MAC Collecties: The Osbournes, The Simpsons & Brooke Shields

Niets zo heerlijk voor een beauty-addict als een lijstje opstellen met welke mooie MAC collecties er nog op ons zitten te wachten. Aan de hand daarvan maken we een wishlist en beseffen we ons dat we geld tekort komen (gelukkig maar) om al dat pracht en praal aan te schaffen. In augustus, september en oktober staan er in ieder geval mooie producten te wachten…en allemaal limited!

 photo Osbournes.jpg

Ik begin met de maand augustus. Er is al langer bekend dat The Osbournes gaan samenwerken met MAC. Nee, niet Ozzy Osbourne doet mee maar natuurlijk Sharon en Kelly. Als Ozzy mee zou doen zie ik verpakkingen voor me met vleermuizen er op en een hoop zwart. Lijkt me niet heel aantrekkelijk maar wel grappig, haha! Nee, deze collectie is heel gewaagd en felgekleurd maar ook rustig. Kelly staat voor de gewaagde kleuren en Sharon voor de mooie natuurtinten.

 photo summer2014_macosbournes012.jpg

 photo summer2014_macosbournes014.jpg

Hier zie je twee items die ik zelf heel erg mooi vind uit de MAC x Kelly Osbourne collectie, namelijk de MSF die me perfect lijkt voor dames met een rozige ondertoon. Plus de lipsticks zijn ook om van te smullen, wat een aparte maar gave kleuren. Vooral de matte lavendelkleur Dodgy Girl spreekt me heel er gaan. En mocht je MAC Candy Yum-Yum (mijn favo fellerd) té koel vinden, dan is waarschijnlijk MAC Kelly Yum-Yum helemaal je- van-het voor jou omdat deze warmer van kleur is.

 photo summer2014_macosbournes004.jpg

Het leuke aan deze collectie vind ik enerzijds de gewaagde kant en anderzijds de rustige kant. Trouwens, wist je dat de verpakkingen van deze collectie geïnspireerd zijn op hun haarkleur? Lavendel voor Kelly en rood voor Sharon. Helemaal mijn ding! Mocht ik ooit nog eens het geluk hebben een make-up collectie uit te brengen zou ik het ook aan de hand van mijn huidige haarkleur doen, haha!

 photo summer2014_macosbournes016.jpg

 photo summer2014_macosbournes023.jpg

Uit de MAC x Sharon Osbourne collectie vind ik de MSF wederom geweldig voor warme types en de blush is een prachtige koraal/roze opfrisser. Geloof het of niet, maar zo’n blush heb ik niet eens. Deze lijkt mat zonder teveel shimmer. Ik heb zelf wel koraalblushes maar die neigen meer naar rood in plaats van roze… Ik denk dat deze op mijn wishlist gaat net als MAC x Kelly Dodgy Girl lipstick.

 photo thesimpsons-ambient-725b65d_thumb_600x901.jpg

Daarna worden we 4 september getrakteerd op een hele maffe maar wel supercoole collectie. De samenwerking van MAC met Marge Simpson. Dit is een hele bijzondere collectie, er zitten niet een/twee/drie items tussen die je perse zou willen hebben omdat de kleuren zo apart zijn maar het is leuk verzonnen. Mocht je een fervent gebruiker zijn van blauwe en paarse oogschaduw is het paletje wel een leuk product. En een gele lipgloss die Nacho Cheese heet, wie wil dat nu niet?!

 photo instagramMACtheSimpsons_thumb_600x600.jpg

Het enige product wat er vrij draagbaar uit ziet en wat denk ik snel uitverkocht zal zijn is deze blush. Ik schat in dat dit een Beauty Powder is trouwens vanwege de grootte. En als dat waar is, houdt het waarschijnlijk in dat de kleur heel erg licht is. Beauty Powders staan er om bekend dat je ze niet alleen als (lichte) blush kunt aanbrengen maar ook over je hele gezicht. Zelf heb ik nog nooit een Beauty Powder van MAC geprobeerd.

 photo MAC-Brooke-Shields-Collection-Fall-2014.jpg

Waar ik zelf naast The Osbournes collectie het meest naar uitkijk is de samenwerking van MAC met Brooke Shields, deze collectie komt in oktober uit. Ik ben gek, -wat zeg ik-, sta-pel-gek op mijn MAC x15 Warm Neutral Palette en in deze collectie wordt weer zo’n palet gelanceerd. OMG! Ik ben heel benieuwd wat hier voor tinten in zitten en hoeveel het verschilt van de al bestaande MAC x15 paletten. Ook komen er Veluxe Pearlfusion paletten uit in deze collectie die ook vaak erg mooi zijn.

De kleuren van de Veluxe Pearlfusion paletjes zijn bekend. Er is een palet met zilver, violet en roze met gouden shimmers. En er is een palet met beige, grijs, plum en bruin. Vooral die laatste klinkt als een mooie, natuurlijke combinatie.

