NARS Sheer Glow Foundation

We verklapten het al in de This Months Favorites video van april (2014) die gisteren online kwam: we hebben een nieuwe favoriete foundation! In New York stonden we in de Sephora bij het NARS schap. We kochten beiden een Sheer Glow Foundation, want we waren wel benieuwd of het echt iets was aangezien een aantal Amerikaanse beautybloggers er bij zweren. Wij zweren er ook bij!

NARS heeft een aantal foundations, waaronder de NARS Sheer Glow Foundation lijn. Dit is een vloeibare foundation met een mooie glans. Ze komen in kleuren met verschillende soorten ondertonen (geel, roze, rood, goud) van heel licht (Siberia) tot vrij donker (Khartoum). De foundation zit in een mooi, glazen flesje met een vierkante matte, zwarte dop. Het ziet er luxe en strak uit, zoals we van NARS gewend zijn.

Bij terugkomst op de hotelkamer ontdekten we alleen dat er geen pompje bij de Sheer Glow Foundation zat. Je moest de dop er gewoon af draaien en dan de foundation er uit schudden. Dat werkt voor geen meter dus de volgende dag gingen we terug. Jawel, het pompje moet je apart kopen. Dat vonden we een beetje belachelijk, maar vooruit: $12 voor 2 pompjes dan maar…Omgerekend betaal je €4 voor een pompje.

De foundation is vloeibaar, maar niet té. Je kunt gerust een drupje op de rug van je hand laten liggen. Het werkt hemels. Willemijn brengt deze foundation graag aan met een Beautyblender en ik zweer bij mijn MAC Oval 6 Brush in combinatie met de NARS Sheer Glow Foundation.

Er wordt gezegd dat de foundation sheer is en makkelijk op te bouwen, maar ik vind deze foundation helemaal niet zo sheer en dat verraste me juist. De dekking is zeker wel medium te noemen en bedekt met gemak de roodheid en oneffenheden. En de finish is prachtig, NARS noemt het een satin finish en de finish is eigenlijk precies goed. Je kunt er eventueel nog poeder aan toevoegen (op je T-zone) maar het hoeft in principe niet. En dat heb ik niet vaak bij een foundation! Het glimt niet té, het is niet te mat, het is de perfecte dewy finish. Ge-wel-dig!

Willemijn kocht de kleur Gobi (Light 3), dit is een lichte foundation met een gele ondertoon. Ik kocht de kleur Mont Blanc (Light 2), dit is een lichte foundation met een roze ondertoon. Ik vind het ook heel leuk en opvallend dat de foundations namen hebben, dat is weer eens wat anders dan saaie benamingen zoals Beige/Ivory/Sand ofzoiets.

NARS Sheer Glow Foundation: Gobi (Light 3) en Mont Blanc (Light 2)

NARS Sheer Glow Foundation: Gobi (Light 3) en Mont Blanc (Light 2)

Het geeft een prachtige glans aan je gezicht die heel natuurlijk oogt. Tijdens het swatchen kwamen we er achter dat er een roze glans in de foundations zit. Deze zie je niet op het blote oog en ook niet op je gezicht, maar als je een foto met flits maakt zie je duidelijk een roze glans als je goed kijkt! Heel bijzonder, maar nogmaals: dit zie je niet terug maar heeft misschien wel iets te doen met de mooie finish op de huid.

Geen foundation, alleen een hydraterende crème als basis aangebracht

NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc (Light 2)

NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc (Light 2) in combinatie met de rest van mijn make-up

De houdbaarheid is ook heel goed. Zonder primer blijft deze foundation ook heel goed zitten. Aan het einde van de dag glim ik een beetje op mijn neus, maar dat is ook het enige en het ziet er niet eens vet glimmend uit, maar gewoon als een natuurlijke glans.

Willemijn met NARS Sheer Glow Foundation in de kleur Gobi (Light 3)

Tja, wat moet ik er nog meer over zeggen? Wij zijn echt verliefd op deze geweldige foundation van NARS. De Sheer Glow wordt vooral aangeraden voor de normale huid en de droge tot zeer droge huid. Op Willemijns gecombineerde huid (droge wangen, vette kin) doet hij het ook heel goed Als je een heel vette huid hebt is de NARS Sheer Matte Foundation lijn misschien meer iets voor jou.

