Look of the Day: Date Night

Afgelopen zaterdag had ik met Djurre een gezellige ‘date night’. We gingen spontaan samen uiteten. Ik postte er nog een fotootje van op Instagram. Vandaag laat ik mijn look zien en heb ik een vraag aan jullie. Pas jij namelijk je make-up aan aan de wens/voorkeur van je geliefde?

Nars Sheer Glow Foundation, MAC Pro Long Wear en Studio Finish Concealer, MAC Stereo Rose MSF

Ik ging voor een niet al te dekkende foundation. Ik bracht wat Nars Sheer Glow aan, highlightte het gebied onder mijn ogen met de MAC Pro Long Wear concealer en stipte vlekjes aan met de Studio Finish concealer. Als blush gebruikte ik Stereo Rose, een limited MSF van MAC.

Op de ogen droeg ik het volgende:

Basis: MAC Paint Pot in Painterly
Ooglid: Burnout (UD Naked III)
Crease: Liar (UD Naked III)
Outer V: Factory (UD Naked III)
Wenkbrauwbot: Strange (UD Naked III)
Onderste wimperrand: Liar (UD Naked III)
Binnenste ooghoek: NARS Abatros

Mascara: Chanel Le Volume de Chanel
Wenkbrauwen: NYC Brow Kit

Lippen: Max Factor Lipfinity Lip Colour (Always Delicate 006)

Dan de outfit! Ik droeg mijn bordeaux kleurige Ouzo top van Vanilia met daaronder mijn donkere skinny jeans van Levi’s. De pumps zijn mijn trouwschoenen, van Ted Baker. Ik ben zo blij met deze schoenen, en draag ze nog regelmatig! Mijn Bow Clutch van Mulberry pastte perfect bij de outfit en is perfect om te dragen voor een data. Alles wat je nodig hebt (geld, telefoon, lipstick) past erin.

Horloge: Michael Kors – Armband: Monica Vinader

Djurre ziet mij het liefste met een lichte make-up. Niet te donkere ogen, niet te felle lippen, niet te veel foundation. Soms kan hij wel een felle roze of rode lipstick waarderen, maar over het algemeen houdt hij meer van naturel. Qua kleding houdt hij van een jeans met een simpele top met daaronder of een stel sexy pumps, of sneakertjes.

Over het algemeen pas ik mijn make-up en kleding niet aan aan wat Djurre mooi vindt. Ik draag vooral wat ik leuk vind. Maar als we samen wat leuks gaan doen, of we hebben een romatisch avondje samen, dan vind ik het wel leuk om mijn stijl een beetje aan te passen bij wat hij mooi vindt. Je mooi maken voor elkaar hoort er toch een beetje bij, vind ik. Ook draag ik dan graag zijn favoriete parfum, Miss Dior. Ik ben heel benieuwd hoe dat bij jullie zit!

Pas jij je make-up aan aan de wens/voorkeur van je geliefde?

53 reacties

Linda -

Hey Willemijn,

Ik ben precies opzoek naar zulk soort pumps, weet jij toevallig hoe hoog de hak is?

Groetjes

Willemijn -

Nee sorry, geen idee! Ze zijn van Ted Baker en heten Neevo. Meer info vindt je vast op hun website :)

Glamourista -

Wat een prachtige look! En dat bordeaux staat je supergoed, Willemijn :)

Marloes -

Prachtige look en wat een leuke outfit draag je!

Amelie -

Mooie, subtiele look!!

Bibian -

Wauw wat zie je er mooi uit, je haar is hier prachtig! Liefs

Elsbet | La Vie Pure -

Echt prachtig! :yay:

Pien -

Kunnen jullie een diploma-uitreiking-look maken?? Lijkt me leuk!

Anna -

Mooi mooi mooi, zowel de kleding als de look! Ik pas me altijd wel een beetje aan aan m’n vriend ja als ik met hem ben, hij houdt ook van niet te overdreven (eigenlijk liefst niks, maar dat vind ik dan weer niks).
Ik heb een nep-Urban Decay Naked 3 op Buyincoins besteld; ben heel benieuwd, zal wel niet zo goed zijn als de echte, maar die is me even te duur. :)

Manouk -

Je zag er super mooi uit! :heart:

Manon -

Leuke outfit en mooie look!

Marjoleine -

een hele mooie outfit en make-up look :)

katrien -

Erg mooie top. En die pumps en dat tasje .. :yay:
Ik zou het ook een beetje aanpassen aan wat hij leuk vind op zulke avonden, voor het werk bijvoorbeeld zou ik lekker mijn zin doen :) Mannen kunnen het sowieso ook waarderen dat je ook je eigen mening en zegje hebt.

Sharon -

Wat een mooie outfit! Dat rood staat je echt prachtig!

Oum Feerozah -

Alles zo zacht en elegant en vooral schattig, en dat tasje too cute! Mooi hoor :heart:

Marnel -

Mooi!! :happy:

Lotte -

Leuke en vooral mooie look!