En hoe kan het ook anders, er komt ook een wenkbrauwset uit. Dat moet ook wel want Brooke is het boegbeeld van mooie, volle wenkbrauwen. Daarnaast is er nog een ‘Cremeblend Blush Duo’ bestaande uit koraalroze en een zachtroze kleur. Dat klinkt ook veelbelovend! Ook worden er lipsticks uitgebracht. Een felle oranje/rode lipstick met matchende lipgloss en een burgundy lipstick met een koraalkleurige gloss. Bij het woord burgundy zet ik het automatisch al op mijn wishlist. Je kunt nooit genoeg burgundy hebben!

PS: Van sommige collecties zoals die van MAC x The Osbournes zijn swatches te vinden op het www, bijvoorbeeld bij Temptalia.com!

Bron afbeeldingen The Osbournes

Bron afbeeldingen The Simpsons en Brooke Shields

 Er komt dus weer veel leuks uit de komende maanden, dat wordt geld opzij zetten! Wat is jouw wishlist?

 

31 reacties

Lys -

Ik vind de collectie met Marge Simpson het coolst als het op een ‘speciaal’ concept aankomt, en ben eigenlijk vooral benieuwd naar het beauty powder!

Elsbet | La Vie Pure -

Wat een toffe collectie!

Jana -

Leuke collectie’s van MAC, vooral de simpsons :) x

Lenneke -

Ik haat MAC, omdat ik altijd al hun collecties supergaaf vind. Hoooooo.

Anne Solveig -

Ik ben zo benieuwd naar die van Brooke Shields!

J. / De Spiegelreflex -

Veel om naar uit te kijken!

Manon -

Ziet er leuk uit

Jannah -

De collectie trekt me niet echt bepaald aan, jammer.
ps. ik zat daarnet jullie vlogs naar New York nog eens te bekijken, oooh wat kijk ik al uit naar jullie vlogweek! :love:

MySimplySpecial -

De eerste twee collecties trekken me niet zo, maar ik ben wel benieuwd naar die laatste!

Idhuna -

Haha, die simpsons collectie ziet er grappig uit :)

Marnel -

Aaah wat leuk allemaal!! Die Simpsons dingen :linlove: Ik merk aan je schrijf taal dat je enthousiast bent!!

Shaz -

MAC heeft altijd zulke leuke collecties en ik ben erg benieuwd naar die van The Simpsons en Brook Shields.

Nicole - Lipstickzone -

The Simpsons!!!! Woei, die blush zou ik graag willen hebben; echt een collectors item. The Simpsons hebben ook een te gek Lego pakket uitgebracht, moet je maar eens Googlen. Hé, ik ben inmiddels volwassen en heb nooit met Lego gespeeld maar ook die zou ik graag willen hebben hahaha! Oh en de lipsticks van Kelly Osbourne zijn ook echt heel erg tof :)

Kim -

Super leuke collecties! Die van The Simpsons lijkt me wel heel leuk 😀

Minke -

Leuke collecties! Vooral die van Th SImpsons lijk me erg grappig!

Jasmijn -

Ik ben vooral erg benieuwd naar de The Simpsons collectie :)

Oum Feerozah -

Ik zag al iets van de Simpsons maar deze collecties worden wel heel gaaf! :heart:

Suzanne -

Mooie producten! Het is altijd zo heerlijk om er naar te kijken.

beautyinsideandoutNL -

De kelly Osbourne collectie is heel erg mooi! De verpakkingen van de Simpson collectie zijn ook gaaf;)

saskia -

wat een hoop leuke collecties weer!

pamela -

de Simpsons collectie lijkt me echt super leuk!

Svenja -

De collectie ziet er echt heel erg mooi uit. Ik ben op het moment helemaal weg van candy yum yum, dus sowieso dat ik Kelly Yum Yum wil bemachtigen <3

Charile -

Prachtige producten, maar ik laat ze liggen haha. Hello studentenbudget 😉

Eline -

Die lipsticks in de Kelly Osbourne Collectie vind ik echt te schitterend!

Eline -

Ah, als ik toch geld zou hebben… <3

Lucinda -

De lipsticks van Kelly Osbourne vind ik werkelijk prachtig, de verpakking ook trouwens. Die zou ik wel graag willen hebben. xxx

Beautydagboek -

Ik zit zelf te azen op de Kelly Osbourne collectie, wat is die gaaf zeg! Ik zou graag het oogschaduwpalette en de blush willen kopen :).

Anniek -

Wauw, wat bijzonder zeg, die combinatie van gewaagde en rustige kleuren is echt gaaf! Ik weet niet of ik bijvoorbeeld de lipsticks van deze collectie snel zou dragen, maar de blush en de bronzer vind ik dan wel weer heel tof. De campagne foto’s zien er ook mooi uit, ik ben benieuwd!

Lotte -

De Osbourne collectie is echt heel tof vind ik, de lipglass is echt perfect! Verder vind ik de Marge Simpson collectie heeeel gaaf, maar ook naar het grote palette uit de samenwerking met Brooke ben ik benieuwd.

Kimberley -

Ik vind de samenwerking met de Simpsons het leukst! 😀

Martina -

Ik vind de blush uit de osbournes collectie er mooi uit zien! Ik ben ook heel erg benieuwd naar het nieuwe grote palette!

Reageer ook