Complete Look of the Day: Topshop Jumpsuit

Gisteren kon je stiekem al zien dat ik paarse mascara op had en ik beloofde jullie nog een full face. Die zit natuurlijk verwerkt in deze Complete Outfit of the Day. Hoewel het vandaag wat fris was, trok ik toch een korte jumpsuit aan alleen dan met een knipoogje naar het najaar vanwege de wind.

De outfit combineerde ik met rosé gouden sieraden. Op de bovenste foto zie je oorbellen van Swarovski (Crystal Lunar) in de kleur Blush Rose. Ik draag verder mijn rosé gouden armband van Mulberry. Dit is een Bayswater Metal Bracelet en hier ben ik heel blij mee, sinds ik ‘m heb draag ik de armband bijna elke dag.

DSC 0383 001 Look of the Day: Birthday Girl (met MAC 15x Palette   Warm Neutral)

De look die ik draag is natuurlijk weer gemaakt met het MAC x15 Warm Neutral Palet. Ach, wat is dit palet toch fijn. Ik gebruik ‘m praktisch iedere dag. De look is simpel. Nummer 2 zit op het ooglid. Nummer 3 zit in de arcadeboog. Nummer 5 zit in de buitenste ooghoek en voor 1/3 deel op het onderste oog. Deze donkere kleur blendde ik met nummer 4. Onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek gebruikte ik het Ilamasqua pigment Beguile. Ik gebruikte de Pupa Vamp! Mascara in de kleur Amethyst Violet waar je gisteren een review over kon lezen.

Ik gebruikte  verder NYX Taupe om te shapen en MAC MSF Stereo Rose op de wangen. Zucht, dat is ook al zo’n mooierd die ik vaak gebruik. Op de lippen heb ik als basis het lippotlood Essence Sweet Rose en als lipstick Nude Beige van Yves Saint Laurent.

Mijn basis bestaat uit de NARS Sheer Glow Foundation  in de kleur Mont  Blanc met wat Catrice Camouflage Concealer voor oneffenheden. Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met MAC Redhead. Misschien was het jullie wel opgevallen, maar ik heb steiler haar dan normaal in plaats van mijn wilde ongetemde lokken. Normaal laat ik het dan maar hangen, maar ik gaf mezelf een schop onder mijn kont en besloot er eens werk van te maken. Dankzij de Remington Shine Therapy tang maakte ik mijn haar steiler en liet de puntjes naar binnen lopen.

Als ik deze foto zie en kijk naar mijn benen moet ik denken aan mijn combat instructeur met dat vreselijke squat nummer maar het werpt wel zijn vruchten af gelukkig! Ik merk het ook aan mijn spijkerbroeken, mijn beenspieren zijn een stuk dikker haha! Of dat nou zo handig is…

Ik draag een oudroze jumpsuit van Topshop met een bruin truitje van de Sting eronder en met een bruin riempje van Vanilia. Ik draag hier nog wel een bordeaux legging van Primark want het was echt fris buiten. Om mijn benen een stuk meer lengte te geven draag ik mijn panterprint neppe Lita’s. Deze outfit was heel lastig te fotograferen. Ik vind mezelf hier veel dikker dan hoe ik in werkelijkheid er uit zie. Ach ja, ik ben ook geen model maar je zou niet zeggen dat dit maat 38 is. Ik kan me ook wel voorstellen dat sommigen denken dat ik een ‘maatje meer’ heb, maar ik heb toch echt een gemiddelde maat (38)/M. Ik baal er altijd wel een beetje van dat dit op foto’s nooit zo over komt.

Ik denk dat het komt omdat ik gewoon klein ben maar wel aanwezige curves heb (borsten, heupen, billen, kleine korte taille en stevige benen) wat me een soort kort zandloperfiguur geeft. Met kleding is het daarom vrij lastig om iets te kopen wat goed zit. Laatst las ik dat Kim Kardashian haar jurken op maat laat maken anders lijkt het niets, ik moet maar gaan leren mijn eigen kleding te naaien geloof ik, haha!

Ik ben heel benieuwd hoe de jumpsuit er uit ziet met blote benen, maar helaas was het weer daar nog niet goed genoeg voor toen we deze outfit fotografeerden. De kleur van de outfit vind ik heel mooi, een soort oudroze. En het is een kledingstuk wat je zowel kan dragen in de lente als in de herfst met een legging.

