De Testbox Look Editie #1 (Martine)

Rimmel en Miss Sporty komen weer met een aantal nieuwe producten, waaronder oogschaduwsticks, eyeliner, mascara en oogschaduwpaletjes . Ik besloot er een look mee te maken en geef mijn mening over de producten.

Kate Moss is nog lang niet uit beeld verdwenen bij Rimmel, sterker nog,  ze komen steeds met meer Kate producten uit waaronder deze shadowstick in de kleur Deep Amethyst. Ik bracht deze aan als basis voor de ooglook.

De Rimmel Kate shadowstick belooft waterproof te zijn.  Dat is de shadowstick inderdaad maar de kleur wordt er wel minder intens van.  Ook is de stick romig en zou ik aanraden om er een transparante basis onder te gebruiken om creasen tegen te gaan.

Rimmel Kate Shadowstick Deep Amethyst, Miss Sporty Smoky Blue Eyes (lb) (rb) (lo) (ro),
Rimmel Kate Eye Rock Sapphire Mascara en Rimmel ScandalEyes Gel Eyeliner 001 Black

Daarna ga ik aan de slag met het Studio Colour Quattro Eye Shadow palet 401 Smoky Blue Eyes. Miss Sporty heeft voor iedere oogkleur paletjes samengesteld.  Handig als je niet goed weet welke kleur oogschaduw je moet kiezen om je ogen te laten knallen.

De zwart/zilveren kleur breng ik aan op het hele ooglid. Ik pak flink wat van de grijs/paarsige kleur en ik blend alles naar boven toe. Een prachtige kleur voor lichtblauwe of groene ogen trouwens! Deze 2 kleuren gebruik ik ook onder het oog. De grijze kleur breng ik aan in de ooghoeken en de zilveren kleur onder het wenkbrauwbot.

Het palet is prima qua pigment maar vrij poederig qua structuur en dat gestuif is voor lenzendragers niet zo prettig.  Ik vind dat ze een van de grijze kleuren beter hadden kunnen vervangen door een andere kleur, want die lijken veel op elkaar. Verder zijn het leuke en goedkope paletjes,  vooral de grijspaarse kleur maakt mijn oogkleur krachtig. 

Ik breng daarna gel eyeliner aan van Rimmel Kate, om precies te zijn de 24hr ScandalEyes Waterproof Gel Eyeliner in 001 Black. De eyeliner komt met een kwastje maar ik gebruik liever mijn Sigma kwast. Hij is extreem zacht dus oppassen geblazen als je de kwast er in doopt.  De pigmentatie is erg goed, mooi zwart!

Ik maak de look af met een Rimmel Kate gekleurde mascara in de kleur 005 Eye Rock Sapphire, een grijsblauwe kleur. Best een aardige mascara maar niet heel bijzonder als ik eerlijk ben. 

De lipstick die ik draag is de liplaquer van Estée Lauder in Vinyl Rose. De blush is mijn mooie perzikje Essence Sweetheart.

Welk product spreekt jou aan?

PS: Vanmiddag om 15:00 komt er een tweede artikel online met een leuke mededeling!

29 reacties

Thirza -

Essence sweatheart is ook mijn favoriet, hij staat al sinds ‘ie’ in de collectie zit op nummer 1bij mij

Estelle -

hey wat een super mooie look, ik zag hem al in jullie persoonlijke update en hij viel me gelijk op!

Dikke kus 😡 :heart:

J. / De Spiegelreflex -

Staat je goed, je ogen komen mooi uit!

Anneleen - Teasistars -

Heel mooie look! Naar deze nieuwe producten van Rimmel ben ik al heel lang aan het uitkijken ondertusssen!

nenacecilia -

Lekker zwaar! Mooi voor in de winter vind ik zelf :)

Idhuna -

Wauw, mooie ooglook! Hele gave kleuren :)

Bianca -

Mooie look! Ik vind het rimmel oogpotloodje ook iets te weinig dekking geven om op zichzelf te dragen, had wat meer pigment verwacht maar als basis werkt hij wel erg goed :)

saarenzo -

Martine wat ben je toch mooi! Mooie look ook. Vooral de gel eyeliner lijkt me fijn!

Marnel -

Wauw vette look! :linlove: De producten zien er allemaal wel goed uit!

Marion -

Erg mooie look weer!

Anne Solveig -

Staat je onwijs mooi! Hele gave look, lekker donker!

Kim -

Wat een prachtige look! Staat je heel mooi :D.

Nynke -

Mooie look!
Miss Sporty heeft tegenwoordig toch nog best leuke producten :)

femketje -

ik vind de totale look wel erg pretty 😀

Eilish -

Wat een gave look!

M. -

Wauw, echt heel mooi! <3

Sanne -

De rimmel scandalsticks gebruik ik als basis onder mijn oogschaduw goed uitblenden kleurtje erop en die is dan wel heel intens! Blijft dan ook goed zitten! Ik gebruik daar de bronze en beige kleur voor

MySimplySpecial -

Wat heb je weer een mooie look gemaakt!

Beau -

Ik vind de look wel erg mooi :)

Marloes -

Wauw, mooie look heb je gemaakt. Leuk om te zien!

Eline -

Die shadowstick is mooi!

Suzanne -

Wat een mooie intense look. Hij is best wel smokey en dat staat jou echt geweldig.

Yudeska -

Leuk gedaan, het resultaat mag er wezen je ziet er heel mooi uit :heart:

Lonneke -

Mooie look, de oogschaduw spreekt me erg aan.

Martina -

Wat een mooie sprekende look! De eyeliner ziet er mooi uit

Anneloes -

De look staat je prachtig! Als ik het zo zien zijn deze setjes dus prima in orde ^-^.

Kelly Caresse -

Wat een mooie intense look, staat je erg goed Martine!

Reageer ook