10 Zomeraccessoires om je look op te fleuren

Het is zomer! Nou ja, in mijn hoofd dan! En het weer werkt de laatste tijd ook best goed mee. Vandaag deel ik met jullie 10 zomeraccessoires om je look op te fleuren. Kijk je mee?

De eerste twee zijn accessoires om jezelf te beschermen tegen de heerlijke, maar ook stekende zon. Een zonnebril en een hoed(je)! Onze favoriete hoedjes zin van vilt (wel een tikkie winters, maar in een fel kleurtje goed te dragen) of een mooie hoed van stro. Hoe groter en uitbundiger, hoe beter!


Topshop, Topshop, Loavies

Het volgende is een van mijn favoriete trends op modegebied van dit jaar: kleine, fijne kettinkjes met elkaar combineren. Hang er niet één maar twee of drie om je nek en combineer verschillende stijlen met elkaar.


Michael Kors horloge, Swarovski armbandje, Monica Vinader armbandje

De volgende heeft ook met sieraden te maken: want het is niet alleen hip om kettinkjes te combineren, ook een flinke ‘armcandy‘ mag niet ontbreken dit seizoen! En als je je armcandy dan ook nog eens combineert met een fleurig nagellakje kan je look niet meer fout gaan. Ik draag hier een geel nagellakje van Loavies.

Hoe kun je beter je simpele knot of vlecht opfleuren dan met een bloem of sjaaltje in je haar? Het gebloemde doekje is een soort sjaaltje met een ijzerdraad erin, waardoor je hem in je haar kunt vlechten of  om je knot kunt wikkelen. Of steek aan de zijkant een bloem in je haar. Dit kan een neppe zijn, maar ook een echte natuurlijk!

Het andere waar ik de laatste tijd fan van ben is gekleurde riempjes! Leuk bij een jeans en wit shirt of om je taille bij een jurk of rok.

De volgende ingrediënt is een goed paar hakken. Ik ben dol op mijn wedges van Steve Madden in wit kant. Ik draag ze voor het tweede jaar nu en ze zijn nog steeds mooi! Ze passen onder praktisch iedere outfit. Ga dus zeker weten op zoek naar een mooi, lekker (lees ‘redelijk’) zittend paar voor deze zomer en investeer er eventueel in, je gaat er echt geen spijt van krijgen!

En het laatste item, perfect voor zwoele zomeravonden en festivals, is een klein tasje waarin je je musthaves mee kunt nemen zonder een grote tas mee te hoeven zeulen. Ik gebruik – hoe kan het ook anders – alleen nog maar mijn Mulberry Bow Clutch, maar je hebt ook hele leuke en betaalbare tasjes op dit moment bij H&M, I Am en Six! Ga voor eentje met een ketting, want dat zie je heel veel op dit moment!

Dit waren mijn 10 zomeraccessoires om je look op te fleuren. En die komen dit weekend zeker van pas, want aan het weerbericht te zien wordt het heerlijk weer dit weekend! TGIF, fijn weekend en tot snel my loves!

43 reacties

Petra -

Wat een super vrolijk zomers artikel!! En prachtige foto’s, vooral die met de gele nagellak en arm-candy! <3 it

Marnel -

Wat een leuk artikel…met prachtige foto’s!! Jullie zijn heel creatief geweest!

Joyce -

Als je van kleine fijne kettinkjes (en armbandjes) houdt, moet je eens op de site van Lennebelle kijken. Supermooie sierraadjes in goud en zilver met een lief hangertje en een gekleurd kwastje voor de zomerse ‘touch of colour’. Echt een aanrader.
Lennebelle zit ook op Istagram. Leuk om te volgen.