Wat voor figuur heb jij en wat draag je dan het liefst?

72 reacties

Maudd -

Martine, Kim Kardashian laat haar kleding wel opmaat maken zodat het dan beter staat, maar wat ik wilde zeggen is dat ik denk dat zo’n strakke rok van taille tot over je knieën, wat Kim Kardashian altijd draagt, je ook heel erg mooi zou staan, misschien een keertje proberen in een ootd? ze verkopen dat soort rokken bij heel veel winkels, H&M, ZARA,Mango ik zou het echt een keer proberen!

Amber -

Geweldige outfit en wauw, wat draag je die paarse mascara prachtig!

Debora -

De combinatie van de jumpsuit met die panty’s is zo mooi!

sarah -

Hele leuk outfit oudroze staat echt heel mooi bij jou.

PS: Zo’n korte jumpsuit noem je een playsuit . 😉

Nicole - Lipstickzone -

Aah joh meid, je hoeft je niet te verdedigen over je figuur! Je bent heel mooi. Foto’s kunnen inderdaad bedrieglijk zijn en ach, zolang je dat zelf maar weet toch! Vind overigens dat je er helemaal NIET dik uit ziet op die foto’s, verre verre verreeeee van! 😉

Ik ben zelf 1,75 en heb maat 40/42 in broeken en in kleding maat m/l. Ach, ook bij mij verschilt het weer per winkel want bij h&m hangen soms dingen in maatje s waar ik in pas. Maar maten, mun reet eerlijk waar, zolang je je maar goed voelt en het allemaal nog een beetje gezond blijft vind ik het best 😉 X

floor -

Mooi jumpsuit!! 😉
Misschien had je een maatje groter moeten nemen. Volgens mij wel strak op je benen.

Nicole - Lipstickzone -

Vind ik totaaaal niet! En lastig te beoordelen aan de hand van 2 foto’s, niet dan? :

Maxie -

Echt een hele mooie look, een ooglook zonder eyeliner staat je erg goed! Moet je vaker doen als je het mij vraagt. En het stijle haar is ook voor herhaling vatbaar.
Een tip om als maat 38/M (is tevens de maat van mijn benen) ‘beter’ op foto’s te staan, is om een foto recht van voren te nemen en dan je benen voor elkaar te kruizen. Dan komt je zandloper figuur beter uit en lijken je benen iets slanker op de foto.
Ik kwam ooit langs een filmpje van Evelina Barry waarin ze tips gaf om slanker op foto’s te kunnen staan. Volgens mij heette het filmpje ‘How to look slimmer in foto’s’. Ik denk dat je het wel kunt vinden als je daar op zoekt. Geen reclame trouwens voor Evelina, ik vind het oprecht een handig filmpje.

Maar eerlijk gezegd? Volgens mij heb je die tips helemaal niet nodig 😉

Noor -

Je hebt een prachtig figuur! Zijn dames genoeg die jaloers zijn op je sexy curves.
Wel zou ik je graan willen uitleggen waarom je in deze outfit dikker lijkt dan je in werkelijkheid bent.
Doordat de jumpsuit eindigt op het breedste deel van de benen benadrukt het dit stuk en daardoor lijken je benen in zijn geheel dikker. Ook breek je de lengte van je been af op twee punten: het korte “broekje” en je Lita’s. Daardoor lijkt je been enkel zolang als het rode deel is. Doordat je ook nog voor een contrasterende kleur panty gekozen hebt benadruk je dit nog eens. Wat je bijvoorbeeld wel heel goed doet is het riempje in je taille. Persoonlijk vind ik dan ook dat alles boven de panty er prachtig slank uitziet, terwijl alles vanaf het rode gedeelte een stuk voller lijkt.
Als het weer het toelaat zou ik je willen aanraden deze prachtige jumpsuit lekker met blote benen te dragen en te combineren met een pump in de kleur van je eigen huid. Dat zal een immens verschil maken. Al snap ik wel dat dit meer echt jouw stijltje is.
Hopelijk kan je iets met deze tips, en ook als je er niets mee doet, je ziet er sowieso fantastisch uit :)
Liefs

roos -

je hebt echt gelijk Noor…zo maak je lengte…
..aan deze info heb ik tenminste wat…is echt zo..!!!

