Daily Life: fulltime bloggen & zomer

Ik heb nog niet echt een vrije week vakantie gehad deze zomer, maar ik mag absoluut niet klagen. Ik heb door een aantal vrije dagen het ook enorm naar mijn zin gehad. Wat een heerlijke zomer!

Hoewel ik natuurlijk geen schoolzomervakantie meer heb, merk ik wel hoe snel die zomerse weken voorbij gaan. Voor je het weet, beginnen de scholen alweer. Mijn mams kwam gezellig een aantal dagen bij me logeren. Niet alleen ik vind dat erg leuk, maar Noa ook!

Ik kreeg deze mooie zonnebloemen van mijn moeder. Ik zou zelf niet zo snel zonnebloemen kopen, maar ik vind ze eigenlijk prachtig!

Mijn moeder en ik zijn gek op lekker eten. Ze drinkt ook meestal sherry, dus dat haal ik vaak in huis. Het leuke schaaltje waar de olijven in zitten, kreeg ik van mijn schoonmoeder. Dat komt mooi van pas als ik visite heb!

We zijn lekker Groningen in geweest, lieten ons masseren en hebben lekker gegeten in ‘t Spijshuys. Dit is een goddelijk restaurant in het rustige plaatsje Boornbergum. Een echte aanrader! Dit is een amuse met aardappel-/zalmmousse, zilveruitjesgelei en kerrie popcorn.

We hebben ook veel met Noa gewandeld, het was prachtig weer dus dat maakt het extra leuk om een lange boswandeling te maken.  Noa wordt groot, ze groeit heel hard de laatste tijd…mijn lieverd!

Het gaat heel goed met Noa! Ik moest zo hard lachen om deze foto. Op het moment dat ik klikte, zag ik niet dat ze gaapte omdat ik mijn ogen dicht had. Hilarisch, het is net of ze heel hard lacht!

Niet alleen mijn moeder kwam logeren, maar ook mijn gekke neefjes. Die zijn nu 15 en 16, heerlijk van die pubers! Ze sliepen wel tot half 3 ‘s middags uit, dus het was totaal niet stressvol. Het was alleen wel ontzettend heet en daarom gingen we maar naar het zwembad.

Het was sowieso heel lang geleden dat ik naar een buitenzwembad was geweest. Toen ik hun leeftijd had, lag ik hele zomers te spenderen in de buitenzwembaden van de Binnenmaas in de Hoeksche Waard…geweldige tijd! Ik kreeg hierdoor weer een nostalgisch gevoel.

‘s Avonds ging ik met Luc, Nino en Jorrik naar de bioscoop. Luc wilde graag Dawn of the Planet of the Apes zien. Maar ik blijf er bij, de Planet of the Apes films zijn gewoon niks voor mij. Desondanks vond ik het wel heel gezellig.

Ik heb ook hard door kunnen werken aan artikelen voor LiveLifeGorgeous. We hebben het -zoals we in de fulltime LLG vlog al zeiden- wat rustiger. Dat is altijd zo rond de zomer in beautyblogland. Op zich ook wel fijn, want het wordt nog druk zat!

Er komen natuurlijk wel pakketjes binnen, alleen niet zo veel. Dit zijn onder andere de nieuwe mono’s van Rimmel. Vinden jullie het leuk om hier een review van te zien of zijn de kleuren niet bijzonder genoeg? We horen het graag!

Volle maan! Als ik ‘s avonds nog in mijn tuin zit, kan de maan zo helder zijn dat ik nog een boek kan lezen! Ik merk dat het nu alweer vroeger donker aan het worden is, jammer want hoe langer licht hoe beter. Ik heb het gevoel dat die lange dagen altijd zo voorbij zijn!

Zo zie ik er uit als mijn selfies niet lukken. Door de #30DagenLipstickChallenge moet ik heel veel selfies maken en daar ben ik nogal een perfectionist in. Als het dan niet lukt, word ik gek!

Dit is mijn sportmaatje Anja. We hadden ons zo geschminkt vanwege de laatste les BodyCombat. Met haar drink ik altijd even een ‘bakkie thee’ na het sporten. Ik zal ook wel weer blij zijn als de zomer voorbij is wat sporten betreft. Dat betekent dat het zomerrooster ook stopt, gelukkig! Jemig, mijn sportschool heeft toch een saai rooster.

