Back to School: 3 snelle haarstijlen

De zomervakantie is (bijna) afgelopen! Na Martines Back 2 School look hebben we vandaag voor jullie 3 snelle, makkelijke haarstijlen. Veel plezier bij het kijken!

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

33 reacties

Evy -

Super leuke haarstijlen!!! Ik vind die met de haar diadeem echt prachtig zo elegenant maar toch leuk! Niet te nonchalant van ‘ik wist niet wat ik met mijn haar moest doen’ maar gewoon echt leuk. Dit zou ik gaan gebruiken voor mijn zusje op de bruiloft van een vriendin van mij. Toch super leuk!

Emma -

wat leuk dankje ! ❤️

Manon -

Willemijn, welke lipstick draag je hier? Ik vind hem je erg mooi staan! x

Elsbet | La Vie Pure -

Wat leuk weer nieuwe inspiratie!

Emma -

Leuke filmpje! Mag van mij vaker 😉 3 snelle trucjes

anna -

Super leuk! vaker doen!! ik vind het licht in jullie video’s erg mooi en ook mooie kleuren! :)

leanne -

Leuke video meiden! En Martine ik ben verliefd op jou haar kleur, zo moooi!

Sanne -

Echt leuke en simpele haarstijlen dit! Ik krijg nu echt de kriebels om elke dag wat anders met mijn haar te doen. Het kan zoveel toevoegen als je wat meer tijd besteed aan iets speciaals in je haar.

xx

Jacqueline -

Ik word jullie en deuntje door Elly Kellner nooit beu. Wat een heerlijk bericht toen ik terug kwam van vakantie en hoorde dat jullie fulltime zijn gaan bloggen.
Go girls!

Fien -

Echt super leuk!

Miranda -

Wat een leuke haarstijlen. Inderdaad niet te ingewikkeld, ideaal voor naar school/werk.

beautyforgirls -

Wat ene leuke looks, perfect voor mijn haar.
Liefs, xxx

Hanna -

Leuke video! Ik heb ook een mason Pearson maar hem onderhouden is niet echt makkelijk. Iedereen geeft als tip dat je ze kunt wassen met shampoo om zo alle haartjes en stof er uit te krijgen maar op de handleiding staat specifiek dat hij niet in aanraking mag komen met water. Hebben jullie tips?

Felicia Rodrigues dos Santos -

Wat een fijne looks! En handige inspiratie.

Kim -

Echt een hele leuke video! Ga denk ik zo de donutknot maar even maken ! Heb echt een verschrikkelijke bad Harday.. Xx

Eline -

Ikdraag mijn haar of los, of in een knot. Heb enorm veel krullen dus andere opties zijn er niet echt!

Vera -

Erg leuke haarstylen! Vooral nummer 2 vind ik erg schattig! :)

Jenny -

Heel erg leuk! Vooral die eerste ga ik denk ik veel gebruiken als ik weer naar school moet! Het lijkt me heel leuk als jullie vaker dit soort video’s maken!

Senna -

Leuk leuk leuk gedaan meiden!!

Jenny -

Heel erg leuk! Vooral de eerste ga ik vaak namaken denk ik dat is zo snel en leuk! Het lijkt me leuk als jullie dit soort video’s vaker opnemen!

Anna -

Wat een leuke looks allemaal! Ik moet echt weer een keer iets met mijn haardonut doen, dat is zó leuk <3

nenacecilia -

Heel leuk gedaan dames! Superfijne tips :)

Marnel -

Dit ga ik proberen!!

Kiss & Make-up -

Dit is echt perfect voor mij, haar moet aaaltijd snel gaan voor mij :-) Besteed al tijd genoeg aan mijn make-up.

Suzanne -

Leuke haarstijlen. De twist zie je heel erg vaak en is ook heel gemakkelijk en snel

Idhuna -

Fijne tutorials, niet zo heel moeilijk ook :) Hele leuke bloemenkrans!

Judith -

Willemijn, zou jij misschien eens een filmpje/artikel willen maken waarin je uitlegt hoe je zo mooi volume in je haar krijgt? Want ik heb, net als jij, best dun haar waardoor het al snel heel sluik wordt.

Miranda -

Ooh wat fijn! Niks geen moeilijk, ingewikkeld gedoe. Gewoon snel en simpel. Echt wat voor mij:) haha! Bedankt voor deze leuke video weer:)

Anniek -

Wat een top haarstijlen! Ik werd helemaal gerustgesteld toen ik de intro hoorde, met alleen maar makkelijke haarstijlen. Ik ben echt niet zo’n held met haar. Ik heb al járen lang, blond, stijl haar, maar het enige wat ik soms mee doe is een knot, een staart, of wat meer volume maken in mijn haar. Het laten knippen durf ik nooit zo goed :) Deze tutorials komen mij dus goed van pas!

Ceetje -

En nu vind ik het stiekem wel een beetje jammer dat ik kort haar heb, want die knot is zo leuk!

lucindainwonderland -

Altijd handig om te weten, ik neem er in de ochtend ook echt te weinig tijd voor om mijn haar te fatsoeneren. Meestal is het een staart of knot en gaan! Zelf heb ik heel dik, veel en golvend haar, dus dingen met 1 klipje vast zetten is er bij mij helaas niet bij. xxx Lucinda

MySimplySpecial -

Altijd goed zo’n simpele knot!

Sophie -

Wat een leuke looks! Nummer twee is echt onwijs schattig! Nummer drie ga ik van de week eens proberen als het lukt om die donut onder mijn dunne haar te verbergen

Reageer ook