De NARS Sheer Glow Foundation is behoorlijk aan de prijs: €41 (zonder pompje!). Met een pompje ben je €45 kwijt. Maar voor ons is het het geld dubbel en dwars waard. Op het gebied van mascara’s zijn we -welbekend- gek op de Le Volume de Chanel mascara. En op het gebied van foundation zijn we nu helemaal lyrisch over de NARS Sheer Glow Foundation. Jammer genoeg!

Er is alleen één probleempje…we hadden meteen een back-up moeten kopen! NARS kun je kopen via de webshops van HQHair, ASOS en Sephora.fr , mijn kleur (Mont Blanc) hebben ze daar gelukkig wel ondanks dat hij in sommige webshops uitverkocht is…maar de kleur van Willemijn (Gobi) is lastig te traceren! Behalve op Sephora.com maar die verzendt niets naar Nederland, wel naar de UK. Hmm, dat wordt een tripje plannen naar Londen of Parijs…of weer naar New York!

Wat is jouw perfecte foundation?

66 reacties

Emine -

Hoi ik heb een vraagje. Ik wil nars sheer glow graag bestellen en ik heb gezien dat willemijn gobi heeft gekocht en ik wilde vragen welke kleur je hebt van Mac. Zodat ik ongeveer kan gokken welke ik moet bestellen.:)

Martine -

Willemijn is bij MAC NC15 :)

Maaike -

Ik tikte deze foundation in op google, en ik kwam terecht bij jullie review. Ik wil heel graag deze foundation kopen, want ik heb ook een droge huid. Maar helaas zie je bij mij de foundation altijd zitten op me voorhoofd en tussen mijn wenkbrauwen. Denk je dat deze foundation ook daar goed voor zal zijn. Of weten jullie een tip om daar iets tegen te doen. Alvast bedankt :) Liefs Maaike

Martine -

Oei, dat is altijd lastig als je een hele droge huid hebt. Ik heb het zelf ook, maar door mijn huidverzorgingsroutine is het al een stuk opgeknapt. Je kunt het beste -denk ik- nog een primer onder je foundation gebruiken zodat je al een extra laagje hebt en een spons (beautyblender) om de foundation aan te brengen.

Sanne -

Ik weet niet of het helpt. Maar sephora.com blijkt ineens ook te verzenden naar NL!
Voor €10,-, en er zouden geen kosten meer bij komen voor import/btw.

Willemijn -

Verrek, dat klinkt goed! 😀

Manouk -

Aaah ik heb deze vorige week in Londen gekocht en ik ben ook zooo verliefd. Ik heb ook de creamy radiant concealer erbij gekocht. Ik dacht serieus ook toen ik thuis kwam; had ik er nog maar 1 gekocht. Maar gelukkig ga ik in oktober naar New York dus tot die tijd moet ik het maar even met deze doen. In de zomer draag ik toch nauwelijks foundation/concealer, dat scheelt weer in de tijd haha! :heart:

Cynthiiaa -

Beide zijn inderdaad niet echt sheer, maar ik houd van dekkende foundations! Mijn zus heeft ook een foundation van NARS en is ook helemaal overstag. Ze vond het ook minder dat er geen pompje bij zat, want er komt best veel uit. Gelukkig kochten jullie je pompjes er nog bij! 😀

yeon u -

Ik heb de foundation ook en hij is zo fijn en dekt echt heel mooi. :heart:
Vind de prijs wel heel hoog in praag betaalde ik er 48 euro voor

Shaz -

Nars is één van mijn favoriete merken, maar jammer dat het hier niet te koop is. Het is moeilijk om de juiste kleuren online te bepalen.