Daarbij komt nog eens mijn favoriete instructeur daar niet meer werkt sinds de zomer en er geen BodyCombat meer is. Dat deed ik altijd 2x per week. Dat heb ik nu de hele zomer niet kunnen doen. Als dit zo blijft, ga ik op zoek naar een andere sportschool, want ik kan niet zonder combat!

Hmm, een zalig stukje amandelcake met blauwe bessen en slagroom. Gemaakt door schoonmams!

Ik eet trouwens niet alleen maar ongezond hoor, haha! Ik maak in de zomer vaak salades. Zoals deze simpele salade met rucola sla, cherrytomaatjes, komkommer, avocado en balsamico-/honingdressing. Ik heb op een of andere manier nooit zo veel honger in de zomer. Jij wel?

Ik heb genoten van de lekkere vrije dagen, want er komen weer genoeg andere leuke dingen aan. Zo moeten Willemijn en ik in september wel 5 keer naar Amsterdam geloof ik, niet normaal en dan hebben we zelfs al wat events afgeslagen omdat het anders te gek werd! Heerlijk dat we nu fulltime kunnen bloggen, ik geniet er enorm van en merk dat ik helemaal zen ben de laatste tijd.

Hoe gaat het met jou?

72 reacties

Romy -

Wil alleen even kwijt dat jullie 2 toppers zijn! Ik voel de positiviteit altijd van jullie afstralen :)

Martine -

Ah dankjewel Romy! 😀

Marjo -

Haha met die neefjes van jou wil ik wel een beschuitje eten :’). Leuk post weer <3

elke -

Nou zomervakantie heb ik ook niet helemaal gehad. Normaal heb ik vrij van 1 juni tot 31 augustus, dit schooljaar beginnen de lessen 8 september. Ik ben 1 week in juli naar Spanje geweest, een hel zeg ik je! :( daarna heb ik gewerkt, van 22/7 tot 29 augustus. En mijn stage begint 1 september, dus die week ben ik ook kwijt. Boeee

Irene -

Ahh wat ziet dat er weer gezellig uit :). Je hebt trouwens aardig knappe neefjes ^^ hahaha xxxx

Lenneke -

Ik wil ook bij jou logeren, hahaha.

Romy -

Wat een leuke hond zeg. Ik heb zelf ook een hondje wat erg op de jouwe lijkt, alleen de mijne is een kruising; Hollandse herder x Dobermann. Heeft Noa ook zoveel last van groeipijn gehad? Mijne is nu bijna 7 maanden en heeft hier soms echt hele erge last van.

Martine -

Hi Romy, nee Noa heeft hier geen last van. Ik heb gelezen dat een pup groeipijnen kan hebben als je ze te veel eten geeft of teveel beweegt waardoor ze te hard groeien en/of de ontwikkelende spieren teveel worden belast.

Marike -

Leuk artikel! Graag een review van de Rimmel mono’s! Zitten er matte oogschaduws bij? Ik ben ook benieuwd naar die nieuwe mono’s van L’Oréal, maar heb ze nog niet in de winkel zien liggen.

Leonella -

Leuk verslagje! Ik zit zelf ook body combat te overwegen, maar ik weet niet of dat te zwaar is voor iemand zonder conditie, hahaha. Die blauwe oogschaduw van Rimmel ziet er prachtig uit trouwens, is het wat?

Martine -

Het zal in het begin erg zwaar zijn als je geen conditie hebt haha! Maar als je met regelmaat gaat zul je merken dat je heel snel je conditie opbouwt!

Anna -

Wat een leuk verslagje <3 Ik ben ook kritisch met selfies, haha. En natuurlijk willen we reviews zien, leuk!!

M -

Leuke update! En wat is Noa lief <3

Sanne -

Leuke update dit! Van dit soort persoonlijke artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen. Op die foto met de nieuwe Rimmel producten ligt helemaal rechts een práchtig uitziend product! De verpakking ziet er echt geweldig uit. Heel mooi vormgegeven met die bloemen in reliëf. Ben benieuwd wat het is!

xx

J. / De Spiegelreflex -

Ik vind het nog steeds zo leuk dat jullie nu full time bloggen! Ik ben al benieuwd naar alle events waar jullie naartoe zullen gaan.

Gayana Laura Rubeni -

zo leuk dat jullie nu full time gaan bloggen! grote beslissing!

Marnel -

Ik voel de rust gewoon! Leuke “Daily Life”!

