Ontmoet ons op de DYTG 9 aankomende zaterdag!

Zaterdag 24 mei is het zo ver! Dan is het tijd voor de 9e (!) editie van de Dutch YouTube Gathering aan de Meidoornkade 24 in Houten. Je zal het niet geloven en we schamen ons bijna, maar voor ons is het de eerste keer dat we naar de DYTG gaan en we vinden het echt heel erg spannend want er komen wel duizenden YouTubeFans (YTFs?) op afgestormd! Klik verder voor meer info over de DYTG#9 en onze bezigheden op deze bijzondere dag!

De DYGT#9 begint al om 10:00 ‘s ochtends en zal om 6 uur ‘s avonds afgelopen zijn. Een behoorlijk lange dag dus, ik krijg al kramp in mijn lachspieren en kaken als ik denk aan alle foto’s die gemaakt moeten worden, haha! Het is allemaal heel goed georganiseerd want er is een goed, overzichtelijk programma opgesteld. Check voor het hele programma de officiële site van de Dutch YouTube Gathering.

Van kwart over 1 tot ongeveer kwart over 2 ‘s middags hebben wij een heuse Meet & Greet ruimte, volgens het programma Meet & Greet ruimte 3. En daarna is het tijd voor het Beauty Optreden om kwart over 2 op het Hoofdpodium.

Daar mogen we natuurlijk nog niets over verklappen, maar als je er bent moet je zeker weten echt even gaan kijken. Ik heb de meest hilarische ideeën voorbij zien komen en het wordt echt heel grappig. Ik ben ook heel benieuwd of het Beauty Optreden binnen een uur lukt, want dat wordt hard doorwerken!

7juli299 Morgen is het zover: De Meet & Shop van LiveLifeGorgeous!!!!

Een gouwe ouwe: Op de thee bij LLG….ppssssttt zo zien we er natuurlijk allang niet meer uit…zoek naar 2 blondjes zaterdag!

Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in, en ik vraag me al weken af wat ik in hemelsnaam aan moet trekken…want pfoeh: nu is het moeilijker dan normaal! Ik heb in mijn hoofd wel honderden outfits aangetrokken met mogelijke schoenen. En wat voor make-up moet ik op? Mennnn…

Naast deze luxe klaagzang vinden we het natuurlijk heel leuk. We hebben al gehoord dat er brieven geschreven zijn, dat er schijnbaar heel veel selfies gemaakt gaan worden met ons en dat de cadeautjes al klaar staan. Ik kan het me niet voorstellen en stiekem worden we er ook wat sentimenteel van…Want als je er echt bij stil gaat staan, is het allemaal toch wel heel onwerkelijk maar ook zijn we heel dankbaar dat we zoveel mensen hebben kunnen inspireren met onze blogposts. En die mensen gaan we (bijna) allemaal zien deze zaterdag…!!! IEH!!!!

WE HEBBEN ER ZIN IN! JIJ OOK?

21 reacties

Marnel -

Volgend jaar wil ik er naartoe! Helaas kan ik vandaag niet! Heeeeel veel plezier!!

Stephanie -

Leeeeuk! Ik ben er ook bij. Wil zo graag jullie en alle Yoeptjoepers ontmoeten!

Miss Sentinelli -

Wat super leuk zeg!! Jammer dat ik er niet bij kan zijn :(.

Elsbet | La Vie Pure -

Jammer dat dit niet in Belgie bstaat!

Manon -

Super leuk!!

marit -

Tot zaterdag dan! :)

Dionne -

Wat super leuk!

Martina -

Heel veel plezier meiden!!!

Amelie -

Ik kan niet, maar veel plezier!!

Desmain -

Ik kom jammer genoeg niet

M -

Zo jammer, had jullie graag eens ontmoet ! Groetjes vanuit België

Kiss & Make-up -

Dat wordt vast een geweldige dag, enjoy!

MySimplySpecial -

Wat leuk, veel plezier!

todayslovely -

Hmm, jammergenoeg kan ik er ook niet bij zijn! Veel plezier allemaal en maak er een leuke dag ervan! Liefsx

Laura -

Ik kan er ook al niet bij zijn, hopelijk volgend jaar! Veel plezier! 😉

Rachel -

Ik ga iedereen langs beuken om jullie te vinden, no worry’s! Ik ga echt heel erg ‘gillen’ als ik jullie zie, zo’n zin in!

Liefs,
Rachel.

Esther -

Heel erg leuk, hopelijk ben ik er de volgende keer wel bij!

Suzanne -

Leuk dat jullie er zijn, ik ben er helaas niet:(

Sofie -

Leuk dat jullie erbij zijn! Ik kan jammer genoeg niet :(

sarah -

ik ook niet @pien :9

Pien -

Jammer ik ga niet :no:

Reageer ook