Daily Life: zomer, werken, Mulberry, DYTG9

Ik had zin om weer eens wat kiekjes uit mijn leven te delen hier op LLG. Niet dat ik nu zo’n enorm interessant leven heb, maar soms maak je binnen een week ontzettend veel leuke dingen mee die een blogpost waardig zijn. Vorige week had ik samen met Willemijn een hele volle agenda en moest ik zondag echt even bijkomen…wat een indrukken allemaal!

Ik begin met de Dutch YouTube Gathering 9 waar jullie gisteren de vlog van gezien hebben. Sommigen vroegen zich af wat voor event het was. De Dutch YouTube Gathering (afgekort DYTG) is een groot event waar allerlei bekende YouTubers komen op het gebied van gaming, entertainment en beauty. Enkele bekende namen zijn Bardo, Mert & Dylan, Cinemates, Theaumes, Teske, VeraCamilla, Serena, Diana en ga zo maar door. En wij natuurlijk! Het was voor ons de eerste keer dat we aanwezig waren.

Omdat er ook een aantal vragen kwamen over mijn kleding en make-up, hierbij de antwoorden: een olijfgroene/gouden ooglook met het MAC x15 Warm Neutral Palette, MAC Stereo Rose op de wangen en de lipstick is Illamasqua Fable. Mijn haar heb ik gedaan aan de hand van de staartjesmethode en de Remington Pearl Wand. Mijn jurk met print is van Vanilia en de turquoise Zara wedges mocht ik gelukkig lenen van Willemijn, want ik had totaal geen leuke zomerse hakken meer die bij deze jurk pasten. Mijn tas is een Mulberry Suffolk in de kleur Emerald Green zodat de kleur van de hakken toch nog ergens in terug kwam.

Even een kiekje op het hoofdpodium met een fotograaf van de DYTG. We werden ook kort geïnterviewd dus ik ben benieuwd wat daar van terug te zien is. Ik geloof dat Willemijn en ik hier wel aan kunnen wennen, zeker aan interviews want wij geven hele uitgebreide antwoorden haha! Kletserdeklets…

Als ik naar deze foto kijk, word ik gelukkig. Ik ben zo blij met twee goede vriendinnen waar ik altijd terecht kan. Het klinkt zo cheesy, maar ik voel me wel echt gezegend (tjee, wat zweverig) met zulke goede vriendinnen. Willemijn en ik waren sowieso al heel blij dat Alida het leuk vond om mee te gaan naar de gathering en achteraf was het ook nog eens heel praktisch, want Alida heeft heel veel foto’s kunnen maken voor de meiden die met ons op de foto wilden. Dus lieve Ali, enorm bedankt voor de support en de gezelligheid, je bent een schat!

Nou, daar stonden we dan te wachten op onze fans. We wisten niet zo goed wat we moesten doen en gelukkig vonden we Serena die je natuurlijk wel kent van Beautylab.nl. Zo gaaf, ze had gewoon haar eigen BeautyLabBooth. Toen ze vroeg of we even een kiekje met haar wilden maken voordat alle fans binnen zouden stormen, zeiden wij geen nee! Hi-la-risch en mennn, wat sta ik er als een mafkukel op rechtsonder. Ik dacht dat we al klaar waren, haha!

Hier zie je een aantal foto’s met wat fans. Er zijn die dag ongelooflijk veel foto’s genomen, ik had niet alleen kramp in mijn voeten door de wedges maar ook in mijn kaken/wangen. Maar wat was het bijzonder en ontzettend leuk. We maken de video’s natuurlijk voor jullie en daar hebben we erg veel lol in. Het was zo leuk om te horen hoe blij jullie worden van de video’s en dat de NYC vlogs erg in de smaak vielen. Ik geloof dat we dus vaker op reis moeten…

Lieve allemaal, bedankt dat jullie met ons op de foto wilden, dat jullie met ons gezellig een praatje maakten, dat jullie de tijd en moeite namen om lieve briefjes te schrijven en cadeautjes mee te nemen en zelfs handtekeningen wilden. Jullie waren T O P ! Eigenlijk nog meer dan dat, maar er zijn gewoon geen woorden voor om uit te drukken hoe dankbaar we zijn dat we dit mee mogen maken. En dat geldt geloof ik voor alle YouTubers die daar waren.

En toen iets heel anders. Een aantal weken geleden kregen we een uitnodiging van niemand anders dan Mulberry. We konden het zelf ook nog niet geloven, was het een grap? Maar ze belden ons op of we ook de nieuwe Cara Delevingne collectie kwamen bekijken met aansluitend een diner. Omdat we weleens hadden verteld in de winkel wat voor werk we deden dachten we dat dit misschien vanuit de PR was. Maar nee, het was nog veel leuker. Dit was voor (letterlijk citaat) ‘vaste, dierbare klanten’.

