Lush African Paradise Body Conditioner & Granny Takes A Dip Bath Bomb

Als men vraagt wat de voordelen zijn voor beautybloggers, dan is het toch onder andere wel het testen van zalige, nieuwe Lush producten. Het is alsof je een cadeautje van de postbode krijgt. Het zit altijd leuk verpakt in een felgekleurde doos, als je daar niet blij van wordt op een chagrijnige dag! Ik testte de African Paradise Body Conditioner en de Granny Takes A Dip Bath Bomb. En nee, ik beloof je…dit is geen saaie review! Zucht!

 photo DSC_2146-1.jpg

De African Paradise Body Conditioner, what’s in a name? Het leek me heel leuk om deze te testen omdat ik zelf in Afrika ben geweest en benieuwd was of het me zou doen denken aan die mooie reis. Er zitten mooie ingrediënten in zoals amandel- en moringaolie, verse aloëgel, verse mangosap, fair trade shea boter, marula- en baobabolie. Het is een hele aparte geur vind ik zelf, en ik kan er niet echt een beschrijving van geven. Ik ruik vooral amandel. Het is eigenlijk bedoeld als een soort bodylotion voor onder de douche…ahum.

 photo DSC_2160.jpg

Voor de liefhebbers zie je hier nog de ingrediënten van de African Paradise Body Conditioner

 photo DSC_2149.jpg

Natuurlijk heb ik dit verkeerd getest. Ik (als doener zijnde) las de tekst niet en ging er gewoon vanuit dat het bodylotion was. Na het douchen smeerde ik me lekker in met de African Paradise  Body Conditioner. ‘Goh, wat is dat spul vet zeg…op zich wel lekker maar trekt niet erg in. Blijft zelfs een beetje plakken.’ *Martine leest het etiket eens voor de lol* ‘Huh, ONDER DE DOUCHE?’ *vloekerdevloek*. Ja en nu? Ik douche normaal altijd heel laat en had dus absoluut geen zin om weer al dat spul van me af te douchen.

Maar goed, het moest er toch af dus hup de kraan aan en douchen maar weer. Ik had toen geen zin meer om te testen en bewaarde het voor later. Een paar dagen later probeerde ik het nog eens. Ik zette de kraan uit en smeerde me in, daarna spoelde ik het af. Het ruikt heel bijzonder, ik kan niet bepalen of ik het lekker of niet lekker vind. Ik depte mezelf droog en het voelt alsof mijn huid heel gevoed is. Wel heel fijn. Ik denk alleen dat het een product is wat ik liever gebruik in de winter. In de zomer gebruik ik liever een lichte, luchtige bodylotion.

Het voordeel hiervan is dat je jezelf niet meer hoeft in te smeren na het douchen, een klusje waar ik ook een beetje een hekel aan heb. Voor €32,95 zou ik het zelf niet aanschaffen. Hoewel het een grote pot is, vind ik het iets te prijzig.

 photo DSC_2137.jpg

Ik kon niet wachten om lekker in bad te gaan met de Bath Bomb Granny Takes A Dip. Voor €5,65 kun je met oma badderen. Het ruikt heel fris, lekker naar gember en citroen maar ook wat naar peper. Ideaal als je wat verkouden bent! Hij verkleurt van roze/paars naar oranje/groen. Wat ik zelf wel jammer vond, was dat de geur na 10 minuten helemaal weg was, dat was juist nu het lekkerste er aan.

 photo DSC_2154.jpg

Ondanks dat het beide weer leuke producten zijn, zou ik ze zelf niet zo snel kopen vanwege de kwaliteit en de prijsverhouding. Ik vind de kwaliteit bij de Bath Bomb niet zo goed, bij de African Paradise conditioner wel. Maar daarvan vind ik de prijs weer te hoog!

De producten zijn nu te koop bij de Lush filialen en online via lush.nl!

Heb jij ook weleens iets doms gedaan met een product?

33 reacties

Michelle Kaiser -

Oh no, na 10 minuten al, dat is wel heel snel dat de geur al weg is. Ik dacht dat Lush daar kampioen in was. Uh oh bummer. Fijn dat ik eens een oprechte review lees. Bedankt.
En dan dat je je bodylotion verkeerd gebruikt hahahaha humor.

Celia -

Jammer dat je niet zo enthousiast bent! Ik vind van die bodylotions voor onder de douches altijd erg fijn in gebruik (omdat het zo snel is, haha)

Daisy -

Jammer dat de producten niet zo bleken te zijn waarop je hoopte. Maar de body conditioner lijkt me wel de moeite waard eerlijk gezegd.

Beau -

Ik ben echt benieuwd naar het bad product!

