Shoplog (Blokker, Vanilia & Kruidvat)

Shopperdeshop! Ik sloeg lekker in bij de Vanilia, de Kruidvat en bij Blokker. Ik laat je zien wat ik gekocht heb.

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

33 reacties

xx_Patries_xx -

leuke shoplog, ik vind het wel eens leuk om te zien dat er `goed` geld wordt uitgegeven aan kwaliteit kleding ipv dat flut altijd maar van primark ofzo

Wendy -

Prachtige kleding!

Ik ben heel erg benieuwd naar de Dermolin lijn. Door jou ben ik parfum vrije producten gaan gebruiken en mijn huid is zoveel beter geworden. Zelf vindt ik de facewash van TBS de aloe vera erg fijn maar hij gaat super snel op.De undercover gaat veel langer mee waardoor ik uiteindelijk goedkoper uit ben dan die van TBS.

liefs

Lenneke -

Like your hair!!

Tineke -

Wow, mooie rok. Ik heb zoiets in het donkerblauw die ik het liefst elke dag zou dragen… Misschien moet ik deze ook maar eens gaan passen. Krijgen we een outfit te zien? Ik ben nieuwsgierig naar hoe jij ‘m combineert! :)

aniek -

Outfit of the Day met de rok? Ben erg benieuwd hoe je hem combineert.

Elsbet | La Vie Pure -

Wat een toffe spullen!

saarenzo -

Leuke shoplog! Vanilia heeft zulke mooie kleding <3

Michelle Kaiser -

Qua kleding heb je echt je eigen stijl. Vind ik echt heel leuk om te zien.
En leuk dat jullie weer wat items voor de blog hebben gekocht om te reviewen.

Miranda -

Zijn dat de Ouzo tops van Vanilia?

Tine -

Heel benieuwd naar outfitjes met je nieuwe kleding, en dan vooral hoe de rok staat als je hem aan hebt :

Lindsay -

Leuk weer een shoplog! Ik vind jullie filmpjes altijd ontzettend leuk, maar jullie geluid vind ik altijd zo slecht, misschien ligt dit aan mij, maar bij alle andere bloggers die ik volg klinkt het altijd 10x zo professioneel/ goed. Ik weet niet precies waar aan het ligt, (een soort van echo, of iets aan de zachte kant ofzo) maar nog maar eens misschien is dat puur iets dat aan mij ligt 😉

Suzanne -

Leuke shoplog Willemijn!

ano -

WOW je make-up is zo ontzettend mooi, je straalt helemaal Willemijn!!!!!! :heart:

Anna -

Wauw, wat een super leuke aankopen! Ben echt heel erg benieuwd naar de lipsticks.

Marnel -

Leuke video weer! Die licht roze broek is echt prachtig…zal je goed staan!! Hele leuke dingetjes gekocht…kan niet wachten op de reviews! 😉

Beau -

Leuke video! Je hebt leuke dingen gekocht. Ben benieuwd naar de matte lipsticks!

Laura -

Oe, die kleding van Vanilia vind ik wel echt schrikbarend duur! De rok is erg mooi! Zelf zou ik niet zo’n kleur broek kiezen, want ik heb het idee dat het dan al snel lijkt alsof je geen broek draagt, maar ik ben daarom toch wel benieuwd hoe die in werkelijkheid staat en of dat meevalt. De Dermolin facewash heb ik ook. Hij is nu bijna op. Ik gebruik hem altijd ‘s ochtends, omdat die heel zacht en mild reinigt. Wanneer ik make-up heb gedragen kies ik ‘s avonds liever voor een wat meer grondige reiniger, maar voor ‘s ochtends is die van Dermolin prima.

Martina -

Ik ben benieuwd hoe je nieuwe rokje staat in een outfit :) leuke aankopen :)

Kiss & Make-up -

Hah, wat grappig dat je nu pas ontdekt dat er zakken in je nieuwe rok zitten :-) Hij is mooi.

Dionne -

Wat een mooie rok!

Kim -

Leuke dingen allemaal!

MySimplySpecial -

Wat een mooier kleren heb je gekocht!

charile -

Mooie items heb je geshopt 😀

Miranda -

Leuke items heb je gekocht! Incl zakken voor de vuilnisbak;)

Nena -

Leuke aankopen! Naast investeren in mooie kleding en tassen moet er natuurlijk ook geld gestoken worden in goede prullenbakzakken haha, hoort erbij!

MySuperSweetLife -

Wat een mooie aankopen, die rok vind ik vooral erg mooi! Laat je die binnenkort in een outfit zien?
Liefs

Celia -

Leuke aankopen. De kleding van Vanillia is echt mooi zeg!

Desmain -

Wat een leuke items!

femketje -

super leuke aankoopjes 😀

Anniek -

Wat een leuke shoplog! Ik vind dat shirtje van Vanillia wat je aanhebt echt prachtig, hij staat je heel mooi. En ook fijn dat ze lang mee gaan en je er lekker lang plezier van kunt hebben! En ach ja, prullebakzakken horen er inderdaad ook gewoon bij 😉

Dita -

Wat een fijne items!

Svenja -

Wat heb je weer heerlijk geshopt! Die zachtroze broek van Vanilia laat mijn hartje ook meteen sneller kloppen, echt een mooie broek! Mooie zomerse shirtjes ook! De pastel lakjes zijn ook super <3 Echt een fijne shoplog met al die mooie zomerse kleurtjes!

Sofie -

Wat een leuke items! Ik word altijd zo blij van jullie filmpjes 😉

Reageer ook