Ik ga naar het strand en ik neem mee…make-up!

Ik reviewde laatst de CC cream met SPF20 van Deborah Milano onder het mom van ‘misschien handig voor naar het strand’. Lang niet iedereen doet make-up op als ze een dagje naar het strand gaan, ik ook niet. Maar het leek me wel leuk om te verzinnen wat ik op zou doen als ik make-up zou moeten dragen. Ik laat in dit artikel een aantal producten zien die ik zou dragen als ik make-up op moest naar het strand en vertel je ook wat ik in werkelijkheid gebruik.

Ik zou beginnen met een goede basis, namelijk de zonnebrandcrème van Biodermal met SPF50. Vooral op mijn gezicht gebruik ik graag een hogere factor, evenals op mijn schouders en borst. Daarna zou ik zachtjes met de vingers wat van de Deborah Milano CC cream aanbrengen om het gezicht iets egaler te doen ogen. Ik vind het ook wel mooi als de wangetjes glimmen, hiervoor zou ik de bronzer Too Faced Pink Leopard gebruiken.

Om mijn ogen wat meer sjeu te geven, zou ik een waterproof eyeliner en mascara gebruiken. Deze antracietkleurige eyeliner is van Max Factor en blijft erg goed zitten. Wat waterproof mascara is ook aan te raden als je kopje onder gaat! Hier zie je er een van Bourjois, Twist Up The Volume.
Toen ik een keer met mijn moeder naar het strand ging, droeg ik de nagellak Just Spotted the Lizard van OPI. Deze zag er zo ontzettend mooi uit onder water met de zon er op. Prach-tig! Ik zou daarom ook zeker een leuk, vrolijk zomers nagellakje op mijn hand- en teennagels doen. Of dat nu een felle kleur is of een speciale zoals deze van OPI.

Verder smeer ik altijd iets op mijn lippen. Niet alleen mijn gezicht heeft SPF nodig, maar mijn lippen kunnen ook wel iets gebruiken. Daarom gebruik ik deze Cherry Carmex met SPF15. Daar overheen zou ik een lipgloss product dragen of een lip lacquer. In ieder geval iets wat vloeibaar is en absoluut geen lipstick. Dat heeft weer kans om te smelten. Hier zie je bijvoorbeeld Essence Stay Matt Velvet Rose of Dior Addict Gloss Nuit de Juin. Vooral een lipgloss met glitters zoals die van Dior vind ik prachtig in de zomer, die glitters knallen er van af!

Op deze foto heb ik de volgende producten gebruikt die je in dit artikel ziet: cc cream, eyeliner, mascara, bronzer en Essence Velvet Rose

Maar goed, dit zijn producten die ik uit zou kiezen als ik make-up moet dragen naar het strand. Wat ik normaal zelf zou gebruiken is sowieso SPF50 voor mijn gezicht en lichaam. Ik gebruik dan meestal een concealer (puur voor het vlekje boven mijn lip) en eventueel een hele luchtige poeder (Clinique Redness Solutions). Ik zou mijn wimpers krullen en een heel klein beetje mascara op doen. En dan een leuke, felle lipgloss er bij…dat maakt het voor mij extra zomers net als een leuke felle nagellak!

Als jij make-up zou moeten dragen naar het strand, wat kies je dan en wat doe je in werkelijkheid?

46 reacties

katrien -

Ik ben geen beach-persoon maar traag in zulke gevallen gewoon niets! enkel zonnebrand, maar dat is eigenlijk geen make-up maar verzorging.

katrien -

draag*

Nicole - Lipstickzone -

Leuk :) Mooi naturel ook !

Marnel -

Leuk artikel!!

floor -

Geen make up.
misschien een zonnebrand creme voor gezicht.

Willen een twee outfit post maken met dezelfde kleding maar anders gestyld in flimpje!!
En meer vloggen naar events, als jullie gaan shoppen samen.

