MUA Mascara (#3 en #7)

Als je nu nog niet weet dat gekleurde mascara’s de hit zijn deze zomer, heb je vast onder een steen gezeten (lees: te diep in je studieboeken gekeken). Veel merken komen uit met heppiedepeppie gekleurde mascara’s, zowel luxe als budget. Ik waagde mijn wimpers eens aan de gekleurde mascara varianten van MUA.

 photo DSC_2640.jpg

Als namenfreak vind ik het ten eerste al stom dat het gewoon MUA Mascara heet. Uit de naam kun je niet afleiden dat het om een gekleurde mascara gaat. En de kleuren hebben an sich ook al geen namen maar nummers. Saahaai! Gelukkig kun je wel zien welke kleur je te pakken hebt door de felgekleurde mascara huls! De verpakking vind ik daarom wel heel gaaf!

Er zijn in totaal 5 kleuren:

  • #1: transparant
  • #2: mintgroen
  • #3: blauw
  • #4: bruin
  • #7: roze

Waar zijn 5 en 6 dan gebleven, vraag ik me af…En ik dacht  serieus bij kleur 1 waarom je in hemelsnaam een transparante mascara zou gebruiken. Totdat ik er achter kwam dat deze voor de wenkbrauwen is. Ik vind het allemaal een beetje wazig en onduidelijk, hier mag MUA zelf ook wel wat ‘transparanter’ in zijn!

 photo DSC_2636.jpg

Om een of andere reden baarde me dit borsteltje ook al een beetje zorgen. Het ziet er wat goedkoop uit en geeft me niet veel vertrouwen in dat het zijn werk goed  gaat doen. Het ziet er wat ouderwets uit, als goedkope haarmascara van mijn Barbies.

 photo DSC_2555.jpg

Mijn oog zonder mascara

 photo DSC_2570.jpg

MUA Mascara #7

 photo DSC_2648.jpg

 photo DSC_2572.jpg

MUA Mascara #3

Ik kan er heel kort over zijn hoewel ik nog met veel gepiel een aardig resultaat heb bereikt. Wat een rot mascara is dit zeg. Wat je hier ziet zijn wel 4 á 5 lagen. Dit moest om de kleur op te bouwen. Als je het hebt over het effect op mijn wimpers zie ik daar ook geen resultaat. Ze hebben niet meer lengte of volume, ze zijn alleen wat omhoog geduwd. De mascara zit ook op mijn onderste wimpers, maar daar zie je helemaal al amper wat van terug.

 photo DSC_2652.jpg

Op de foto’s lijkt het nog wat en is de camera heel lief geweest voor deze MUA Mascara maar vanaf een afstand zie je er amper wat van terug. Ook brokkelen er weleens stukjes af die dan los aan wat wimpers hangen. Nee, in lange tijden een van de vreselijkste mascara’s die ik getest heb…maar goed: hoe kritisch mag/moet je zijn voor het luttele bedrag van €1,25? Ik zou dan liever (met een kortingsactie) een mooie gekleurde mascara kopen van PUPA!

Sla jij deze over of lijkt het je toch wel wat?

34 reacties

An-Sofie -

is de transparante wel goed 😡

Amber -

Tip: gebruik eens een mascara base (die van Lancôme is super) dan heb je al een heel deel volume en hoef je deze alleen nog maar als topcoat aan te brengen. Maakt de kleuren ook heel intens!

Savitri -

Ook al zijn ze niet zo goed, voor zo’n prijsje is het denk ik wel leuk als je het gewoon een keertje wilt proberen of een gekleurde mascara ‘nodig’ hebt voor een speciale gelegenheid. Ik onthou ze wel voor het geval ik zin heb om iets avontuurlijk op make-up gebied te proberen, haha.

Kaylani -

Eerst dacht ik: Mooie kleuren zeg! Toen ik begon te lezen dacht ik al snel: jammer joh..

MySimplySpecial -

Ik blijf denk ik bij mijn bruine mascara.