Anne -

Leuk artikel! Krijg meteen een blij gevoel 😀 maar even een vraagje.. wat is het type van je zonnebril? Ik ben al tijden naardie bril op zoek naar had m nog niet kunnen vinden

Manon -

Wat een mooieb accessoires

Jana -

Leuke accessoires 😀 Vooral dat tasje vind ik ontzettend leuk 😀 x

nenacecilia -

De hanger met het blauwe steentje vind ik echt super :)

BeautyLife -

Wat een leuk artikel! :)

Elody -

Leuk artikel en mooie foto’s :) :)

Kiss & Make-up -

Ik draag heel vaak een hoedje in de zomer, vooral tegen de zon, maar ook gewoon omdat ‘t leuk staat :-) Armbanden stacken, dat doe ik heel vaak, maar met kettinkjes heb ik het nog niet geprobeerd.

saarenzo -

Wat hebben jullie prachtige foto’s gemaakt! Leuk artikel ook.

Kim -

Leuke accessoires allemaal! Mooie foto’s ook :)

Amelie -

Leuk artikel! Mooi gefotografeerd allemaal!

pamela -

de gele nagellak staat zo mooi!!

MySimplySpecial -

Wat een mooie foto’s!

Beau -

Ik vind de foto’s echt heel leuk :)

saskia -

wat een mooie foto’s en inderdaad leuke accesoires!

Jasmijn -

Leuk artikel! Mooie accessoires allemaal, vooral de kettinkjes, het hoedje, de mooie wedges en de prachtige bow clutch vind ik heel leuk <3

Cherissa Blans -

Leuk artikel, ik ben fan van de kettinkjes!
x

Lotte -

Wat een mooie foto’s, jeetje! Echt een heel leuk artikel, zit goed in elkaar en ik krijg meteen zin om me aan te kleden en te behangen met accessoires, haha.

femketje -

leuk artikel 😀

Saartje -

Wat een super leuk en lekker zommers artikel! De sfeer komt helemaal over door de prachtige foto’s die jullie hebben gemaakt! Echt super mooi!!!

Willemijn -

Aaah dankje! 😀

Suzanne -

Wat een leuke tips, ik krijg er helemaal een zomers gevoel van. En mooie foto’s!

Manouk -

Het ijsje is wel het beste accessoire haha. :linlove:

Ellen -

Een puntje van opbouwende kritiek, de kettinkjes zie je niet zo goed op de bloem.
Misschien kun je beter een foto maken dat je de kettinkjes al om hebt, of hang ze aan een mooie tak of iets dergelijks!
Verder vond ik het een heel leuk en inspirerend artikel!

beautybysandra -

Erg leuk om te lezen!

Svenja -

Prachtig inspiratie artikel. Ik word hebberig van al jullie mooie sieraden en accessoires <3

Beautydagboek -

Leuke accessoires! Vind de subtiele kettinkjes zo mooi!

Marloes -

Wat een mooie accessoires<3

Ceetje -

Die limoen achtige kleur vind ik zo leuk voor de zomer. Heb gisteren bij de v&d zo’n kleur tas gekocht. Leuk inspiratie artikel!

Miranda -

Wat een leuk artikel.
Mooie foto’s hebben jullie gemaakt!

Anniek -

Wauw, wat een mooie foto’s zeg! Het is echt een leuk artikel geworden, leuk om te zien wat jullie musthaves zijn :) Ik ga zelf voor felle kleurtjes nagellak, en een zonnebril vind ik ook echt onmisbaar! En die sleehakken van je vind ik ook zo mooi, heel klassiek en romantisch, gaaf!

Denise -

Ah ik vind armbandjes altijd zo leuk, het kunnen er nooit teveel zijn! <3

Desmain -

Leuke accessoires! Heerlijk zomers!

Dita -

Leuke spulletjes, zelf draag ik de laatste tijd weer meer kettingen

Kelly Caresse -

Jep het mulberry tasje please hihi op mijn wishlist, wat een pareltje zeg! Mooi die gele en babyblauwe kleurtjes samen

Tessa -

Prachtige foto’s!

Suzanne -

Leuk artikeltje. Armbanden, sjaals en tassen doen het bij mij altijd goed.

Leonie -

Ik blijf fan van die gele nagellak, van het weekend maar en ergens proberen te scoren! (Samen met die baby blauwe ) haha 😀

Laura -

Mooie accessoires en deze vrolijke je look zeker op! Het tasje is zó mooi! :happy:

Reageer ook