JokevdBeautyMidi -

Bofkonten! Het is jullie gegund -na alle New-York tips, waar zelfs mijn man voor het eerst naar een bblog-filmpje zat te kijken. Kwilde hem laten zien dat het echt mooi is daar. Alsnog bedankt.- beter laat dan nooit.

Martine -

Haha wat leuk om te horen, en gaan jullie nu samen naar New York 😉 ?

me -

Bathboms heb ik niets mee want geen bad hahahaha en het andere is me echt te duur. Heb wel Lush producten maar dat zijn massagebars, vaste handcreme en uiteraard lemony Flutter, heb mijn tweede nu in gebruik. Ook zijn sommige douchegels lekker maar ik moet eerlijk zeggen dat die in een pakket zaten wat ik kreeg voor mijn verjaardag, geen idee of ik ze zelf zou kopen alhoewel ze wel uitermate zuinig in gebruik zijn met een douchepuff. :haha:

Mariska -

Fijne review. Ik snap persoonlijk de hype rondom Lush producten niet zo. Op veel blogs worden ze geroemd. Ik heb onlangs twee x een badbruistablet gebruikt en ik kreeg het bad bijna niet meer schoon (gele aanslag). De geur van de producten van Lush vind ik erg kunstmatig. Maar… misschien moet ik het merk nog een kans geven. Bijvoorbeeld de lipscrub of een massagebar proberen.

Martine -

Ik vind zelf de Bubble Bars erg lekker of de gezichtsspray Breath of Fresh Air!

Jana -

Deze keer ben ik iets minder onder de indruk, vind het nogal duur :) x

Seren -

Ik begrijp de prijzen bij Lush wel. T zijn echt verse producten, met fijne eerlijke ingrediënten, handgemaakt en dan niet te zuinig ook. Hoe mooi is het dat er hakuna matata op de label staat en dat er echt geen conserveringsmiddelen inzitten haha.

Dita -

mmhh lekker!

femketje -

die bruisbal lijkt me nice 😀

Amy -

Jammer dat het tegen viel! Ik blijf een Lush fan, ga binnenkort maar weer eens een kijkje nemen in de winkel (:

Marnel -

Haha hoe je dat verteld van het verkeerd gebruiken van die conditioner…leuk!! Jammer dat ze een beetje duur zijn en tegenvielen.

MySimplySpecial -

Jammer van de prijs/kwaliteit verhouding!

Suzanne -

De producten van Lush zijn altijd zo leuk, ik vind alleen de prijs altijd wat te duur.

Esther -

Ik vind lush echt een leuk merk, maar vaak iets te duur inderdaad. Om dan zomaar even wat te kopen om te proberen vind ik het teveel. Als ik 100en goede reviews lees heb ik het er wel voor over, denk aan Lemony flutter :)

Kim -

Ziet er lekker uit! Al zou ik ze denk ik ook laten liggen :)

Jasmijn -

De African Paradise lijkt me heel fijn! Ik ben erg benieuwd naar de geur :)

Shaz -

Wat een leuke namen, maar ik vind de producten toch te prijzig.

Elsbet | La Vie Pure -

Ik vind ze toch écht prijzig!

pamela -

jammer dat de kwaliteit prijs verhouding niet goed is. ik zou ook niet zoveel geld uitgeven voor die body conditioner. ik vind die van Nivea ook erg fijn.

Julie -

Mij lijken het ook goede producten maar ik zou ze zelf ook niet aanschaffen! :-)
Wel grappig eigenlijk dat je het eerst verkeerd gebruikt had, haha!

Manon -

Dat ziet er weer lekker uit hoor!!

nenacecilia -

Hun namen zijn zo grappig altijd :)

Manouk -

Met oma badderen sla ik even over hoor hahaha! :linlove:

Miranda -

wauw 32 euro vind ik ook wel heel erg veel. Duidelijke review weer. Thanks:)

Ik moest wel onwijs lachen om je bodylotion verhaal. Zou mij ook absoluut kunnen gebeuren haha.

Saartje -

Hmm wat jammer van de bath bomb, de geur is juist vaak het lekkerste gedeelte! En de body conditioner is inderdaad erg prijzig, dat zou ik er ook niet voor over hebben.

Desmain -

Ik moet toch een keer Lush gaan proberen! Lijkt me heerlijk!

Denise -

Wat een eerlijke review! Jammer dat ze zo tegenvielen. Meestal zijn de producten van Lush geweldig <3

saarenzo -

Hahaha ik moest wel lachen om het stukje over de conditioner gel. Maar het lijken me allebei niet echt geweldige producten.

Svenja -

Vooral die badbruisbal ziet er onwijs heerlijk uit, wat jammer dat die in werkelijkheid zo tegen is gevallen, dat ben ik niet gewend van Lush! Bedankt voor je eerlijke review!

Reageer ook