Mijn top 5: Highlighters

Op twitter vroeg ik jullie vorige week wat voor ‘Top 5′ jullie wilden zien en veel van jullie antwoordden met ‘Highlighter’. Dat vond ik een hele goede, want highlighter is een van mijn favoriete make-upproducten. Na foundation is het wat mij betreft de betere mooimaker voor je huid. Vandaag mijn favorieten!

nars albatros

NARS Albatross Higlighter
De allereerste, met stipt op een, is Albatross van NARS. Deze witgouden highlighter heeft een behoorljike naam opgebouwd. De glans is prachtig op zowel bleke als donkere huidjes. Goedkoop is Albatross niet, je betaalt er ruim €25 voor. Ook is het alleen online verkrijgbaar, zoals narscosmetics.eu en hqhair.com. Maar, goed nieuws! Martine deed onlangs een battle tussen Albatross en de highlighter van ELF. En ELF bleek een goede dupe te zijn en ook nog eens vele malen goedkoper. Een prima alternatief dus.

inglot

Inglot AMC Shine 46
De volgende is een oogschaduw van Inglot. Want wie zegt dat je oogschaduw niet als blush of highlighter kunt gebruiken? Gewoon proberen dus. Dit is een prachtige ‘duochrome’ highlighter in de kleur AMC Shine 46. In het ene licht geeft hij een zachtroze glans, in het andere licht een felroze, bijna lila glans. Prachtig bij een roze of paarse look en een snoepige blush. Inglot is te koop in de Inglot Store in Amersfoort.

vloeibare highlighter

Catrice Made to Stay Highlighter Pen (010 Eye Like!)
Deze pen is bekend geworden op LLG door de lofzang van Martine over dit product. En ze had gelijk hoor, wat een prachtige highlighter is dit. Het is een hele lichte highlighter met een roze en zilveren glans. Voor een paar euro koop je deze Highlighter Pen bij Catrice en inmiddels hebben ze ook een zilveren en gouden variant.

MAC Strobe Cream
De Strobe Cream van MAC is jarenlang gehyped op Youtube en blogs. Deze was onwijs populair! De laatste jaren hoor ik er nog maar weinig over. Op zich jammer, want het blijft een prachtig product! Het geeft een mooie roze goed, die vergelijkbaar met die van Inglot is. Dit is alleen een vloeibare variant. Daarnaast kun je de Strobe Cream mengen met je foundation of als basis dragen. Multifunctioneel! Voor 50ml betaal je €32,50. Strobe Cream is de koop bij alle MAC Counters en online via maccosmetics.nl.

MAC Lustre Drops (Pink Rebel)
Mijn laatste favoriet is ook van MAC. Het zijn de Lustre Drops. Die kocht ik jaren geleden doen het flesje voor het eerst uit kwam in de To The Beach collectie. Ik was er zo blij mee, want het was een van mijn eerste MAC producten. Sinds een tijdje zitten de Lustre Drops in het vaste assortiment van de Pro collectie. Ook kun je het product online bestellen via maccosmetics.nl. Pink Rebel is voor mij een kleurtje die ik alleen in de zomer kan dragen, omdat hij wat donkerder en gouder is. In de winter is mijn huid er te licht voor. Pink Rebel gebruik ik niet alleen als highlighter, maar kun je ook heel mooi mengen met je dagcreme, foundation of over een bronzer of blush aanbrengen!

highlighter
Inglot (#46), NARS Albatross, Strobe Cream, Lustre Drops (Pink Rebel), Catrice Highlighter Pen (Eye Like!)

Dit waren mijn 5 favoriete highlighters! Wat zijn die van jou?

46 reacties

Eliza -

KUNNEN JULLIE PLEASE BLISTEX LIPBALM REVIEWEN HET POTJE

Nicole -

Eerst gebruikte ik de catrice pen (zelfs al een x opgemaakt) maar sinds ik Nars albatross heb gebruik ik deze alleen nog maar!

