Pupa Vamp! Mascara: Deep Night & Amethyst Violet

 photo DSC_1477.jpg

Vorig jaar was het helemaal weer trendy dankzij de collectie van Chanel. Waar heb ik het over? Gekleurde, felle mascara! En het lijkt nu deze zomer weer een comeback te maken. En dat vind ik wel heel cool, want ik heb zelf nog nooit felle, gekleurde mascara gebruikt! Zelfs vroegâh niet!

 photo DSC_1479.jpg

Pupa heeft van de Vamp! Mascara 6 kleuren in totaal. Hieronder som ik ze even op enneh…let even op bij welke kleur ogen de gekleurde mascara’s het mooist zijn:

  • 100 – VAMP! EXTRA BLACK, the formula of the black colour combines 2 types of colourings: carbon black and ultramarines. Carbon black makes lashes immediately extrablack; ultramarines, a special black-blue pigment, gives a magnetic, deep look to the eyes.
  • 200 – VAMP! CHOCOLATE BROWN, perfect for blue, hazelnut and green eyes.
  • 300 – VAMP! DEEP NIGHT, perfect for blue, hazelnut, dark brown/black and green eyes.
  • 301 – VAMP! ELECTRIC BLUE, perfect for blue, hazelnut and green eyes.
  • 400 – VAMP! AMETHYST VIOLET, perfect for blue, hazelnut, dark brown/black and green  eyes.
  • 500 – VAMP! EMERALD GREEN, perfect for hazelnut, dark brown/black and green eyes

Tja…eigenlijk zowat alle gekleurde mascara’s staan mooi bij iedere oogkleur, haha! Dat vind ik trouwens zelf ook, groene ogen zullen bijvoorbeeld wel net wat meer poppen met paarse mascara en bruine ogen komen waarschijnlijk weer net wat mooier uit met een smaragdgroene kleur…maar de conclusie is dat iedereen elke kleur aan kan als het aankomt op gekleurde wimpers!

 photo DSC_1496.jpg

Hier zie je de kleuren 300 Deep Night en 400 Amethyst Violet. De Vamp! Deep Night mascara is een felle, blauwe kleur. We vinden het bijzonder dat hij ‘Deep Night’ heet want hij lijkt best wel veel op 301 Electric Blue. De Vamp! Amethyst Violet mascara is een paarse mascara.

 photo DSC_1499.jpg

Pupa Vamp! Deep Night Mascara

De borsteltjes van de Pupa Vamp! Mascara’s hebben een soort zandloper vorm. In de eerste instantie zie je niet heel veel terug van de kleur. Je moet deze goed opbouwen in laagjes en dan zie je goed de kleur terug. Vooral van dichtbij zie je het goed. Van veraf kun je wel zien dat het geen zwarte mascara is, maar is het moeilijk te zien wat voor kleur het dan wel is. Best geschikt dus voor naar je werk als je niet voor knalblauw wilt gaan!

En ik denk ook dat zo’n mascara juist leuk is voor uitgaan, want je blijft naar de ogen kijken terwijl je jezelf afvraagt wat er nu zo anders aan is dan bij meiden die zwarte mascara dragen. Het is met recht een eyecatcher!

 photo DSC_1500.jpg

Pupa Vamp! Amethyst Violet Mascara

PS: mijn full face komt morgen i.v.m. een outfit en anders verklap ik alles al haha!

De paarse kleur is ook mooi, zeker als je groene ogen hebt of een gemixte ogen met wat groen zoals ik. Ik merk net als bij Willemijn dat je de mascara wel goed op moet bouwen voor het beste kleureffect. De Vamp! Mascara separeert wel mooi en geeft na ongeveer 2/3 laagjes ook mooi volume!

Ja leuk! Wij gaan maar eens wat meer gekleurde mascara’s dragen want hier worden we vrolijk van! De Pupa Vamp! Mascara’s kosten €17,50 per stuk. Dat vind ik zelf wel erg prijzig voor een gekleurde mascara. Maar op dit moment loopt er een leuke actie (check deze link die ik vond op internet) waar de mascara’s de helft goedkoper zijn, namelijk €9,95! Mocht je liever nog goedkoper een gekleurde mascara willen scoren, hou dan de zomercollecties van Catrice en Essence in de gaten. Essence heeft namelijk (haar)mascara’s in hun Viva Brazil collectie.

Wat is jouw favoriete felle kleur mascara?