Roxy -

Roze mascara….. Vind t altijd net of je dan varkensogen hebt, echt verschrikkelijk haha!

pamela -

super jammer!! die blauwe leek me nog wel zo mooi!

nenacecilia -

Hmm, zo jammer!

saskia -

Er is maar 1 mascara van MUA die ik fijn vind en dat is de Extreme Curl Mascara… de rest doet weinig!

saarenzo -

Jammer dat ze zo tegenvallen. Maar eerlijk gezegd ben ik ook geen fan van gekleurde mascara.

Marie -

Ik ben er toch geen fan van !

Marnel -

Jammer!

Hester -

Ik vind ze er op de foto’s eigenlijk wel heel geslaagd uitzien haha! Maar als je daar vijf laagjes voor nodig hebt, dan is het inderdaad al wat minder. Gelukkig zijn jullie er, zodat we het niet zelf te hoeven ondervinden!

Jana -

Dat is enorm jammer! x

Ceetje -

Bedankt voor de review, weet ik dat ik deze kan laten liggen :) Ik heb een groene en paarse van KIKO (die vallen ook tegen) en een fel blauwe van de Hema (is echt heel mooi)

Mariëlle -

Goede review, dankjewel :)

Elsbet | La Vie Pure -

Nee, niet mijn ding!

Jenny -

Dat is jammer.. Misschien is het een idee om deze mascara over zwarte mascara heen te doen, alleen voor wat kleur?

Eline -

Wat jammer dat ze zo tegenvallen, gelukkig zijn er zo veel leuke gekleurde mascara’s!

Nicole - Lipstickzone -

Aahw zonde dat het niks is! En idd, gelukkig heeft Essence wel leuke gekleurde mascara’s :)

Cutecle -

Ik denk dat is sowieso eerder naar essence zou kijken voor gekleurde mascara dan MUA. Alsnog wel goed om te weten dat dit niet zo’n succes is, haha.

Eveline -

Ik zal ze toch overslaan!

Kelly -

Ik vind het wel geinig, maar zou het zelf nooit dragen!

Shaz -

Gekleurde mascara’s vind ik toch niets.

Amy -

Jeetje wat zonde! Op het borsteltje vond ik het er al een beetje gek uitzien..

Lenneke -

Ik hou dus ook gewoon helemaal niet van mascara’s die een andere kleur hebben dan zwart…

Juut178 -

Overslaan dus, ben nog wel benieuwd naar hun foundations.

Maaike -

Essence heeft er ook en die zijn heel fijn!

Lucinda -

Ik zag de fotos en dacht: wauw, wat goed! Maar dan lees ik je bericht en dan is de enthousiasme in één klap weg, als ik er zoveel moeite voor moet doen, laat dan maar. Hoewel het voor het bedrag misschien eens leuk is voor een uitje ofzo. xxx

Marjoleine -

Wat jammer dat ze tegen vallen, het leken me best leuke mascara’s!

Anniek -

Meh, wat jammer dat ze niet zo goed hun werk doen! Op de foto’s ziet de mascara er inderdaad nog best goed uit, maar helaas… Ik zal zelf toch niet zo snel gekleurde mascara dragen denk ik, niet echt iets voor mij :) Het doet me altijd heel erg denken aan vroeger, toen dit ook helemaal in was. Mijn allereerste mascara was een blauwe, haha!

Desmain -

Jammer! Ik denk dat de kleurtjes op de wimpers niet echt iets voor mij is, doe mij maar mooi zwart. Maar ach, wie weet verandert mijn mening nog!

Kim -

Jammer! Sowieso zou ik niet zo snel dat soort kleurtjes dragen..

Suzanne -

Wat jammer dat ze tegenvallen! ik heb een gewone mascara van MUA en die is wel weer heel goed. Dit is dan ook wel een zwarte mascara dus dat kan misschien wat verschillen. Helaas!

Reageer ook