Nynke -

Mooie look!!
En curves zijn prachtig :)

Nikki -

Erg mooi je make-up! Het staat je prachtig! De schoenen vind ik minder bij de kleding passen, maar wel erg Martine! En maak je niet druk, you’re hot!

Eengoedleven -

Meid, ik vind je er prachtig uitzien! Heb zelf ook een zandloper figuur, alleen ben ik 1.80m dus een stuk langer haha! Maak je vooral niet druk, je bent mooi <3

Niya -

Wat mij betreft heb je een mooi figuur op deze foto’s, maar misschien komt je figuur wat realistischer over als je foto’s van een wat grotere afstand neemt (1 à 2 meter verder)?

Marcella -

Eigenlijk reageer ik nooit, maar nu MOEST ik gewoon even wat zeggen.
Woooow wat een mooie outfit, die kleuren staan je heel goed en ik ben verliefd op je jumpsuit, kan ik die ergens online vinden? En wat is je make-up mooi, ik zou zo dat palette kopen, heb alleen jouw oogschaduw-skills niet om ermee overweg te kunnen.
Verder doe je me altijd heel erg aan mezelf denken wat betreft je figuur, ik vind je juist een voorbeeld voor vrouwen die geen maat xs hebben. We mogen trots zijn op onze rondingen!! :yay:

Mariëlle -

Toffe look met die gekleurde mascara!

Daisy -

Je bent prachtig Martine!! En de jumpsuit staat je GE-WEL-DIG!! :heart: :dance: :jep: :handkiss: :happy:

Maureen -

Martine omg je haar zit zo ontzettend mooi! Het is sexy zo steil en naar binnen gestyld! Moet je echt vaker doen met je blonde lokken. Die mascara is wauw!!

Sharona -

Staat je prachtig Martine! En die mascara, wauw! Die moet je echt vaker dragen. Je ogen knallen van het scherm.

Celia -

Je make-up is mooi zeg!

Linda -

je outfit is supergaaf! jij kan echt heel veel hebben vind ik qua kleren, en je bent mooi zoals je bent!
ik vind je een prachtige vrouw met een prachtig lichaam :)

Momo -

Die oudroze kleur staat je zeer goed! Samen met dat steile haar staat het zacht, volwassen en chique. Ik ben niet compleet fan van de jumpsuit ik vind dat zo’n blauw a lijn vanilia jurkje veel meer voor je doet! Ik ben zelf een grote wandelende peer haha. Ik ben 1.84, schouders maat 38, taille maat 34, heup 40/42. Ik heb niet echt grote borsten maar wel bolle heupen en billen. Ik draag veel a lijn jurken en rokken en zelden broeken omdat ik me daar niet comfortabel in voel. Ik zou wel wat willen verliezen rond de heup partijen, maar weet niet goed hoe. Als ik normaal afval dan gaat het van mijn borsten en buik, taille af en dan zie je gewoon ribben XD terwijl ik wel echt zadeltassen houd. Iemand met de perfecte tip of oefening krijgt een digitale zuigzoen. 😉

Yoshie -

Leuke outfit, en die mascara staat je prachtig!

Over je figuur, ik vind ‘t mooi hoor! En ik snap je precies. Ik ben zelf behoorlijk klein (1,60) en heb ook stevige benen! Achja je varieerd in ieder geval goed! Ik draag meestal een skinny jeans met n losser shirt of blouse

mart -

Gurl, work these curves! Pretty! Deze look staat je mooi. Je haar is ook nice zo.

femketje -

love de make-up 😀

Jantine -

Wauw Martine, je bent echt prachtig! Je haar zo is echt super leuk! Het maakt je bij deze outfit lekker vlot! Vaker doen :-)

pamela -

prachtige outfit!!

Bianca -

Prachtige kleuren, echt een mooie outfit :)

Marit -

Je hebt het mooi gestyled en je ziet dat het ook echt bij je past! Maar het is mijn stijl niet, maar dat geeft ook niet!
Goed gedaan!