Amanda -

Leuk zo’n daily life! Moest echt lachen om die foto van Noa, het lijkt idd alsof ze heel hard lacht, hilarisch!! :-))

Sanne -

Jaaaa leuk artikel! Foto dagboeken zoals dit vind ik altijd enorm leuk om te zien.

Marrie -

Leuke foto’s! Hoe doen jullie het eigenlijk nu je niet meer in loon dienst bent met salaris? Verdelen jullie de inkomsten en zijn jullie er erg op achteruit gegaan financieel? Of kan dit alleen omdat jullie partners hebben die werken?

Willemijn -

We gaan er zeker finiancieel op achteruit. We hebben de helft van ons salaris ingeleverd zou je kunnen zeggen. We redden het goed met ons ‘nieuwe’ salaris als je het gemiddelde salaris per maand over een jaar genomen bekijkt (het was ook een zeer weloverwogen keuze), maar het salars van onze partner zorgt wel voor meer financiele ruimte. :) Geen Mulberry tassen voorlopig in elk geval 😛 Haha!

Lisa -

Leuk artikel ! Ik vind persoonlijke stukjes zo fijn om te lezen :)
P.s.: zouden jullie eens een Kylie Jenner inspired make-up lookje willen maken?

Martine -

Toevallig komt die zaterdag online haha!

Alicia -

Super leuk artikel !

Dionne -

Leuk om te lezen, full time bloggen is ook heel leuk

Suzanne -

Leuk om te lezen. De zomer is echt voorbij gevlogen.

Marita -

Haha heerlijk om te zien! Je woont in Leek toch? Misschien is de sportschool in Oosterwolde wat voor je? Hele mooie en funky sportschool. Het heet Impuls en ze hebben er ook body combat. En body attack, balance, step, pump en gewoon fitness. http://www.sportcentrumimpuls.nl/ Haha ik ben er zelf ook geweest en ze zijn er heel aardig! Je hebt dus ook persoonlijke begeleiding.

Martine -

Heee bedankt voor de tip! Ik zal eens kijken, ik ga ook even kijken bij Rodenburghal!

saarenzo -

Wat een leuke foto’s. Echt fijn voor jullie dat jullie nu fulltime aan LLG kunnen werken. En ik zou wel graag een review van de Rimmel oogschaduws willen zien. Zulke kleuren komen namelijk altijd wel van pas :)

OnlineBeautyMagazine -

Wat leuk om te lezen!

Roos -

Leuk om te zien al die foto’s! Ik hou niet zo van honden maar ik vind die foto met noa wel erg lief :)

Sharona -

Echt leuk zo’n daily life! Wat mij betreft mag je de Rimmel oogschaduws overslaan. Ik vind mono’s helemaal niet interessant.

Sofie -

Mijn weekje vakantie zit er net op, maar ik heb het idee dat ik nog wel een weekje kan gebruiken :)
Leuke foto’s! Je ‘mislukte’ selfie is best grappig!

Saartje -

Wat een leuke en mooie foto’s! Wat goed om te zien dat je toch lekker geniet van de zomervakantie. Die selfie foto is trouwens echt geweldig hahah! x

Manouk -

Ah klinkt als een fijne zomer! Je hoeft natuurlijk niet altijd weg te gaan om het leuk te hebben. Door al die fotos van eten heb ik nu wel honger gekregen! Komt goed uit dat het lunch tijd is haha. x

Antoinette -

Wat een ontzettend fijne happy vibe komt er van dit artikel en de foto’s af. Fijn!

Martine -

Leuk om te horen!

Silvia -

Haha ik lag helemaal dubbel om die foto met Noa! Het is inderdaad net of die heel hard lacht!

Martine -

Haha, ja leuk hè?!

Nicole - Lipstickzone -

Leuke foto’s Martine :) Wat is Noa toch groot geworden!

Vera -

Haha die foto met Noa! En al die lekkere food foto’s… Weer een leuke post!

Elise -

Wat een heerlijke foto’s! Betrapte mezelf erop dat ik hardop grinnikte toen die selfie die je maakte wanneer je selfies niet lukken ineens voorbij floepte, haha!

Kiss & Make-up -

Haha, die foto met Noa is echt geweldig :-) Noa be like ‘selfies, yeaaaaaaaaaaah!’ :-)

Akosua -

Wat leuk dat jullie nu ook wat meer van je normale dagelijkse leven kunnen laten zien!

Vicky -

Leuke foto’s en die foto met je hond die geeuwt, super!