Lisa -

Ik kocht hem in Parijs! Topper
Alleen thuis merkte ik dat ik het pompje was vergeten om erbij te kopen
Stom ook van de verkoopster
Nu moet ik via eBay 20 dollar betalen vanwege het verzenden grrr

Wies -

Ik vind dit een fijne foundation alleen ik gebruik hem helaas niet omdat hij in mijn lijntjes trekt. behalve dat is hij perfect .x

Take-a-bow -

Wauw mooie foundation! :yay:

Sarah -

Wauw, mooi effect!

Michelle Kaiser -

Jaaaaaaa back To New York City! :yay: :yay: :yay: :yay:
Mooie foundation ook inderdaad.

Laura -

Toen jullie voor het eerst vertelden over deze foundation in jullie vlogs dacht ik al: die wil ik hebben! Deze zomer ga ik weer naar Praag en HALELUJA: er zit een Sephora met een Nars waarschijnlijk! Joehoeee! :love2: Hele fijne review, deze foundation lijkt me net wat voor mij!

Desirée -

Die ziet er goed uit! NARS verzend via narscosmetics.eu gewoon naar Nederland *tip* :)

MySimplySpecial -

Erg mooi! Lastig dat ze online niet allemaal even makkelijk te vinden zijn.

Zoë -

Fijn is hij he! Heb hem nu een paar maand en hij bevalt me echt onwijs goed, ook al heb ik een onwijs vette huid. Als ik een goede primer er onder gebruik en het ook goed afpoeder is het echt geen probleem! Ik heb ook de kleur gobi, als het goed is moet hij gewoon op hqhair.com te koop zijn! Daar heb ik hem ook vandaan :)

beautyforgirls -

Ziet er zo goed uit.
Liefs, xxx

Hester -

Alleen die kleurenrange al, indrukwekkend! De foundations geven echt een praaachtig effect, jammer van de prijs en verkrijgbaarheid…

Syl -

Wow deze foundation is echt prachtig! Ik hoop dat ze ook iets met een peachy ondertoon hebben!

Amelie -

Prachtige foundation! NARS moet echt naar Nederland komen!!

nenacecilia -

Hele mooie foundation! Ik ga hem toch eens bekijken in Engeland!

Martina -

Wauw als ik voor een high end foundation zou gaan is dit zeker een hele grote kanshebber!

pamela -

hij ziet er prachtig uit! ik vind het zo jammer dat dit merk niet gewoon in Nederland verkocht word.

Elsbet | La Vie Pure -

Ze staan jullie zo mooi en erg natuurlijk!

Bertine -

jullie huidjes zien er echt prachtig uit zo!!

Manon -

Mooi, geeft inderdaad een gezonde gloed :)

Jasmijn -

Hele mooie foundations met een prachtig effect :) Als ik over 3 weken in London ben, ga ik vragen of ik hem mag proberen om te kijken of ‘ie op mijn huid ook zo mooi staat (A)

Jana -

Hij heeft zo’n mooi effect :) x

Paola -

Ziet er super goed uit! Inderdaad zonde dat jullie geen back ups hebben. Mijn favoriet is de all matt foundation van Catrice.

Simone -

Ik ga binnenkort naar Canada en USA voor een week, als je wilt kan ik de kleur Gobi voor je meenemen Willemijn. Laat maar weten. Groetjes Simone

Bibi -

Ik zag op hqhair dat Nars Sheer Glow daar €37,85 kost dat scheelt weer 4 euro haha! Ze hebben alleen niet heel veel kleuren helaas maar misschien wel een tip voor anderen! Ik dacht eerlijk gezegd dat het een beetje een overrated-product was maar als ik jullie swatches zie en ik heb nog wat andere reviews gelezen ben ik er toch ook best benieuwd naar! X

Suzanne -

Ziet er mooi uit. In de verpakking kijkt het net geel en wit, haha.

