FOTD: Lovely Narcissus

Het is al een tijd geleden dat ik mijn OCC liptars gebruikte, dat komt omdat het wat meer tijd vergt om mooi aan te brengen en je het niet zo snel hebt bijgewerkt. Toch werd mijn aandacht weer getrokken naar het OCC schap in de Sephora van New York, omdat daar de bijzondere kleur Narcissus lag. Daar moest ik een gewaagde FOTD mee maken!

Mijn OCC liptars (Hush en Memento) hebben een draaidop die net zo breed is als de verpakking. Deze heeft meer een tuutje. Wellicht is dat veranderd? Het is ook alweer zeker zo’n jaar of 3/4 geleden dat ik Hush en Memento kocht. Ik vond het wel netjes, want deze OCC liptar kwam in een plastic zakje met een goed lipkwastje erbij en dat kwastje werkt heel goed!

OCC Narcissus is een vrij felle bubblegum kleur, maar die niet te licht is. Hoewel ik veel roze lipkleuren in mijn stash heb, is dit toch weer een ander soort kleur. Je zou natuurlijk een onopvallende ooglook erbij kunnen dragen…maar je kent me ondertussen. Ik ging voor zwoel en pittig dankzij UD Naked 3 en MAC 15x Warm Neutral.

Als basis gebruikte ik het potlood Stila Deep Burgundy, zowel vervaagd op het hele ooglid als op de waterlijn. Op het ooglid gebruikte ik de donkerste kleur Blackheart van UD Naked 3. Deze heb ik geblend met een roze kleur uit het MAC palet (de middelste uit de bovenste rij). Ik gaf de buitenste ooghoeken iets meer definitie door de burgundy/paarse kleur uit het MAC palet te gebruiken (bovenste rij, 2e van rechts).

Ik gebruikte in de binnenste ooghoeken de goudkleurige highlighter (middelste kleur, middelste rij) uit het MAC palet. Deze bracht ik ook aan onder het wenkbrauwbot. Ik maakte het af met mijn MAC Extreme mascara.

Wauw, wat is Narcissus een bijzondere roze kleur. Het perfecte snoepkleurtje! Ik besloot weer eens te shapen met NYX Taupe, die had ik een beetje links laten liggen. Zonde, want het blijft een mooie kleur om te shapen. Als blush gebruikte ik de hele lichte, zachtroze Gentle Touch van Zoeva.

Qua basis zie je hier weer de NARS Sheer Glow Foundation in de kleur Mont Blanc. Ik ben echt gek op die foundation! Verder draag ik een ijsblauw shirt van Topshop en de Laza Blab oorbellen van Swarovski. Waar ik trouwens heel erg blij mee ben want ik draag ze vrij vaak!

Maak jij ook weleens gewaagde combinaties tussen lippen en ogen?

51 reacties

Amber -

Oh wauw, wat een prachtige oog look. Staat je echt geweldig. Ik wil het naked 3 palette oooook!

Michelle Kaiser -

Wat is dit een prachtige FOTD Martine.

Sofie -

Hele mooie kleur op je lippen! Misschien iets te veel glans voor mij, maar het kan best :)

Vera -

Oh wauw, alles staat zo mooi samen! Echt een super mooie, chique look. :love2:

Jana -

Wow wat een mooie knallende look 😀

Jessica -

Kijk uit met spiegels en wateren, anders eindig je straks nog als de echte Narcissus! 😉

Saskia -

Staat je erg mooi, perfecte lipkleur ook!

Hester -

Je kan donkere oogmake-up echt heel goed hebben en je doet het ook heel mooi! Ik droeg gisteren eigenlijk per ongeluk een vrij donkere ooglook en dat blijf ik toch veel lastiger vinden om mooi te blenden zonder dat het tot je wenkbrauw doorloopt. Mooi gedaan!

Marnel -

Wat is die liptar leuk!! Staat je ook goed!! :linlove:

Desirée -

Wow, ik vind de look erg mooi. Staat je goed!

e -

Mooi!!