Nora -

Ik vind je echt een knap wijf met een goed lichaam! Ik heb zelf heel flinke borsten en best brede heupen, waardoor ik er vooral in foto’s ook vaak een stuk zwaarder uit kan zien, maar ik denk niet dat dat belangrijk is, aangezien vol ook heel erg mooi kan zijn :). ‘t Enige waar ik op let is dat ik niet zowel strakke onder- als bovenkleding draag, omdat ik me daar toch wel erg trashy in voel (terwijl het bij minder curvy lichamen juist verfijnd kan staan), maar verder draag ik gewoon wat ik mooi bij mezelf vind passen; met mijn meter 68 pas ik bij H&M maatje 36, maar ik heb ook kleren in maat 42 in mijn kast staan, doesn’t matter! 😀

Danielle -

Hier ook: ben 1.69, zandloperfiguur, maar kleine cup, maar relatief brede schouders en onderborst. Ik heb bij Nederlandse merken vaak maatje 38, bij zaken als c&a en didi regelmatig 36. Koop ik kleding in Belgie of Frankrijk of Amerikaanse merken, dan heb ik een 40 of een L. In Italie 42. Ik heb kleding in mijn kast in maat 36 tm 42 en het is allemaal ongeveer even groot! Ik draag vooral goed getailleerde jurken en high waisted (koker) rokken. Staat me het best. In een broek en slobbertrui, lijk ik vierkant! En inderdaad: of een strakke broek, of een strakke top, niet beide tegelijk, staat vaak het beste.

Vera -

Je ziet er heel mooi uit! Ik denk dat je iets rechterop moet gaan staan en je benen iets uit elkaar moet houden, dan lijkt t altijd minder vind ik vaak bij mezelf! Zelf heb ik maat 34 van bovenkant en 36 qua onderkant… weinig voorgevel en ik baal daar zo erg van ! Zou liever iets zwaarder zijn. Je hebt een enorm mooi lichaam!

Amelie -

Leuke outfit, volgens mij heeft één van de Pixiwoos die jumpsuit ook! En je makeup zit echt ook super mooi!

Wieke -

Je ziet er echt prachtig uit!!! :-)
Chapeau

Cindy -

Wow, ik denk dat gekleurde mascara nog nooit zo mooi was geweest.

Yunaa -

Staat je echt prachtig!! Wauw:) je ooglook ga ik heel snel namaken!

stephanie -

Erg mooi dat oudroze :) zo’n gekleurde mascara vind ik wel leuk om eerder voor opde runway ofeen fotooot fso, zou het niet snel zelf

Lisanneleeft -

Wat onwijs mooi, die make-up! Perfecte look voor met die gekleurde mascara!

Hoe het overkomt komt natuurlijk ook door wat je aantrekt. Maarja… om slanker te lijken altijd helemaal in het zwart lopen is ook maar een beetje saai.
Dan vind ik dit veel leuker! Vind de jumpsuit onwijs mooi en de schoenen ook, lekker een beetje gek :-)

Syl -

Ik heb een vergelijkbaar figuur zoals dat van jou.
Ik merk juist dat strakke topjes waarbij je goed mijn taille en boezem kan zien, beter staan dan topjes die vetrolletjes verbergen.

Syl -

Ps ik denk dat de ‘skaterdress’ die je in de webshop van asos vindt, jou heel goed staan.
Die benadrukken je boezem en taille en verdoezelen je buik.
Ik heb dat model jurk echt in meerdere kleuren

Ingrid -

Ik vind dat je er prachtig uitziet hoor!

Ceetje -

Wat zie je er rock chick sexy maar elegant uit girl!!! En je haar is ook mooi zeg :) Love it!!!

Maartje -

Ik vind het je super staan!
Dat met kleding zal iedereen hebben. Ik heb net als jij een maatje 38, maar ik ben dan juist weer erg lang, zo’n 1.80.
Nu heb ik niet veel voorgevel, een korter bovenlijf en heel lange benen. Oh, en een kont heb ik ook haha (Ik ben erg rank maar godzijdank niet vormloos, ondanks mijn kleine cupmaat. Toch wel een zandloperfiguur)
Nu krijg ik altijd te horen : ‘jij past alles!’. Was het maar zo: broeken en jurkjes zijn me te kort, shirts raar lang en getailleerde delen zitten bij mij alles behalve bij mijn taille :’)

Monique -

Zo heeft iedereen wel wat. Ik heb juist een langere rug, dus de taille van kleding zit bij mij ook nooit goed haha. Ik ben wel een stukje kleiner (1.74)

Majorie -

Mooiste onderdeel van de look is je zelfvertrouwen! :) You go girl!