Haha, niet te geloven! Het was voor ons nogal een geregel omdat we om 6 uur ‘s avonds op een donderdag daar moesten zijn en het zou pas rond 11 uur ‘s avonds afgelopen zijn…en dan woon je in Groningen en moet je vrijdags gewoon weer om 8 uur aan de slag. Maar we moesten gewoon gaan, dit konden we niet laten schieten. Kijk die uitnodiging alleen al. Dit werd bezorgd door een koerier uit Amsterdam. Je weet gewoon niet wat je mee maakt joh!

De tassen waren prachtig, zowel die van de Cara Delevingne collectie als de zomercollectie. Helaas was er net één tas niet aanwezig die ik juist beter wilde bekijken. Dit is een hele gave rugzak en handtas in 1 met allemaal gouden leeuwenkoppen, geïnspireerd op de vingertattoo van Cara Delevingne.

Alsof het allemaal nog niet genoeg was, gingen we met deze prachtige paarden naar het diner aan de Keizersgracht. Deze zou plaatsvinden in het koetshuis van Museum van Loon.

We mochten iemand meenemen en ik besloot mijn zus Renate mee te nemen. En we hadden dit alledrie voor geen goud willen missen! Het was echt een prinsessen event en ik vond het juist leuk dat het voor vaste klanten was. We hebben met iedereen leuk gepraat en elkaars tassen bekeken, heerlijk! Ik, Renate en Willemijn hadden allemaal een Vanilia jurk aan. De hele dag door in Amsterdam werden we aangesproken, zo leuk al die complimentjes over hoe fleurig we er uit zagen! Morgen zien jullie de vlog naar het Mulberry event.

Ik ben zo lekker gewoon gebleven, want naast deze twee bijzondere events ben ik ook maar gewoon een dorpsvrouwke. Dat maakt het denk ik soms allemaal zo bizar, ik kan me best voorstellen dat BNers ook weleens denken: ‘ik ben maar gewoon een mens’ en in de roes van de media leven. Ik vind het daarom lekker om even te ontnuchteren in de natuur. Ik kan genieten van mooie bloemen in de zomer als ik Noa aan het uitlaten ben.

Over Noa gesproken, dat wordt echt een Lange Jan. Het gaat heel goed met haar, we zitten te denken om met haar een uitdagende opleiding te gaan doen. Hoe en wat, weten we nog niet maar we zijn aan het oriënteren. Mijn vriend Jorrik werkte laatst stomtoevallig samen met een collega die de eigenaar bleek van Noa haar vader en opa. Wat is de wereld toch klein! Maar hij raadde ook een soort politie opleiding aan voor Noa, omdat Mechelse Herders gewoon hele slimme, leergierige honden zijn die graag willen werken.

Dat merk ik ook wel aan Noa, maar het is daarnaast ook een lekkere kroelert want niets heerlijker dan bij de baasjes op de bank op haar witte dekentje. En zo kruipt ze langzaam maar zeker steeds meer omhoog in je nek.

Verder ziet mijn week er altijd vrij normaal uit: werken als logopedist en werken voor LLG. Hier zie je mijn schattige Japanse theepotje van Xenos die ik er sinds kort bij pak tijdens mijn werk. Het ding is zo leuk, ik gebruik ‘m ook gewoon als accessoire voor mijn interieur, staat heel leuk in de vensterbank!

Hoe ziet jouw week er uit?

37 reacties

Michelle Kaiser -

Je zus lijkt sprekend op Rachel McAdams, Martine. WOW. Bizar, ik dacht echt dat ze het was en dat reageerde ik dan ook op die foto (die Willemijn had geplaatst op Instagram) en @charlottemmw wist gelukkig wie ik bedoelde. Dus zeg dat maar tegen je zus. Bloedmooi zusje.

Martine -

Leuke foto’s weer = )

Amelie -

Leuk artikel!

Esther -

Wauw Martine, wat zag je er mooi uit op het youtube event! Supermooie look, jurk, en je lacht zo leuk!

Marnel -

Wat een heerlijk geklets!! Ik kan ook zo gelukkig worden van foto’s met vriendinnen…begrijp helemaal wat je bedoeld! Jullie stralen ook echt op al die foto’s! Wow dat event…vet zeg!! :linlove:

femketje -

noa is toch alweer groot geworden zeg 😀

Amy -

WAUW! Die uitnodiging van Mulberry, jeeeemig wat mooi

Nena -

Leuke foto’s! Wat gaaf dat jullie naar dat Mulberry event mochten! Ik ben heel benieuwd naar de vlog.

