YouTube: Sam Villa en Luxy Hair

Ik ben gek op alles wat met haar te maken heeft. Kleuren, kapsels maar ook hoe je het kunt stijlen. Wij doen vaak inspiratie op via YouTube, het medium om jezelf dingen aan te leren! Ik probeer zelf ook weleens wat dingen met kapsels maar ik ben de laatste tijd in de ban  van deze ontzettend leuke en inspirerende kapper: Sam Villa. Door hem zou ik mijn haar weleens willen laten knippen en stijlen…

Hij is echt goed in het maken van ingewikkelde kapsels, maar als je zijn video’s bekijkt zijn die kapsels nog niet eens zo heel ingewikkeld. Het is vooral een kwestie van oefenen, want dankzij hem kan ik nu ook een leuk trucje. Hier zie je een prachtige waterval vlecht die rondom het hoofd gevlecht wordt. Een superleuk kapsel voor in de zomer. Maar ik vraag me af of je dit bij jezelf kunt maken, het lijkt handiger als iemand anders dit probeert van bovenaf.

Dankzij Sam Villa kan ik nu dit trucje, een S Braid met vier strengen en dat is me een partij makkelijk eigenlijk. Ik heb het 2 of 3 keer geoefend maar eigenlijk lukte het me meteen de eerste keer al. Check mijn Instagram maar eens via instagram.com/martiniii10. Heel veel vroegen om een tutorial maar deze man legt het zo goed uit…misschien maak ik er nog weleens eentje maar ik denk dat jullie het met zijn aanwijzingen ook wel kunnen!

Maar dit soort video’s van hem vind ik ook heel gaaf om te kijken. Totaal niet draagbaar, tenzij je de bruid bent maar wat ontzettend gaaf om te zien hoe ze van die moeilijke, hoge kapsels maken. Hij kan trouwens ook heel erg goed knippen en geeft daar ook goede adviezen over. Mocht je thuis je haar knippen, kun je misschien wat extra’s van hem leren over bijvoorbeeld je pony bijknippen.

Een ander favoriet kanaal die ik ontdekte dankzij Willemijn is Luxy Hair. Zij is geen kapper, maar heeft zeker een geweldig talent om mooie kapsels te creëren bij zichzelf. Ik vind deze Franse vlecht heel chique staan, ik krijg er enorm zin van om zelf uit te proberen. Ik ben daarom wel blij dat mijn haar nu iets langer is, dan kan ik meer van dat soort dingen proberen.

Toen ik jullie vertelde over de vele variaties op de knot, bedoelde ik onder andere dit. Dit vind ik zó gaaf en ik wil dit echt leren om in mijn eigen haar te maken. Ik heb tegen Willemijn gezegd dat ik dit ook even bij haar wil proberen als we wat meer tijd hebben in New York. Ik krijg jeuk in mijn handen om het na te maken!

Ik vroeg me ook altijd al af hoe je kunt ‘opvlechten’, maar jemig…hoe simpel eigenlijk?! Gewoon in plaats van plukjes over elkaar heen te doen doe je dat nu precies hetzelfde alleen dan achterlangs. Simpel en toch heeft het een simpel maar beetje ingewikkeld effect als je goed kijkt. Ik zeg…dat wordt uitproberen!

Check hier Sam Villa zijn YouTube kanaal en check hier Luxy Hair haar YouTube kanaal.

Welke YouTuber vind jij inspiratievol op het gebied van haar?

18 reacties

Marnel -

Geschreven ziet het er heel leuk uit….kan namelijk de filmpjes/foto’s niet zien! :(

Miranda -

Luxy Hair kende ik , maar Sam Villa niet. De vlecht wat jij ook hebt gemaakt lijkt moeilijk , maar het valt inderdaad heel erg mee 😀

Suzanne -

Wauw, leuk! Dank je wel voor het delen

mars -

luxy hair zijn 2 zusjes (:
Ik keek er 2 jaar geleden ofzo erg veel naar, maar nu eigenlijk niet meer. Ze uploaden ook minder voor mijn gevoel en ik heb nu wat korter haar. Maar desondanks een heel leuk kanaal!

Geanne -

Ik vind Luxy superleuk! Altijd mooie looks en leuke persoonlijkheid

Amelie -

Dat zijn nog eens professionele tutorials! Ik heb echt rothaar, zo jammer dat ik al die dingen niet kan proberen!

Eva -

Idd super leuke kanalen! Maare luxyhair is een kanaal van 2 zusjes en dus niet 1 persoon (;

MySimplySpecial -

Wat een leuke video’s! Ik wil zeker wat creatiever worden met mijn kapels!

Miranda -

handig, die eerste kende ik nog niet. Ik kijk ook graag naar youtube om verschillende technieken onder de knie te krijgen.

ik kijk naar cutegirlshairstyles (lijkt een beetje voor kinderen maar zij legt de meeste dingen zo handig uit;)) en Lilith Moon.

Jill -

Helaas ik kan ook de foto’s niet bekijken!

Dita -

Erg euk! :)

Beau -

Gaaf zeg! Gelijk even doorgestuurd naar wat vriendinnen :-) Die zijn er wat handiger mee dan dat ik ben.

Svenja -

Gave inspiratie filmpjes!

Marjolein -

Toffe kanalen! Ga ik zeker even checken binnenkort 😀

Anna -

Ik kan de foto’s niet zien! ❓ :(
Meh, het ligt waarschijnlijk aan m’n ipad, op naar de computer! 😉

saarenzo -

Leuk! Ik wil al een tijd leren hoe ik zo’n French Twist moet maken, dus dat komt goed uit. Beide kanalen kende ik nog niet, maar ga binnenkort zeker even al hun filmpjes langs.

Kimberly -

Gave kanalen! Zeker de moeite waard om een keer video’s van te bekijken :)

Kimberley -

Super handig, thanks voor het delen! Ik ga ook eens oefenen met die laatste vlecht :)

Reageer ook