Beau -

Ziet er mooi uit!

wendy -

Wat een mooie foundation! Lastig dat hij niet in NL verkocht wordt.
Hij staat trouwens wel op Ebay in Willemijn kleur: http://www.ebay.com/itm/NARS-Sheer-Glow-Foundation-Santa-Fe-Mont-Blanc-Deauville-Fiji-Gobi-Siberia-BNIB-/271348803621?pt=US_Makeup_Face&var=570233236204&hash=item3f2da62825

Martine -

Ah kijk, dat ziet er uit als een betrouwbare! Ik had ook nog gezocht op eBay naar Gobi voor Willemijn, maar ik kwam alleen maar varianten uit Taiwan/Thailand tegen :)

Dita -

Die zijn heel fijn zo te zien en lezen

Bella -

Dit is inderdaad ook mijn favourite foundation, in de kleur Stromboli. HQ Hair en Asos versturen geen Nars naar Nederland, maar je kunt het heel gemakkelijk bestellen via narscosmetics.eu met boven de €50 geen verzendkosten. Ik zie helaas dat de kleurenaanbod van foundation op dit moment wat gelimiteerd is; wellicht wordt het nog aangevuld.

Lisa -

Kun je daar ook met paypal betalen?
Hq verzend wel nars

Marloes -

Wauw wat een mooi effect. Ziet er erg goed uit!

Lenneke -

Dit is inderdaad heel erg mooi!

iiiThinkPink -

Ziet er goed uit!

Charile -

Klinkt super!

Marnel -

Heel erg mooi! Jullie zien er ook heel goed mee!! Balen dat hij zo moeilijk te krijgen is! :jep:

Manon -

Wat een mooie dekking

Laura -

Die foundations zien er mooi uit. Wel jammer dat NARS niet in NL verkocht wordt. Tijd dat daar verandering in komt!

femketje -

ziet er super uit!

Daniëlle -

Ziet er prachtig uit, maar dat had ik ook wel verwacht. Ik hoor er altijd zoveel goeds over! Wel raar dat je het pompje apart moet kopen, misschien is dat iets Amerikaans? :)

Miranda -

oh wauw, dat ziet er goed uit. Wel heel, eeuhm, apart dat je het pompje dan nog apart moet kopen.. maar ach;)

Ik gebruik een foundation van de Inglot en daar ben ik altijd nog tevreden over:)

Kelly -

Ziet er goed uit!

Wendy (B) -

Ik wil er eentje die matteert en qua textuur beetje dikker en als je die uitsmeert een poedergevoel geeft.

roos -

ik zou dan de mouse fountdation proberen van essence die hebben een hele goede mijn vriendin heeft een vette huid en die vind die echt heel goed voor haar huid.
voor mij werkt die niet want ik heb een hele droge huid. en dan zie je overal velletjes

Sofie -

Hele mooie foundation! Jammer dat het zo prijzig is..

Minke -

Klinkt heel erg goed!! Maar ik heb een vette huid die heel snel gaat glanzen, dus ik denk dan niet dat dit wat voor mij is..

Anica -

Je hebt ook nog de europese webshop van Nars Nars.eu, misschien dat hij er daar wel te vinden is.

Martine -

Die heb je inderdaad ook nog, alleen op dit moment bieden ze niet alle kleuren aan helaas…

Maud -

Ziet er mooi uit. De finish lijkt me heel natuurlijk. Wel stom van dat pompje!

Laura -

Wauw, prachtig! Ik ga binnenkort naar parijs, maar ik weet nog niet of ik het geld er aan uit wil (en kan) geven.. 😉

Anniek -

Wauw, wat heeft hij een mooi effect op jullie huid zeg! Het ziet er heel natuurlijk uit, terwijl hij wel dekt als een malle, top! Ik gebruik zelf niet zo vaak foundation, alleen af en toe BB cream. Maar over het algemeen heb ik een redelijk egale huid, superfijn :) Goede review!

saarenzo -

Hele mooie foundation! Maar wel belachelijk dat je het pompje er nog apart bij moet kopen. Voor die prijs hadden ze hem er ook gewoon bij mogen doen.

todayslovely -

Ja ja deze foundation zij echt top!

Kimberly -

I”ve been waiting for this! Deze wil ik zo graag.. fijn dat jullie er tevreden over zijn! :)

Kimberley -

Ah wauw, wat een mooi effect heeft ie op de huid! En nog een stedentripje is helemaal niet zo’n probleem toch? Haha 😉

Reageer ook