Nog lijst met jullie shoptips maken??

irene -

Hey willemijn en Martine,

Ik zou graag zonnebrand voor het gezicht gaan gebruiken maar ben bang dat ik hierdoor onzuiverheden van ga krijgen want mijn huid is nogal gevoelig. Weten jullie een goede zonnebrand voor het gezicht waardoor je geen puistjes krijgt?

Marieke -

Als ik makeup zou moeten dragen, zou ik waarschijnlijk huilen en binnen blijven 😉 Zelfs met de temperaturen van nu draag ik al geen makeup meer, veeel te warm. En ik ben het type alles of niets, alleen een beetje mascara staat me gewoon niet, dus dan komt de hele shabam van primer, oogschaduw en eyeliner er ook bij.. Gezichtsproducten kan ik gelukkig makkelijk skippen, ik ben gezegend met een vrij zuivere huid. Dus nee, voor mij alleen zonnebrand :)

Iris -

Leuk artikel! Maar pas op met lipgloss in de zon! Want door de glans kan lipgloss als een vergrootglas voor de huid van de lippen werken en dan kunnen je lippen extra snel verbranden, ik zou dus alleen lipgloss dragen als je zeker weet dat je lippen goed zijn beschermt met een hoge SPF.
X

Manon -

wat een mooie producten alleen ik draag bijna geen make-up op het strand

nenacecilia -

Ik denk niet dat ik iets zou dragen. Als het niet te warm is misschien inderdaad wat mascara, maar that’s it :)

Manouk -

Naar het strand draag ik echt niks nada noppes op m’n gezicht, behalve spf natuurlijk. Kan me niks schelen haha, ze kennen me toch niet 😉 En bovendien bedekt een zonnebril m’n kleine oogjes haha! :heart:

Nora -

Niks! Als ik écht wat zou moeten dragen, zou dat oogpotlood (kohl) zijn, dat staat smudgy ook wel mooi en beschermt het oog zelfs een beetje, maar verder echt niets. Beschermingsfactor op en gaan!

Suzanne -

Mooie producten. Ik in het altijd leuk om op het strand mijn nagels te lakken

saarenzo -

Leuk artikel! Ik draag eigenlijk alleen maar SPF als ik naar het strand ga. En wat Carmex op mijn lippen. In make up heb ik dan geen zin.

Madebyuna -

Ik kom net van het strand! &Het enige wat ik op had, was mascara en een eyeliner. Prima:) Oh en mn zonnebrand had ik iets afgepoedert met poeder van Catrice. Zodat ik niet zo glim. Perfect!

itisdiarytime -

Hooi,

Goed artikel. Zelf probeer ik altijd wel iets van make-up te gebruiken naar het strand. Meestal waterproof mascara. Alleen jammer dat soms je mascara alsnog uitloopt.

Gr,

itisdiarytime

saskia -

Wat een fijne producten!

Jessika -

Ik draag eigenlijk nooit make-up naar het strand, zeker niet nu ik mijn wimpers en wenkbrauwen regelmatig laat verven. Ik ben veel te ui om me daar zorgen om te maken :’)

Jessika -

*lui

Shaz -

Ik zet eigenlijk alleen eyeliner en dat was het. Voor de rest smeer ik mij in met zonnebrandcrème. Ik vind het geen fijn gevoel om make-up te dragen bovenop deze crème aangezien het zo vettig is. Liever dan naturel gaan.

Fientje -

Wat een leuke selectie producten! De lipgloss van Dior ziet er trouwens prachtig uit!

Kirsten -

Ik smeer me gewoon in met zonnecrème en that’s it. Geen make-up op het strand voor mij… 😉

Tessa -

Ik zou geen lipgloss gebruiken. De glitters reflecteren, waardoor je lippen sneller verbranden.

Martine -

Dat heb ik weleens gehoord maar ik geloof er eerlijk gezegd niets van, ik heb dat nog nooit gehad en mijn lippen zijn sowieso nooit verbrand geweest.

Veronique -

Ik heb ze wel eens verbrand. En ik verbrand zelden tot nooit. Dus raad lipgloss absoluut af!