Laura -

Ik zou zo graag die van nars eens uitproberen! Ik zie hem vaker voorbijkomen op internet en foto’s zien er altijd heel mooi uit.

De informatie over inglot klopt trouwens niet helemaal. Inglot is op een aantal punten te koop in Nederland en ze hebben ook een Nederlandse online shop.

Julia -

Watskeburt met Bobbi Brown’s Shimmer Bricks?!

Willemijn -

Die stond op plekje 6 😉

Jane Doe -

Mijn favorieten zijn:

MAC Vanilla Pigment (Echt…wauw!)
Nars Albatross
MAC Soft & Gentle (Nee echt? Haha)
The Balm Mary Lou Manizer (Ik zie deze niet zo vaak voorbij komen op blogs maar hij is zeker weten het proberen & geld waard)
Diorskin Nude Transat Edition 001

En budget:
Wet ‘n Wild Mega Eyes eyeshadow in Natural Nude (Kostte maar 99 cent maar wauw wat een glans, pigment en geen glitters!)
MUA Undress Your Skin

Ik vind de kleur Silk Teddy uit het Too Faced Natural Eye palette ook echt geweldig mooi. En de Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar zit ook vol highlighter, ook al is het toch meer een blush.

Laatste tijd gebruik ik vaak die van Wet ‘n Wild van 99 cent.

Merk je al dat ik een highlighter fan ben? Haha.

JD

Nicole - Lipstickzone -

Ooh supermooi zeg! Albatross vind ik toch de mooiste haha :) Hou zelf ook echt van highlighter!! :)

Kimberly -

Albatross is echt mijn grote favoriet! Ik kan ondertussen niet meer zonder hihi

Sharon -

Nars Albatross is echt prachtig! Staat nog steeds erg hoog op mijn wishlist.

Doro -

Ik heb het wel eens geprobeerd, highlighter… Mijn man tuurde even naar mijn gezicht, en begon toen met zijn vinger over mijn jukbeen te poetsen… “er glimt daar wat”. Tja, geen highlighter voor mij meer dus :)

MySimplySpecial -

Ik heb al een paar keer met een flesje Lustre Drops in mijn handen gestaan, maar er nog nooit een gekocht.

Marloes -

Wat een mooie highlighters zitten ertussen. Ik ben zo benieuwd naar de strobe cream van MAC. Deze lijkt me erg fijn!

Jana -

Oeeeh Nars albatross is zo mooi :) x

Kim -

Highlighter is mijn favoriete make-upproduct! Albatross staat hier ook hoog in het lijstje, die van MUA en Mac zijn ook mooi.

Danique -

Zien er alle vijf goed uit! Misschien moet ik toch maar eens de strobe cream kopen.

J. / De Spiegelreflex -

Ik heb een erg fijne highlighter van Catrice en verder gebruik ik graag de wit/gele kleur van de Spring Bronze shimmer cubes van The Body Shop. Dit is ook een oogschaduw, maar doet me een beetje denken aan Nars Albatros.

Wendy -

Nars lijkt me een mooie highlighter. :)

Anne Solveig -

Ik vind ze prachtig!

Kimmetje -

Mijn lievelingshighlighter is van Etos. Dat is een cremetje. Super zuinig en een dupe van Nars Albatross qua kleur. Verder vind ik de highlighter van mijn Sleek face form palette ook mooi. En ook Makeupstudio lumiere eyeshadow heeft twee kleuren die perfect als highlighter zijn!

femketje -

love die van nars 😀

Elsbet | La Vie Pure -

Nars lijk me enorm fijn!

Josanne -

Inderdaad erg prachtig! :heart:

Shaz -

Wow wat zijn die highighters prachtig zeg. Ik gebruik nu die Sleek Make-Up Face & Body Glo en die is echt geweldig.