Esther -

Mooie look! Je lipkleur is ook gaaf x

femketje -

Die lipkleur is awesome!

Ceetje -

Mooie donkere look. Weer nieuwe inspiratie gekregen hierdoor!

Beau -

Wat een mooie look Martine!

Nikki -

Het staat je prachtig!

Yunaa -

Mooie foto! Je straalt:) dat blauw staat je onwijs goed!

katia -

Echt super mooi!
Jullie dragen het zo goed, bij mij staat het echt niet zo een opvallende lipkleur.

Dionne -

Wat een mooie look!

Elise -

Waaauw, zo’n mooie ooglook!!

Siysi -

prachtige ooglook Martine! :heart:
Leuke shirt ook, matcht goed bij de Swarovski oorbellen. Kleine correctie trouwens: het is niet de laza blab maar lazo blad oorstekers met een aurora borealis ( kleur is geïnspireerd door het noorderlicht) schittering erin. Dit zeg ik omdat ik zelf bij de Swarovski werk.

Martine -

Heel erg bedankt voor de toevoeging, ik zocht me rot hoe ze precies heten en op het doosje kon ik het ook al niet vinden. Dankje! En ik vind het ook heel leuk om er wat over te lezen. Toen ik ze daar kocht hoorde ik deze informatie niet, maar ik hou altijd van dat soort verhaaltjes er om heen. :)

Dhini -

Prachtig look

Elsbet | La Vie Pure -

Oh wauw, dat palette!

Alexandra -

Oké ik volg LLG al heeeel lang, maar had nog nooit ergens op gereageerd. Nu MOEST ik wel reageren want wow! Wat een mooie look!! Alles klopt; de oog make up, de lippen en de kleur oorbellen bij je trui. Martine, oprecht de allermooiste look die ik bij je heb gezien, super!! 😀

Martine -

Dankjewel Alexandra, goed om te horen en leuk dat je reageert!

Hi -

Weer erg mooi!

Kiss & Make-up -

Van de lipkleur ben ik niet zo fan, maar de ooglook vind ik echt GEWELDIG! Staat je goed, die sultry look.

Angelique -

Mooie look, staat je goed!

Kelly -

Wat een prachtige look. Ik vind vooral de lipkleur erg geslaagd.

Jasmijn -

Wauw prachtig kleur van OCC <3

Tine -

Wauw ik wou dat ik ook zo’n mooie ooglapje kon maken!

Tine -

*ooglooks dus, damn you autocorrect!!

Sarah -

Hele mooie look, staat je echt goed! Het shirt en de oorbellen ook :)

Manon -

Dat ziet er mooi uit

Amelie -

Mooie look, de ogen vind ik heel mooi gedaan!

Miranda -

wauw, je ogen! Super mooie look!

Laura -

Wauw, alles is zo perfect! :happy:

Beautyjuf -

Wat een prachtige ooglook! Je ogen vallen hierdoor nog beter op.

Suzanne -

Leuke look. Mooie kleur van de lip tar

pamela -

de kleur staat je zo mooi!!!

Daniëlle -

Wat een geweldige, felle kleur!

MySimplySpecial -

Wat een mooie ooglook!!

Martina -

Een zoete kleur op de lippen met een smokey ooglook vind ik altijd zo tof samen! Mooi hoor :)

Svenja -

Prachtige look <3 je truitje vind ik trouwens ook geweldig, die kleur staat erg mooi bij je en accentueert je ogen erg mooi!

Kimberly -

Wauwie wat mooi! Die roze lipkleur is echt zoo mooi <3!

Saartje -

Mooie look! De kleur van de liptar is echt prachtig! Ook het donkere lijntje op je waterlijn vind ik erg mooi en intens staan. Mooi gedaan!

Todayslovely -

Martine ik vind roze lipkleuren zo mooi bij je staan!

Bianca -

Mooie look! Lang geleden dat ik de lip tars nog ergens voorbij zag komen, ze blijven mooi :)

Reageer ook