Kim -

Ik draag bijna niks op het strand. Hoogstens mascara :)

Meike -

Leuk om te zien! Ik doe naar het strand geen make up op en neem ook niets mee, behalve een lippenbalsem. Ik vind het voor mezelf niet nodig om dan helemaal in de steigers te staan, ik ga meestal toch zwemmen!

Eline -

alleen een beetje mascara is genoeg voor op t strand :) Voor mij dan!

Dat Zit Wel Snor -

Ik doe altijd mijn wenkebrouwen met de aqua brow van make-up for ever. Voor de rest zou hoogstens een beetje waterproof mascara en bronzer gebruiken. Eyeliner vind ik niet zo goed plan. Die had ik laatst op toen ik naar het strand ging. Door de warmte wordt de eyeliner plakkering en blijft deze een beetje aan de bovenkant van me oolid plakken. Dat is een heel irritant gevoel met knipperen.

xAmber -

ik draag puur en alleen waterproof mascara naar het strand wat betreft make-up. voor de rest natuurlijk spf en een mooie kleurtje op mijn nagels

Marloes -

Leuk artikel, en mooie producten!

Jasmijn -

Leuk artikel! De zonnebrand voor het gezicht van Biodermal gebruik ik ook en vind ik erg prettig :) Ik zou denk ik gewoon lekker als koos make up loos naar het strand gaan (a)

pamela -

je gebruikt echt prachtige producten! ik zou denk ik toch gewoon lekker make-up loos gaan.

Svenja -

Mooie subtiele look! Ik draag toch ook altijd wel een klein beetje make-up wanneer in naar het strand ga. Een klein likje mascara, eyeliner en een lipglossje kunnen niet ontbreken bij mij!

Esmee -

Ondanks dat ik make up heel leuk vind neem ik het niet mee, naast mascara vertrouw ik erop dat het goed komt haha!
XOXO Esmee

Donna Luisa -

Ik draag alleen een beetje mascara als ik naar het strand ga, maar leuk artikel evengoed :) x

MySimplySpecial -

Ik draag eigenlijk nooit make-up naar het strand, ik gebruik hooguit ‘s ochtends een beetje poeder. Als ik wel wat zou moeten gebruiken dan zou ik kiezen voor wat conceiler, wenkbrauwpoeder en mascara.

Kelly Caresse -

Op het strand draag ik het liefst wat blush, waterproof mascara en een oogpotloodje :) soms doe ik dan gewoon geen makeup op

Denise -

Naar het strand zou ik zelf geen make-up op doen. Wat zonde dat je dan niet bruin wordt! Voor een dagje weg in de zomermaanden gebruik ik echt het minimale. Wat mascara, een lipgloss en wat highlighter. Liefs!

Ceetje -

Ik zou hooguit een waterproof mascara dragen. Maar in het echie draag ik ook geen make up naar het strand alleen zonnebrand.

Lucinda -

Meestal leur ik alleen de fles zonnebrandcreme mee, maar als ik er echt voor zou moeten gaan, dan gaan ook de mascara, wenkbrauwpotlood en een lippenbalsem met spf mee. Simpel, maar zoooo handig. xxx

Dita -

Ik draag nooit make up op strand dagen. Als be toch zou moeten, dan mascara en oogpotlood

Eline -

Ik draag naar het strand geen make-up, misschien een lipbalm, maar dan houdt het op 😉

Beautydagboek -

Fijne tips! Ik draag zelf het liefste een CC cream met een goede factor, een volumemascara en een zachtroze blush. Dan nog een zacht kleurtje op mijn lippen en klaar :). De Dior lipgloss ziet er trouwens geweldig mooi uit zeg!

Carina -

Ik draag gewoon geen make up dan. Gewoon echt niet. Hoogstens een lippenbalsem maar verder alleen zonnebrandcreme.

Lotte -

Mooie producten! De zonnefluïde van Biodermal gebruik ik ook op ‘warme dagen’, echt een heerlijk licht product. Ik zou ook alleen wat concealer en mascara dragen en als ik nog wat extra’s wil een vleugje highlighter aanbrengen omdat dat zo mooi weerkaatst in de zon.

Reageer ook