het lijntje bij mij een uurtje of 2 zitten op de waterllijn. Op de wimperrand blijft hij gerust een uur of 6 mooi zitten. Wel loopt hij wel meer uit dan mijn geliefde MAC Technical Liner. Aardig oogpotlood, maar voor die €7,49 niet heel bijzonder of geweldig.

Rimmel Kate Eyeshadow Stick (100 Rose Gold) – €6,99
De Eyeshadow Sticks zijn creme oogschaduws in stickvorm. De forumule is zacht en romig waardoor ze lekker over je ooglid glijden. Ik vind het product ‘zo’ dragen wel een beetje saai, dus ik gebruik hem graag als basis onder de oogschaduw. Ik heb dan geen oogschaduwbasis nodig. Ik vind het een leuk product, maar niet super bijzonder.

De Eyeshadowstick in Rose Gold ‘zo’ aangebracht

Miss Sporty Studio Colour Quattro Eye Shadow Palet (Smokey Brown Eyes) – €3,99
Miss Sporty heeft voor iedere oogkleur paletjes samengesteld.  Dit is het palet voor bruine ogen. Maar gebruik hem ook gerust als je blauwe, grijze of groene ogen hebt! Dat kan net zo goed! Het paletje is goed gepigmenteerd en de kleurenvariatie is mooi afwisselend. Zowel donker als lichte kleuren. Ik toverde onderstaande ooglook met dit palet.

Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume Mascara – €4,49
Deze mascara beloof ‘Furious Volume’ en heeft een heel bijzonder borsteltje! Hij is van plastic en is ovaalvormig en plat. De mascara is mooi zwart van kleur en blijft de hele dag mooi zwart. Hij vlekt ook niet! Qua volume vind ik hem echter niet heel veel doen. Mijn wimpers blijven er dun en kort van. Wel separeert ‘ie mooi. Ik zou hem aanraden wanneer je van jezelf al mooie volle en lange wimpers hebt en opzoek bent naar een mooie zwarte mascara die goed separeet.

Op mijn lippen draag ik de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick in Full Peach. Bekijk hier mijn videoreview van dit product.

20 reacties

Marnel -

Mooie look! Leuk zo, die producten combineren en reviewen.

Joni -

Staat je goed!

MySimplySpecial -

Ik vind de Eyeshadow Stick wel erg leuk!

Idhuna -

Leuk artikel! Fijn lettertype om te lezen ook! Ga zo door :)

Eline -

Bij mij is het lettertype ook erg groot!

Marcella -

Wat een mooie lay-out, ziet er echt prachtig uit! Hij is qua opmaak inderdaad heel anders, even wennen, maar vind het wel heel mooi. En de foto’s van de shoot zijn ook zo mooi!!

Maaike -

Jammer dat de oogschaduwstick niet wat gepigmenteerder is anders was het een heel mooi kleurtje geweest.

saarenzo -

Leuk artikel! De Miss Sporty oogschaduws vond ik bij de swatches tegenvallen, maar bij jouw ooglook dan wel weer mooi. Hmm, misschien dat ik die een keer ga halen.

Sanne -

Oe ik denk dat de rimmel Kate eyeshadow stick in rose gold prachtig is als basis bij Mac expensive pink!

Annebeth -

Super leuke lay-out Martine en Willemijn!
Veel groetjes vanuit België

rianne -

WOUW!!!!!!! Wat ongelovelijk gaaf en “echt” provi is het geworden.
Meiden wat knap van jullie!! En wat lees ik jullie blog toch graag. Heerlijk!

Mayta -

hey! Ik vind de nieuwe look erg leuk, duidelijker en opener.
Ben echt “trots” op jullie dat jullie er nu echt voor gaan.
Is echt verdiend!!

Ik heb wel iets raar met de nieuwe layout…. de foto’s stuiteren…
moeilijk te omschrijven, maar ze verplaatsen zich zo’n 3x per seconde 1 mm naar boven en naar onder….
niet bij alle foto’s hoor… is dit de bedoeling?

Willemijn -

Hmmm nee dat zou niet moeten. Ik ga er even naar kijken. Dankjewel! :)

john -

alleen de eerste foto stuitert (pas op met .gif)
de laatste link werkt niet.

Shaunie -

Ik lees jullie blog, en alle andere blogs die ik volg, altijd op mijn telefoon en moet toegeven dat daar het lettertype wel écht heel groot is. 1 kleine alinea neemt heel mijn scherm in beslag waardoor ik bv. de bijbehorende foto van die alinea niet kan zien.
Ondanks dat ziet het er wel goed uit en zal ik vanavond zeker de tijd nemen om de nieuwe layout op kijn laptop te bekijken!

Amelie -

Wat een mooie warme look, geslaagde testbox!

En de nieuwe lay-out is echt heel mooi! Inderdaad wat anders dan de meeste blogs, maar zeker heel tof! Fijne letters, dat leest makkelijk, en lekker vrolijk met dat felle roze!!

Brigitte -

Hoi Hoi!

Ik vind de lay-out erg mooi, alleen is naar mijn idee de tekst ENORM. Blijft dit zo, wordt deze kleiner? of heb alleen ik hier last van? :)

Willemijn -

Hoe enorm zie je hem? Bij mij is het lettertype wel een stukje groter dan ons vorige lettetype (wat veel mensen te priegelig vonden), maar enorm zou ik het niet willen noemen. Je zou een printscreen kunnen sturen naar willemijn at livelifegorgeous.nl. Dan kan ik kijken of het misschien een foutje is of dat het klopt. :) Dankjewel voor je comment!

Jessica -

Mijn probleem met het font is dat hij in de artikelen zo’n hoge line-height heeft. Daardoor leest het wat onrustig. Als je deze op 28px ipv 30px zet is het al een stuk makkelijker leesbaar! Ook nog een tip, als ik op reageer klik moet ik weer helemaal naar beneden scrollen (= onhandig!)

Pien -

Leuk artikel !

Fijn lettertype om te lezen !

Reageer ook