Marjan -

Meid je bent prachtig, helemaal niks mis met vrouwelijke rondingen, juist damn sexy! En die paarse mascara staat je super!

Kelly -

Ik werd gisteren al benieuwd naar je outfit (na het lezen van de mascara reviews). Staat je érg leuk. :)

Miranda -

Martine, je ziet er prachtig uit. Geen zorgen over maten, als de kleren maar goed zitten. En dit staat je echt geweldig.

Mooie jumpsuit, toffe kleur! En die paarse mascara, mooi!

MySimplySpecial -

Mooie kleuren heb je gekozen voor zowel je make-up als je outfit!

Nadia -

De kleuren staan je mooi en je ooglook is echt heel erg mooi. Met de sieraden is het plaatje compleet.Ik heb hetzelfde figuur stevige bovenbenen en curves maar je kan dit hebben en zelfvertrouwen is het allermooiste :)
Je shoes geven het een spannende touch!

Dionne -

Gaaf die mascara!

M. -

Staat je leuk!

Julie -

Het verbaasd me ontzettend, maar die paarse mascara staat je echt super goed! :-)
Ik zou het zelf niet aandurven en gekleurde mascara is toch altijd wel een beetje een risico, vind ik zelf…

Marnel -

Die jumpsuit is echt kei leuk!! Staat je super! Ook een prachtige look! :linlove:

Zina -

Wauw, je ziet er echt geweldig uit!

Amy -

Die jumpsuit staat je mooooi! Grappig ook zo’n kleurtje mascara, wel gedurfd, haha!

Vera -

Wow door de paarse mascara knallen je groene ogen er echt uit. Heel mooi!

Saffira -

Prachtig! Al die kleuren staan je echt mooi <3
x Saffira

Manon -

Je bent zo mooi martine!

Jess -

Wauw! Maak je maar geen zorgen hoor, dit staat je prachtig! Ik ben juist jaloers op je figuur! Ik zie eruit als een plank haha!

Dita -

Prachtig!

Desmain -

Mooie look!

Suzanne -

De jumpsuit is super leuk. Mooi gecombineerd met die schoenen.

Laura -

Heel erg mooie jumpsuit, leuk gecombineerd! Zelf heb ik maat 36/S en sinds kort ook een jumpsuit, maar dan moet het wel eerst heel mooi weer worden! 😉

Jelka -

Wat een mooie ooglook!
Ach of je er nu op foto maatje 38 uit ziet of niet, zolang jij gelukkig bent hoe je er uit ziet! Ik vind dat je een leuke kledingstijl hebt, die prachtige vanilia jurkjes, deze jumpsuit,… Ik zelf ben ook nogal ronder, nochtans ook een maatje 38. Maar die platte buik en slanke benen zijn toch ook ver te zoeken maar goed, dat zal ik ook nooit hebben :) We moeten ook niet allemaal zo’n ideale figuur hebben zoals de media ze ons voorschotelt. :yay:

saarenzo -

Je ziet er mooi uit :) Je haar op deze manier staat je goed, al vind ik dat krullen jou ook echt fantastisch staan. Leuke jumpsuit ook!

Nicky -

Je ziet er prachtig uit Martine. Ik vind je figuur juist perfect. Je kan zo’n korte jumpsuit me hakken echt goed hebben. Je mag dan wat kleiner zijn, maar toch staat het supertof. Het blauwe jurkje dat je naar het Mullberry event aanhad vond ik je ook al zo leuk staan. Ik reageer niet vaak maar moest het nu toch echt even zeggen. You go girl !

rosh -

Wauw je ziet er echt fantastisch uit! En je nieuwe armband is echt heel erg mooi, het past zo goed bij je haha! :love:

aniek -

Mooie ooglook :)

Kim -

De mascara past mooi bij de jumpsuit!

Reageer ook