34 reacties

Tilly -

In het midden van de tachtiger jaren waren er ook gekleurde mascara”s te koop van Guerlain en Dior. Er was er ook een bij die bordeaux rood was en een blauwe kleur en aquamarijn. Ze waren in de plaatselijke Parfumerie te koop. Het zijn nu allemaal ketens zoals Ici paris en Douglas Etos. Pupa was een Italiaans budgetmerk. het was toen een van de goedkoopste make up merken vergeleken bij andere merken. Toen was het omhulsel van de lippenstift lippenstift van Dior nog wit met aan de bovenkant donkerblauw en met goudkleurige letters het logo er op van CHristian Dior, de letters C.D er op. Menigeen moest het doen met bladen zoals Fancy, Yes, en Viva, Cosmopolitan, en Marie Claire, Elle, en Vogue. dan stond er een grote foto van in dat blad dat wel een bladzijde groot was. Nu is er een blad dat heet Cosmo girl meer voor de jonge meiden zoals jonge tieners en twintigers. . Een jonge uitvoering van Cosmopolitan is de Cosmo girl en Elle girl. Nu zijn er beautyblogs die je op de hoogte houden van al het nieuws op make up gebied. Ik wou dat die beautyblogs er eerder waren geweest, want je moest het toen zelf maar uit zoeken in de tachtiger jaren. Je hebt dan niemand die je er in is voorgegaan en die ervaring moest je zelf maar opdoen. Sommige merken mascara droogden toen ook snel uit. Je was er helemaal alleen in. Helemaal geen informatie dan alleen de glossy bladen die je voor handen had. Ik vind de meiden van nu echt flitsende make up hebben waar menigeen z”n vingers bij af zou likken. Het ziet er dan ook fantastisch uit als je je compleet opmaakt met al die goeie merken en producten die er zijn. Er is in die tussentijd wel veel veranderd. Door die beautyblogs ben je helemaal weer up to date in de make up kennis, en wat er zo allemaal is.. . . . . .

Michelle Kaiser -

Wat een mooie mascara’s.

Angelique -

Vooral de paarse vind ik eigenlijk best tof, wat een pigmentatie ook!

Suzanne -

Het kan erg leuk zijn in een ooglook. Toch houd ik het liever bij zwart

Lies -

Ik heb ‘m gekocht maar op mijn donkere wimpers zie je het helemaal niet. Ik baalde wel, want vind hem best duur.

Hester -

Superleuk! Die paarse vind ik vooral heel erg mooi bij groene ogen.

Meike -

Ik vind de blauwe je erg mooi staan, maar ik zou het zelf echt niet dragen. Ook niet naar een feestje, vind het er ergens ook heel freaky uit zien..

Bianca -

Ik vind paars heel erg mooi. Heb vorig jaar een paarse van 2B gekocht, de enige gekleurde mascara die ik toen kon vinden overigens :)

agneta -

Ik heb de pupa Vamp! zwart, maar ik ben groot fan van deze mascara! Ik wil binnenkort ook eens een kleuren mascara proberen van dit merk. Erg mooi!

BeautyLife -

Ziet er goed uit! X

Maud -

Deze kleurtjes zijn er wel leuk uit! niet te fel-fout.
Een tip: vanaf 2 juni zijn de mascara’s bij ICI Paris weer 40% korting.

saarenzo -

Ik hou het zelf bij zwarte mascara’s, maar vind deze kleuren toch wel leuk staan! Het is niet BAM in your face! Maar gewoon een subtiele kleur. Leuk!

Beau -

Ik hou echt van gekleurde mascara! Ben zelf nog op zoek naar een budget variant.

Kiss & Make-up -

Nope, nog steeds geen liefhebber van gekleurde mascara, ik blijf het maar niks vinden, sowwy :-(

Melissa -

Die paarse is zo gaaf! Leuke review, eens iets anders dan zwart!

Vera -

Bij essence zijn ze standaard in het schap !

femketje -

die paarse ziet er ook eens mooi uit zeg 😀

Manon -

Ik hou niet van gekleurde mascara maar ze zien er wel goed uit

MySimplySpecial -

Leuk! Mijn favo kleur is toch wel bruin.

pamela -

super gaaf! ik vind ze alleen wel erg prijzig omdat ik gekleurde mascara nou ook weer niet zo heel erg vaak draag.

Dita -

Wauw wat gaaf!

Miranda -

Deep night! Mooi:) subtiel maar toch anders dan zwart. Leuk voor speciale gelegenheden:)

Voor de doordeweekse dag houd ik het bij zwart;)

Jasmijn -

De Pupa Vamp! mascara vind ik erg prettig, maar ik zou hem denk ik toch liever (gewoon) in het zwart kopen (a)

Elsbet | La Vie Pure -

Hmm, niets voor mij!

Kelly -

Ik vind de zwarte niet zo fijn, jammer! Deze kleurtjes zien er wel leuk uit.

Sanne -

Ik heb deze mascara in het zwart, helaas gaat hij erg vlekken in de loop van de dag. Zonde, want ik vind hem wel erg fijn!

Dana -

Onwijs leuk! Zelf hou ik het gewoon bij zwarte mascara’s :)

Myrna -

Ik vind gekleurde mascara ook wel wat hebben! Misschien dat ik ze niet altijd zou aanbrengen over mijn gehele wimpers maar op alleen de puntjes of de helft, dat het net even wat minder opvallend is. Toch maar een keer eentje proberen!

Denise -

Mhh.. ik moet zeggen dat ik mascara in verschillende kleurtjes niet echt leuk vind. Geef mij maar zwart!

Just laura -

Bij het tweede essence schap zitten er ook gekleurde mascarA’s bij vera cammila heeft er een rieview over geschreven

Marjolein - Beautylein.nl -

Wat een gave kleuren! Ik heb hem in het zwart en ben er best tevreden over.

Marnel -

Aaah zo leuk…gekleurde mascara’s!!!! :linlove:

Kim -

Mooi effect! Al blijf ik wel bij zwart haha :)

todayslovely -

Volgensmij was serena ook fan van de pupa mascaras, hmm Ze lijken wel fijn maar ik hou de kleur liever op zwart! haha.

Reageer ook