Fenna -

Essence-Gold digger uit de Metal Glam collectie gebruik ik bijna elke dag <3
Ook vind ik Albatross prachtig! :)

kim -

Naast Albatross is soft and gentle van MAC ook groot favoriet!

Charile -

Prachtige highlighters! Ik kan echt niet zonder highlighter 😀

saskia -

Mooie highlighters! leuk dat er duure en minder dure highlighters bij zitten!

lonneke -

Wat leuk zeg!
Zelf ben ik ook zo’n fan van Nars Albatross.
Liefs lonneke

Marnel -

Wat een glans allemaal…leuk deze top 5!!

Lotte -

Ik vind ze allemaaaaal mooi! Zonder highlighter is een look niet compleet vind ik zelf. Ik gebruik graag Soft & Gentle en mijn nieuwste aanwinst: Candlelight Glow van Too Faced. ZO MOOI!

selda -

Mijn twee favoriete highliters zijn: Albatros en Mac soft en gentle. Al vind ik die van Mac beter bij mijn huid passen.
Een shimmerbrick van Bobbi Brown: beige staat nog op mijn wishlist!!

Minke -

Ik gebruik eigenlijk nooit highlighter, want ik krijg met een matte foundation en daaroverheen matterende poeder (en eronder matterende dagcrème) alsnog binnen een paar minuten een glimhoofd. Dus met highlighter wordt dat denk ik nog een stukje erger :(

Ceetje -

Ik heb laatst bij Inglot ook een oogschaduw als highlighter gekocht. Ben benieuwd welk nummer dat was want dat weet ik niet meer. Nars is tot nu toe mijn favoriete:)

Svenja -

Wat een prachtige highlighters, vooral het zien van Albatross maakt mij elke keer weer hebberig <3

PinkFairy -

Mooie producten! Albatros is idd prachtig. Ik hou zelf ook nog van Hourglass poeders, dit zijn van die hele subtiele prachtige highlighters.

Suzanne -

Leuk om te zien!

Jasmijn -

Mooie highlighters! Albatross van NARS staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje :)

Beautydagboek -

Zelf heb ik Nars Albatross ook, maar de laatste tijd gebruik ik hem maar weinig. Zonde eigenlijk! Ik ben nu erg fan van een ‘strobe cream’ van Essence. Die kwam een paar jaar geleden uit in een limited edition collectie en heb hem herontdekt :).

Manon -

Ik heb die highlight stick van Catrice ook en ik vind het een fijn stiftje. Ik hou niet van te overdreven highlight en deze vind ik precies goed !

Kirsten -

Ik vind highlighters echt prachtig, misschien wel de mooiste make-up producten die er zijn. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar NARS.

Anniek -

Oké, Nars blijft inderdaad gewoon de mooiste 😀 Helaas ligt mijn budget niet zo hoog, dus ik ga maar eens even kijken naar die van Elf, dat is inderdaad een goede vervanger! Leuk zo’n top 5, en zeker van highlighters, daar gaan mijn ogen echt van glimmen :)

Carina -

Ik ben fan van High Beam van Benefit en verder gebruik ik vaak een wit/zilveren oogschaduw. Gouden glans is bij mij niet mooi.

Koalabeautymama -

Ik heb veel gehoord over de Nars Albatross highlighter. Mocht ik deze ooit tegenkomen, dan ga ik ‘m absoluut eens testen. I love highlighters. Een mooie glow staat altijd zo fris en shiny.

Kelly Caresse -

Nars albatross is denk ik wel de highlighter der highlighters, wat een mooie shimmer geeft ‘ie. Ik vind de MSF poeders van mac met shimmer ook heel mooi en langdurig blijven zitten

Kimberley -

Nars Albatross vind ik zo mooi! En Nars is gewoon fijn, ik gebruik mijn Orgasm blush heel vaak met veel plezier :) Dus het zou me niks verbazen als ik Albatross ook ooit aan mijn collectie toevoeg ^_^

Reageer ook