Jasmijn -

Hele mooie look <3 Ja, als ik met mijn vriend op date ga, probeer ik wel altijd iets aan te doen of mijn make up zo te doen dat hij het mooi vind :)

Miranda -

Mooi! Ik vind het wel mooi die lichte make-up. Ah je bow clutch, prachtig<3

Hester -

Je ziet er prachtig uit! Qua make-up vind ik alles je wel mooi staan, maar dit soort outfits vind ik altijd het mooist bij jou. Ik zou het inderdaad precies hetzelfde doen, meestal gewoon dragen wat ik zelf leuk vind (ik bedoel, als je vriend je zo heeft leren kennen dan kan hij het niet spuuglelijk vinden) maar als je echt iets samen gaat doen dan kun je je best wat meer aanpassen, voor beide partijen het leukste! :)

martina -

wauw je ziet er echt prachtig uit zeg!!

Minka -

Prachtig! Ennuh… Mulberry sale is al begonnen he dames… sla jullie slag! x

Willemijn -

Ik heb een Mulberry-stop en mag niet meer van mezelf, haha! Maar ik weet het inderdaad, behoorlijke kortingen he!

Minka -

En alle2 een vriendschapsarmbandje dan? Vond het echt iets voor jullie! (ik zou bij Mulberry moeten gaan werken haha) Inderdaad mooie kortingen op veel artikelen!

Nora -

Aaah neee die kobaltblauwe Alexa met 400 euro korting, ik kwijl doood!!!

Shaz -

Wat een mooie zachte look! Het staat je erg goed.

femketje -

gave outfit 😀

Kiss & Make-up -

Oooh Willemijn, wat zie je er mooi uit hier! De make-up look is echt heel licht en fris, en je outfit is ook echt geweldig mooi, love it.

willemijn -

bordeaux staat je echt heel goed willemijn! en dat tasje van mulberry :love:
en ik pas me wel aan aan wat mijn vriend mooi vindt, hij vindt bijvoorbeeld eyeliner of hele felle lipstick niet zo mooi, hij is alleen in het weekend thuis dus draag ik dat alleen als ik uitga met vriendinnen of door de weeks.
ik vind het best handig dat hij naturel mooier vindt, lekker makkelijk haha, ik doe dan even snel mn wimpers krullen en wat mascara op en klaar!

Willemijn -

Haha inderdaad!

Amy -

Ik pas mij ook nooit aan en dat hoeft gelukkig ook niet want mijn vriend vindt het niet erg als ik veel makeup draag.

Anna -

Wat een mooie, natuurlijke look! Leuke outfit ook, je pumps zijn prachtig <3

pamela -

super mooie look!!

Esther -

wat een mooie zachte look.Beautyful.

Desmain -

Prachtige look!

Kim -

Mooie make-up en outfit! Ik hou ook rekening met mijn vriend, hehe :)

nenacecilia -

Ik pas me wat aan. Ik weet dat hij graag bold eyes en lips ziet, dus ik ga sowieso altijd voor één van de twee :)

Fenna -

Mooie look!
Ik denk er precies hetzelfde over als jou.
Ik hou rekening met mijn look als we romantisch uit eten gaan etc.
Hij houdt niet van felle lipsticks, dus die draag ik dan op andere momenten.

Petra -

Ik hou ook rekening met wat mijn man mooi vindt als we uitgaan. Nu vindt hij eigenlijk alles wel mooi, behalve rode lipstick. Dus die draag ik overdag voor mezelf!

Sofie -

De ooglook is hier echt supermooi ! Echt hele mooie kleuren :)

saskia -

hele mooie look gemaakt met prachtige producten! ook een leuke outfit!

Svenja -

Mooie, zachte, romantische look!

MySimplySpecial -

Wat een mooie look en mooie kleuren heb je uitgekozen!

Liz -

Leuke outfit en je make-up staat er prachtig bij

Suzanne -

Mooie rustige look Willemijn. Ik vind het heel mooi!

Ceetje -

Mooie rustige look en perfect bij je outfit. Wat een contrast met mijn look van vandaag hahaha (mint groene smokey eyes)

Eline -

Hele mooie look, je tasje is zo leuk! Mijn vriend vindt gelukkig een hoop prima qua makeup 😉

Kelly Caresse -

Wat zie je er goed uit Willemijn, wauw je Mulberry tasje is prachtig! Ik heb stereo rose msf van mac ook en ik ben er ook dol op

Carina -

Mooie look en outfit! Ik hoef me nooit aan te passen want alles is mooi volgens mijn vriend. Alleen afgevende lippenstift vindt ie niet zo leuk.

Laura -

Hele mooie look, hij zal het vast super mooi hebben gevonden! Zelf heb ik nog geen geliefde dus ik kan doen wat ik wil! 😉

Kimberley -

Mooie rustige make-up look! Dit past ook helemaal bij mij :) en je schoenen blijf ik prachtig vinden!

Reageer ook