Kiss & Make-up -

Jawel joh, random foto’s uit het alledaagse leven zijn the best! Niet dat jullie leven alledaags te noemen valt, maar oke 😉 En Martine, nog eens, je haar is echt geweldig mooi!

M. -

Heel gaaf! Super leuke foto’s ook 😀

Saartje -

Wat een leuke foto’s weer! Met name van de DYTG en van het Mulberry event, echt heel erg gaaf! Leuk meiden!!

Eengoedleven -

Waauuww, wat gaaf een mulberry event! Jullie verdienen het <3

Dieuwertje -

Leuk artikel en wat een prachtige foto van jou, je zus en Willemijn zeg. Hele mooie outfits ook!
Ben benieuwd naar het Mulberry event, super gaaf joh!

Miranda -

Wat een lieve woorden over je vriendinnen:) leuk om te lezen.

Waah dat mulberry event. Wat tof zeg! Ben benieuwd naar de vlog:)

saarenzo -

Wat een super leuk artikel! Allereerst, Martine wat zie je er toch prachtig uit! En heel tof dat jullie naar dat Mulberry event mochten. Ik hoop echt dat ze bij de Xenos nog die Japanse theepotjes hebben. Dan kan ik er nog snel een kopen voor mijn zus haar verjaardag :)

Jana -

De foto’s zien er echt tof uit! Dat je je geamuseerd hebt valt te zien aan je vrolijke uitstraling!
x

pamela -

de roze pastel tas op de bovenste foto is echt wauwww!!!!!

Jasmijn -

Ontzettend leuke foto’s! En wat ontzettend gaaf dat jullie zijn uitgenodigd voor Mulberry :)

beautyinsideandoutNL -

Leuke foto’s en wat zag je er mooi uit bij de DYTG en het Mulberry event;)

Ceetje -

Die foto waar je zus ook opstaat is zo leuk. Die jurkjes :linlove: ben benieuwd naar het verslag.

Sofie -

Wat gaaf bij Mulberry! Nu wil ik ook zo’n tas, want ze zijn toch zo mooi :) Maar goed, ik ga volgende maand samenwonen met m’n vriend, dus het zal nog niet voor direct zijn, zo’n tas.

Charile -

Leuke foto’s!

Martina -

Mooie foto met Alida en wat een lieve woorden :) dat mulberry event klinkt trouwens geweldig!

Marjolein - Beautylein.nl -

Wat zien jullie er alle 3 geweldig uit tijdens het Mulberry event. Prachtig! Leuk om zo even een overzicht van toffe foto’s te bekijken!

Beau -

Wat een super leuke foto’s zeg!

Beautydagboek -

Speciaal zo’n Mulberry event! Erg leuk lijkt me, ik ben heel benieuwd naar de vlog.

Kelly Caresse -

Wat leuk om zulke daily life foto’s te zien! Wat gaaf dat mulberry evenement, jullie stimuleren mijn hebberigheid naar een echte designer tas wel heel erg hoor haha. Leuke vanilia jurkjes!

MySimplySpecial -

Wat gaaf dat event voor vaste klanten! En jullie zien er inderdaad prachtig uit in die kleuren.

Desmain -

Leuke foto’s!

Anniek -

Superleuk om zo’n update te zien, voor de rest zien we niet heel veel van jullie ‘persoonlijke leven’, dus dit is erg leuk! Ik had de vlog van de DYTG al gezien, wat ontzettend gaaf zeg! En wauw, zomaar uitgenodigd door Mulberry, dat zegt wel wat over jullie koopgedrag daar, haha! :) Maar heel erg leuk, en mooie foto’s zitten er tussen. Jullie zien er prachtig uit bij dat diner!

Suzanne -

Leuke foto’s allemaal. Ik ben erg benieuwd naar de vlog van morgen.

Elja -

Is die roze tas die je bij je hebt een mulberry tas???

Svenja -

Super leuk foto verslag! Wat gaaf van het Mulberry event, ben nu al benieuwd naar de vlog. En jullie drie zagen er inderdaad prachtig uit <3

Laura -

Hele leuke foto’s, zelf was ik helaas niet op de DYTG. Prachtig event van Mulberry zeg en je theepot is geweldig! 😉

Dita -

Wat leuk om te lezen, die theepot is zo leuk!

Eline -

Leuk om te zien! Ik kijk al uit naar de vlog van het Mulberry event!

Reageer ook