Beau -

Wat leuk om dit te zien! Ik vind je blauwe ooglook erg mooi, heb je daar al eens een tutorial van gemaakt?

Martine -

Nee dat niet, ik had die gemaakt voor een avondje uit eten!

Tessa -

Kun je hier een tutorial van maken, misschien met die blauwe mono van rimmel. Ik vind blauw altijd een lastige kleur voor op de ogen, met welke kleuren kun je het bijv. goed combineren?

Idhuna -

Super leuk om alle foto’s te zien! Noa lijkt me zo lief :)

Melissa -

Wat een leuke moeder heb je! En Noa ziet er ook nog goed uit! Wat is ze groottt, geweldig. Mooie foto’s xx

nenacecilia -

Leuk dat je neefjes zijn komen logeren! :)

Eline -

De perfecte selfie maken is idd best moeilijk!

Miranda -

Wat is noa al groot, leuke foto’s! Wat een boel lekker eten komt er voorbij;)

Kirsty -

Leuke foto’s! Lijkt me wel echt omschakelen van de vakantie naar september, maar ook wel weer leuk :) Wat is jullie layout ook prachtig geworden, trouwens!

Myrthe -

Vandaag moet ik weer naar school :( Maar het is wel m’n examenjaar, dus daar heb ik wel zin in!

Melissa -

Success !!! Slagen he x

Dita -

Leuk om te lezen. Wel jammer dat de zomer zo snel voorbij gaat.

Jennifer -

Jammer inderdaad dat de zomer weer voorbij is en dat het weer zo verschrikkelijk is omgeslagen. Maar vooruit, de zomer is ook zl heel lang heel mooi geweest, dus niks te klagen, toch?

Ik zou trouwens wel eens een look willen zien met blauwe oogschaduw dat wel mooi staat bij een blondine met blauwe ogen. Ik vind blauwe oogschaduw al heel snel ordinair staan bij mezelf en daarom draag ik het nooit terwijl ik wel mooie blauwe kleurtjes in mijn stash heb…

Martine -

Ik ga er een artikel aan wijden!

Ceetje -

Eindelijk eens vanaf mijn gewone laptop op jullie nieuwe site kijken. Nog beter dan op telefoon schermpje :) Leuke foto’s weer. Geniet nog maar even van de komkommer tijd in Beauty land !

lucindainwonderland -

Leuke foto’s en tjah de selfie foto herken ik heel erg, super frustrerend als het niet lukt zoals ik het wil hahaha. Het is al weer een paar maanden geleden dat ik in Groningen was, maar het is ook echt wel een behoorlijke reis vanaf hier. Mijn vakantie is nu echt voorbij en het fulltime werken is weer begonnen, wel weer even pittig hoor, vooral in combinatie met bloggen. xxx Lucinda

Beautydagboek -

Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat en dat je ondanks dat je geen ‘echte’ vakantie hebt gehad wat hebt kunnen ontspannen. De amandelcake ziet er trouwens te lekker uit!

Kelly caresse -

Dit soort persoonlijke updates vind ik zo leuk om te lezen! Mmm wat een lekker eten komt er voorbij, maar ook salade met balsamico vind ik heerlijk

MySimplySpecial -

Wat is Noa al groot! Leuk om te zien.

Jelka -

Wat groeit Noa snel! Wist je dat ze een beetje nerveus worden van camera’s en daarom vaak geeuwen of tongelen om hun baasje te kalmeren? Leuke vakantie achter de rug!

Anneloes -

Ik vind het zo fijn om te zien/lezen dat je zo van je zomer kunt genieten <3. Ik kan me voorstellen dat dat met nog een extra baan ernaast wel anders zou zijn.

Maaike -

Ah jammer dat de combat niet meer is. Dat is idd en lekker lesje.

Sanne -

Leuk om te lezen dat je een fijne (werk)vakantie hebt gehad Martine! Mijn vakantie was ook leuk. Ik ga vandaag lekker naar Amsterdam om alvast herfstkleren in te slaan!

Eline -

Zo fantastisch dat jullie hebben besloten full-time te gaan bloggen! En ik wil wel graag een review van de Rimmel oogschaduws 😉 ze zien er top uit!

Kirsten -

Heel erg leuk om al die foto’s te zien Martine! Noa lijkt me echt een schatje, ik moet ook nog echt een keer naar Groningen! Lijkt me een super leuke stad.

Reageer ook